Hemma efter en trevlig stockholmsvistelse.. Nu myser jag på för fullt =)

Hej på er!
Myskväll med syster... skorpor och te, tidningar och film på schemat :)
Varit väldigt seg hela dagen!
Så kan det gå när man går ut i stockholmsnatten och partajar! ;-)
Det började kanon bra, men slutade i lite intriger med whiteroom's vakt.... Dummare vakter får man leta efter? finns inte... Utslängd pga?! Fanns inget att ta på överhuvudtaget, stog utanför och skulle ta lite frisk luft, hann bara ut så kom vakten och sa att det "räcker för ikväll" ungefär... Idiot! Tänk om han visste hur mycket det förstörde för oss, vi är inte direkt i stockholm vajre helg.. Och jag var inte enns för full, helt ärligt "salongsberusad" men med stort partyhumör så det var verkligen surt! Men klockan var ju rätt mycket då och vi hann ha roligt innan iallafall! Men gillar inte hur dom jobbar där på White.. Händer flera.. Känns som att de slänger ut många, in med nya, för att tjäna pengar.. I slutändan tror jag inte de gör det.. Förlorar nog kunder istället.. En förlorad kan iallafall jag lova :) Roligare ställen finns det.. Nästa gång får det bli ett gästvänligare och roligare ställe...
Men dagen och kvällen var mycket trevlig på alla sätt och vis innan vakten förstörde ;-)
Men nu är jag hemma med stolthet och vet med mig bestämt att ingen kan ta ifrån mig min värdighet.
Nu har syrran gjort majskolv också.. Gott i gott!
Hoppas ni haft en bra helg! :)
Vill åka till stockholm snart igen.. Älskar att vara i storstaden... Åh vad jag vill flytta dit nu nu nu! En mycket fin och trevlig stad med mycket rörelse och fart i ! ;-) Det gillas!

En glad Amanda dricker vin, för då blir man fin ;-)

Imorgon är det ny månad igen då... Ojoj vad det rullar på.. Snart jul igen ;-) Står inte på.....
En ny vardagsvecka... Så tråkigt måste jag erkänna.. Men jag gör som jag brukar och kopplar på en positiv inställning så blir allt mycket lättare!
Vill ha något roligt att se fram emot så går det tråkiga bättre och dagarna fortare... En resa kanske? Skulle inte sitta fel! Då menar jag till värmen alltså ;-)
Kankse man ska spela bingolotto nästa vecka.. Och alla veckor framöver.. Någon gång ska även jag bli rik och ekonomisk oberoende.. Det förtjänar jag ju ;-)
Nu ska jag mysa på...... Sen ska  jag sova.. Och det ska jag göra i hela 8 timmar, underbart! Det gör man inte varje dag när det är jobb dagen efter.. Men vi fortsätter med 13-21 denna vecka..
Puss på er!
KÄRLEK


Nu är det fest!

Mina vänner.....Nu är det fest!
På riktigt och det menar jag!
Amanda och Tess i kör : Jag är så partysugen att jag dör, har aldrig varit mer partysug i mig....
Haha , bra bra för party har vi... Hemma hos "oss" just nu.. Och nu snart är planen på att gå ner till RICHE och ta några drinks, sturecompaniet och festa vidare sen är tanken att klackarna drar vidare mot Hells Kitchen... Så ser planen ut NU men vi får se vart kvällen och alla snygga karlar tar oss... Kanske blir något helt annat...
Det visar sig,.. Och vi lovar att det kommer ni läsare och vänner få reda på imorgon när vi ligger i vår sköna hotell säng och är bakis och trött imorgon.. Då ska det berättas om kvällen... Men en sak är säker! Kul? JAAAAAA!
Vi kommer att ha kul, vi har kul och vi har alltid kul tillsammans!


AMANDA QVARNSTRÖM ♥ THERESE FALKEN.

Ha en kul kväll folket!
Det ska absolut "inte" vi ha ;-)
KÄRLEK


En dag i stockholm..

Hej bloggen och alla vänner :-)
Vi har det jätte bra här i stockholm !
Bilresan var rolig, avkopplande att åka bil faktiskt.. Istället för att sitta på ett tåg eller en buss, så kan man snacka om man vill, hur högt man vill och lyssna på vilken musik man vill ;-) Vi drog på musiken! Vinkade till alla andra som var ute i trafiken, snygga som fula... Gissade på vem som körde bilen där framför oss... Körde om för att kolla... Så kära vänner bara så ni vet............ Snygga bilar tex.sportbilar osv.. Har inte en snygg kille som ägare (oftast, har vi märkt) utan gubbar! Åldersnoja? Hmm, går att tänka på... Haha men snygga killar i denna stad finns det gått om iallafall och det kan jag lova utan att diskutera... Hihi :)
När vi väl checkat in oss på favorit hotellet Rica så packade vi upp lite och gav oss ut för shopping i storstaden...
Blev lite underkläder, en kimono, en kavaj och tröja.. Allt från h&m ;-) Bra butik det! Roligt att kika på deras stockholm utbud, inte alls lika bra som där hemma...


Tessan har självkontroll när hon kör...

Vi hade en rolig resa mot målet....

På väg..

Framme :)



Minibaren gillas..... Men dyr ;-) sist blev vi ofrivilligt ruinerad.. Haha så nu har vi vart och handlat smått och gått till kvällen på ICA istället...


Godaste räksallad jag ätit! Mmmm....

Tess åt god lasagne... Vi spanade på folk, klädstiler, gångstil osv... ;-)

Nu ligger vi i sängen på hotellet och dricker ett glas Rose, med en varsin laptop i knät (nördar) nu ska jag stänga av dumburken.... Sätta på musiken.. Duscha kroppen, snygga till mig och sen är det party som gäller!
Känns som att det kommer bli en kanon kväll! Ohja! ;-)
Hoppas ni mår bra och har en trevlig helg kära vänner !
KÄRLEK



Nu styr vi mot stockholm :)

Idag mår jag bra :)
Min rygg mår skapligt bra (måste vart att jag spände mig så mycket igår så jag fick ont) Men idag är en ny dag med nya händelser och nya möjligheter!
Vi styr bilen och våra festliga kroppar mot huvudstaden :)
Mot stockholm! ;-) Datorn följer givitvis med så vi kan bjuda på bilder från våran lilla mini tripp :)
Det ska bli super! Längtar efter stockholms shopping.... Mmmmmm.... Vilka gobitar det finns..
Hörde att SOAK gallerian klappat igen? ;'( En av mina favoriter så det var ju tråkigt att höra!
ZARA & TopShop... Here I come ;-)



Ha en fin dag!
Kärlek


Händelserik och otäck dag! Både rättegång och bilolycka i ett!

Det har varit en hemsk händelserik dag!
Jobbade på förmiddagen.. Sedan dök en underbar frisk fläkt upp och överasskade.... Jag blev tokglad, släppte kund, headset, allt.. Sprang till min älskade vän och bamsekramades! Så underbart att träffa min fina vän som vart på vifft alldeles för länge... Jag följde med henne på rättegång, det gick bra (inget direkt svar än men kommer bli bra allting, det vet jag!) Annelie min vän är så stark, modig och godhjärtad! Hon förtjänar bara det bästa av det bästa, så nu ska vi se till att hon får vårdnaden av sin fina son lille Oliver ♥
Är så lycklig att du min vän tog steget från det dåliga till det kärleksfulla.. Nu ska vi se till att idioten får vad han förtjänar och att du och lilleman får det bra!
När mötet avslutades satte vi oss i bilen Jag, Annelie, Mats (advokaten) Sofia (annelies syster) och Angelica i bilen, för att köra advokaten till tågstationen... Vi hann bara till söder när plötsligt en idiot till förare kör rakt ut i traiken utan att se sig för.. Vi skriker, bromsar, det var för halt att det blev en rejäl krock... Jag trodde vi skulle dö, det var en chock jag aldrig tidigare upplevt.. Ursch, fy och blä! Hjärtat slog fortfarande, kroppen var välbehållen, vi går ur bilen.. Dock var bilen mycket skadad, men det har ingen betydelse så länge ingen människa blev svårt skadad... Rädsla, chock och tårar... Jag ringer polis, kommer på studs, 2 ambulanser, brandkår, bärgningsbil och hela köret.. Vi blev undersökta men mådde ok.. Fick berätta händelsen för polis, åkte med dem till Hertz, där man hyr bil (tjejerna skulle ju hem till skövde igen) 5 timmar senare får de en bil... Tur det iallafall! Och de körde försiktigt hem.... Det kan jag lova! :) Jag kommer alltid välja det säkra före det osäkra, så snälla vänner... Alltid alltid bilbälte på!!!!! Kolla alltid vart du kör !
Otäck händelse... Vilken otur man kan ha! Det kunde ha varit värre! Som sagt alla mår bra det är huvudsaken! Jag kan ju säga att vi fick snabbt något nytt att oroa oss över efter rättegången, det var ju bra det iallafall ;-) om vi ska se något positivt i det hela..
Det var underbart att träffa min fina vän igen! Men nästa gång ska vi göra något roligare! :)
Nu ska jag ta ett varmt härligt bad... Min kropp är alldeles stel efter dagens spänningar....
Hoppas ni alla mår bra..
Ta hand om varje dag i livet, man vet aldrig när det blir den sista..
Var rädd om dig...
Fred runt omkring dig..
Ge dina vänner och din familj en massa KÄRLEK.

Hej mina vänner..

Hej mina vänner....
Dagarna knallar på.... Snart är det helg, jag längtar!
PÅ lördag tidig morgon åker jag och Bästa Tessan till huvudstaden, för shopping, trevligheter och party!
Det kommer bli grymt kul! =) Vi ska bo på samma som sist på Rica :) Var fint det!
Hoppas ni bra mina älsklingar ♥

Imorgon blir en lång dag, har mycket att tänka på nu.. Bäst jag går och lägger mig så att jag är redo att vara ta dagen med storm och visar vart skåpet ska stå! är säker på att allt kommer ordna sig!

Godnatt,
Kärlek

Nu jobbar vi järnet för att vinna över göteborgarna ;-)

hej alla fina! (hej på er fula också)
Nyss hemkommen efter en arbetsdag, gick glänsande idag faktiskt... ;-)
Hela veckan jobbar vi alla på ACE 13-21... Så några på dagtid nu så vi dagtidare behövs på kvällarna.. Lite osmidigare tider (förlorar rätt mycket privatliv) men jag trivs så bra med mina arbetskompisar, det blir som en andra familj ;-) Så ska inte klaga, utan nu ska vi se till att vinna stort mot ProVoice, men det grejjar vi! ;D
Nu håller jag på med en massa mat... Äter nästan alltid ute så måste bli lite bättre på att ta med mat-låda till jobbet :( Ingen hitt! Äter hellre ute och försvinner iväg för ett tag.. Men när man tittade på dagenslön och insåg att både dec och jan blev rätt korta månader och därför påverkar kommande månader, måste man spara in på nått om man ska kunna lyxa till det med annat! Så tänker dra in på att äta lunch ute, istället kan man ta mysfika med vänner oftare :-)
Och lyxa till det med tex. En helg i stockholm som faktiskt jag och min bästis Tessan ska göra i helgen! Jag längtar som en tok ;D Vi ska shoppa, festa och bara ha det sjukt kul!
Nu ska jag kika hotell och boka också! Jippi!
Hoppas ni mår bra alla fina (och fula)
KÄRLEK


En fin lördag med Chris! =) Lite av allt!

Lördag i all ära! Spenderad med bästa Chris? Bättre än bäst! Blev en tipptopp lördag!
För det första... Jag sov ut... Och då menar jag ingen klocka ringde, mobilen avstängd och jag öppnade mina pigga ögon när jag själv vaknade... 14.00! ;-) Härligt! Då har man tagit igen en massa förlorad sömn, som det ska vara när det är helg och när man faktiskt kan göra det!
Jag tog en lång prommis på 2 timmar, det var otroligt skönt, frisk luft, dunkadunka i öronen och tankarna svävade iväg till allt möjligt, det gillar jag... När man drömmer om orealistiska saker, fast man är vaken, sådana dagdrömmar gillas :)
Jag åkte till Chris, vi gick på Bio, äntligen såg vi filmen Avatar, många som sett den och sagt att den är värd att se, bara positivt om den filmen har ja hört! Men som vanligt så är jag väldigt snabb att dömma fodralet snabbare än innehållet (när det gäller filmer alltså ;-) bara filmer...) hihi.. Men ack så fel jag hade! Ok, jag hade helt rätt i att filmen var riktigt overklig! Men den var grymt bra! Och overkligt kan vara bra, det var en fin historia! Man satte sig verkligen in i den på riktigt, när vi kom ut därifrån kändes vi verkligen att vi va små avatarer, haha helt galet allt blev som i en helt ny värld.. Vi kände oss inte som oss själva, blev nästan rädd för oss själva med alla tankar, men då är vi rätt crazy vi också ;-) så kände nog inte resten av folket ...
Vi hade ett enormt vin sug... Men inget party sug.. Ville sätta oss på en bar, softa med ett glas, snacka och mysa på lite.. Men det var ju omöjligt, smockfullt i hela stan kändes det som.. Det är löning om två dagar och ändå så mycket folk ute? Dom kanske kör som oss? Lever så sparkonton... Icke bra!
Vi gick iallafall Till "Kalles bar och grill" Helt underbart ställe! Super mys! Har länge velat besöka den resturangen men har bara inte blivit, men bättre sent än aldrig :) Och det blir absolut mycket fler gånger vi sätter våra fötter på det stället, den saken är klar, spanade på menyerna också och det var frestande, maten är säkerligen gudomlig! Nu måste vi styra ett gäng och gå dit och käka en kväll! =)
Blev några glas vin, massa skratt (som vanligt) och tjattrade på och hade det trevligt... Otroligt bra service och trevlig personal! Mycket mycket plus poäng!

Fina Christin! :) Genom snäll och genom fin!

Det godaste vin vi har druckit... Bara det får oss att längta tillbaka.... Snart igen :)

Blev en fin lördag! Med lite av varje, både mys, socialt och lite festligheter...
Allt som jag gillar helt enkelt :-)
Nu borde jag sova.. Men är pigg som en nötkärna... Nästan så jag ska ta en danstur här i vardagsrummet alldeles för mig själv, både patetiskt och roligt på samma gång ;-) Tihi!
Hoppas alla mår bra och att ni haft en lyckad helg!
Rumpnissar är ni allihopa!
Puss och KÄRLEK!


Fredag.... Fina fredag =)

Fredag.... Och jobbet gick bra? Inga kommentarer där.... Eller jo, kan inte låta bli, det gick rent ut sagt skit idag!
Gick hem med svansen mellan benen,flintskalligare än vanligt och med en vetskap att det inte klirrade lika bra i kassan som det kunde gjort.. Men det är klart, jag är glad ändå ;-) Det är ju fredag!
Höjdpunkten på arbetsdagen var ändå helt klart en hel timmes lunchdejt med Chris! Vi rörde våra klena ben mot berggrenska, det har vattnats i min mun av en sådan lunch! En lunchfavorit för oss båda så det var ett självklart val, vi fick i oss god flundra, fin stämning, positiv energi, både ett och annat skratt från personalen, den nya servitrisen gick loss på att skämta med oss, vilket såklart var uppskattat och vi la av både 3 och 4 garv..


Ett fika tips från oss är.. Kaffe och CocaCola, drick varannan klunk, blir en mycket god blandning..
Är man inte sugen på en godbit som en kalorikaka under en fika så går det fin fint att dricka dig tjock på kalorier också ;-) Ett annat hett tips är att kombinera rödvin med coca cola (en shot kall Cola) sköljer ner fint det! ;-)

Trött, sliten och jävlig... Men Chris fick mig på topp humör =)
Har så trevligt vi så! Positiv och rolig tjej det! Det gillar jag =)
Jobbade till 4 idag, efter det träffade jag upp Chris och Ellie.. Blev en runda på stan, inte superkul eftersom vi inte är så rika just nu och sparkontorna börjar också snart blir tömda så nu gäller det att låta shoppingsuget läggas åt sidan och tänka lite långsiktigare!
Vi gick till JAVA och fikade istället =)
En massa massa tok, bjöd nog de andra gästerna på ett chocktillstånd och ett och annat skratt, haha som det ska vara då ;-) Har en förmåga att inte alltid prata så tyst och inte heller vara så hemlighetsfull, men det bjuder jag på ;-) Vi flummade på, ett och annat tok bjöds det på, skrattade tills tårarna rann :D
Fantiserade iväg och babblade och babblade.... Även idag till stängningsdax (22) Jag gillar stakt att man har så trevligt och trivs så fint med sina vänner att klockan inte går... Vår gamla arbetskompis Folke kom också förbi och gjorde oss sällskap så det var mer än trevlans =)

Sötis Ellie.... Som vi tokade oss och lekte med maten idag.... Galet ;-)

Vackra vän!

Vi fortsatte kvällen hemma hos Chris, där Sam och hans kompisar spelade poker och festade loss, så var verkligen full fart! Vi tog det lugnt, lutade oss tillbaka och njöt av grabbarnas tok istället ;-)
Det var inte helt fel med grabbfest... För en sådan superduper singel som jag ;-)
Ja det var en och annan vän till Sam med charm och stil! Titta får man, det tål man , hihi !
Vi deckade av trötthet i sängen alla tre, efter en vecka av lite sömn och mycket jobb så var jag trött som om jag aldrig förut sovit... Är alltid det på fredagar nu för tiden, så det är och får förbli en myskvällsfredag!
Nu ligger jag nerbäddad med en vetskap om att ingen väckarklocka ringer imorgon och det gör mig otroligt glad!
Hoppas ni mår bra kära vänner!
Ha en trevlig helg!
KÄRLEK


Arg...................

Arg.Rädd.Förbannad.Sorgsen.Besviken.Chockad.Kokar av ilska m.m...
Jävla idioter det finns! Rasister, borde inte finnas!

Har nyss kommit hem med gråten i halsen, vet inte vart jag ska börja beskriva känslan av ilska jag känner just nu! Är glad jag är hemma och har låst om mig så jag inte kan göra något dumt..
Jag hoppade i vanlig ordning av bussen i valbo ikväll, för att som vanligt vänta in den andra bussen som kommer efter ca 30min (sjukt X-trafik! Tänk om, och gör det nu!)
Cirkusen i valbo började på en gång..... En skruttig skabbig volvo, som hellre skulle få vara på tippen än på vägarna kom med en hel hög tjocka, bleka,fula,stinkiga,öldrickande idioter kommer ut och beter sig som äckliga jävla svin!! 2 söta utländska personer, ungefär i min ålder  (säkert mycket trevliga och med ett fint hjärta) gick någon meter bakom mig, på väg hem säkert.. Attackeras av de äckliga svinen, ord, påhopp,ölburkar,skrik... De jagas, sen vet jag inte vad som hände.. Hoppas fina tjejen och killen hann springa hem, eller hann ringa polisen och att inget farligt hann hända, att de är hemma i trygghet och med människor som älskar dem..
Rasism är något av det värsta jag vet! Jag anser att ni som har sådana åsikter och vill skada andra människor pga. en annan hudfärg, är 0 värd. Borde skämmas, era föräldrar borde inte välkomna er i sitt hem, ni borde aldrig få egna barn, aldrig bli lycklig på riktigt, framförallt inte åka till ett annat land och sola och bada (om ni gör det, hoppas jag att ni blir behandlad och bemött precis som ni själva behandlar en människa från ett annat land) ..
Jag vill inte vara lika ond och hemsk som de äckliga idiot rasisterna.... Men när man dömmer en människa efter en hudfärg och inte efter personlighet osv. Då kan man nog börja gräva sin egen grav.. 
Ta chansen nu för faaaaaaaaaaaan och ändra på er! Det är inte för sent! Rannsaka dig själv, hur vill du bli behandlad? För att du mår dåligt och har ett pissigt liv, med dålig självkänsla och osäkerhet, besök en psykolog, hitta dig själv och bli en bättre människa! Istället för att förstöra andras liv!


Mysfika med bästa Tessilago :)

Hej alla goa och glada! =)
Veckan rullar förbi med stormsteg, som man alltid känner i slutet av veckan... Alltså borde man trivas med livet och vardagen ;-) ..... bra tecken !
Ännu en dag fylld med jobb, gick som det brukar idag också. Fick till det till slut ;-)
Efter jobbet mötte jag upp min bästa vän Tessan.. Vi gick till Mocca och åt god middag, pasta Noci, har ni inte ätit Moccas fantastiska pasta eller andra rätter, jag har sagt det förr och säger det igen! Gå och ät och fika på Mocca! Jag lovar att du kommer att storm trivas! Annars vet du vem du får rycka i örat ;-) Blev också en massa kaffe på det och glass, hann med ett och annat..Vi babblade på några timmar om jag säger så, över 5 timmar, haha men det var ju så trevligt så, super mys var det.. Saknar Tessilago allt för mycket, jobbar mycket båda två och helt olika tider (när jag jobbar sover T och tvärt om, hihi tokigt) ... Så nu får det gå minst fem dagar till nästa gång igen då...

Finaste Falken =)




Nu ska jag tänka på refrängen mysa ner mig under täcket, kika lite tv och invänta ännu en fredag =)
Imorgon är det väldigt tidig morgon, klockan ringer 6 (Det ska bli skööönt med helg!) Fredag, det kommer bli en bra dag! Startar dagen med arbetskompisar och en frukost på jobbet.... Får en massa positiv energi och hinner vakna till liv, sen blir det att sälja ! Det är ju så vi jobbar ;-)
Hoppas alla fina fiskar där ute mår fint, simma lugnt!
KÄRLEK


Amanda is back!

Min energi, mitt humör, här har ni mig mina vänner! Ta mig som jag är, jag är en glad fjollig tjej som gillar er alla ;D Hemkommen från ett 12-timmars arbetspass.. Ja jag lära ju köra igång ordentligt när jag ändå var igång igen! Bra gick det :) Efter jobbet gick jag och Chris till Java för en mysig fika.. Snackade på som vanligt, lika trevligt som i vanlig ordning!
Det är viktigt att ha tråkigt ibland... Tex. Vara sjuk/känna sig nedstämd eller så... Kanske inte så kul men det gör att man blir så mycket positivare till de saker man faktiskt uppskattar i livet.. Som vardag, jobb och vänner! ♥
Utan mina vänner vore jag ingenting... Tillsammans är vi starkast, störst och vackrast! ♥
Nu ska jag käka en massa Grape....
Jag önskar jag vore lika trött om kvällarna som man är när klockan ringer 6 på morgonen! :/
Hoppas ni mår bra!
KÄRLEK

Nu ska det vända.... Lite fart och fläkt i livet nu tack =)

Nya SOLO, Cosmo,SofiesMode och en massa te och mys.... Känner mig lugn och fin men sååå himla rastlös...
Imorgon SKA jag till jobbet, that's it! Om det inte händer något hemskt som att jag blir nära döden sjuk eller något annat skrämmande, men som läget ser ut nu... Ja kollegor och kunder, jag kommer tjattra öronen ur er! Fjäska in mina försäkringar..... Börjar lite lätt med fjäsket... Sen trycket ja till ordentligt och sådärja! Då rullar försäkringarna in som de ska .....

Paradise, älskade skandal program... Allt kan hända! Om det finns en dokusåpa jag får chansen att vara med i så är det absolut PH. Gratis solsemester, en massa goa härliga människor, fest, äventyr, ha kul och fajtas med nya utmaningar och försöka slippa undan intrigerna... Ohhhh.. Vilken fest =)


Fått en stänk av feber.... Vill inte ;'(

Hejsan alla fina!
Just nu ligger jag nerbäddad i soffan.... FEBER är på besök, inte trevligt alls.... Jag avskyr att vara sjuk, bara ligga hemma och göra ingenting, inte enns ha orken till att göra något kul.. Så en halv dag till sängs, tv är jätte tråkig och jag vill bara få ett dunderpiller så jag blir pigg och glad och kan springa och leka med mina vänner ;-)
Just nu har jag ett tungt huvud, ska proppa i mig alvedon och försöka sova bort detta, det är en dag imorgon också och då vill jag gå till mitt jobb, till min kollegor och kramas  med dom utan att dom ska få feber, haha....
Imorgon har jag även planer på att spendera kvällen med min fina vän Therese, det behövs verkligen! Jag tror min vän börjar spåra ur, Tessan lyssna på mig, tänk långsiktigt! Låt ingen trampa på dina tår, då tänker jag minsann trampa på deras, så det så! Välj klokt nu! (Hon har tyvär redan valt) men välj om nu ;-) Är jag fröken elak? Vill inte att min vän ska bli sårad bara, lätt att bli lurad av några fina ord......
Godnatt på er alla fina!
Nu hoppas jag på underverk.......
SjuklingsPussar!


Min lillesnutt lillebror är också sjuk..... :'(


Hoppas vi snart ses i det verkliga livet.. Då ska jag vara full av energi och hoppa och skutta av glädje...
Jag är redan uttråkad, att vara sjuk är inget för mig, måste vara aktiv....
KÄRLEK

Lillsyster Ebbsan här hos mig :) Mys!

Godkväll fina vänner!
Nu ligger min fina lillskrutt syster och sussar... Hon har varit jätte trött i 2 timmar men skulle då inte lägga sig! haha sötnöt :)
Ebba är så himla go! Jag tror hon kommer bli en "Amanda tjej" när hon växer upp, det börjas nämligen i tid, spelar ingen roll att vi har väldigt olika storlekar, lill tjejen har spenderat låång tid inne i min walk in closet, ALLA skor med klack har provats, kläder och allt vad det är, kan nog bli en väldigt stort intresse för shopping och kläder när hon växer upp, då får hon följa med systrarna till stockholm på en shoppingtur ;-)
Vi har ätit en massa gotta, kollat på Pippi Långstrump (bästa barnfilmen enligt mig) kul att favoritfilmen man själv hade när man var liten fortfarande är poppis bland småsyskonen... Och det skiljer ju ett och annat år ;-) Pippi går alltså inte ur modet! Hihi...

Ebba har funnit en kärlek här hos mig, FLODIS!

En söt konversation med en liten tjej...

Amanda- Vad vill du helst av allt göra när du blir stor Ebba? Har du någon dröm?
Ebbsan- Ja, när jag blir stor ska jag bli så lång så jag kan öppna kylen själv, så jag kan dricka hur mycket mjölk jag vill... Och så vill jag kunna hälla i själv i glaset fast det är tungt.... Utan att mjölken ska hamna på bordet bara!

Gobiten då! ♥

Nu ska jag kolla på Paradise XL ... Kan ju inte missa när andra människor gör skandaler! Vilken underhållning =)
Sköt om er.
Natti natti!
KÄRLEK


Toppen mysdag igen :)

Hej mina vänner!
Jag har verkligen haft en toppen dag med Petra och lilleMiro! =)
Vi vaknade tidigt imorse, 7.30.. Men det är skönt att komma upp i tid så får man ut mer av dagen, sen känner man sig kanske inte super pigg när man väll ligger där och klockan ringer på vardagen osv... Hehe jag är ju såååå morgonpigg! Men imorse vaknade jag av söta älskade lilla Miro... Som drog mig i håret ;-) Han tyckte det var dags för lek och bus antar jag! Så det var bara att sätta fart! Petra gjorde god frulle så vi satt och hade det mys framför tv ett tag, sedan blev det en lång promenad! Såå skönt! Verkligen super fint i Älvkarleby, vi bara njöt fullt ut av den vackra naturen och det härliga vädret! Och varandras sällskap of course ;-)
Det tar aldrig slut på samtalsämnen när jag och Petra sätter igång... Blir så när man inte träffas så ofta, finns mycket att prata om :)

Fina petra =)


Amanda och Miro =)

Tack ännu en gång för en kanon trevlig kväll/natt/dag Petra! ♥
Snart igen gummsan!
Åkte direkt från Petra och hämtade min lilla syster Ebba, hon ska vara hos mig ikväll och sova här :)
Det är super mys! Underskattat att umgås med vänner och familj, det värderas högt på min lista ♥
Ha nu alla en super mysig lördag!
Ni som ska ut på busigheter, gör inget ni kommer ångra "Lev idag, men tänk på att det även finns en morgondag"
KÄRLEK!


Fin fredag med underbara P&J

Heeej där! =)
Nu är jag hemma hos underbara Petra och Jimmy..
Vi har ätit super god mat kycklincurry gryta a'la Petra the star! ;-)
Jag tänker definitivt spara receptet för det gjorde hon bra! mmmm.....

Ni kan ju inte säga att det INTE ser smarrigt ut? ;-)

Efter middagen blev det let's dance, tjattrade egentligen hela tiden så hängde inte med det minsta....
Någon som gjorde det och vet vem som åkte? ;-)
Deras underbara son Miro (som är så otroligt söt och fin) somnade och då började vi vuxna härja som bara den!
Haha! Ojj vad kul det är att bara släppa alla spärrar vara omogen som bara den och go crazy ;D




Jag tycker om min vän Petra något otroligt mycket...
ojoj vad det är viktigt med vänner, riktiga vänner, de man vet finns kvar..


Tok tok och en massa skratt och bus på det!
V har haft roligt, som alltid!
Pratat massa minnen, skvaller och tankar... Lite utav allt.. Munnen min har gått på högvarv, som alltid men det gillar jag ju! Tihi....
Nu blir det mys i soffan med Petra the star, lite kramar och chips och dipp på det! ;-) Perfekt fredag!
Hoppas ni mår bra...
KÄRLEK FRÅN OSS!


Nu är saknaden efter min vän Annelie stor.....

Någon som jag saknar så otroligt mycket på jobbet/privat/i livet/som vän och allting är underbara bästa Annelie Lundström! Mitt liv skulle se så mycket ljusare ut om jag fick träffa den vännen oftare.. Var månader sedan sist, pga.Privata själv hon har som jag absolut inte kommer att gå in på.. Men jag mår bra nu eftersom att allting har ordnat upp sig för min älskade vän och hennes son, det är huvudsaken och att hon och lilleman mår bra! Sedan att det tar ett tag innan vi kan ses det är en annan sak, om 2 veckor då ska jag krama om min krambjörn som aldrig förr :) det är en vän som jag funnit på jobbet men som jag är säker på kommer att finnas i mitt liv i tid och evighet, något annat finns inte på kartan i mitt huvud iallafall... ♥ Annelie du är helt enkelt  mitt hjärtegull och finaste ängeln!
En person som jag kommit så otroligt nära på så kort tid, som jag haft så roligt med, lärt känna otroligt bra och en fin vän som alltid är så omtänksam och godhjärtad, förtjänar bara det bästa av det bästa! Så ska det bli.... Är så glad att du A tog steget från det svarta till det kärleksfulla......





Jobb jobb jobb......

Hej kära fina vackraste sötaste ärligaste härligaste vänner! ;-)
Hoppas eran dag varit fin fin... Jag har jobbat 12 timmar idag, wiiiie :) Gick ovanligt segt på dagen så jag tänkte vafan jag kör ett till pass och försöker få ett bättre snitt men icke sa nicke AmandaPanda tjatade, gnatade, argumenterade med glädje och bestämdhet (allt man jag kunde göra) men efter många om och men flög 4 + 2 medförsäkringar iväg och Amanda hade inte mycket hår kvar på varken huvud eller kropp (har en förmåga att vilja slita håret av mig när det inte går som jag vill) hihi ;-)
Men men vi är ett fint gäng på jobbet iallafall så jag ska inte klaga, jag trivdes ändå :-) Fick ju umgås med Mallan!
Nu ligger jag nerbäddad, läser favoritbloggarna (hur trött jag än är är det ett beroende) Nu ska jag kika på film "the proposal" .... Imorgon är det fredag, min favoritdag! En hel ledig helg att se fram emot ;D Då ska jag visa vem som kan sälja försäkringar iallafall ;-)
Imorgon efter jobbet ska jag åka hem till min kära vän Petra! Det ska bli så roligt och mysigt och umgås med henne och lilla Miro, Jimmy också ofcourse! ;-)
Vill önska er en trevlig helg vad ni nu ska göra av den.. Ta hand om er!
Kärlek

Njuter av min goda pasta + att jobbet går bra :)

Hej alla vänner!
Jag har lagat en fantastiskt god pastasås med ädelost... Mmmm Mumma ! ♥


 
Favorit pastan helt klart, gott var det... Efterlängtat!
Nu är jag proppmätt, en liten "tant vila" såhär efter jobbet sedan en prommis!
Jag är glad idag! Det går så sjukt bra på jobbet nu... Inte för att skryta eller så men känns bara otroligt bra eftersom det inte gick vägen första dagen när vi startade projektet men nu har jag och nya försäkringen blivit kompisar och det går faktiskt som på räls... Legat på + hela veckan så jag är mycket nöjd och så ska jag se till att det fortsätter! Idag har vi också börjat med en tävling.. Vi tävlar mot ett annat bolag "Provoice" i Gbg som också säljer Ace och samma försäkring.. Nu ska vi visa att vi är bäst! Vi har varit bäst i sverige på flera projekt tidigare så varför visa något annat nu ;-) ...
Hoppas ni mår bra !
Gör varje dag till ett leende :)
KÄRLEK

HejHopp!

Hur leker livet vänner? =)
Jag mår fint.. Jobbet har gått bra idag... Efter lite tips och råd från Chris och en fin helg så gick det kanon bra idag! Så det känns.... Som ett leende ;-)
Efter jobbet åkte jag hem till far min med familj, åt susannes goda pannkakor... I like it!
Träffade mina älskade syskon och så...
Ni missade väll inte paradiseHotell ikväll? Skandal såpa... Men vilken underhållning! 
Och imorgon.. The bitch is back..... Dubbel trubbel...
Nej mina vänner... En snabb uppdatering och ett "Hej" Men nu ska ja bäddas ner och kolla på PS.I love you...
Mitt nya motto.... " Lev i nuet men tänk på morgondagen"
Natti Natti
Puss&Kärlek!


Lördagen i bilder...

Hej på er party people! ;)
Tänkte ge er några bilder från amanda och tessans party lördag..
Kul var det! Lagomt med alkohol (alltid bäst) mer än lagomt med kärlek, dans och bra musik! Wiho!
Start Tessans place, vidare Goya... Kul kul :)











Varsin flaska, glas vin, dator och en facebook =) Funkar alltid.... Lovar att datorerna stängdes av när festen kickade igång, men måste säga att det såg lite roligt ut iallafall (eller töntigt) hehe ;-)


Sådär ja mina vänner :) Bild bomb!
Take care.
KÄRLEK


Det blir en partyLördag..


Jag är redo att göra en party-lördag A´la Amanda och Tessan...
Vi ska skåla, slå klackarna i taket och ha det skojj!
Vi kanske ses ute ;-) Nu måste ja kila...
Ska till bästa Therese Falk.. Ni vet den där porriga bruden? ;-)
Ha en fin kväll fina vänner!
KÄRLEK


Fin fredagkväll med BästaChris! :)

Mysmorgon! =)
Nu var det helg igen!
Hade en superMysig fredag...
Jobbet? Hmmm dagen började inte bra om jag säger så.... Jag gav verkligen allt och lite till.... Men jag har verkligen inte kommit in i det nya än.. Det har rent ut sagt gått åt helvete än så länge (en dag) haha ! Folk säger att jag blir dramatiskt så fort det går dåligt ett tag, men vadå jag brinner för det.. Jag vill sälja! Det är det jag jobbar för inte för att sitta där och förmedla och inte tjäna något... Det måste gå vägen.. Gör det inte det vet jag inte vad jag gör!
Jag vet vad jag borde göra! Ta tag i att övningsköra, skaffa körkort! Det skulle ge mig så mycket, öppna nya vägar i livet, möjligheter, jag behöver inte stå och trampa på samma skit utan jag kan utvecklas, jag känner att jag behöver det nu! När snön försvinner då jävlar ska jag ta tag i det, på riktigt mamma! ;-)
Jaja efterjobbet träffade jag på min vän Chris, vi gick en runda på stan.. Blev en del shopping! VILA är min stora kärlek! Blev första stoppet där, sen räcker det liksom, hela deras butik faller en Amanda i smaken :-)
Om ni inte visste det så tappade jag bort mina favorit skinnhandskar en blöt kväll på krogen för någon månad sedan.... Kostade 350spänn så jag hade ingen stor lust att gå och köpa ett par nya.. Men igår.. Ja då hade jag turen att få hem dem för halva priset, då blev jag glad och nöjd :) Köpte även en klänning och en väst (som jag redan hade fast en beige) så perfekt när man trivs med ett plagg och använder det mycket så kan man fortsätta med samma modell fast i andra färger och designer .. Kanon!
Vi gick till Java och åt mat.. Sedan vart det fika, och lite mera kaffe och igen.. 4-5 timmar senare hade vi tjattrat öronen av varandra och upptäckte att de var dags för stängning.. Bra tecken, då trivs man med sällskapet ;-) Tack för en kanon kväll Chris! Du gör mig alltid glad och på bra humör... Dålig dag på jobbet? Ring Chris, finns ingen negativitet, bara möjligheter....

Glada fina Chris =)

Sedan blev det hyra lite filmer... Hem till sängen och bara slappa....
Idag sov jag ut, vilket är underbart! Storstädning hemma har det blivit! Nu har jag degat framför tv och the hills.. Fick ett enomt pannkakas sug, kan inte motstå, måste ätas pannkaka med blåbär och glass nu nu nu! Mumms!
Solen skiner.. Någon som vart ute på vifft? Tillåter vädret en prommis? Skulle sitta fint!
Vi hörs senare.
Ha en underbar dag kära vänner!
KÄRLEK


Vardagen börjar igen... Jippi! ;)

Hej där alla fula fiskar!
Nu har vardagen börjat på riktigt igen.. Hade glömt bort hur jobbigt det var att ha måsten.. Att kliva upp tidigt, se pigg och anständig ut 8 på morgonen (!) haha nu uppskattar man lediga dagar och sovmorgnar mera!
Började dagen med att alla från ACE samlades och åt en mysig frukost, snackade om allt som hänt sen sist osv...
Sedan var utbildningen i full gång.. Fram till 13 då började vi säljet... Eller sälj och sälj.. Det gick inte som på räls som jag brukar säga.... Nu är det "kalla" kunder vi ringer till och då menar jag iskalla! Dom har ingenting med Ace att göra överhuvudtaget så nu drar vi verkligen in dom i våran butik även fast de absolut inte vill! haha ;)
Får låta det gå några dagar så kommer jag nog in i det, hittar egna knep, argument och vägar... Nä nu ska vi vara positiva Hejja Ace! Nya tag imorgon ;D
Inte oväntat att jag somnade på soffan när jag kom hem.. Hehe vaknade lägligt till "Victorias Secret Fashion Show" började!   Heta brudar alltså! Hihi ;-) Träning ger färdighet? Ska man satsa på beach 2010? (som man säger varje år, haha)
Nä mina vänner... En dag kvar sen var det helg igen då.. Skönt med kort jobb vecka, lite mjukstart...
Har inga planer för morgondagen.. Panik ;-) Hehe ska väll ta och styra med en vän!
Hoppas ni mår bra!
Ni är fina mina vänner!
KÄRLEK


Fin dag med Eva&Mayalu =)

Hallå där!
Jag har haft en hel dag med Eva och hennes söta dotter Mayalu idag! =)
Lekt,busat och gosat en massa med Mayalu... Hon är underbar!
Snackat en massa skvaller, livet och allt möjligt med Eva, ätit hennes super goda Gorgonzola pasta, det är en favorit! Nu har jag receptet och ska laga det både en och två gånger till mina fina vänner ...
Varit i stallet hos Evas två hästar... Fikat lite bananasplit på det, mumma....
Haft en jätte trevlig dag helt enkelt!


Sötaste busfrö Maysan...

Nu ska jag försöka mysa ner mig i soffan framför tv och hoppas på att ögonen vill stängas i tid.... Det har varit en ledighet där man får somna som man vill... Det väntas en mycket trött Amanda imorgon bitti gott folk, så mycket kan jag lova! Ska bli kul att träffa jobb-kompisar igen =) Ny kampanj också, så blir en förmiddag med en massa utbildning.. Blir nog bra! Nu skippar vi cancerförsäkringar och kör sjuk/olycksfall... Får se hur det går =)
Hoppas ni mår bra...
Frys inte ihjäl! Tänd ljus och kryp ner under täcket.... Ta vara på dina vänner! ♥
KÄRLEK


Dagarna rullar på....

Hej alla fina!
Dagarna rullar på som vanligt, nytt år men ingen större skillnad..
Igår var jag med Mikkis och Alex, superkul att träffas! (Blir inte allt för ofta) Vi käka tacos, snacka om allt och inget, minnen och alla bus vi gjort tillsammans ;) hehe.. Sedan sov Mickis kvar hos mig, spelade spel hela kvällen och hade riktigt roligt!
Så skönt att vara ledig, på torsdag morgon drar vardagen och jobb igång! Skulle inte tacka nej till 2 veckor till av ledighet men måste ändå säga att jag har tagit dagen som den kommer, struntat i klockan, sovit ut och vilat ut till max helt enkelt! Så energi ska man väll ha :)
Nu ska jag laga lite god omelett, dricka te och kolla på ParadiseHotell! Det är ju sjukt underhållande ;-)
Hoppas ni mår bra!
Kärlek

2010 =)

Hej kära vänner! =)
Då var det 2010 då! Hur känns det? Har året börjat bra?
Tänkte ge er lite bilds från min nyårsafton =)








Vi hade en jätte bra nyårsafton =)
Hoppas året börjar bra!
Vi gör det till ett bra år!
Puss och Kärlek!


RSS 2.0