Söndag... Tankar och jobbar kväll :)

Då var det söndag, och pigg är man! Glad att jag stannade hemma och sov ruset av mig igår :)
Blev en sväng i Valbo idag..Kikade lite på MediaMarkt som öppnat, tror det kommer gå bra där, jätte stor butik och massor av folk, dom hade verkligen allt i media och prylar..
Blev en fika inne på Köpis också, syrran och jag strosade en massa i affärerna men plånboken sa nej till mig :(
Så går det när man inte tänker från början ;) Borde bli mer lik systeryster när det gillar sparandet..
Ska gå till banken någon dag i veckan och öppna sparkonto, måste verkligen ta mig i kragen och verkligen spara nu när jag tjänar en del.. Har skaffat mig en kassabok nu så jag ska träna på att bli mer ekonomisk.. På så sett kan man verkligen skriva ner vad man har för budget och se hur mycket man gör av mig och får göra av med..
Ska alltså inte bli att spendera en hel lön på kläder och skor.. Nejnej endast det jag behöver ska finnas kvar på kontot sedan ska resten sparas :) jag ska bli duktig.. Hoppas jag! :)
Efter en dag i Valbo var det dags för jobb.. Det var faktiskt mycket trevligt.. Att träffa tjejerna och skratta lite med dom :) Efter jobbet drog vi till Max också... Ja som skulle börja min nyttiga vecka imorgon, bli hälsosam och ta träningen på allvar! Men det är imorgon det! ;) haha... Annas pojkvän följde också med och käkade, kul att få en bild och träffa han också.. Han verkar gullig :) ..Mysigt dom har det som är så kära och bor ihop..
Jag vill också ha en kärlek.. Speciellt nu när det blir höst.. Det är en mysårstid.. Det är inte fel att ligga på soffan och mysa med tända ljus med en fin man då :) ! Jag föredrar självklart Sommaren, ingen tvekan på det men som sagt det är mysigt med hösten ändå.. Shit snart är det September.. Hjälp sommaren är slut! Ett helt år kvar :(
Det måste hända någonting positivt nu med hösten :)


Ska dela med mig om en tanke jag har..
Är det inte bara helt sjukt att jag fått "åldersnojja"vid 19 år?!
Jag har haft svårt att sova på nätterna i en veckas tid nu pga. Jag ligger och funderar över livet och vad jag ska göra med det.. Jag känner mig jätte stressad, även fast jag är ung så är det så mycket jag vill göra i livet innan jag helt slår mig till ro och skaffar hus, familj och så.. Jag vill bo i olika städer, länder, utbilda mig till mycket olika saker.. Dekoratör, Makeupartist, stylist, jag vill även ha min egen klädbutik.. Och jag mena, jag måste ju börja redan idag om jag ska hinna med allt eller hur.. Jag blir stressad.. Här sitter jag i Gävle och tar dagen som den kommer, det funkar väll inte, jag måste planera och börja redan nu! Shit jag har ålderskris och uppstressad..
Känns konstigt.. Är det en konstig tanke? Ingen som känner som jag?
Självklart är jag glad att jag har mål med livet.. Men man ska väll hinna vara ung och bara vara också? Eller ska man skynda sig att få det "perfekta" liv som man vill ha med en gång?


Anna gör reklam för Call-Up på kaffe rasten :)



Amanda och Anna jobbade flitigt idag... Ni ser ju hur jag sitter och snackar.. Bild tagen "Amanda in Action"

Idag var det sista dagen på Barnförsäkringen..
Imorgon laddar vi om med nytt projekt.. Då blir det "Han och Hon" försäkringen (cancer) ..
Vi får se hur det går, men hoppas det kommer rulla på bra..
Det blir en mycket lång dag imorgon, ska till skolan imorgon bitti. Kl. 8 redan! Ska träffa min mentor och få de uppgifter jag ska göra.. Efter det blir det jobb, enda till 21.. Puuh borde sova nu! Ska försöka iallafall om jag kan sluta grubbla inför framtiden, haha :) Blir DirtyDancing och en kopp te i sängen.. Mys!
Godnatt fina vänner!
KÄRLEK


rolig partyfredag.. Idag mindre rolig :)

Gårdagen med tjejerna var jätte kul! =)
Hur goa tjejer som helst verkligen, lättsamma att lära känna, det gick på ett kick och klickade väldigt fort.
Kärlek till er tjejs! :) lär vi göra fler gånger..

Det började jätte bra, slutade lite mindre bra..  Blev väldigt nedstämd, vilket jag såklart fortfarande är, tyvär så var det ingen mardröm situationen såg lika ut idag! Skulle gärna vilja berätta hela storyn för  er alla men tyvär så kommer det bli så mycket elaka ord om personen i fråga då.. Jag orkar inte alla elaka kommentarer tillbaka..   Så jag stoppar kriget där, du lyckades såra mig så pass mycket att du ska få dig ett pris, varsågod segern är din.. Du vann tävlingen :) Måste kännas härligt.

Anna, Malin och jag :)

Tack för en trevlig kväll tjejer!
Självklart så spårade det! Men det var ju bara kul =)

Ta hand om er nära.. Äkta vänner växer inte på träd, du får var du förtjänar.
Ge dina vänner kärlek och skratt så får du sannerligen det tillbaka..
Ta bort falska typer, det gjorde jag och så skönt att ha insett det..
Man behöver inte sådana som tar all energi, handlar om att ge och ta :)

Jag är riktigt sliten idag! Imorse när jag och Malin skulle gå och äta thai mat fick jag en konstig känsla i hela kroppen, jag ramlade ihop och svimmade..Kom in i en annan värld när jag "kom tillbaka" och slog i huvudet, sen spydde jag på det.. Visst lät det trevligt :) Det var en hög bakisnivå idag.. Vi har legat och slappat hela dagen, till och med det har varit jobbigt, då är det illa! haha.. Nu har jag äntligen fått i mig lite mat iallafall, det gjorde bra i magen. Skulle ha blivit en party lördag idag.. Vi är bjudna på party hos några trevliga killar, vilket hade varit super trevligt! Men tyvär så är jag sjukt jävla dålig, blir sängläge hela kvällen...

Hoppas ni alla får en fin lördagskväll! ♥
KÄRLEK

 


Välkommen fredag =) Blev en trevlig dag!

välkommen helg! =)
Haft en störtskön och trevlig dag på jobbet.. Alla kunder var på bra humör, antingen hade dom fått sig ett skjut i natt eller så var dom bara allmänt nöjd med livet och att det var fredag.. Annars möter man alltid någon med otrevligt bemötande..
Men idag har varit en fin dag! Jag och min nya vän och arbetskompis Anna tog en mysig lunch på berggrenska också..
Blev lite shopping också, ansiktsprodukter från "Estee Lauder" och smink från Dior.. (det var den lönen det!) haha men det kan det vara värt.. Kul att prova lite nytt också =) En bekant som jobbar på Kicks , så fick en necesär från Estee Lauder på köpet med en massa test produkter i, bla. ögonskugga, läppstift och parfym som jag redan testat och det var toppen betyg! =) det gjorde mig glad....
När jag kom hem var det förberedelser för en kräftskiva i full gång..Nu är jag mätt och belåten! =)
Full fart att fixa mig ordning för en kväll med Anna och Malin från jobbet.. Ett stort problem bara.. Vad fan ska man ha på sig?! Försöker känna efter.. Vad känner Amanda för ikväll? men icke, inge respons! Får ta på mig nån snygg trasa och ta med lite mer till Malin ifall jag skulle vilja akut byta, haha..
Ha en fin fredagkväll! ♥


Amanda "jobbar hjärna" funderar lite...

Godkväll alla fina!
Ligger i sängen.. Kan inte sova.. Klockan ställd på 06....Kul!
Ska vara på jobbet kl 8.. Tur att jag trivs annars hade det varit så mycket jobbigare..
Eftersom jag har sådan stor press på mig själv och vill så mycket med försäljningen.. Jag är faktiskt rätt "säljkåt" så kan det bli rätt hårt och jobbigt många gånger.. Alltså det är mitt eget fel, jag som blir "arg" på mig själv för jag vill toppa mina egna listor,slå mina mål och utvecklas mer och mer.. Visserligen så tycker jag att jag är duktig på det jag gör, givetvis annars hade jag inte pallat det och lagt ner med en gång. Men jag kan ju mer än såhär tänker jag och försöker ännu mer och när det då inte når ända fram så blir det lite av en explosion i huvudet och negativiteten tar över.. Men den försvinner väldigt fort eftersom alla på ACE är sådant fint "team" och peppar varandra, tycker om alla kollegor väldigt mycket och kommit många väldigt nära så det känns fint =) Viktigt när man spenderar så mycket tid tillsammans också..
Nu ska jag fortsätta fundera på hur jag ska bete mig imorgon för att bli en bättre säljare.. Man kan alltid komma längre än vad man gör..Finns inga gränser!

Fina vän..  Ett tips till livet och allt vad det har att bjuda på. Ha mål! Med allt och sträva efter att klara det! Gör du det har du gjort succe i ditt eget liv! Det är du som lever ditt liv och du som bestämmer vad du ska göra med det.. Förlora inte en dag.. Ta dag i livet redan idag och skapa ett tänk vad du vill med det och börja med en fot någonstans, sätt upp rimliga mål och se själv till att gå i rätt fotspår, vet du vad du vill så kommer du att komma långt, det gäller att tro på sig själv och vara positiv så sköter sig resten väldigt enkelt.. Ge aldrig upp!

Imorgon kommer bli en bra dag =)
Börjar dagen på jobbet med en mysig fredagsfrukost som det bjuds på, ska bli trevligt..
När en dag börjar bra tyder väll det på att resten blir likaså eller hur? =)
Blir en jobb dag fram till 16. På kvällen har jag och två tjejer från jobbet spikat partynight! Ska bli kul att lära känna varandra lite mer och göra roligare saker än jobba =)
Lutar mot grillbuffen på Underbara Berggrenska också.. Får se hur allt blir =)
Hoppas ni alla får en fin helg!
KÄRLEK


Meddelande till ANNA W !

Eftersom min lilla fis inte har någon sida man kan skriva till eller mejla får jag skicka ett öpeet meddelande här =)

Älskade bästa bästis och skitkorv! Nu är det du som hör av dig!!! Tack vare din syster vet jag nu att du förflyttat dig från turkland till Italien! Jätte glad för din skull! Lev livet fullt ut nu när du har chansen! Inte varje dag dessa möjligheter kommer! Njut fullt ut och kom inte hem föränn du upplevt ALLT ! Saknar dig som en tok nu!! Gått en hel sommar :'( det har gått fort ändå! Ring mig när du ser detta så får jag höra allt som händer just nu.. Jag är nyfiken =)
Tråkigt att inte få dela allt detta med dig! Men nöjer mig med alla historier =)
Jag tänker på dig väldigt mycket nu.. Dagarna går...Nu vill jag ha ett samtal! Älskar dig Annapanna! ♥
Hoppas nya jobbet går bra och att du trivs!

jobb och sovmaraton...

Hejsan fina vänner!
precis hemkommen från en lång dag på jobbet.. 9-21! Gick fint faktiskt =) Hade inga planer så blev att jag jobbade över..
I söndags när jag kom hem från stockholm var jag slut som artist men ändå rastlös så gick inte att somna tråkigt nog så satt vid datorn, packade upp, tvätta lite kläder städa,plocka osv. allt förutom att sova! Försökte men det gick inte! Även fast jag hade haft en helg nästan helt utan sömn! Så måndagen på jobbet var ju trevlig! Satt på utbildning på jobbet med huvuvdägaren på Ace hela dagen och drack kaffe i mängder för att hålla minen uppe och ögonen öppna för den delen!
När jag sedan kom hem igår lagade jag min middag, åt den sedan deckade jag på soffan framför tv, med både kläder och smink på (!) klockan var 18.00 , helt galet vare! Vaknade klockan 7 imorse.... Panik! Hann knappt göra mig redo för jobbet, blev en chock liksom, vaknade med tv på och osställd väckarklocka, till och med ytterdörren upplåst! Var alltså verkligen inte menat för att sova en natt om jag säger så..... Inte likt mig att sova på det sättet.. Över 12 timmar blev det.. Idag har jag varit pigg och kry kan jag säga! Skönt att vara utvilad! =)
Nu ska jag lägga mig och dricka te på soffan och kolla på lite Gossip Girl =) utan att somna på en gång.. Tihi!
Vad har ni alla haft för er denna dag?
Kärlek på er!

En söndag i stockholm.

Nu är jag hemma!
Skulle dock behöva åka iväg på en hälsoresa.. Nu =)
Skulle vara nått det, man kan ju inte agera partyprinsessa hela tiden...
Ganska förståeligt så är jag sliten dagen till ära!
Känns lite som att jag lever i en egen värld, i min egna lilla bubbla...
Allt är jobbigt, äta, tugga, prata, kolla, lyssna... Vara vaken, ja allt helt enkelt!
Men att man är sliten, det priset tar jag efter denna underbart roliga helg! =)
Gårdagskvällen var grym! Som vi hade kul! =) Vill åka tillbaka till stockholm snart igen, går inte att jämföra partystämningen där och här hemma! Och framför allt inte krogarna och människorna.. Tycker folk är mer trevliga, öppna och sociala i stockholm! Vi kom hem vid en 7 imorse, så blev nästan raka vägen till hotellfrukosten, plockade på oss allt vi kunde få plats med på brickan och gick upp och åt frukost i sängen! Sen deckade vi alla tre väldigt snabbt...
Klockan ringde klockan 13.00 trodde det knappt var sant! Galet trött! Det var tempo på basketmatchen elefanterna spelade i mitt huvud, ögonen var mindre än aldrig förr och till och med rödsprängda... Bakis helt enkelt!
Vi tog en vända på staden, gick vidare till ett super mysigt fik som låg vid humlegården.. Natalies stammis ställe =)
Där satt vi i ca. 4 timmar.. När vi kom dit åt vi lunch och innan vi gick åt vi middag.. Blev en riktig ätar dag! Tok mysigt var det! Perfekt att bara sitta och mysa, kolla på folk och äta gott en sådan sliten dag..
Sen blev det att åka hemåt.. Mot Gävle.. Mot vardag och arbete..
Vill stanna i stockholm, vill flytta dit nu ! Har alltid velat bo där och vill det fortfarande lika starkt!
Så förhoppningsvis kommer det att bli så om ett år iallafall =) har ju det som plan iallafall..
Det var tråkigt att "ta avsked" från Natalie, synd att vi inte bor i samma stad.. Men vi ses snart igen gumman =) inte något farligt långt avstånd vi har... Vi måste absolut åka till huvudstaden oftare!





Vi tokade oss lite inne på klädbutiken MONKI ...
Häftig inredning där!

Tack Tessan och Natalie för jätte trevligt sällskap och en kanon kul helg ! =)
Hoppas ni alla haft en fin helg!
Nu ska jag ta ett bad, packa upp och softa lite med nya SOLO och lite GossipGirl på det kanske =)
Imorgon börjar jag jobbet på heltid, så börjar 9 redan! Men blir fint det =)
Godnatt och PUSS!

Party lördag =)

Gårdagskvällen / natten var galet kul!
Vi började med lite vin på hotellet när vi gjorde oss ordning för middag och partynatten.. Blev att vi snackade och glömde bort tiden så vi kom iväg väldigt sent.. Strax efter 22 vandrade vi från hotellet mot FRIDAY´S resturangen för god middag!
Super charmigt ställe tycker jag och maten är alltid god !
Tur att krogarna har öppet så länge i stockholm för vi började rätt sent.. Tillbaka till hotellrummet och förfestade lite med vin och taggade med shoots! När klockan blev 2 blev det Soladiritet, (stänger krogen här hemma i lilla Gävle)
Det var ett jätte roligt ställe, stort och maximal party stämning.. Extra plus var det att dansgolvet vi var på var ute, bar himmel så det uppskattas ju när man dansar hela tiden! Slipper man flyta bort menar jag..
Självklart var Natalie på G med hennes sjukt sköna visslingar! Det är galet det! =)
Kortfattat så hade vi hur kul som helst! Ville inte att kvällen skulle sluta..









Så kul hade vi på Hotellet innan allt satt fart på riktigt! =)
KÄRLEK TILL ER.


 


En underbar dag i stockholm... Hel galen blev den!


Tessan vid entren på hotellet =)


Såklart vi är glada när vi ska få shoppa lite =)

I gallerian kunde man hyra stående el cyklar. Såg riktigt roligt ut så självklart lära papparazin ta ett kort =)
Det gick att hyra allt från 10 minuter till en dag.. Så om ni har vägarna förbi stockholm ta en sväng vettja verkar skojj!


Vi träffade underbara Natalie =) Jätte roligt att vi ska få spendera ett dygn med våran lilla fis nu =)
Satt och myste och snackade om saker som hänt sen vi sist sågs (4 veckor sen)

Här planeras det grejjer... Hemliga är dom dock men ett leende på det satt fint!
"Hämnden är ljuv" Nu kör vi tjejer! Vad smarta vi är.. Hahaha...


(!) Helt sjukt! Känner ni igen historian om Bertil och tavlan från Gotland? Vi går in på MQ .. Gissa vad vi ser?! Bertil tryckt på en tröja! Helt sjukt ju! Det kan ju bara hända oss.. Han förföljer oss, och det är nu utan tvekan!
Vad är grejjen med att trycka upp en sådan hemsk bild på en tröjja? och sen sälja den för 500 spänn också (!)
Vem vill gå runt med ett gråtande barn på kroppen?
Vi måste ha en sån tjejer ! Antingen alla 5 en varsinn eller så kör vi "systrar i jeans" grejjen, haha Natalie kom med den super bra ideen..  Att vi delar på han så får vi skicka runt den och ha den en vecka var.. Haha det skulle vara nått det, undra vad han kommer ställa till med för oss? Nu är Bertil nöjd kan vi lova.. Nu finns han både på tavlor och tröjjor, han dyker upp överallt.. Ska vi snart äta mat på honom också eller? Det var dagens läskiga händelse, samtidigt som det är riktigt roligt! Ja mena hur stor är chansen med allt dett? ojojoj....

Självklart var vi tvugna att ta på oss en varsinn "Bertil" ...

KÄRLEK FRÅN OSS TILL ER ALLA ♥


Våran kväll i ord =) Super kul!

Godmorgon på er!
Vi ligger och myser våran sköna säng på hotellet, kollar på tv och chillar lite..Har nyss ätit en underbar frukost!
Jag älskar det här hotellet! Frukosten får så många plus av mig som jag kan ge, fantastisk gott och vilken stor buffe! =)
Gårdagen var inte heller att klaga på, hade jätte roligt!
Började på hotellrummet med massa glädje och tokigheter =)
Kilade vidare mot stureplan, utecompaniet där var det trevligt..
Vi pratade med lite folk som tyckte vi skulle gå till White room så det gjorde vi.. Vi fick en vägbeskrivning av en tjej på vägen som vi följde exakt så när vi gått dit vi skulle så stannade vi och gick in på krogen som vi självfallet trodde var rätt.
Ringde upp Natalie som vi skulle träffa där, hon stog i entren och vi också  (?) men icke där syntes hon inte till! Vi började misstänka att vi var på fel ställe.. Natalie är ju endå härifrån så vore ju konstigt om hon hade vimsat bort till fel ställe, haha vi frågade bartendern "Det här stället heter White Room va?" Han skrattade och sa nej.. Vi hade lite skrattfest ett tag där, drack upp vårat vin och drog såklart till rätta WhiteRoom som låg precis brevid! Vilken miss! Kändes lite surt att betala dubbla inträden, garderob och allt... Men heter man Amanda och Therese och är flamsig och tramsig så kan det bli så! =) Vi drar till dansgolvet på en gång och dansardansardansar.... Plötsligt så kommer en brud med fullt av glädje framspringandes.. Det var ju såklart underbaraste Natalie! =) Det var så roligt att träffa henne att tårarna bara kom av glädje =) Det blev en kanon kväll och vi hade hur kul som helst! =) När kvällen var över så var fötterna förstörda, vilken smärta! Ajajaj.. Men det är lätt värt det!
Sådär ja det var väll våran kväll lite kortfattat =) Tyvär så glömde vi kameran hemma men ikväll så lovas det bilder!
Nu ska vi göra oss redo för shopping, vilken lycka! =)
Ha en fin dag!
KÄRLEL

Som vi har kul! =)

Vi kom inte iväg när vi skulle.. Haha korkade upp en till flaska rose och nu kör av all in på riktigt!
Ska man ha kul så ska man .... Vi har galet kul! Riktigt sjuk humor men rolig är den.. Våga inte säg något annat ;)







Vi har så jävla kul jag och min babe =)
Vad jag tycker om dig min lilla Tessan Tessilago! ♥
"Nä här blir inga barn gjorda" Nu drar vi ut !
PUSS



 


Klara färdiga och nu kör vi!

Båda Jag och Tessan har kameran med oss i högsta hugg! Så räkna med bilder =)





Jag lära bara göra en "spåra ur" min =)

Nu har ni fått sett hur vi ser ut kvällen till ära =)
Nu ska vi ut i fantastiska stockholm och göra staden osäker och hoppas att den bjuder på en fantastisk kväll!
Det blir vad man gör det till och kul har vi redan !  =)
puss på er!

Framme i stockholm =) Nu korkar vi upp!

Framme i stockholm! =)
Nu har vi varit och ätit en fin middag =)
Så härligt att vara framme i stockholm, känns bra att vara här!
Älskar huvudstaden.. Vill flytta nu!
Vårat hotellrum är jätte fint! =) Vi bor på "Rica Hotell" på kungsgatan, mitt på Hötorget! Känns som jag redan kan rekomendera det! Jätte trevlig personal och jätte fint i hela hotellet! + att det ligger mitt i smeten! perfekt!
Nu ska vinet korkas upp, party outfit sättas på sen är det party all night!
Vi får se vart kvällen tar oss, finns så många klubbar att välja om att vi inte kan bestämma oss =)




Vi ska passa oss för minibaren när vi kommer hem från festligheterna (imorgon bitti)


Tessan, min vän nu kör vi all in ikväll! =)
Kommer bli en super bra helg.

Ha en fin fredag mina vänner!

KÄRLEK

Soft kväll =)

Har haft järnstress sen jag kom hem! Skulle hinna med allt allt allt...
Blev en låång promenad och det var så uppskattat.. Tempot var på topp och jag ville aldrig sluta gå! =)
När jag kom hem var väskan där jag lämnat den... (Ingen hade tyvär vart där och packat åt mig) Problemet kvarstog alltså.. Jag lät problemet vara och gick till Mia så hon fick färga mitt hår istället! (utväxten bara) Sen har jag badat, peelat hela mig, haft ansiktsmask, gjort fransk manikyr och känner mig genast på tipptopp, Lägger mig en timme i massagestolen för att njuta och varva ner ännu mer.. Nu sitter jag här med en kopp te och kollar på en stor klädhög av kaos som ligger i sängen och alla plagg väntar på att bli utvalda.. Haha det är sjukt hur jag håller på, men nej jag är faktiskt inte sann ibland =)
Jag längtar iallafall som en tok till imorgon.. Känner att det behövs nu =)
Amanda behöver roa sig för att fungera! Då ska jag vara back on track on monday! Får väll se till att flörta med en massa föräldrar i helgen så jag kan sälja lite barnförsäkringar på det på måndag ;) .. Skämt och sido.
Nu väntar Gossip Girl =)
"packa gör jag imorgon" I min släkt använder vi ofta uttrycket "jag gör det sen"  Sant pappa? =)
Godnatt alla fina!
KÄRLEK

Imorn åker vi till Stockholm.. På lördag ska vi äntligen få träffa Natalie också =)

Så skönt att vara hemma i tid idag! =)
Har lite hjärnstress iallafall.. Det vankas nämligen packning.. (det är ju så svårt)
Jag får väll vara en packåsna denna helg också, tar alltid med mig för mycket kläder när jag ska iväg nånstans men vad gör väll det, skyller på att jag är en tjej med stil =)
Har pratat med käraste Natalie idag också.. Våran älskade stockholms tjej.. Vi ska träffas i helgen! På lördag =) Det ska bli så kul! Har inte setts sen Gotland resan.. Är verkligen på tiden nu! Det finns INGEN som ger en partykväll mer stämning än Natalie och hennes "party vislingar" då är det kört! Läge att spåra...Ska bli fint att få krama om dig gohjärta!


Fina Tessan och Nattis =)
Det blir en fin helg i Stockholm!

Nu ska jag ut och powerwalka! Det sitter riktigt fint efter ett uppehåll på ungefär..... En hel sommar (!)
Jag gruvar mig för tvättning och packning men men måstes ta tag i det med!
Blir ringa till Tess och snacka planer nu också!
Ha en fin kväll så länge!
KÄRLEK

Jobbet går fin fint och i helgen blir det stockholm.. Bokat och klart =)

Nu var man hemkommen från ännu en arbetsdag då!
Det har gått fin fint! Jag har så goa och roliga arbetskompisar som gör det hela mycket bättre! =)
Kan ju lova att vi spårar...
 Som våran coach sa "Ni är ju så duktiga på att sälja barnförsäkringar, måste vara för att ni alla är som barn själv,,, "
Henke, coach och våran lilla boss är så rolig att man smäller av, det är ju också plus på jobbet.. Viktigt med fin stämning på jobbet och det har vi faktiskt! Idag var det mitt sista kvällspass.. Det innebär att jag inte längre kommer att jobba med alla goa "kvällstidare" det känns lite surt, men vi har ju telefoner så går ju att hitta på saker på fritiden  (bara det att jag jobbar hela tiden när dom är ledig och tvärt om) .. Men hur som helst imorgon blir det tidig morgon.. Då startar jag jobbet 8.50 redan..Ni som känner mig vet väll att det känns jätte bra! Eftersom jag är såå morgonpigg! (sanningen är den att det är ingen ide att gå och lägga sig för då kommer det bli omöjligt att komma upp).. Men jag ska INTE klaga för det ska bli jätte skönt med nya arbetstider på dagtid eftersom det gör att jag hinner med så mycket annat på eftermiddagrna =)

Har nyss pratat med Tessan! Nu har vi bokat hotell, mitt i smeten i stockholm på kungsgatan! =) Blir kanoners!
Snäll vän man har som fixar allt medan jag jobbar ;) ... Du fick MVG idag Tess! =) Nu är vi taggade till tusen! Kommer bli grymt kul! Bara härligt att få komma iväg och bort från allt.. Byta miljö och åka till huvudstaden som jag älskar =)
Jag känner shoppingsuget...... Vi kommer parta som tokar! Fina promenader, kanske grönan och ja vi får se allt vi ska hinna med =) kommer iallafall bli en mycket fin helg.. En romantisk weekend för 2 a´la Amanda och Tessan.. Hehe haha hoo höhöh...

 
Det blir lite lyx i helgen =) Hotellfrukost och hotellsäng är grejjer det!

Nu blir det GossipGirl =)
KÄRLEK TILL ER ALLA =)

Jobb rutinerna förstör min kropp.... Ska se till att vara på banan snart igen ;)

Då var jag hemma efter ett långt jobb pass! Sitter och äter middag nu.. Är så less på dessa matrutiner att jag blir tokig!
Lunch kl. 16. middag klockan 22.. Min kropp gillar inte läget! Det blir en stor förändring på vikten/kroppen också! Och det läget gillar inte jag! :( När jag kommer hem så sent så blir man ju självklart vaken alldeles för många timmar för att hinna ha ett annat liv än jobb också.. Och då blir det ju automatiskt att jag blir tvungen att sova lite längre för att orka med en ny dag på jobbet så alltså hinner jag inte träna, jag hinner bara sova (lite) jobba (mycket) och äta(helt fel tider) ...
Det innebär att jag inte trivs med mig själv just nu! Jag känner av jätte fort när jag går upp i vikt.. För mig spelar inte vikten ett dugg roll föressten! Men när jag märker och känner av på kläder då har det gått över alla gränser! Och självklart åker självförtroendet ner några hekton också.. Och sen är det ju så att jag älskar att träna, långa powerwalks är bara underbart för mig! Och ett måste också..På så vis får jag harmoni och rensar tankarna på bästa sett och självklart får jag en massa nya energi också!
Så jag kan säga att jag längtar tills nästa vecka då jag börjar jobba dagtid och "normala" tider på jobbet.. 9-17 mån-fre.
Det kommer bli en ljusare tid! Jag får tid att hinna med att ha ett socialt liv, träna och leva som vanligt igen =)
Idag skrev jag på papper så nu är jag anställd! Jippi =)



Nu vill jag att ni alla har en fin kväll och sov sött =)
Jag ska kolla på High school musical 3.. Den är så bra! Kanske lite löjlig men det får man vara ibland!
Gullig ungdomskärlek finns det gott om iallafall! Och det bjuds på bra shower!
Ska göra det vanliga kvällsrutinen, släcka ner, tända ljus och försöka varva ner ordentligt så man kommer i säng innan kl.3-4 på natten... Det måste det bli stopp med!
Hoppas ni alla haft ett fint sommarlov, och ni som snart börjar skola/jobb igen se till att njuta fullt ut av resten av semestern nu det är värt det varenda minut! =)
Jag tycker det är viktigt att unna sig att roa sig också, det ska jag och Tessan göra i helgen.. Vi ska till Stockholm och shoppa, parta loss, äta god mat, ha det super duper trevligt helt enkelt! Jätte synd att inte hela gänget från Gotland kunde åka.. Det var lite problem med ekonomi biten för de andra.. Men så är det ibland, inte mycket man kan göra åt det,, Vi får åka alla 5 snart igen! =)
Nu ska jag leta lite hotell.. Någon som har nå tips? =)
KÄRLEK


Idag tog jag beslutet! Känns bra..

Hejsan Hoppsan..
Nu börjar en ny vecka.. Nya problem att lösa, nya galenskaper att kalasa med och nya utmaningar väntar.. Hoppas på fina nya möjligheter !
Började dagen med en efterlängtat lunch på Berggrenska.. Underbara ställe! =) Någon som missat att det är mitt favorit fik och resturang i gävle? Absolut bästa maten! Sen självklart den mysigaste uteserveringen! På sommaren ja.... :( hehe då var vi där igen då,, Sluta deppa Amanda.. Det kan bli en bra höst också! (Måste tänka positivt) ..
Efter en god lunch begav jag mig till skolan för ett viktigt möte.. Jag har själv beslutat mig för att sluta skolan! Inga åsikter om det utan jag har det kämpigt med skolan och känner att jag inte kommer klara ett år till, det är ett beslut som jag tänkt över ordentligt en väldigt lång tid.. Det är fel linje för mig helt enkelt och det passar mig inget bra alls.. Jag är glad att jag klarat av det så pass lång tid som jag har gjort.. Och jag är stolt över mig själv över att jag kämpat och kämpat mig igenom åren.. Men det har varit tufft! Nu har jag fått heltidsjobb på ACE så jag tackar ja till det! Fortsätter med några kurser på sidan om och avslutar skolan helt om 10 veckor.. Sen får jag läsa upp lite ämnen på komvux och så vidare självklart kommer det krävas mycket av mig senare i livet också, det är jag medveten om men då är jag mer motiverad, mer livserfarenhet och då kan jag beta av kurs på kurs och inte allt på samtidigt, det kommer nog bli lättare!
Jag har tänkt på att jobba ett år nu och spara ihop pengar till en privatutbildning.. Så jag kan läsa till det jag vill.. Stylist!
Det skulle vara underbart att få läsa till det som är mitt drömyrke och bli utbildad till det också! Ska försöka klara av att spara 100.000. Det kan faktiskt vara värt det så jag får syssla med det jag vill göra sedan!
Nu är det som det är, mitt liv, mitt beslut! Stötta eller inte stötta =) För mig känns det bra, en klump från magen som försvunnit.. Man kan inte vara jätte duktig på allting! Jag är duktig på det praktiskta, i arbetslivet! Har fina referenser från alla jobb så jag hoppas jag kommer en bit på det innan jag fått en bättre utbildning =)
Jag ska göra allt jag kan för att lyckas iallafall!
Känns bra att ha tagit ett beslut.. Jobbigt att fundera över saker hela tiden, nu är det över och nu siktar jag in mig på framtiden!
Väl hemma efter en lång dag på jobbet.. Har precis tagit ett skönt bad.. Tänt en massa ljus, nu blir det filmtajm och en massa mys! =)'
KÄRLEK!

Blev en lugn kväll med söthjärtorna :)

Hej fina vänner!
Nu var det söndag igen då... Veckorna glider förbi med stormsteg,det blir allt kyligare om kvällarna och mörkare fortare..
Jag blir deppig av att tänka att hösten snart är här, Allt är så grått då! Men om vi ska tänka positivt så är det lika bra att tiden går fort fort så vi får sommar igen snart! =)
Gårdagen var jag hos pappa och familjen hela dagen..Lekte med småsyskonen, blev kvar tills kvällen också, följde med till pappas kompis Stefan på god middag och myskväll.. Det var faktiskt väldigt trevligt och skönt att ta det lugnt en helg =)
Nu väntas jobb.. Bara kämpa på även om det är söndag.. Kan ju tyvär bli väldigt dålig respons då kunderna blir sura för att jag stör dom en söndag.. Jaja jag ska vara positiv och göra mitt bästa =)


Sötaste lillskiten har redan börjat busa... Han tycker han är stor nog för att gilla öl.. Vet inte om jag håller med ..
Söthjärta ♥ ..   (självklart är ölburken oöppnad!)

Se nu till att ha en riktig vilodag idag! =)
Nu väntar tacopaj!
Puss och Kärlek!

mys med tjejorna :)

Hej fina vänner!
Vad gör ni ikväll?
Jag har haft en riktigt jobbig bakis dag hela dagen.. Smällde i mig en pizza så var jag som ny igen! Taackar =)
Sen har jag varit och lekt och gosat med småsyskonen .. ♥
Senare blev det hem till Caroline och haft det super mysigt med henne och Angelica =) Tjejsnackat hela kvällen.. Klockan börjar ticka så blir hemåt för lite sömn nu..En dag imorgon också =)
En Stockholmsresa planerad och lutar mot en Danmark resa också,,, Låter fin fint det tjejer!
Puss på er och hoppas kvällen varit fin!
Hoppas ni inte gjort något som jag inte skulle gjort =)

party...

Tack Angelica och Tessan för en galet kul gårdagskväll! =)
Igår efter jobbet var det skynda hem och sätta på sig party klädsel och åka vidare till Tessan för lite vin och gott sällskap!
Och kul var det, fortsatte till slicken där vi dansade hela kvällen.. Jag vill mera! Gotland.. Kom hit?
Nu ska jag rycka upp mig, kände för att sova länge idag, det är ju trots altt första dagen på länge jag är ledig så behöver koppla av, inte fått mycket sömn i veckan..
Idag blir det att åka till pappsen.. Hoppas på hans underbara stuvade mackaroner som jag längtat efter!
Jag ska gosa med mina småsyskon. Dom är underbara!
Ha en fin dag och en fin helg alla vänner! ♥


Im in love!

Im in love in Gotland.. And Kallis.. And my ladies =)
Ligger och läser lite bloggar.. Snokade in på min vän "Tessilagos" blogg och hon har skrivit om Kallis.. Älskade Kallis..
Då är det klart att jag också fick ett "kallis pirr" i magen.. Det är en känsla som att vara kär.. Brudar ni vet vad jag menar.
Gillar ni sommar? gillar ni party? Gillar ni roliga människor? Gillar ni att ha kul?
Då ska ni åka till Gotland.. Ni ska åka till Visby och ni ska självklart åka till Kallis...
Bästa afterbeach stället! Ni som inte gillar full rulle och ha GALET KUL stanna hemma.. Ni som vill ha allt go for it och kör all in! Ni kommer inte att ångra er! Vi saknar Kallis.. ♥







Vilken resa! Denna lever vi på länge ! Minnen för livet ♥
Längtar redan tills nästa år... Ojojoj vad ni kan brudar! Förgylla en Amanda? Ohja !
Kärlek till er nu mina guldklimpan! Tessan.Karolin.Natalie.Angelica!


Lägg ner! Jag vill vara glad igen så låt mig vara =)

Jag har nyss raderat ett VÄLDIGT långt inlägg jag skrev nyss...
Tänkte svara väldigt öppet på en elak kommentar (från personen i fråga som varit elak mot mig) som jag tidigare skrivit om.... Hon som gjort att jag mår piss just nu.. Känner att jag inte orkar sjunka så lågt och skämma ut personen med att berätta vad det hela handlar om.. Jag kan väll åtminstonde vara lite mer mogen och hålla det inom gränser =)
I fortsättningen ska jag lova er läsare att skriva roligare inlägg =)
Men jag ska vara ärlig och säga att jag har en jobbig period just nu pga. privata saker som hänt..
Men om personen som gjort det mot mig kan sluta kommentera och sluta läsa min blogg om hon inte tål att höra sanningen så lovar jag er att i fortsättningen kommer jag att vara goa och glada Amanda igen =)
Om jag ska kunna bli det.. Krävs det att DU SLUTAR SKRIVA TILL MIG!
Jag vet att det är du, kollat upp Ip-numret! Det kommer att publiceras namn och en hel historia nästa gång.. Bara så att du vet det "stumpan" ...

Till er andra goa och fina vänner vill jag säga Hej! Hoppas ni haft en fin dag!
Har haft en ganska jobbig dag på jobbet.. Gick väldigt segt, försäljningen  var inte jätte positiv men det måste finnas sådana dagar också ... Hoppas på bättre flyt imorgon!
Sen på kvällen ska jag vara med tjejerna så då har jag något att se fram emot också! =)
Saknar er bästa brudar ♥
Nu har jag varit och hyrt filmer.. High scool musical allihopa =) Alla pratar ju så gott om dom filmerna så jag måste också se dom =)
Puss och Gottnat på er!


Tankar...

Grattis på 17 års dagen Lillasyster ! =)
Har varit en dag av jobb sen en hel eftermiddag åt att fira systerysters födelsedag =)
Av mig fick hon bio+middag på valfri resturang och en parfym på det... Tycker det är mys när man kan ge varandra saker att göra tillsammans =)
Känns bra att ha haft folk omkring sig idag eftersom jag mår som jag mår..
Inte varit den bästa dagen idag heller... Problemet finns ju såklart fortfarande kvar, det  som har hänt har fortfarande hänt..Det var tyvär ingen dröm även om jag önskar det..
Nu ska jag ta en promenad och rensa tankarna så får vi se om mitt liv är löst när jag är hemma igen ;)
Det känns bra att jag har rätt vänner i mitt liv iallafall.. Det är viktigt!
Alla där ute.. Ta en tankeställare.. Har du rätt vänner? behandlar dom dig rätt? Annars Tveka inte, Rensa!!!!
Det är nyttigt att göra det du vet aldrig när en vän sviker.. Du måste lära dig att läsa av människor, tyvär så är det så ibland..En vän kan bli din närmaste fiende... (Då har personen nog aldrig varit en riktig vän heller, inte så vettig)
Men ibland ser man inte sånt... Gör det, håll ögonen öppna, snackar en person skit om allt och alla, ja då snackar personen i fråga givetvis skit om dig också.. Lika mycket....
Är personen i fråga avundsjuk på dig på något sätt, ja då är det klart att personen smutskastar dig ännu mer för att själv verka bättre, och personen vill självklart förstöra så mycket som möjligt i det liv.. Hallå man kan ju inte unna en vän att må bra och ha det bra, det går inte, inte i falska "vänners" ögon....
Men som sagt, håll även dina riktiga vänner nära och ta vara på dom väl med kärlek! Var rädd om dom helt enkelt, för underbara vänner växer inte på träd!
♥ // Amanda .

Du träffade pilen mitt i hjärtat stumpan, bra gjort! Jag avskyr dig!

Jag är så jävla ledsen/förbannad  totalt genom krossad känner jag mig.
Jag finner inga ord på mitt mående just denna sekund..
Synd att mord leder till fängelse annars skulle jag ha dödat gävles största hora denna sekund!
Jag kommer absolut inte kunna sova, skakar av ilska och sorg.. Tur att jag ska upp kl 7 för jobb! Vissa jobbar medan andra gamla "vänner" beter sig som as.... Jag önskar jag kunde förstöra en del för dig också, men jag skulle aldrig i världen sjunka till den nivån! Fattar inte hur man kan göra en sådan här sak mot någon som man ändå en gång i tiden varit nära vän med och tyckt om.. Aja vissa människor går inte att förstå sig på, dom gör allt för att få det dom vill ha i livet, det spelar ingen roll vad dom förlorar.. Och jag kan säga att denna människa kommer förlora många människors respekt, eller har redan gjort...
Stort grattis till min lillasyster som faktiskt fyller år idag! Jag älskar dig Freddan och ska fira dig idag! Resten tar jag tag i sen.. Det är inget jag kommer att lägga på hyllan..
Tackar fan för att jag har riktiga vänner som ställer upp alltså!
Tack Karro för ett behövligt samtal och att du finns, hjälper till, lyssnar och stöttar! Tack Tessan för allt stöd och tack alla VÄNNER för att ni är just sanna vänner! Jag älskar er ! ♥

Jag får be om ursäkt för ett medvetet "tråkigt" inlägg men jag behövde skriva av mig!

Lyckad gårdag med Tessan =)

God kväll kära vänner =)
Har varit väldigt aktiverad senaste dygnet så inte hunnit blogga..
Efter en hel jobbar dag igår så åkte jag till min kusin i engeltofta för att fira hennes 22-års dag ! Där bjöds det på super god mat och dryck.. Fortsatte mot sandviken till min fina vän Tessan för att dricka vin och parta till det =)
Vi hade det sjukt trevligt, och Tessans lägenhet var helt sjukt fin! Hon har precis rustat om den och det blev riktigt bra!'
Efter massor av trevligt snack och gott vin begav vi oss till gävle och det blev Goya =)
Vi hade det super skoj där! Det var inget otrevligt folk som vi inte ville träffa där så det gjorde kvällen ännu bättre..All vår favorit musik a´la Gotland spelades och vi dansade helt klart en hel del!
Vi var inte nöjda än efter stängning så vi drog med lite folk, tog en taxi till Tessan och fortsatte partyt =)
Vi stupade isäng imorse någon gång.. Kul vare! Tack för det Tessilago =)
Idag var det ganska plågsamt att vakna med världens baksmälla och faktiskt inse att jag skulle jobba idag.. Duktig som jag faktiskt tycker att jag var åkte jag till jobbet och gjorde mitt allra bästa ändå och även om jag var sjukt seg och tung i huvudet så gick det bra =) ..




Blev nått glas vitt när jag gjorde mig redo för party lördagen också =)



Jag har ett problem..
Min syster fyller 17 år på tisdag.. Jag har fortfarande inte köpt någon pressent.. Måste göra det imorgon bitti eftersom jag jobbar hela dagarna sen.. Jag vill ge något fint (jag fick ju ändå en kväll på Brittan av henne) så det får kosta lite.
Snälla vore gulligt med förslag! =)
Jag vill ge något personligt .. Kanske någonting att göra tillsammans.. Aja ge mig tips! =)
Nu ligger jag och snackar med Angelica som precis kommit hem från en helg i stockholm fylld av party och galenskaper... Synd att inte jag och tessan var med, alla andra gotland brudarna va det .. Men vi har bestämt att åka ner en helg om 2 veckor, så det ser jag fram emot =)
Nu ska jag mysa med att läsa alla trevliga bloggar jag följer sen blir det en massa GossipGirl innan jag stänger mina blåa ..
Puss och kärlek på er! ♥

blev en trevlig kväll på brända =)

Godkväll alla fina nattugglor =)
Nu kom jag precis hem från några timmars "häng" på brändabocken med min söta vän Marrie =)
Det var väldigt trevligt, mycket folk där och en härlig stämning.. En fin fredag med andra ord, som dock slutade i tid..
Tråkigt nog så åkte jag hem medan Marrie drog vidare till krogen med ett helt gäng tjejer  =) Jag ska ju upp och jobba tidig morgon så blev bäst så okej en anledning till.. Jag var inte tillräckligt party klädd.. Blir inte lika fin stämning då!
Hade väldigt avslappnad klädsel för att gå ut och dansa i.. Ett par klackar hade hjälpt men inte då, jag har ta med fan allt man kan tänkas ha i väskan men en party ytstyrsel? nej! Kanske ska tänka på det i fortsättningen =)


Min härlig vän Amanda jobbade på bocken ikväll så självklart blev det ännu trevligare att träffa henne och med den bästa servisen! Du är så go =)


Marrie ville inte vara med på kort.... Alltså ännu roligare att knäppa =) Tihi!
Ja tackar ikväll blev det fina strawberry margaritas med massor av extra jordgubbar! (tack mandy) Super gott och somrigaste drinken! Blev lite Rose också ;) men som sagt lugnt vare... Tycker ja =)

Nu ska jag tända ljus i mitt sovrum, krypa ner och bara mysa med tidningar =)
Jag behöver min skönhetssömn nu ... Imorn är det sälja försäkringar som gäller! Oj vad jag ska sälja.. Inget får stoppa mig!! Godnatt alla fina ♥

Trevlig helg alla fina =)

HejHej!
Äntligen helg! Har haft en fantastisk dag på B young! Det var väldigt lugnt, lite annat mot för gävle =) Men trevligt var det!'
Roligt att träffa min gamla underbara boss Lena, blev dock en snabb visit eftersom hon skulle till göteborg , därför jag hoppade in =) jobbade med en jätte gullig tjej ändå så det var kul.. Josse =) Mesta dels har vi haft trevligt och snackat nästan hela dagen eftersom det var så pass lugnt ... Så kan det vara när det är stekande sol.. Folk har inget shopping sug utan vill bara till stranden.. Vilket inte är helt fel det heller! Men hur som helst så blev det en bra första dag i sandviken så jag hoppas det blir mer dagar där =) ...
Nackdelen med klädbutiks jobb som har så pass schyssta kläder som B young (iallafall Lenas B Young de andra går att tala om.. Hehe stor skillnad på ägare faktiskt! ) det är att det kan bli rätt dyrt när man blir så shopping sugen som jag!
Blev en del shoppat idag och ganska mycket fattigare , haha... En super schysst skinnjacka i färgen nougat, en leopard sjal som passade perfekt till, ett par slitna jeans och en fantastiskt fin, enkel men också väldigt sexig svart klänning med öppen rygg.. Ni får se bild vid användning =)



Dom jeansen köpte jag idag =)
Avslappnat och snyggt (hela outfit från B young)


Nu ska jag och Marrie ses på ett glas vin på någon av lilla staden gävles uteserveringar =)
Är riktigt trött efter en vecka av jobb men orkar inte sitta en fredag kväll somnandes på soffan så något trevligt kan man väll få hitta på! Snacka av oss och ha det trevligt =) mysa till det en fredagkväll är inte helt fel!

Ha en trevlig kväll alla fina vänner!


 

KÄRLEK

Jobb... Men det rullar på bra =)

Det fortsätter gå på räls på jobbet.. Ännu en dag avklarad och 9 sålda försäkringar.. Känns ruggigt bra!
Nu är man slut som vanligt på kvällarna.. Tråk veckan har fan bara bestått av jobb jobb och åter jobb :( ..
Men jag gillar läget när det vankas lön =) ... Imorgon min lediga dag, gissa vad jag ska göra då?
Jo nämligen jobba! =) Men på B Young, i sandviken =) Ska bli jätte roligt, älskar ju att vara där och jobba.. Har dock aldrig jobbat i sandviken butiken än, men nån gång måste bli den första och det ska bli roligt =) Träffa Goa Lena igen också =)
Saknar B young butiken i gävle grymt mycket, så tråkigt att hon la ner den.. men så är det... Ser fram emot imorgon, ska bli spännande att se hur det går =) Imorgon kväll tycker jag iallafall att jag förtjänar att göra något roligt! Har inte bestämt vad, men nått måste det bli =) .. Blir jobb hela lördag och söndag också.. Men på lördag kväll är det fest inplanerat så det ska bli roligt.. Amanda och Tessan ska parta till det,, Det kan gå farligt folket ;) jag och min brud kan vi =)
Ha det bäst..
Nu ska jag lägga mig och mysa med godis och Gossip Girl!
KÄRLEK

Det går bra nu..

Nu börjar jag komma in på rätt spår!
Sålde 4 stycken försäkringar idag =) alltså en i timmen så det känns riktigt bra! Hoppas det kommer fortsätta så...
Jag som hade dagen ledig idag, hade hoppats på sol så man kunde få åka och sola och bada någon sista dag innan sommaren faktiskt försvinner (blir ledsen av att bara skriva det) men dum som jag är glömde jag ställa väckarklockan så jag vaknade 15.00 (!) jag är sjuk på att sova ibland..Så det var bara att pallra sig upp i panik och åka till jobbet..
Nu kommer jag väll knappast kunna sova på många timmar, blir så när man vänder på dygnet! Det var dumt.
Imorgon blir det dock att jobba hela dagen .. 13-21,..
För mig är det viktigt att göra roliga saker för omväxling och inte bara jobba och så hela tiden, då blir man lätt less, trött och deppig man måste variera med roliga och tråkiga saker i livet för att det ska funka.. Det är viktigt med rutiner men samtidigt att ha spontant kul...
Imorgon kväll har jag spikat med Angelica, ska bli kul får se vad vi hittar på för trevlans =)
Puss på er!

Dagens outfit..


Alla kläder från VILA =)

Första jobb dagen.. Mysig kväll blev det också..=)

Hejsan!
Helt slut körd efter första dagen tillbaka på jobbet!
Jag har varit helt snurrig och borta i huvudet hela dagen, kommer varken inte ihåg inloggningsnamn lösen eller nånting..
Chefen tyckte nog att jag varit ledig för länge nu, haha..
Det var faktiskt riktigt svårt med barnförsäkringar idag.. Kanske för att det var ovant med allting jag vet inte, hoppas på det!
För idag var jag både nervös och seg, det gick trögt! Måste vara för att det var första dagen på projektet.. Jag får intala mig det iallafall =) Måste tagga till nu, annars blir det ingen bra lön! Kom igen ACE Nu kommer vi igång och visar vad vi kan!!

Har suttit och druckit te och lyssnat på en alldeles fantastisk kärleks historia.. Verklighets baserad av Ewa..=) Hon berättade hur hon och hennes fina man träffades.. Så romantiskt! Började med en semester i Indien, blev en sommarflört och nu bor dom i ett hus i Sverige och är gifta och har barn.. En lång historia men otroligt vacker!
Jag blev rörd... Nu tror jag på Kärleken! Jag tror det är värt att vänta på fin kärlek, äkta kärlek..Det finner man inte på en kvart.. Jag vill ha romantik och kärlek nuuu! ♥

Det har varit en lång dag.. Ska krypa ner i soffan med lite te och choklad nu.. =)
Blir ett samtal till en riktig gobit också =)
Föressten, åkte tidigt till stan idag för lite shopping.. Har ju faktiskt varit på resande fot under 3 veckor nu (hemma 4 dagar endast förra veckan, då jag låg i feber) så längesen jag utforskade staden..
Blev en jätte fin tunika från VILA smycken också därifrån och lite smått och gott från Make Up Store =)
Jag fick ju inte nog i Götet... Jag får nog aldrig nog!
Visar blid på tunikan imorgon =)
Natti Natti och Puss på er! ♥

Hemma igen =) Slut på semester! Imorgon väntar jobb...

Nu är jag hemma i den gamla vanliga tråk hållan Gävle igen.. och som vanligt lyser jag upp som en sol när vi närmar oss staden och jag stormtrivs här hemma (inget fel på bostaden, just staden jag menar).. Verkligen inte..Måste fan göra något åt detta snart! Problemet är att jag har skolan här ett år till, det är enda hindret annars hade jag inte varit kvar..
Det är så skönt att komma iväg! Gå på stan utan att alla vet allt om mig (knappt det jag vet själv)...
Hade en heldag och gjorde staden igår, jag, syster och Marrie =) Vi tog båten från hotellet till staden, jätte mysigt då vädret var strålande! Åt en jätte god middag på kvällen för att sedan bege oss till Liseberg och alla tokigheter som stället har att erbjuda! Man får faktiskt en adrenalin kick av att åka karusell på karusell, jag tror många blir det.. Folk springer omkring och verkar lite små fulla utan alkohol i kroppen.. Kan min teori stämma? visst blir man lite flummigare efter tivoli?
Självklart åkte jag Balder! Bättre känsla finns inte! Det är den roligaste karusell som uppfunnits.. Det känns som att man är kär fast 1000 gånger värre.. Så nu har jag upplevt det ! Nu är jag färdig med att ha fjärilar i magen.. Så alla ni killar som fösöker få mig på fall.. Ingen ide! Sorry ;) Tihi...
Kort och gott, det blev en lyckad göteborgs resa iallafall!
Nu har jag haft min 3 veckors ledighet som bestått av stockholm, Gotland och Götet.. Och alla veckor har varit underbara förutom lite sjukdom förra veckan är jag nöjd med min ledighet =) skulle dock önska få lite längre! Men nu börjar allvaret!
Imorrn kallar jobbet! Vi ska faktiskt byta produkt, har tidigare jobbat med cancerförsäkringar men imorgon ska vi gå  över till barnförsäkringar.. Så det känns lite spännande att se hur det kommer gå. Har en känsla av att det kommer bli så mycket bättre än tidigare.. Gick trögt då pga. känsligt ämne och rätt så dyr ( men väldigt bra) produkt..

Några bilder från gårdagen i götet =)








Nej det här går inte nu ska jag lägga mig framför en film och sussa =)
KÄRLEK


RSS 2.0