Sommarmys =)

Glad påsk på er alla vänner! =)
Jag hoppas ni äter mycket god mat och äter mycket påskgodis (Gärna från ett fint påskägg) Jag ska unna mig ett litet ägg fylld med det bästa!
Jobbat idag, fullt ös på Ecco, oj vad kunderna längtat efter lön så de fick inhandla sina fina sköna skor! Härligt =)
Shopping suget i mig sprudlade också! Men "duktig" som jag var så gick jag raka vägen hem för att betala varendaste tråkiga räkning först, hehe.... Men sen traskade jag ner till bästa butiken VILA och gick lös! =)
Så himla glad! För mina små promenader och lite träning har gjort underverk, jag kan ha min "vanliga" storklek på Jeans igen, wiho och det firades givetvis med att köpa ett par nya =) Blusar, smycken blev det också =)
Sedan mötte jag upp min fina vän Chris och gick till Mingel&Bar, då kom även Nathali och Bettan, det blev mat, ett glas vitt och massa skratt! Satt utomhus och det var så mysigt och skönt, riktig sommarkänsla att kunna sitta ute, lite kvällssol och skippa jackan! Underbart..
SommarAmanda 2010.. Ser fram emot sommaren 2011 så mycket! Vet ni det läskiga?! Jag har ingen aning vad som händer denna sommar! Tiden känslan och Nuet för utvisa!
Nu är jag hemma och ihoppad mysdressen! Underskattat det med :)
Ska sätta på filmen " The Switch" och se om den bjuder på något roligt!
Ha en fin kväll och en riktigt bra påsk!
KÄRLEK

Glad och pigg :)

Hej på er!
Nu är våren här på riktigt.. Kanske till och med kan dra till med att sommaren redan är kommen?!
Riktigt härligt väder är det :) Man blir så glad! Dock lite småjobbigt att gå och jobba när solen gassar på, hehe då vill man ju bara ut och sola sig, njuta, få lite färg eller glassa på en uteservering :) Jaja, hoppas solen är som starkast den dagen jag är ledig! Fredag! :)
Måste säga att jag har den bästa vännen som tvingar upp mig alldeles för tidigt på morgonen för powerwalks! Nu är jag pigg,glad och riktigt nöjd med en trevlig morgonrunda! Chrissan, bästa du! Du ger mig motivation!
Nu ska jag avnjuta en god frukost i lugn och ro framför lite Glamourama! Kvalitetsmysmorgon, love it!
Hoppas ni mår bra och får en underbar vecka!
Puss och Kärlek

Finfint :)

Friday it is! 
Kan man börja dagen bättre än hos fina Amanda, få fina naglar och en finfin pratstund... :)
Glad och nöjd är jag idag..
Läckra rosa och fresha!
Ha en underbar dag alla vänner!
Jag finns på jobbet och kränger skor! :)
KÄRLEK

Tillbaka på fötterna :)

Hej på er alla fina goda glada vänner :)
Jag är bra i foten! Överlycklig över att kunna gå igen!
Lite nyttigt att vara med om en liten skada, då man uppskattar de man har så mycket mer i efterhand :)
Tillbaka på jobbet och det känns bara så roligt! Har endast legat/suttit den senaste tiden och det kan jag säga är ingen hitt.. Nu får jag träffa folk igen, umgås med mina vänner och promenera! Åh vad jag uppskattar att promenera! Dags att börja tänka på figuren och motionen igen.. Ohyes :)
Hur mår ni? Vad händer i era liv?
Puss och Kärlek!

Hemskheter drabbar vem som helst..Även den bästa..

Hej på er kära läsare!
Vad har hänt i dagarna?
Jo jag kan börja med att tala om att jag varit klantig och stukat foten rejält! ;-/ Legat sedan lördags med en ond fot och varit handikappad, inte kunnat gått och jag lovar er, kryckor är inte min grejj! Tur att jag har min bästa vän Annispannis som varit här och agerat sjuksköterska/kock och allt man kan tänka sig =)
En tråkigare sak till än mycket tråkigare.. Vi har dödsfall i familjen, så känner inte för att blogga, sitta vid datorn osv.. Har annat att tänka på helt enkelt..
Kan inte fatta att det är sant.. Men verkligheten kan vara hård, väldigt hårt..
Min älskade fina Farmor har somnat in... ♥ Nu får hon vila och ro... Slipper smärtan, kampen och väntan... Om vi ska se det från det positiva ögat.. Men jag blir ledsen/arg att hon överhuvudtaget skulle behöva utsättas för denna sjukdom! Jävla Cancer, inte att leka med! Spelar ingen roll vad vi gör, det kan drabba vem som helst, även den bästa.. Nu hände det Farmor, min fina Farmor.. Alldeles för tidigt och alldeles för fel! Du kommer alltid vara med oss, finnas i minnet och sinnet.. Jag älskar dig min fina Farmor! Nu är du en ängel, våran skyddsängel! ♥


Hoppas ni mår bra alla vänner!
Nu ska jag kurera några dagar..
Umgås med familj och vänner..
Sköt om er.
Puss och Kärlek!

RSS 2.0