Amanda är tillbaka på banan igen :)

Hej kära vänner! :)
Nu är jag glad igen, jag mår mycket bättre.. Lite små hängig men det märks knappt av eftersom jag har tidigare dagar att jämföra med vilket har varit ett helvete! Är så glad att febern, frossan och sjukan i helhet försvunnit nu, framför allt för att jag är rastlös och klarar inte av att ligga i sängen och göra ingenting en sådan lång tid men också så betyder ju det energi till på fredag då det blir party med de bästa arbetskompisarna man kan ha! :)
Någonting som jag lärt mig av att vara sjuk.... Ibland när jag har en stressig period, mycket att göra på jobbet och privat och allt va det kan vara brukar jag längta efter en hel dag i sängen och inte göra någonting, nästa gång jag får en sådan tanke ska jag komma ihåg hur plågsamt tråkig denna vecka varit! Haha Jag gillar när det händer saker! En vaken tid helt enkelt! Men ibland tycker jag såklart också att allt blir så enformigt, då blir man ju också uttråkad såklart.. Just nu är jag det (i livssituationen i helhet) jag känner för en stor förändring... Mot en resa och ett äventyr, jag vill att det ska börja nu! :) Jag vill hinna göra mycket olika saker under min ungdom, och under detta år bara.. Så vi får se vad som händer, men jag vill inte att livet ska stå stilla, jag vill ha utmaningar, äventyr, ta chanser och får jag chansen ska jag ta det!
Jag hoppas ni alla fina vänner har det bra!
Jag håller på och renbäddar, har nyss badat och försöker göra mitt hem fritt från sjukbaciller :)
Sen ska jag sova så sött, imorgon väntar Jobb! Det ska bli kul att åka och jobba, träffa vännerna och sälja en massa... Nu har jag ju lite att ta igen om man säger så :) Jag ska hinna med luncha med Tessan och lite shopping också på förmiddagen :) Behöver något nytt till fredagens festligheter! :)
KÄRLEK PÅ ER!

Vill inte vara sjuk :(

En ny dag.
Jag är fortfarande sjuk..
Har inte spytt någonting idag än så länge! Så det är ju skönt, men mår illa..
Huvudet snurrar, febern fortsätter och jag känner mig väldigt tung, trött och illamående helt enkelt.
Jag är uttåkad, orkar knappt kliva ur sängen, men viljan är stark jag vill göra nånting men orken i kroppen säger ifrån. Viruset har tagit över..
Jag är orolig att jag inte ska bli frisk till helgen, på fredag är det "call-up" fest och det är väldigt efterlängtat!
Jag vill jobba, jag vill vara med min fina vänner, jag vill shoppa..... Jag vill inte ligga här mer :(
Ge mig ett under och gör mig frisk.
När jag blivit frisk behöver jag ett äventyr! En spännande resa, lång eller kort men nu måste det hända saker, punkt.

Hoppas ni har det bra där ute i det verkliga livet mina fina vänner ♥

 


Varning för känsliga! Amanda är magsjuk.. Buu! :(

Nej glöm det jag sa i förra inlägget om att jag var redo för en ny "power vecka" tydligen tyckte kroppen något annat! Jag fick åka hem från jobbet väldigt snabbt idag, kände mig febrig till en början, fick en läskig frossa, ont i magen och sen kände jag i mitt sista samtal hur spyan bara trängde sig upp... Det var bara att gilla läget, gå och spy och sen fara hemma lika kvickt! Nu har jag legat som ett slagt på sängen hela dagen, mår illa, febrig och spyr mellan åt... Finner inget fint ord på att beskriva hur jag mår idag. Men ni förstår nog :)
Jag återkommer när jag blivit människa igen!
Just nu vill jag gräva ner mig någonstans..
Tydligen var det ett elakt virus som trängde sig in i min kropp i lördags och är redo för att stanna.

Kram på er alla!

uppvilad... Redo för en ny vecka :)

Vad gör ni en söndag kära vänner?
Personligen så anstränger jag mig inte mycket alls.. Vilas upp inför en ny vecka, så man kan starta den med power utifrån och in! :)
Denna söndag har varit topp mys faktiskt, jag syster och lillebror Robin har varit på stan, fikat, och varit på Bio.. Det var ju såklart Robin som valde film, det blev Ice Age 3 .. Den var faktiskt helt ok. Rolig, fin film, som visar hur fint det kan vara med vänskap och kärlek på ett barnsligt sett. Helt klar nio poängare i barnfilms skaran.
Hela denna helg har spenderats soff/säng läge i princip.. Vaknade 5 på morgonen igår morse av att jag mådde alldeles för tarvligt, hade magont och mådde illa, och oja det blev att springa på toa stup i kvarten fram till nio då jag till slut somnade, vaknade igen runt 17 tiden(!) det var skönt med sömn! Men skulle vara hos pappa två timmar senare, kände mig något piggare med lite mat i magen så som lovat var jag barnvakt åt mina söta syskon. Det var bara ur mysigt! Så kort och gott har jag verkligen haft en lugn och fin helg!
Tackar gud att jag blev bra från min korta sjukdom, trodde faktiskt jag skulle bli drabbad av svininfluensan eller så, just för att jag alltid är så optimistisk och tror att jag aldrig drabbas av något sånt "det händer aldrig mig" . Vet ni vad det är för symptom på den nya influensan?
Men som tur var är jag tipptopp och laddad för en ny jobbarvecka.... På fredag väntas den efterlängtade firma-festen.. Är vi laddad tjejer eller är vi? =) Ska bli mycket roligt!
Nu väntas EnsamMammaSöker, får jag inte missa nu när Tessans syster är med och allt :)
Hoppas ni haft en fin helg alla vänner ! ♥












KÄRLEK


Det går bra nu... :)

Hej kära vänner...
Just nu är det en dödstrött crazy brud som skriver... Tror jag kallas Amanda... Eller föressten kalla mig vad ni vill!
Jag kom precis hem från ett 12-timmars arbetspass! Ibland är det tufft att vara "vuxen" haha...
Jag är riktigt nöjd iallafall med min dag och insats på jobbet.. Fick iväg 22 försäkringar på vårat nya projekt..
I love it! Trivsammare att jobba när det går bra, och känns som det rullar iväg försäkringar i rätta takter just nu...
Imorgon kommer bli en bra dag, humöret kommer vara på topp, jag kommer vara gladare än gladast, spralligare än vanligt och helt enkelt glänsa.. Jag brukar göra det fredagar, hihi det är ju tipptoppar dagen! När man har en hel helg framför sig av ledighet, kanske något roligt planerat, någon mini tripp, partykväll, umgås med vänner eller vad det nu kan vara.. Vad ska ni göra i helgen?
Jag ser iallafall fram emot morgondagen, det är även en fin säljdag! Brukar gå bra för mig på fredagar, kanske kan vara för att jag är på bra humör och utstrålar det till kunderna? kanske ligger någonting i det..
+ att det bjuds på frukost på jobbet, så åker in en timme tidigare för att starta dagen med arbetskompisarna och mysa till det lite extra :) det är fint det! Viktigt att inte bara jobba ihop, prata lite skit och skratta ikapp också :)
Imorgon efterjobbet ska jag leka med min fis Anna :) Har inte hunnit träffa min kära vän på hela veckan, så det är viktigt! Vi ska nog bara vara hemma, äta god mat och mysa till det lite extra.. Kan tänka mig att det dyker upp ännu en "ide" och planering också, som alltid! :)
Vänner, sovgott på er!
Nu väntar GossipGirl på mig..
Jag ska dejta min sköna säng ända tills klockan ringer!
KÄRLEK

Förändringar gillar vi :)

Hej på er vänner!
Ligger som ett slakt på sängen nu..
Självklart med en kopp te och en dator i knä.
Känner mig helt propp mätt av alla gosaker som degar i min mage.. Det ska vara gott att gå på kalas :)
Jag är faktiskt riktigt lycklig idag, gissa varför? GossipGirl säsong 2 trillade in i brevlådan idag! :)
Så hur trött jag än är ikväll kommer det bli sent, när man börjar kolla på en bra serie kan det bli svårt att sluta!
Lite update från jobbet.. Idag gick det kanon faktiskt! Fick iväg 6 stycken, nästan en försäkring i timmen så det får man vara nöjd med :) Innan vi gick hem, fick vi en liten suprise också.. Henke berättade nämligen att dom beslutat att byta projekt redan imorgon! (ingen blir gladare än jag ;) hehe) Det innebär att vi ringer till befintliga kunder, de som har en cancerförsäkring som täcker endast gynokologisk cancer och säljer in den nya försäkringen som täcker i princip all form av cancer, vilket såklart är mycket bättre att ha och mycket lättare att sälja! Eftersom de redan är inne på cancerförsäkrings spåret och redan kunder hos ACE, så det ser jag fram emot! Imorn ska alltså säljas :) Det är de vi gillar!
Ville bara säga att jag tänker på er alla fina vänner!
Hoppas ni mår bra.
Jag vet att jag kan vara dålig på att skriva, ibland finns inte glöden, orken eller så finns det helt enkelt inget att skriva ner till er, även en stjärnas liv kan ha tråkiga dagar ;)
Kärlek på er!

Älskade bror fyller 6 år idag..

Idag fyller min lillebror Robin 6 år :) vad tiden går fort!
Kommer ihåg den dagen vi fick reda på att han var påväg... Känns som igår.. Det var julafton, jag var 13 år och berättade för släkten att "susanne har en bebis i magen" , kommer ihåg den dagen i detalj vad jag fick för julklappar och allting, haha ska inte gå in på så stora detaljer ;)
Men man ska ta vara på åren och tiden.. Nyss var den lille mannen en liten skitunge och nu helt plötsligt blivit väldigt stor, börjat skolan och allt :) Men fortfarande lika söt givetvis !


Så fort den kommer fram en kamera så blir det toka till.. Kanske en blivande skådis..


Lille Rasmus och Ebbsan ute på äventyr...




Här har vi iallafall en liten goding som fortfarande får kallas för "lillen" ;)





Älskar mina syskon enormt.
Hoppas du fick en fin dag Robin,och att du blev nöjd med alla fina pressenter :)
Av mig och Syrran fick han, bio med oss, valfri film, dag och fika :)


Kärlek från oss till er !


Söndag varit fylld av mys.. Gårdagen med brudsen var mycket rolig :)

Då har ännu en vecka gått som jag brukar säga... Det går lika fort varje gång.
Idag har jag haft en riktig vilodag, har inte lämnat sängen för många gånger..
Sliten? Ohja, men det kan det var värt ibland :) Det var ur kul igår må jag säga, ibland är jag så trött på att gå ut på krogen i denna stad men igår fick gävles nattliv mig på fall lite smått ändå, eller så var det Malin eller Tessan som gjorde kvällen.. Kan vara det :) Det blev iallafall all-in på riktigt! (som alltid) haha... Men det spårade på ett endast positivt sett, inget dumt som hände, inget att ha ångest över eller inget att ångra! Släppte loss på Goyas dansgolv rejält igår jag och Tess! :) Fanns ingen stoppknapp heller så dansade även på lite högre höjder igår "stången"  eller brädan, handtaget eller vad det kan kalla sig.. En smal bräda där man helt enkelt dansar vid ytterst få tilfällen då det lätt kan bli vingligt om jag säger så, vilket det efter ett tag också blev, vi rockade loss, tills jag min klant ramlade bakåt rakt ner på dansgolvet med huvudet före, fick en lätt hjärnskakning, såg Tessan gånger 2, det var en äcklig känsla! Så då blev det en del vatten och hemgång!
Att man alltid lyckas med något ;) Aja man lever bara en gång så bäst att bjuda på sig själv :) Kan få vara lite crazy ibland :) Kvällen slutade ju inte tidigt för det, och lyckad :)
Har reparet kroppen med pizza, cola och ligger nerbäddad under täcke med filmer, mysfaktor på hög nivå...
Fattas bara en man.. Skulle vara en större mysfaktor, men man får väll nöja sig med det man har :)

Nu ska ni få en bildbomb... Fler bilds från vår lördag :)



Amanda och Tessan har gått in rejält för kuddkrig... "pillowtime" skriks det vareviga gång vi ses så kastar vi fram kuddar och härjar.. Vi är rätt töntiga ibland ;)









Vad tycker ni är roligast en partykväll? den ultimata partykvällen, vad inefattar den? :)
Jag tycker helt klart att förfester är det allra bästa. Då man umgås med sina närmaste, som man själv vill :)
Snackar, dansar, sjunger, vinar och självklart skrattar :) Sedan är det absolut galet kul att gå ut och dansa också! Däremot efterfester, inte lika tipptopp enligt mig.. Hellre att krogarna har öppet några timmar längre då :)
För efterfest har mer eller mindre blivit en raggningsreplik för att få sig ett skjut, få med sig någon hem.. Inte min grejj! Kalla det inte efterfest då, efterfestar man så umgås man fler än 2 stycken, kanske sjunger och dansar snackar och har det trevligt inte har sex! Lär er det! Använd inte fel ord, ni gör så att folk blir anti efterfester då.
Fråga istället " vill du följa med hem till mig och ha sex?" kommer troligen få ett starkt NEJ men då har du iallafall varit ärlig. Nej nog om det.. Kul med partyparty med mina brudar iallafall :) Roligt att Malin ville haka igår också, superkul när vänner lär känna varandra och trivs, så man kan umgås alla :)

Nu ska jag krypa tillbaka till sängen, ladda batterierna för morgondagen och en ny vecka :)
Undrar om det kommer hända något nytt och storslaget denna vecka? vad tror ni? kommer det något positivt och oväntat hända? Jag hoppas på det.. Jag är alltid FÖR överaskningar :)
Imorgon blir det en lång dag... Först några timmar i skolan ( jag träffas min mentor ibland och betar av lite uppgifter jag har kvar för att få G i några fler ämnen ) efter det blir det jobb för hela slanten! Har en plan på att få ett sälj GO... Denna vecka måste bli bra, mina siffror måste öka :) Ska jag och kära kunder se till :) Här ska se till att lägga på ett leende genom luren och extra fjäsk ;)

Hoppas ni fina vänner haft en bra helg ♥
KÄRLEK




Lördag! Natti natt :)

kort update från kvällen ..
Malin slog en pling och ville göra mig och Tess sällskap, tyckte vi var mycket trevligt :)
Så blev storslaget helt enkelt, några av mina käraste fick lära känna varandra lite bättre sen blev det all-in för hela slanten of course! :) Vi började kvällen hos mig, vidare till Tessan och blev utgång på Goya :) Tackar Bruds för en galet kul kväll :) som alltid då!












Jag får lov att säga Tackar kära vänner för en underbart roligt och trevlig kväll! :)
Mina vänner, glöm aldrig att ni betyder guld för mig.
KÄRLEK PÅ ER ! ♥


Lördag..Fina dag :)

Hej på er fina vänner!
Välkommen sol säger jag! =)
Höst solstrålarna har kommit fram, himlen är blå !
Har nyss varit ute på en lång powerwalk, underbart!
Igår begav jag och Anna oss till Råhällan, där hennes föräldrar bor.. På landet, men det är underskattat med natur! Perfekt när man behöver varva ner, ladda batterierna och bara koppla av! Och det behövde jag.
Luften känns så mycket friskare där också, kanske låter konstigt men jag tror faktiskt att den luften är "nyttigare"
Vi var hurtiga igår och var ute och gick lång promenad med hundarna.. Vi var till och med så tuffa att vi gick långt in i skogen (dom har sett mycket Björn där) . Det vill man ju inte träffa på kanske..
Det blev god middag med hela Annas familj också, mycket trevligt :) Spelade spel och grejer.. Mysfaktor! :)

Om ni undrar varför jag varit dålig på att skriva så har jag väll ingen ursäkt på det heller, haha men min vecka har bestått av jobb, vanlig vardagsvecka ungefär.. Har varit full focus på jobbet då det inte har varit min bästa vecka, så mitt mående kanske inte varit på topp vissa dagar eftersom jag jobbar med försäljning så känns det inte jätte roligt att siffrorna legat på ingenting visa dagar! Men så länge man inte tappar humöret helt och försöker hålla i sin positivitet så brukar det vända ganska fort, igår var jag tillbaka på banan igen :)
Men den andra biten på jobbet har varit lika bra som vanligt (sociala biten) det är så underbart på jobbet att sammanhållningen är så fin och att alla trivs så bra med varandra mer eller mindre såklart :) Vissa har blivit nära vänner och vi är som en liten familj :) Det är uppskattat.
Föressten min lediga tid har bestått av en liten flytt också, så nu bor jag i en liten lägenhet i forsbacka, mysig och söt är den..(Hos mamms också såklart) Är såklart fortfarande inställd på att flaxa iväg till utlandet och jobba.. Väntar på att någon arbetsgivare ska falla för min ansökan och ringa upp mig, då tar jag mitt pick och pack och flyger någonstans där solen alltid skiner :) Skulle vara fin fint!


Jag och Frida, arbetskompis myser med en berggrenska lunch :) Alltid på fredagar har vi bestämt!:)

Goa Frida :)


Syster Älskar mig mest när jag bjuder på min supergoda smootie ;)
Vi stekte isolen idag!

Nu ska jag pallra kroppen in i duschen, sen ska jag åka in till stan och äta mat någonstana innan det bär av till Sandviken och till Tessan för lite partykväll :)
Hörs sen!
Ha en trevlig fortsatt helg! :)
KÄRLEK


Söndag och en söt Majalo :)

Hej kära vän, hoppas din helg varit bra?
Jag har haft en toppen helg! I fredags hade jag och Anna mys och förfestade lite hemma hos henne innan det blev slicken, där det blev drinks och dans med ännu mera vänner :) Det var roligt !
Stjärnor som vi är lyckades vi ha sönder en varsin sak.. Jag min telefon och Anna sina skor.. "Men det var ju inte vårat fel" .. Haha så om någon försöker nå mig så vet ni att min gamla kära telefon sakta somnat in helt idag och det blev en fin begravning, ingen stor sorg, jag satsar på att hitta en ny "kärlek" inom en snar framtid istället ;) Men då vet ni varför jag inte svarar vid era samtal :) Ni får helt enkelt kontakta mig på annat sett några dagar framåt så löser jag det snart :)
Igår hade jag och Anna en riktig mys dag rakt igenom, låg på en varsin soffa och kollade på filmer med tända ljus samtidigt som regnet öste ner där ute, det är så mysigt med regn (när man är inne dock) Det blev en hel del gotta också, så på måndag mina vänner då är det allvar! Hjälp mig att stoppa sötsuget ;) jag har då godisförbud!
Nej förbud är ett starkt ord, man vill ju  alltid ha det man inte kan få, så det var ingen bra ide men att jag ska bli mer hälsosam med vad jag stoppar i mig och röra mer på mig det är ett klart val :)
Söndagen har varit trevlig, Elin bjöd på supergod mat, nån form av mögelostpasta sås med bacon, lök, starkkorv, svamp och brccoli i. Det var en hit och absolut något jag ska koka ihop någon dag framöver!
Eva och hennes dotter Majalo kom också på besök, det är verkligen världens goaste tös!


Söthjärta !! ♥ 

Man kanske ska ta sig en tur till Indien, gifta sig och skaffa både kärlek och barn där? Lite frestande är det såklart... :) Anna bara så du vet så har vi stora möjligheter på jobb där nu.... Jag är pepp på att komma iväg, så varför inte tänkt på Iniden, Goa? Vilket paradis, får se om Eva lyckas fixa något jobb till A&A där nere, hon har ju en del vänner där som äger resturanger så det är inget som är omöjligt och vem skulle vara mer än nöjd då? :)










Sådärja nu fick ni er allt en bildbomb på little miss sunshine! Kunde inte låta bli eftersom hon är allt för go det lilla bustrollet :)


Nu ska jag mysa framför "Ensam Mamma Söker"
Det är nämligen så att min kära vän Tessans syster medverkar i det programmet i år så det är extra kul :)
Madde är hennes syster :)
Det väntar en ny vecka också, ny tag och möjligheter !
Hoppas på att det blir en positiv vändning på utomlandsfronten också :)
Kära vänner, ha en mysig söndag kväll!
KÄRLEK




En vardagsvecka klar, nu väntar en fin fredagkväll med en Anna och party på det! :)

Välkommen fredag! :)
Vad veckorna rullar på.... Ojojoj snart sitter man där med 3 barn, hund och hus på landet..... Vi måste skynda roa oss ungdommar så vi hinner med allt galenskap!
Veckan på jobbet har inte varit fantastiskt bra om jag säger så, gjort mitt bästa of course men siffrorna har sett högre ut om jag utalar mig så! Aja ingen ide att hänga läpp för det, blir lite svårt med pressen man har som säljare men bara röjja banan nästa vecka istället! :)
Dock lite surt eftersom det pågår en tävling på ACE under 2 veckor (denna och nästa) där bästa säljare vinner en laptop, det kommer bli Andreas, men han är grym och det är han värd :) Men hoppas jag och Anna kan få vinna andra och tredje pris iallafall så vi kan gå på en massa bio i höst ;) Så Anna, visst är det vi som sopar banan nästa vecka? (suddar bort siffrorna på tavlan) ..
Veckan i allmänhet har varit underbar eftersom jag spenderat varenda dag med min fina vän Annapanna :)
Blir ni virriga på alla "Annor" ? Anna Westin är min fina bästis som jag haft lååångt tillbaka :)
Anna Eriksson, bästa arbetskompis, fantastisk nyfunnen vän :)
Jag och Anna W har agerat datanördar, men på ett flitigt sett denna vecka! Sökt jobb, på jobb i utlandet, duktiga vi är  :) Vill man så måste man ta klivet och vicka lite på framfötterna om det ska bli något av livet! Och vill saker, det menar jag starkt! Kanske för mycket ibland !
Nu ska jag göra mig partysnygg för en kväll med lite vin med Anna, leder nog till utgång också :)
Vad ska ni göra ikväll?
Ha en fin fredag iallafall!
Och ta vara på era fina vänner ♥

KÄRLEK


Myskväll med Anna :)

Hej gott folk!
Ligger som ett slakt på soffan efter jobbet.. Hur kan man bli så trött av att jobba när jag bara sitter still framför en dator i 8 timmar?! ...
Är jätte glad över att Anna är hemma igen :) Har spenderat mycket tid med henne nu, sovit hos henne från söndags till idag :) Kan inte få för mycket utbyte av varandra.. hihi..
Igår hade vi en riktig myskväll, hyrde 3 filmer, myste i soffan med chips och dipp :)
Somnade vaggandes av drömmar som tog mig långtlång bort från sverige, från vardag och från kyla....
Till lycka, äventyr och värme! Om inte annat ska jag göra drömmen sann inom en snar framtid !
Idag har jag fått mig en dos av vardagslycka, blev nämligen lite shopping på lunchen idag! Blev lite kläder från BikBok, en overzize skjorta och en annan klänning, behövde vardagliga plagg så det var det värt och nöjd är jag :) Ni får se kläderna om en kamera råkar vara framme vid använding ;)


Jag och Anna spenderade alldeles för lång tid på Hemmakväll igår, haha vi har lite problem med beslutångest, när det gäller allt, vilken film vi ska ha, vilken chipspåse och vilken dipp vi är sugna på... Så då löser vi det lilla problemet och köper allt vi ville ha! En timme senare, på väg hem.... :)

Ikväll ska jag bara ta det lugnt, Idol börjar ju så det måste jag såklart se, döma lite folk är ju alltid trevligt ;)
Vad ska ni göra?
Ha det fint fina vänner!
KÄRLEK


Min anna är hemma :)

Så igår spenderade jag hela dagen med min älskade bästa vän Anna!
Jag blev super glad av att se henne igen, prata med henne öga mot öga och helt enkelt jätte glad över att hon är hemkommen ! :) Vi började på mingel och bar och åt middag och snackade om allt som har hänt under sommaren, fick höra annapannas äventyr och oj vad kul! :) Blev en mysig fika på George också :) Saknar Turkiet nu jag med! Och är galet sugen på att börja äventyra och resa, uppleva saker och leva livet.. Anna hade den planen hon med, åka hem, ladda om, hämta mig och dra iväg igen.. Helt underbart! Klart vi måste göra det! :)
Spontana som vi är, skrev vi ihop ett cv, personligt brev och skickade iväg :)
Läste en massa på internet om olika länder till sena natten och båda blev förälskad i Australien, så vår plan är nu att jobba där! :) Vi ska ta reda på mer, spara pengar till en början och sen dra! det måste bli av :) skulle vara galet! Vi har sökt i gran canaria och thailand också ifall att, men klickade med Australien, verkar vara ett häftigt land med mycket att uppleva, se och göra. Tröttnar man på ett ställe, åker man vidare till ett annat, man kan välja bland allt från landet till storstaden.. Vilket äventyr, jag är taggad! :)



Jag och Anna i ett nötskal, diskutera, planera, snacka snacka snacka, växla ideer sen spårar det..
Men vad gör inte det? man lever ju bara en gång, då lär vi ju se till att leva fullt ut, det livet man har eller hur :)
Jag vill inte ligga på dödsbädden och tänka, jag skulle släppt loss lite mer när jag var vid liv och jag skulle ha gått efter egen vilja i livet. Just därför ska man inte tänka så mycket, utan go for it! :)
Anna, lets do it my friend!
Nu ska jag äta lite middag sen ska jag bege mig och träffa Anna fisen igen :) Vi kanske ska planera något galenskap, vem vet! Jag är så glad att ha min skit hemma iallafall! Anna, du är saknad :)
KÄRLEK TILL ER ALLA


Lördagen :)

Hejpaaa! :)
Lite uppdate från lördagen..
Jag och Tessan hade det galet kul, som alltid :)
Dansade sönder sandvikens alla partygolv !
Vad jag tyckte om sandviken och nattlivet där?
Bättre än vad jag trodde.. Har inte hört att folk går ut där, men mycket folk vare!
Lite tråkigt folk dock.. Mycket smått... Och en ENDA snygging vare! men han var ju dock galet snygg så!
Men vi får väll ta coh sluta jämföra med Gotland hela tiden... Haha Jag och Tessan säger alltid "inget motför kallis" eller "shit vad varmt, hade vi varit på kallis hade vi knappats svettats ihjäl" haha.. Och det stämmer faktiskt bra!
Inget går upp mot Gotland :)
Än så länge! Låt oss se vad världen och livet har att bjuda på!

På väg ut på party :) Gladast, snyggast och självklart roligast i Sandviken var vi ;)


Nu var helgen slut igen.. Går alltid lika fort :)
Hoppas ni alla haft det bra.
KÄRLEK


Amanda och Tessan kör en partylördag!

Hej på er kära vänner!
Vad gör ni?
Jag har firat min kära kusin Sara som fyller 19 år idag,  grattis ännu en gång fina kusse :)
Nu är jag hos Tessan och vinar och har det super kul med henne :)
Vi ska bege oss ut i Sandviken, Lobby ikväll, kan bli rikitigt kul! Vi vet hur man har kul! För det har vi alltid :)
Nu sitter vi och planerar alla resor vi ska göra framöver... Ojojoj Amanda och Tess resbrudarna.. Vi vill leva livet vi, oja ;) ... Det är så jävla minnen med resor! Så lever man livet ! Och det ska vi! Nästa resa ska ta oss antingen till Stockholm eller till Göteborg... Hur vare? vart finns de riktiga "männen" Tess? :) Haha! Vi har våra ideer..
Föressten, vet ni vad som hände igår kväll folket? Min älskade Anna ringde, jag fick en chock eftersom jag saknat henne så mycket så visst kom det än och annan tår... såklart och det bästa utav allt, vet ni vart hon befann sig?!
På flygplatsen i Italien, för att göra vad? joo åka hem!!! ;D ingen blev lyckligare än jag :) Min anna! Äntligen hemma! Jajjamen imorse vaknade jag av det stog på displayen "anna hem" gissa om det kändes roligt och overkligt, snackade en del och imorgon ska jag få träffa henne :) det var 4 månader sen nästan.. Mycket att ta igen!
Ha en sjukt kul lördag kväll vänner för det ska vi ha!











Tessan baby, nuu köör vi som vi kan på våran sätt ojojoj ! ;)

Kärlek från oss till alla rara där ute!


Äntligen fredag.. Blir trevlig myskväll med A&A :)

Hejsan Kära vänner!
Jag är slut som artist efter en dag på jobbet som idag kändes såå lååång...
Till skillnad från förra fredagen som var topp! Måste vara för att Anna inte jobbade idag ;)
Gick långsamt på försäljningsfronten..Eftersom jag är så säljkåt så deppar jag lätt ihop när jag inte "fått nått" på länge, då blir det ju ännu sämre, kan höras på rösten när man är irriterad och bara ute efter en sak = sälja..
Man har inget gulligull med kunden och det leder till "pistolhot" från kund till säljare och det blir inge av!
Jag bestämde mig för att ta mig själv i kragen på slutkanten och visa vad jag går för... Jag låtsades att klockan var 9 på morgonen, det var en ny dag, ingen hade sålt och jag skulle bli den första, då försvann pressen och jag fick iallafall iväg 3 ! Inte lyckad mål på en dag men jag måste vara positiv och tänka att det var iallafall bättre än att nolla :)
Nu ligger jag utslagen på soffan och ska snart äta tacos,Mmmm :)
Kvällen ska spenderas med två tjejs från jobbet Anna och Angelica.. Angelica är en tjej som jobbar på tele2 men det är samma hus som oss :) Vi ska ta en fika och gå på bio, det ska bli riktigt trevligt!
Tycker det är superkul med spontana människor och att lära känna nya vänner..
Har inte känt Anna jätte länge men gillar dig starkt det vet du :)
Äntligen ska jag få se "Sommaren med Göran" som jag längtat, inte blivit av men ikväll ställer jag in mig på asgarv så hoppas jag får vad jag förväntar mig..
Ha en riktigt fin kväll alla vänner! ♥


Anna och jag vid festligare tillfälle :)

KÄRLEK TILL ER ALLA


Njuter av lite fritid :)

Godkväll på er fina vänner!
Ligger i sängen med en kopp te och är allmänt nöjd :)
Har nyss varit ute på en lång powerwalk.. Kommit igång varje dag nu.. Skönt skönt.
Snart ska jag ta gymmet igen med stormsteg! :)
Så skönt nu när jag jobbar dagtid så jag har tid för så mycket annat.. Idag var jag på Ikea efter jobbet och shoppade lite till hemmet... Tröksaker som köksartiklar, men sak samma trevligt att hinna göra saker innan solen går ner en vardag :) Jag har köpt GossipGirl serierna nu också, lagomt nöjd lägger jag mig i tid nu på kvällarna och myser med tända ljus framför det.. I love it!
Vi har börjat med ett nytt projekt på jobbet..Samarbetar med Redcats, ringer till deras kunder och säljer cancerförsäkringar.. Det rullar på ganska bra där faktiskt :)
Imorgon ska jag till mina underbara småsyskon och vara barnvakt, det ska bli kul!
Ha nu en fin kväll alla ♥


RSS 2.0