Saknar Anna..... Och lite annat i min vardag =)

Hej på er alla vänner! :)

Hur är det med er?
Jag mår fint, trött bara... Tycker jag vart trött hela tiden i en vecka nu, spelar ingen roll om jag sover som jag ska! Behöver "läggas in" på spa hem eller nått, hehe ;-)
Har haft en sakna-Anna kväll nu... Oj vad mycket jag kan sakna min vän ibland, är van att kunna ringa eller träffa henne när jag vill, bolla tankar, ideer och prata om allt som händer i våra liv med henne... Tips och råd i livet osv.. Det känns som evigheter sedan, va faktiskt 2månader sen så det är ju en rätt lång tid! Har iallafall skickat jordens längsta mejl nu, blev minst 2 a4, haha... Men så får det bli :) Hon ska få veta allt som händer och sker i mitt liv, och jag längtar efter ett lika långt mejl tillbaka som jag kommer få :)


Längtar tillbaka till Kos.... Till värme! Och till min vän Anna.. =)
Snart får det ta och bli en resa till Italienska Alperna för min del, vore absolut inte fel!
Lite mycket jobb nu bara, men nästa år ska vi ta och boka in det! =)

Fryser ni ihjäl där ute?! Det är ju kallare än aldrig förr! Brrrrr... Ecco ligger ju så nära entren så det bara blåser in kyla stup i kvarten, imorgon blir det varmklädd kan jag tala om! Och här hemma är det också kallt som attan, dåligt isolerat eller nått, det blåser igenom fönstren :S på riktigt alltså! Måste ringa min hyresvärd för man ska väll inte behöva sova med myskläder och 3 duntäcken?! det är vad jag gör just nu för att inte bli sjuk! Less man blir..
Imorgon väntar en väldigt lång arbetsdag! 10-13DinSko,13-19Ecco.19-vi blir klara 23,24 kanske?! Inventering! Hmm, blir mycket mat och kaffe imorgon tror ja! =)
Så nu ska jag bädda ner mig under alla gosiga täcken och läsa bästa boken, ElsasVärld! Spännande och den ger mig både ett och två skratt =)
Godnatt och kärlek på er!

Delar med mig av några personliga sko-favoriter från underbara Ecco! :)

Som ni säkert alla vet så jobbar jag i skobutiken Ecco!
Har lärt mig mycket om skor, kvalitet osv...
Kan väll få kalla mig själv för lite av en "skotönt" då jag nu vet vad bekvämlighet verkligen är!
Man kan få både sköna och fina skor, det är sant! ;-)
Jag tycker personligen att det är väldigt viktigt vad jag har på fötterna!
Tyckte inte förut men tycker det nu! När man står och går mycket är det viktigt hur skon är uppbygd, vad det är för sula och material osv... Under en arbetsdag kan jag stå i ca 8h och vad räddar mig då?! Ecco-skor! Det råkar nämligen vara super sköna allihopa! Favoriter är med latex-sula, en väldigt bra stötdämpning då du kan stå länge utan att få ont i rygg, knän, axlar...


En favorit i min skogarderob! Perfekta vardagsskor! Sportig i utseende men ändå snygg och stilren i skinn!
Och gissa vad? Latex sula! ;-) Perfekt jobb-sko!


Min nya sköna vandringskängor! Varmforad i skinnet, tål -15 grader! Goretex (100%garanterad vattentät) JAK-skinn på hela skon, (grovt och slitstarkt skinn) receptor tecnology (innebär bra promenadsula, fötterna vill bara springa iväg med dig, så det är lätt och gå i) jag brukar skämta till det och kalla alla skor med denna sula "rasa i vikt skor" hehe... :) Iallafall vad jag tycker, jag känner att jag bara vill skutta iväg och promenera hur långt som helst i dem! Och funkar till vardags också, snygga och med tanke på hur mycket material det faktiskt är i denna så är den ändå väldigt nätt och lätt att ha på sig!


"SIBERIA" Dessa snyggingar har jag spanat in sedan vi fick in dem och igår blev de äntligen mina!
Kände att jag behövde dessa varma gosiga skor nu i denna kyla! De tål -20-25 grader, vattentäta, riktigt skönt varmfodrade och snygga också! Dessa härligheter gör att jag kan stå ute hela dagar utan att frysa om fossingarna.. För hur hemskt är det inte med frysna fötter?! Brr! Ingen hitt!

Nu har jag berättat lite om mina vinterfavoriter från bästa sko-affären..
Vet att det kanske blev lite av ett reklam inlägg men det var inte menat så, utan lite av ett intresse för mig det här!
Jag är så lycklig över att ha ett jobb som jag verkligen älskar att gå till! :) Jag stormtrivs!
Hoppas vi ses på Ecco alla kära läsare!
Puss!

Haft en trevlig dag med släkten!.... Behandla dina nära och kära med kärlek och respekt! =)

Gokväll!
Haft en trevlig dag med släkten! :)
Firat mammas födelsedag! Hon hade kockat ihop jätte god köttfärssoppa och massor med smarriga efterrätter..
Det vattnas i munnen bara jag tänker på mat, jag älskar verkligen att äta ;-) Farligt... Hehe :)
Jag och Syster köpte en DolceGabbana parfym som mamma alltid bär och älskar! Så hon blev glad..
Har myst framför hollywoodfruarna, jag kan inte få nog av Maria Montazami! Hon är så härlig! Tycker hon ska ha ett eget program och det är nu!


Föressten vad tycker ni om min nya bloggdesign? ;-D
Jag gillar den!
Jag själv är kass på sånt där, så min kära lillsyrra tog saken i egna händer och översskade lite! Inte mig emot alls, var så less på den gamla tråkiga som jag haft alldeles för länge! Så tack syster :)


Jag och syster sommar 2009

Man ska vara rädd om sina nära och kära! Inse hur viktiga de är och respektera och behandla med kärlek, alltid!
Jag och min syster kan bråka ganska mycket, men så tror jag de flesta syskon gör... Men vi har roliga och mysiga stunder också! Som när vi hade några dagar i stockholm tillsammans förra sommaren, eller i idre t.ex... Roligt de stunder man har det roligt tillsammans, dags att styra någon resa eller göra något på hemmaplan ihop snart :)
I love you Sis! (Önskar du var lika snäll och söt som när du var bebis ;-) )Hihi...


Puss på er alla fina!

NeuLash!

För en vecka sedan var jag hos Linda på hennes salong och fick ögonbrynen och fransarna fixade, hon är grym och har nyligen öppnat ny skönhetssalong, före&efter kliniken, ett väldigt trevligt ställe som jag varmt kan rekommendera till er alla :) Du kan göra allt möjligt, klippa dig, få dina naglar fixade, en härlig massage eller ansiktsbehandling.. Eller varför inte lite botox.. ? ;-) Jaja nog om det!
Jag har iallafall börjat testat en produkt som heter NeuLash och gör att ögonfransarna växer och formar sig fint på kort tid! Jag har väldigt korta fransar och ser fram emot resultatet! Linda själv använder det, jag trodde hon gjort fransförlängning sedan sist vi sågs, men icke det var detta serum som gjort underverk! :)
Resultat är lovat efter redan 3veckor och du fortsätter använda serumet varje kväll i 2månader...
Ska bli spännande att se vad som händer, men jag har redan sett en förbättring! Hoppas jag blir nöjd! :)


Återkommer med resultat!


Blev en bra helg :) Nu, fira mammas födelsedag, grattis!

Hejsan alla fina!
Vad är det för en dag? det är ingen vanlig dag för det är en lite mer speciell dag idag, nämligen min mammas födelsedag hurra hurra hurra!
Ligger i sängen och bara njuter av att jag får göra det, hehe... Ledig dag :) Snökaos där ute så ja vill inte enns ut!
Men ska ta mig till min mor strax och fira födelsedag!
Har haft en toppen bra helg! :) Efter en lång arbetsdag fredag begav jag mig hem till Louise, tog med mig Tessan och vi hade en jätte trevlig kväll med babbel och lite vin :) Lördagen blev jobb, sedan spenderade jag kvällen med en speciell person, mys mys och massa mera mys, I like....
Igår var jag med mina underbara vänner Chris och Elli, så omtänksamma och underbara ni är alltså! ♥
Blev lunch på stan och sedan lite shopping i form av julpynt! Har dock inte satt upp något i mitt fönster än, försökte mig på det igår men jag är inte den mest händigaste tjej som finns! Hehe, får lägga det på far!
Om någon undrar angående mitt förra inlägg så har det inte blivit någon utseende förändring för mig, av tusen själ! Blev inställt, min frisör dök inte upp helt enkelt! Får se hur det blir med det nu framöver :)
Vad ska ni göra idag?
Hoppas ni alla får en fin vecka!
Puss och Kärlek!

fina dag :)

Hej mina kära vänner!
Hur mår ni?
Idag är det nog fler än jag som har favoritdagen på månaden?! Äntligen löning! Som jag längtat =)
Det innebär lite extra lyx efter hårt slit för pengarna, haha....
Har en speciell sak inbokad idag efter jobbet som kommer bli sååå bra så! Hoppas jag ;-) Vad det är! Det får ni se =)
Hör inte till vanligheterna att jag är såhär pigg vid den här tiden på dygnet! Men idag har jag varit uppe sedan innan 7 för tvättstuga! :( I mitt hus är det nämligen alltid fulllokat så jag tvättar alltid den tiden! Kul... Då blir man ju pigg också, så jag har gjort en rejäl frukost som avnjutits i sängen :) Blev både äggröra, avocadomackor, smootie och te =) Bra start på dagen! Nu ska jag springa till jobbet!
hoppas ni får en fin dag!
kärlek i massor

Mys tisdag :)

Hej vänner!
Ännu en vecka rullar på...
Hade en behövlig ledig dag igår! Umgicks med sötaste småsyskonen hela kvällen, laga mat, åkte pulka och mys vid tv :) Underbart!
Idag har jag jobbat på, jul skyltning i butiken, julmusik i högtalarna, så mysigt så! Men känns ändå såå långt borta?! Men bara 4veckor... Snart kommer tomten mina vänner!
Bästa tv kvällen på hela veckan är idag enligt mig :) Först lite träningspepp med A.Anka! Sedan underbara husfruarna och cougar town! Och min fina vän Chris som mys sällskap, kan inte bli bättre :)
Ha en fin kväll!
Puss och Kärlek

Allt är som det ska :)

Hej på er! Nu har jag inte skrivit på... Hmm 8dagar! Jajaja, har inte haft tid och när jag har haft tid har jag inte orkat sätta igång datorn enns än gång! :) Har varit en helt normal vecka i mitt liv.. Jobb varje dag, träffat vänner, tränat, fikat, lite party osv...
Nu har jag lediga dag, första gången på väldigt länge! Så skönt, jag ställde inte klockan, sov till över 12 och det är så härligt att göra ingenting och bara vara ibland :) Nu ska jag snart bege mig till Valbo för att hämta upp småknattarna på dagis och skola, sen får vi hitta på något kul! :)
Hoppas ni mår bra!
Vi hörs snart igen
Puss och kärlek

Rolig lördagskväll! Trött och chill söndag :)

Hej på er!
Hur har eran dag varit? :)
Jag är tröttare än aldrig förr! Lite förlorad sömn på senaste tiden känner jag..
Gårdagskvällen blev jätte rolig! Jag tog mig hem till Tessan, drack vin, prata om allt, massa skratt, bra musik och bästa umgänge! Blev utgång, slicken! Dansa loss, träffa roligt folk och det blev en lite lätt vild kväll kan jag säga =) Härligt!
Idag blev det en vända på stan, sedan hem till pappsen där jag spenderat hela dagen.. God mat, köttgryta och potatis, lite farsdag firande! =)
Somnade även till lite där och här hemma så nu blir det verkligen att göra kväller och verkligen hoppa i säng!

Lite bilder från gårdagen =)




Hoppas ni haft en rolig helg =)
Jag är lite halvredo för denna vecka känner jag just nu, pga. trötthet!
Ska nog unna mig en massage snart! =) Jag kan tycka att jag är lite smått värd att få en heldag på Spa!
Man ska lyxa till det för sig själv när man jobbar och står i :)
Nu ska jag bläddra i bästa boken, "Elsas mode" så jag kan börja läsa tvåan snart "Elsas värld" har nu kommit ut i butik! Superbra böcker av SofieFahrman! Har redan läst ettan, men ville fräsha upp minnet lite nu när jag har nästa bok :)
Puss och kärlek!

Lördag, jobb och en trött Amanda =)

Hej på er!
Radera det jag skrev i förra inlägget! Haha blev ingen ledig helg för mig! Otippat? ;-) Skulle vart lite skönt faktiskt, sett fram emot att få sova hur länge jag ville idag! Men man lär ju ställa upp när man behövs! Hihi... Men det gick bra, och blev som vanligt en rolig jobbdag! =) En heldag på DinSko, jag Camilla och en miljon kunder!
Nu är jag hemma, sitter i soffan vilar mina fötter och unnar mig ett glas vitt! Kan jag väll få när det är lördag?! Tack!
Får se vad det blir av denna kväll, Lite mat i magen nu så jag kan tänka klart!
Lägger massor med tankar på min älskade fina farmor som fyller år idag, en massa grattis! Stackare... Ligger inlagd på sjukus nu, jävla helvetes sjukdom! Arg jag blir! Och orolig... Ligger på operationsbordet på sin egen födelsedag! ;( Buhuuu! Vi får låtsas att hon fyller år en annan dag och fira med hela familjen sen istället! ♥
Ska äta en bit lax och vila kroppen lite! Ont av att stå hela dagen!
Vad ska ni alla göra en kväll som denna? Lugnt? Party? =)
Puss på er!

Äntligen helg på riktigt ! En ledig till och med =)

Hej kära vänner!
Äntligen fredag! Nu gör jag helg på riktigt =) En helt ledig helg! Härligt härligt!
Vaknade upp av ett sms av min fina arbetskollega, skulle komma till jobbet och hämta ett paket, vi har vunnit ännu en tävling! EccoGävle bästa säljarna ;-D Grymma är vi! Fick en massa skovårdsprodukter, kanon bra!
Sedan mötte jag upp min kära vän Petra och hennes söta Miro! Gick på stan lite sedan blev det lunch! Släppte av dem vid tåget, kändes sorgligt, men vi ses snart igen! Träffas alldeles för sällan tycker jag! Underbara ni ♥
Sedan har jag jobbar hela dagen på DinSko!
Men nu är det äntligen helg och det firar jag in med en java middag! Såååklart! Och med att babbla med Tessilago! Underbart att jag har så fina vänner, älskar varenda minut jag får med er vänner!


Miro fick leka lite på DinSko lagret, roligt! =)
Söta unge! ♥

Ha nu en fin helg kära ni!
Puss och Kärlek!

Jobb, mat och träning :)

Hej kära vänner!
Dagarna rullar på som de ska =) Helt ok du!
Jobb från morgon till kväll, men det trivs jag ju med!
Nu har jag precis ätit lite laxpytt! Storfavorit och lagas ofta hemma hos mig då det går super fort när man är vrålhungrig och vill ha mat snabbt! Lite tips! ;-) Ett stekt ägg till och det blir perfa!
Nu ska jag klä mig varmt för en lång prommis! Mina vänner stenvägrar gå ut i kylan så får ta med pepparsprayen som jag fått av kusin (Gulligt att hon oroar sig,hihi) och ut och bränna lite fett! Har bestämt mig nu! Försöka bli lite hälsosammare men viktigast av allt är att röra på mig varje dag, för jag är inte den typ av person som klarar av någon tråkig diet! Älskar mat alldeles för mycket, så inte värt det enligt mig! Men däremot kan man träna träna träna!
På onsdag ska jag faktiskt göra något jag länge velat! Prova på Zumba! Tror det kan vara riktigt roligt! =) Någon som vill haka? Vore toppenkul!
Hoppas det känns rätt så kan kan fortsätta med det!
Hur mår ni och vad händer i eran vecka?
Puss och Kärlek!

Trevlig lördag med fina vänner =)

Hej vänner! =)
Då blev det lördag också!
Småknattarna följde med mig till jobbet imorse, far hämta upp dem och sen var det full vart att kränga skor! Ojoj vad bra det går =) Har haft ont i handledena ett bra tag, blev ännu värre idag, så ringde rådgivningen (trodde det var något allvarligt) förklarade situationen och allt.. Visade sig vara.... Träningsvärk... Hahaha jag dör! ;-D Så blir det när man spenderar dagarna med att prata med händerna, knyta skosnören tusen gånger om och in och ut i skohyllorna, haha... Otränad? Nähe!!
Efter jobbet mötte jag upp min fina flickor Chris och Elli för att handla mat.. Vi lagade middag (läs, Elli lagade maten, medan jag och Chris låg på soffan och blev serverade, haha) Super duper gott blev det! Klyftpotatis, potatisgratäng, lövbiff, rödvinsås, chilisås, sallad.. Mumma säger jag! =) Och en massa julmust, kaffe och godis på det! Underbart! Spelat spel, babblat öronen av varandra och skrattat massor som alltid med mina vänner =)
Sedan begav sig Elli till jobbet medan jag och Chrisan gick till mysigaste stället i stan, nämligen KALLES, där träffade vi upp Lollo och några av hennes vänner, drack vin, snacks och hade det trevlans.. Lugn och fin kväll men trevligt värre! Tack för en underbar kväll kära vänner!


Jag och Louise på Interpool ikväll =)

Nu ska jag sova.. Imorgon ska det jobbas!
Hoppas ni mår bra och har en fin helg!
Puss och Kärlek!

Fredagsmys :)

Hej på er!
Äntligen fredag.. Eller? ;-) Ingen "helg" för mig.. Jobbarhelg framför mig! Men man kan ju ha roligt för det! =)
Gårdagen efter jobbet shoppade jag loss på gävles bästa klädbutik, VILA såklart! Eftersom jag jobbat så mkt så har jag inte hunnit gå in i en butik förutom DinSko/Ecco på flera veckor, så det var dags att unna sig! Fick med mycket fina plagg :)
Sedan blev det spendera några timmar på Java med Malin! Mys!
På kvällen kom Chrisan och Tessan hem till mig, babbla på, drack lite vin och sedan blev det slicken! Petter var där, så det var bra drag! Mycket folk och mycket dans =)
Det var bara att kliva upp i tid för att jobba en heldag! =) Mina småsyskon Ebba och Rasmus är här, de var med mig på jobbet ett tag, sedan hem och myste framför Idol med chips, dipp, godis och allt sånt som man får unna sig på helgerna =) GottiGott! De sover redan, vilket jag känner att jag snart också kommer göra! Är riktigt tröttis nu!
Vad gör ni denna helg? =)
Om jag får tycka till.... Kom och shoppa en massa skor av mig ! =)
Ha det fint!
Puss och Kärlek!

Ny tränad och det känns sååå rätt! =)

Jag är så glad idag!
Har tränat ett hårt pass på friskis, med mina underbara Malin =) Jag är stolt över oss! Nu ska vi fortsätta med det här så det blir någon förändring! Jag kommer må så mycket bättre av träning och bli mycket piggare! Känns härligt! =)
Bästa tv kvällen idag, desperate housewife, det blir ju aldrig nånsin dåligt! Älsklings serie, helt klart!
Har jobb upp över öronen nu, från öppning till stängning! Så vill ni träffa mig denna vecka? Om jag inte har tid kvällen, så finns jag på Ecco det vet ni! :)
Dags att varva ner... Har en morgonprommis inplanerad, Någon som vill komma iform? Jo tack, det är verkligen på tiden! Snart ringer väll AnnaAnka! Hihi.....
Sköt om er fina!
Puss och Kärlek!

Fart och fläkt!

Hej vänner!
Har veckan börjat bra?
Min består av jobb jobb och åter jobb.. Hehe som en vardag ska vara helt enkelt =)
Har klämt in lite vänskap också såklart! :)
Idag på lunchen fick jag trevligt sällskap av min fina Angelica, som jag inte träffat på ett bra tag :) Barndomsvän som fortsätter hänga med i vuxenlivet, det är ju underbart! =)
Stängde ensam på DinSko för första gången,(brukar alltid vara 2 i den storbutiken) men klart det gick fin fint =)
Nu ikväll har jag varit med Elli, myst med te och, tidningar och skön tv =)
Önskar Maria Montazami får ett eget program snart, hon är grym! =)
Imorgon blir det en fullspäckad dag! Nämligen tvättstuga 7 på morgonen (hjälp) sen ska jag klämma in promenad, jobb och........det vi alla väntat på! TRÄNA! ;-D Imorgon händer det! Amanda och Malin tar tag i sig själv, äntligen!
Blir ett pass på friskis på kvällen! Kan man njuta till hemmafruarna med gott samvete!
Ett sundare liv vare ja ;-) Jajjamen!
Sköt om er gofisar!
All Kärlek!

RSS 2.0