Hej hopp!

Hej hopp!
Känns som detta har varit en lång dag, som äntligen lider mot sitt slut! =)
Har jobbat dagen lång, efter det träffat upp min fina vän Elli, ätit en hamburgare .. Måste citera Elli "Amanda, tycker du detta är nyttigt förstår jag varför du gått upp i vikt" HAHAHAHA... Nej mina vänner, jag tycker inte det är nyttigt och jag vet att jag har syndat idag ;-) hehe! Men ibland får man..
Vi har varit och handlat massa gotta till på lördag, mycket olika ost/kex, frukter osv...
Två av mina närmaste vänner fyller dagarna i varann så vi har bestämt för att slå ihop det och fira bägge på lördag hemma hos mig, Tessan och Elli blir 23 och det måste firas med massor med gotta, vänskap, kärlek, skratt och skojj :) Och lite vin på det... =)
Längtar redan, ska bli super trevligt!
Nu ska jag garva åt galningarna i BigBrother huset, så underhållande enligt mig!
Ha en mysig kväll!
KÄRLEK

Utvecklas, bli bättre, gör vad du vill göra, följ din dröm, du är unik.. Jag är unik...

Hej vänner!
Hur mår ni? Vad har hänt sedan sist? :)
Det har rullat förbi en löningslördag.. Den bästa lördagen i månaden, enda gången jag verkligen känner att jag "måste" ut och skaka rumpan och spana på gävleborna.. Så blev det och roligt var det =)
Veckan har jag jobbat på som vanligt..
Men denna dag har jag faktiskt gjort något nytt spännande och lite små läskigt.. Hehe.. Jag har varit i Uppsala och jobbat där på Ecco! Haft en liten utbildningsdag och lärt mig massa nytt =) Är en driven säljare, men kan bara bli bättre, få nya kunskaper, utvecklas mer och mer.. Och det gillar jag, lära mig nytt, utvecklas, bli bättre, prova nya saker, utvecklas helt enkelt :) Det var lärorikt och roligt idag, är hel nöjd :)
Nästa gång kanske jag ska försöka mig på stockholm? Hmm...Har mejlat angående extra jobb, får se hur det går =)
Min dröm är ju att bosättas i Stockholm, börjar bli dags nu, känner både kroppen och sinnet =) Jag får ta och börja sakta men säkert.. Pändla någon dag då och då, ja det låter väll som en bra början.. känna och klämma lite på andra platser helt enkelt.. Det kan leda till förändringar och positiva sådana.... Livet är en bergodalbana, går fort, men är roligt, spännande och lite små läskigt.. Du bestämmer vilket tempo du åker genom livet, jag vill testa mycket, vet nog inte exakt vad.. Men jag låter tiden, dåtiden utvisa!
Minns gårdagen, dröm om morgondagen, lev idag!

Det känns bra nu :)

HappyMandy =)
Gissa vad jag gjorde igår?
Åkte till Arlanda och hämtade hem min fina bästis Anna!
Har jag tjatat mkt om henne iveckan? Haha.. Kanske men saknat henne så och nu är hon hemma igen och det känns så bra :)
På hemresan skratta Anna åt mig, jag hade nog tusen för många frågor och ville veta allt ;-) Sen blev det hem till Råhällan för mys :)
Idag har jag jobbat hela dagen lång! Jag och Bella har vart grymma säljare idag.. Oj vad mycket skor vi sålt (Och tillbehör of course!) Jag har sagt det flera gånger förr men jag säger det igen.. Det är så roligt att jobba lördagar! =) Vad jag än gör så är humöret på topp då, hela kroppen känner helg känslan! =)
Klockan är 18 och solen lyser, heeelt underbart! Jag tar mig ut på en promenad! Måste komma ut lite och få lite frisk luft! Så jag blir pigg och får ny energi till ikväll!
Hoppas ni haft en fin lördag och en fortsatt trevlig helg :)
KÄRLEK

Klippt hår! Nöjd :)

Min dag har startat hur bra som helst! :)
Varit på min Mosters salong och fått fint fresht hår!
Resultat!
Kort och snyggt blev det! :)
Ha en fin dag!
Nu ska jag och Faster till IcaMaxi!
Puss och Kärlek

Underbar dag :)

Haft en supermysig dag och kväll hos Eva,Raj och Mayalu!
Busat och kramats med Maysan i massor!
Babblat på med Eva.. Fikat, ätit, fikat, ätit.. Hehe men det gillar ju jag ;-) Skulle jag flytta hem till dom skulle jag bli fet, och då menar jag fet på riktigt! Jag Älskar verkligen nepalesiska Mat! Heeelt underbar, det är orgasm för munnen det kan jag tala om... Tycker Raj ska öppna resturang här i stan, tror det skulle gå jätte bra! Kan han lyckas med det i Indien kan han verkligen göra det här, skulle behövas och garanterat bli populärt :)
Sockersötaste tjejen! ♥
Nu är damen trötter, slockar nog vilken sekund som helst...
Ett avsnitt av stylisterna bara!
Imorgon blir en bra dag! Ska ju träffa Anna =)
Ha det bra alla vänner!
Puss och Kärlek!

I love my Ecco shoes :)

SUMMER ZONE
Dessa fick följa med MissQ hem idag =) Fresha vardagsskor i vår!
Älskar alla mina Ecco skor! Kan man få både bekvämt och snyggt? Ja det tycker jag!

-


Fartfylld dag :)

Jag är lite arg på mig själv! Eller väldigt mycket arg.... Insåg precis att det är onsdag idag.. Alltså var det ju tisdag igår (Nähe?!) Och jag missade, MISSADE min favorit serie.. Hur kunde jag vara så virrig?! Desperate Housewife.. Hur kan man bara göra en sådan miss... Suck!
Idag har varit en bra dag, började med utbildning och god frulle på jobbet, begav mig direkt efter det på en lång promenad, så skönt! Slaskigt ute är det, men det är det värt nu när snön smälter bort =)
Sen blev det tillbaka till Ecco för att kränga massa vårskor, för nu mina vänner är våren här på riktigt! Så ner i källan med vinterjacka och vinterskor och allt som har med vintern att göra! Okej?! =)
Nu blir det lite fika bestående av Brämhults svartavinbär och blåbärs juice med banan och keso i en tallrik! Har min vän Elli lärt mig och det är faktiskt riktigt mummsigt och ett perfekt mellanmål!
Gymmet väntar! Det är ett måste, inte alltid roligt men tvingar mig själv dit! Hallå, det är ju sommar snart! Min kropp säger "Hjälp, kom igen Amanda, skynda på nu!" ......
Fick nyss meddelande av min fina Annapanna! Hon har bokat flyg och flaxar hem på fredag! Heeelt underbart ska det bli att träffas =)
Ingen är som du! ♥
Vad ska vi hitta på för bus måntro? =)
Vill du ha en glass? Jaaaa. Men då tar vi väll en glass då!!! HAHAHA... På kos, där allt hände..
Bus bus massa bus...
Ha en fin kväll alla vänner!
KÄRLEK

Kom hem Anna!

Jag fick nyss ett sms av min bästis.... Hon kommer nog hem på fredag! Ingen är gladare än jag :)
Hoppas hoppas hoppas! ♥
Anna, kom hem! Tänk inte, gör det bara! Vi alla saknar dig såååå...

Mysfika med Saris :)

Hej på er!
Hur är det mer er alla?
Händer det något roligt i era liv?
Jag har jobbat och efter det haft en riktig mysfika med min gamla goa vän Sarah! =)
Va längesen vi umgicks nu, men inte en dag försent! Prata gamla minnen, så sjukt mycket galna saker vi gjort  ihop, herregud bara man pratar om det skäms man så man vill sjunka igenom betong! Hehe men mycket roliga minnen kan jag tala om! =) Ojoj så mycket tok! Ni skulle bara veta vad jag haft för mig i mina tonår, hehe...
För tre års sedan, Jag, Sarah och ett härligt gäng tjejer tog en tripp till stockholm i Limo.. Oj vad det var roligt =)
En massa andra minnen och skoj =)
Tack för en fin kväll Saris!
Nu garva åt alla sjuka people i bb huset :)
Godnatt och Kärlek!

Bra start, mycket bra..

Hej kära vänner!
Nu vecka, nya tankar, nya planer, nya tag! Man kan se det som ett nytt kapitel, en nystart och ja det finns många sidor och hörn vi kan se det från.. Måndag är det iallafall och jag är redo för en ny vecka =)
Det som än så länge hänt är att jag haft en lyxig morgon enligt mig själv... Struntande i att ställa någon hemsk signal på ringning att vakna till, utan vaknade när kroppen själv ville det.. Klockan 11 ;-) Men skönt att ta en sovmorgon ibland det är det =) Någon sol syntes inte till, men plusgrader var det jag begav mig ut på en liten promenad i fina boulongen och årets första runda i "Hälsans stig" Love it :) Mys mys mys.. Ska bli många dagliga rundor där i fin väder framöver..
Efter en lång dusch la jag mig på sängen för att äta en lång stor frukost till lite tv tittande.. Nu har jag även myst med en bok, kvalitetsmorgon! Ohyes!
Nu ska jag kila ner till stan, till Karen för att få fina naglar.. Undrar vad jag hittar på denna gång =)
Lovar er en bild på resultatet!
Ha nu en fin dag och en fin spännande vecka!
Kärlek på er

Lördag it is! Och en finkväll blir det =)

Hej alla fina!
Då var det helg igen! Alltid lika trevligt =)
Igår fredag var jag ledig, åkte hem till valbo och lekte med lilleRasmus hela dagen :) Vi tog en lång promenad i snökaoset! Hmm, hur tänkte jag där?! Hehe, skönt i luften var det absolut bara synd att inte vägarna var så bra plogade :) Nu får snön vara borta, punkt och slut!
Blev en tur på Ikea, fick med mig massor med smått och gått!
Mat och mys med alla syskonen, Älskar dem så! Kan krama sönder i timmar! =)
Kvällen blev det hem till mig med Tess, mys på högnivå med babbel och filmer =)
Lilleman alltid lika go och glad :) Oavsett väder! ♥
Ha en fin helg alla vänner!
Jag har precis kommit hem från jobbet, idag har jag varit på DinSko!
Ska sadla om till något fin fint och ut på middag med mina Ecco tjejer! Det ska bli super trevligt =)
Hem till Bella först blir det, se hennes nya lya och ta en fördrink :) Sen har vi bord bokat på Mezopotamya! Ser ut att bli en kanon lördag helt enkelt !
Hörs, puss och kärlek!

Min vardag rullar på som den ska.. =)

Hej fina ni!
Dagarna rullar på.. Jag har jobbat, träffat vänner, tränat och ja det vanliga =)
Vad händer i era liv? Något nytt och spännande?
Någonting som verkligen hänt är väll att solen och våren börjar titta fram?! Så underbar känsla att dra på sig skinnjackan (Vinterjackan har åkt ner i källaren, och det med glädje!!)  kila ner på stan, gå på asfalten och solen skiner, gräset börjar sakta men säkert synas riktigt bra..Åh snart är gräset grönt, vår jackan för varm.. Åh jag är verkligen en sommartjej rakt igenom! Ibland funderar jag på varför jag bor här i kalla Sverige?! Hmm.. För att älska utlandet när man väll kommer dit kanske, hehe =)
Kvällen bjuder på en långpromenad i friska luften! Min nyblivna singelvän (ÄNTLIGEN) Tessilago kommer hit på mys!
Först ska jag sleva i mig kvällens middag, Köttfärssås och spagetti.. Jag är drottningen i köket (Ibland)
Ha en toppen kväll!
KÄRLEK

Längtar efter..... Min vän Anna, semester, sol och avkoppling!

Hej på er!
Vad gör ni en kväll som denna? =)
Jag sitter i soffan och slappar framför datorn, längtar till värmen och dreglar över alla resesidor.. Jag kan sitta i timmar... Längtar, leer och njuter! Jag är så taggad på att bara spara pengar och dra när jag har semester till sommaren! Önskar jag kunde åka till min BästisAnna också såklart, hon befinner sit i Italien och jag här.. It's sucks mina vänner! Totalt! Jaja, packar väll väskan och drar och hälsar på snart! (Sommar, men helst innan) men vart är hon i sommar måntro?! Det vet varken jag eller hon... Det är ju de som är de roliga, äventyret! =)
Fiskorv, vi måste se till att ses och det är snart! Ok?! ;-)
Älskar dig Annapanna!

Jobb och skor, det älskar vi =)

Hej alla fina, galna, vilda, härliga människor!
Det har varit en vecka bestående av jobb jobb och åter jobb ;-) Jag är på rätt plats, och älskar att känna så =)
Kränga skor det är väldigt roligt ska ni veta! Sälja överhuvudtaget är ju min grej och arbeta i butik är såå kul så det blir en självklar härlig kombo! Love it :)
Idag har jag unnat mig någonting mycket fint ska ni veta... Kan det vara ett par skor?! Kanske... ;-)
Pumps
Snygga ?! DinSko 599!
Planen är att slå dessa klackar i taket ikväll!
Kan bli en bra kväll!
Puss på er alla fina!

Grattis Chris! :)

Vad är det för en dag, Jo det är ingen vanlig dag för det är finaste Chrissans födelsedag! Hurra Hurra Hurra!
Hon förtjänar många fina ord! En vän med ett stort hjärta, alltid omtänksam, givmild, rolig att umgås med och en helt fantastisk tjej! Idag fyller hon 23 år och det firade vi med en riktig mysig kväll!
Jag,Chris,Elli,Nathalie och Bettan..
Det blev vin, ost och kex, chokladfondue, godis,Färsk frukt, kaffe och allt gott man kan tänka sig!
Mycket babbel och skratt och en kanon trevlig kväll!
Grattis fina du! Hoppas du är nöjd med din dag :)
Verkligen himmelskt gott! Vi kanske har skapat ett beroende! Mums! =)
Vi gick lös på allt gottigott!
Tack för en fin kväll vänner!
Nu blir det sänga för frökenQ!
Imorgon är det jobb för hela slanten på schemat.. Halva dagen Ecco, halva dagen DinSko! Härlig kombo =)
Ha det fint kära ni!
Puss och Kärlek!

Känner en längtan efter vår och sommar... Ohja =)

Hej vänner!
Hur är det? Hänt något nytt? =)
Helgen har varit fin fin! Jobbat på dagarna, på lördagskvällen blev det en och annan dans på Goyas golv ;-) Det var kul som vanligt! =)
Våren börjar titta fram, det gillas starkt! Snön smälter sakta men säkert bort, temperaturen blir vänligare för varje dag.. Och ja snart kan vi kanske få räkna med vår på riktigt?! När uteserveringen är öppen, då är det vår tycker jag =)
Börjar bli lite smått less på vardagen och längtar efter en resa.. Och efter sommar!
Detta är sommar! Åh vad det är sommar....♥
Nu kallar tvättstugan, sen blir det jobb på Ecco! Kom in och ta en titt =)
Puss och Kärlek!

Mys fredag, oslagbart :)

Helgen är här! Men "helg" på riktigt gör jag inte direkt, eftersom jag har jobbhelg.... Om 5 veckor då gör jag helg på "riktigt" hehehe.... Men jag klagar inte, gillar att jobba =)
Däremot är det fredag och det gör mig alltid lite extra glad, alla kunder är lite extra glada, man verkligen kan ta på fredagsmys känslan! :) Nu har jag bäddat ner mig under en filt på soffan, har en lugn och fin kväll framför let's dance och eftersom det är fredag och jag varit så duktig med träning denna vecka så unnar jag mig till och med lite chips och dipp.. mmmm, man kan inte ha det bättre :)
Har även desperateHousewife boxen i mina händer, ska snart dra igång och ha ett härligt maraton! Jag älskar den serien och får aldrig nog!
En riktig mysiskväll.. Det enda som saknas... Sällskap förstårs ;-) Får se om  någon vän dyker upp...
Jag önskar er en riktig trevlig helg alla fina!
Puss och Kärlek!

Jag lever och drömmer på..... ;-)

Hej på er!
Dagarna rullar på som det ska =) Tränat varje dag denna vecka, bra gjort av mig!? Right? ;-)
Har aldrig varit så "arg" på min kropp som jag är just nu, nu ska kilorna jag lagt på mig bort bort bort! Varenda vardag ska det tränas, punkt slut..
Jobbet går jag till varje dag och trivs lika bra som alltid =)
Igår blev det en långfika med Sannis, hade mycket att prata om, mycket som hänt och massor med roliga minnen ihop som vi aldrig kan ha slutsnackat! =) Bästa sommaren någonsin!
Går ett lyckorus i hela kroppen när jag tänker på resor och värme! Jag vill åka utomlands snart igen, och självklart blir det av i sommar =) Men vart det har jag ingen aning om.. (Hjärtat bankar fortfarande lite extra för Bodrum) Så kan bli det =) Min bästis Anna är ju ute och jobbar och flänger världen över så vill ju hälsa på henne såklart, får se vart hon befinner sig under min semester, då vill jag vara ute på vifft varenda dag!
Min plan är att jobba arselet av mig när jag väl är hemma och jobbar och på min semester (3veckor) befinna mig i ett varmare och finare land..... Drömma kan man ;-) Men ingenting är omöjligt! Framtiden får visa!
Sommar-Utomands-Glada och Härliga!
Nu ska jag mysa mig igenom ännu en fin kväll!
Ta hand om dig.
KÄRLEK

Lördagen på Goya

AQ och Lojjsan =)

Mysdag med Bror :)

Hej på er!
Nu har även en fullspäckad måndag rullat förbi :) Spenderades med bror och var jätte mysig!
Vi var på bio, såg YogiBjörn i 3D, rolig film =) Häftigt med 3D var det också!
Åt lunch på stan, fikade hos Lojjsan och sedan hem till Farmor och hälsade på :)
Fina Farmor och lillbror Robin =)
Även Tisdagen tog jag med stormfart! Jobbat hela dagen, tränat och nu är jag en tröttis i soffan =)
Men känner att jag förtjänat lite mys nu!
Hoppas ni mår bra!
Puss och kärlek!

RSS 2.0