Fixa hollywood lockarna du med :)

 5 steg till dröm håret.


image21

Steg 1 - Preparera håret
Skölj igenom nytvättat hår med ljummet eller kallt vatten för att få fram en naturlig glans, och handdukstorka försiktigt. Ta en klick mousse lika stor som en golfboll i handflatorna, och fördela i håret med fingrarna från rot till topp. Kamma igenom håret och låt det falla i en sidbena på den sida där det lägger sig naturligt. Låt benan ligga i linje med den högsta punkten av ditt ögonbryn.

Steg 2 - Släta ut
Rakt hår ska fönas bara om det har en tendens att bli frissigt, och vågigt hår blir alltid snyggast om det får torka fritt. Har du däremot lockigt hår bör du plocka fram hårfönen. När håret nästan är torrt lindar du det sektion för sektion runt en normalstor rundborste, och torkar med fönens munstycke nedåt i hårets riktning. Sträva efter ett mjukt intryck där alla strån slätas ut.

Steg 3 - Skapa lockarna
Vira cirka fem centimeter breda sektioner av håret kring en plattång, och rulla upp till öronhöjd. Var noga med att hålla plattången i lodrät vinkel, och se till att håret rullas inåt mot ansiktet. Rullar du håret utåt kommer testarna att sticka åt alla möjliga håll. Håll tången i cirka 30 sekunder och lossa sedan klämman så att håret faller ner i en spiral. Använd en mindre locktång om du har tunt hår, och en större om ditt hår redan är lite lockigt.

Steg 4 - Nåla tillbaka
Vira varje lockad sektion av håret runt dina fingrar och fäst vid hårbotten med en klämma eller hårnål. Spreja sedan håret med ett hårspray utan alltför mycket stadga. På det här sättet håller lockarna längre. Låt nålarna sitta i en dryg halvtimma innan du släpper ut håret. Blås eventuellt lite kallluft med hårfönen för att skapa extra glans.

Steg 5 - Glänsande avslut
Borsta lockarna lite lätt med en luftig borste tills du har en man av svallande vågor kring dig. Har du tunt hår, kamma igenom med fingrarna i stället. Fixa riktig stjärnglans genom att avsluta med ett par droppar serum, som du sveper över håret med hjälp av handflatorna. För en look som håller hela dagen, borsta lätt lite då och då för att friska upp vågorna och maximera glansen.

Mitt hår har somnat..

Jag vill fixa mitt hår . Jag är trött på de svarta, mörka och tråkiga håret jag har.. Dö trist och jag behöver en makeover.
Vill ha ljusare, men ändå inte blont. Typ mellan brun kanske med lite röaktig nyans vore snyggt.
Ska beställa tid hos moster min nu, frisören.
Ska också beställa hårförlängning så jag får tillbaka mitt långa hår. I want it now.
Mitt riktiga hår kan inte bli långt längre tror jag, det är alldeles för slitet, jag har färgat det FÖR mycket.
Skulle nog behöva göra en Britney och raka av frillan, men nej jag tror jag skippar det..

Rachel Bilson har riktigt vackert hår. Det vill jag ha, ge mig :)

image20

Klänningen var ju inte så tokig den heller, en lady som vet hur man klär sig.
Absolut en stilikon i mina ögon. Rachel kan man inte få nog av.


26..

Började dagen med att käka lite våfflor, det är ju faktiskt våffeldagen idag :) någon som missat det ?
Tog mig in till staden och träffade min härliga vän Ms.S som självklart alltid är lika tät, det blev en hel del shopping ( för hennes del ) men jag var ju trots allt smakråd, det är ju roligt det med... Nä jag vill också ha ! Ge mig pengar nu ! ;) . Senare träffade jag mina vänner Ms. J och Ms. M vi tog också en runda på stan, blev några nya nagellack då iallafall det är alltid roligt. Blev en fika också, sen åkte jag hem för att kolla på en av mina absoluta favorit serier Gossip Girl, men inge Gossip Girl idag ? varför inte det då?! Va besviken jag blev.. Det blev en lång promenad istället med Ms J .

Börjar fundera på hur jag ska fira födelsedagen också... Jag har ju ändå väntat på den dagen i arton år, haha kanske inte direkt hela livet men länge iallafall. Vill ha en stor fest ! så blir det nog.. Eller åka bort någonstans kanske, några förslag? Jag vill bli myndig nu !

Nu har jag iallafall bestämt mig för att börja ta tag i träningen igen!
Promenader, gym och även gå på pass, kanske ta en och annan simtur också..
Har du provat att träna med tränings dvd med carmen electra eller beyonce? Inte? Gör det ! Super roligt och inte ett dugg jobbigt, det sägs att man får en superfin kropp iallafall :) .  Finns massa olika grejer att välja mellan. Just nu kör jag med striptease arobic med carmen electra, du tränar mage, rumpa och lår och det är riktigt roligt ! så lova mig att testa :)




Det va annat förr...

vad är jag ? vem är jag ? och hur är jag ?
Jaadu, inte samma person som för 4- 5 års sen iallafall...
Pratade med en vän i telefonen nyss och hon sa " kommer du ihåg hur det var på högstadiet? allt tjaffs som va ? när du slängde nyklarna efter ms.M? " Självklart så har ju jag rätt dåligt minne och hade inget minne av att jag gjort det. Men skit samma, det är nog sant och det gör ingenting det var länge sen, 5 års sen var man en annan människa, det var vi alla. Mina vänner är inte heller som dom var då, vissa kanske inte har vuxit upp och blivit super mogen än men vem vill det då?
Man kan ju nästan tro att jag hade damp då, bråkade med en vän och kastade nyklarna på bordet ( framför henne)...
hur moget är det ? Jaja damp hade jag ju inte iallafall men omogen och aggresiv  va jag nog kanske, inte alltid men det fanns där i mig.
Den här tjejen Ms. M bråkade jag ofta med, va alltid irriterad på henne,vi var nog bara väldigt olika, tyckte nog inte att hon va som jag ville att hon skulle vara.
 Ibland kan jag ha väldigt svårt för tjejer, det kanske låter konstigt men vissa tjejer är bara allmänt jobbig.
 Ja mena man har ju mognat en del på dom här åren sen man gick på högstadiet och så, det går ganska snabbt. Jag har även förändrats mycket på bara 1 och 2 år, det kanske är därför man tycker just det man tycker om syrran och hennes kompisar eller i mitt fall så ser jag fler minderåriga i vardagen och man tänker, " jävla fjortisar!" å sånna saker för att dom är faktiskt det också, men jag själv har ju också varit där en gång,
det har vi nog dom flesta. Så jag kanske ska ta och låta minderåringarna vara säg sjävla och bete sig som fjortisar och snacka gojja om varnadra och tjafsa om skitsaker och så, men dom vinner inget på det kommer dom att upptäcka om några år dom med,
 men det går nog helt enkelt inte att komma ifrån betendet man har vi den där åldern..
Jag har helt enkelt svårt för omogna människor, det kan bli för mycket ibland, jag vill ju inte gå på högstadiet igen. Vem vill det? trubbel trubbel, finns det gått om ändå men jag tror det var som värst just då. Iallafall i våran vänskapskrets.
Men nu idag, är vi ju kompisar, mer med vissa och mindre med andra men det är på ett bra sätt och det är jag glad för :) Ofta kan jag sakna den där "kompisgäng" känslan man hade, vi va alltid ett gäng tjejer som va med varandra rätt mkt för ett par år sen, det ser ju inte lika ut nu. Nu är det mer splittrad..
Man kanske kan ta och fixa nån återföreningskväll, haha... skulle va nått det, med tema högstadiet också kanske så kan alla komma klädd som en fjortis, haha.

Hur som hellst. I love my ladies :)


Badmode

Jag behöver absolut en ny bikini, sitter och letar lite på nätet och hittar 3 klara favoriter !
Börjar ju faktiskt närma oss sommaren nu, hoppas jag på iallafall, men man vet ju aldrig med Sverige just nu är det ju fullt av snö i Gävles håla. Men hur som hellst så drar jag ju iväg till turkiet den 1 juni då måste jag ju ha något :) Längtar iväg till sol och bad nu..... 

  Den här snygga svarta 3-kants bikinin kommer ifrån Ondade Mar och kostar 1.695 kr .

  Det lyser bara sommar nu, den sköna favoriten är från L*Space och kostar 549 kr.

 Brukar inte gilla Baddräkter men den här var helt klart snygg, från Vitamin A och kostar 1.298 kr.


Jag blev kär i dem alla 3, vill ha vill ha , vill ha så snälla plånbok. GE MIG.
Priset var såklart inte lika omtyckt men helt klart värt att tänka på.
Mina bad favoriter hittar du på www.nelly.com där finns massor av smått och gått att frossa i ! Just love it.






Kan ju även passa på att bjuda på en bild till det fantastiska bad och vattenlandet jag ska bo på i Turkiet ...
image19

det känns som jag kommer stormtrivas, haha alla vi har väll ändå ett barn i oss :)


Varför inte ha en KK?

Vad innebär egentligen en KK ?
Vi har väll alla en , eller har haft en eller antagligen så kommer du ha en någon gång i livet.
Men tro inte för mkt, vill inte för mkt, för det kommer antagligen bara sluta i skit, någon kommer bli sårad.
För det är egentligen bara skit, vissa killar är skit medans vissa andra killar är underbara, alla är inte lika, tro mig jag drar inte alla i samma kam och kategori.
Du kanske tror du betyder nått, för att det kanske verkar så, för att ( han den "underbara") behandlar dig som sin prinsessa, jusst då ja.. För att få nått alltså.
Nu ska jag inte vara elak, för det kanske inte stämmer in på alla.
Men i många fall är det faktist bra i början, men slutar katastrof.
Man har ju antingen upplevt det själv eller så har en nära vän gjort det och du fått höra den historien ett antal ggr men det finns inget du kan göra för att hjälpa eller ändra på situationen, det är ju tyvär så att det är personen själv som har valt det och valt att ha det så, kanske visste man inte enns om det från början, hur det skulle sluta alltså...
Därför funderar jag på finns det några regler eller avtal när man blir jusst KnullKompis med någon?
Det betyder ju iallafall att man har ofta sex med personen utan att ha något förhållande eller att det ska betyda nått.
Därför ska du alltså inte ge dig in i nått du vet kommer att såra dig, då straffar du dig själv.
Personligen så har jag inget emot det, tycker det är en rolig grejj, jag gillar ju friheten mer än att vara fastlåst vid någonting, man ska ju leva livet eller hur ?
Så hoppas du också får det till något bra och något du kan njuta av, isåfall är det en bra sak.
Vill du vara fri, skippa struliga förhållanden och kör på att bara ha sex, visa att det kan komma nånting bra ur det och att det inte behöver gå skit för alla, för sånt är vi trött på !










Drömma kan man..

Ligger i sängen och kan inte sova som vanligt.. Börjar drömma mig bort. Skulle önska att någon kom och tog mig härifrån ! eller det kom jag inte på just nu egentligen har jag velat det ganska länge.. jag gillar inte gävle, it sucks !
Jag avskyr gävle ( kanske va att ta i men småstäder är ingenting för mig om jag säger så ) Allting är lika, alla känner alla ( eller vet iallafall vilka alla är, känner man inte personen, känner man någon som känner den personen) krångligt men sant. Alla ser likadana ut och alla beter sig lika, man blir faktiskt less..
Men jag tror nog att det ser lika ut i de flesta områden i Sverige, boring helt enkelt. svensson liknande bonde land och jag gillar det bara inte.. Jag vill ut och se världen, uppleva saker och leva, leva leva !
Synd bara att jag va så dålig på engelska, annars hade jag kunde åkt iväg ensam och roa mig i den roliga världen. Men jag kan ju alltid ta med mig en översättar person ( en människa som översätter allt och pratar åt mig ) tror ni det finns nån med det yrket ? Först måste jag bli rik, det är planen.
Jag vill bli rik jag vill kunna köpa allt jag vill ha och kunna resa vart jag vill, vara ekonomiskt oberoende vore inte helt fel.. Snälla gör mig rik ! Nu !
Så vad tror ni, kommer jag att hitta en rik gubbe att gifta mig med ? vet du nån som passar, skrik till !
Eller egentligen vill jag inte gifta mig rik, jag vill skapa mina egna pengar eller iallafall tjäna mina egna pengar.
Mitt drömyrke är att bli stylist, en framgångsrik stylist vore inte helt fel.. Man kan ju inte göra annat än hoppas på det bästa såklart !
Allting har en mening, vi får ser vart livet tar oss, hoppas bara att det blir rätt väg, det måste det bli !
Nä nu vill jag faktiskt iväg på en resa, bort från Sverige, bort från gävle och bort från allt skitsnack..
Nu idag har jag iallafall kommit på att jag måste ha ett jobb igen, vill kunna shoppa like crazy och leva livet..
Tyvär så krävs det en jävla massa pengar för allt man vill ha och göra.. Men det där med jobb grejjen ska jag ta tag i , snart....

   

Vad säger ni, det ser underbart ut va ?  =)
Det är rätt segt att snön är här, det är ju ändå snart april.. Då ska det väll vara vår och sol ?
Ge oss sommar nu, som vi väntat på så länge .. Vill ha sommar klänningar igen med bara ben, kunna ligga på stranden en hel dag och bara lata, underbart ! Alla sommarkvällar som fylls med fest och underbara människor.
Vill ha ! Ge mig sommar nu !


Ta vara på er mina vänner !
Puss CIAO

hej hopp

image2

Underbara ting på accessora.se

se vilka underbara saker, man vill ju bara ut i vårsolen och visa upp de

                        image1

RSS 2.0