Nu åker jag !

Nu drar jag till arlanda, till turkiet, alanya, partyn och värmen! ;D It's going to be great !
Kommer sakna alla tjejer här hemma! Hoppas ni inte saknar mig allt för mycket ;)
Tur att jag har Annapanna med mig, hade inte klarat mig 2 veckor utan någon av mina bästa babes.. Men jag lovar, vi kommer ha det underbart ! så ni  behöver inte tycka synd om oss iallafall, hehe..
men uppdatera mig med sms allihopa, det är alltid trevligt :)
Nu blir det nog lugnt i bloggen på ett tag också, för jag ska ha semester och ha det bra. Ingen data eller tv, bara njuta..
Ha det så jätte bra alla människor här hemma! För det ska jag ha !
Och faktiskt så hoppas jag att ni får fin väder här hemma också :)

Tack alla tjejer för att gårdagen va jätte kul! :)
Mina hjärtan, ta hand om er.

Ciao. / Ms.Q  


sista kvällen hemma..

HejHopp gummisnopp !
Imorse när jag vaknade hade jag svin ont i halsen och hosta, inte kul.. Så jag ringde Marrie och frågade om hon kunde jobba istället för mig, och det kunde hon, jätte snällt gumman ! Behövde vila ut idag..
Så jag har bara legat och degat och sovit typ hela dagen tills nu, nu har jag nyss käkat kina mat, från kina vagnen i strömsbro, favorit mat vad gott det är där ! .. Nu ska jag börja röjja upp lite och röjja upp mig själv så jag ser lite snyggare ut när mina babes kommer :)
Väldigt besviken på att Sarah inte ska med ut ;( du är ju mitt allt babe, inte roligt utan dig ! Inte kul att sandra inte heller kunde följa med ;( men hon har ju iallafall anledningen att hon ska jobba tidigt imorrn då kan man inte göra så mycket åt saken... ;/ .. Men alla kommer iallafall till mig och partar lite och myser, jätte trevligt med hela gänget ! :)
Senare ska jag Kylli, anna å joss ut på slicken :) Kan bli kul det med vill jag lova ! Har inte hunnit vart ut med Kylli än senn hon fyllde år eftersom jag va sjuk då.. Men nu blir det av :) Kul det puman min ! ;-)
Ja vad säger man, skål då ;) min sista kväll här hemma... Kul!

Pusssar ! // Ms.Q  Här var vi ju snygga ;)

Onsdag.. 2 dagar kvar ! :)

Hej där :)
Den här dagen har gått väldigt fort, så kan det gå när man sover bort halva dagen. Vaknade halv tre, det är så skönt att vara ledig inte behöva ställa någon klocka eller passa några tider, bara sova hur länge jag vill. skönt..
Jag och anna har varit och flängt i valbo, köpt det sista grejjorna inför resan, solskydd,shampon och massa sånt nödvändigt och varit och bytt mina högtalare, fick ett par nya så det var ju bra :)
Sen har jag varit och hälsat på pappa och sussie, tittar på lillbebisen som bara var så söt :) roligt att träffa ebba också, du är världens sötaste lillsyster iallafall :)
Det var sommarkväll i gävle, nordman spelade och så, värsta tjohejjet, alla gävle bor blir som galna så fort det händer nått sånt, alla tar sig ner på stan eftersom att det händer något i gävle så tycker väll alla att det är så himla roligt när det rör på sig i staden, jag själv orkade inte, gick förbi folkmassan när jag hoppade av bussen och tänkte bara.. hallå är cityfesten tidig i år eller?! haha, nu kanske jag är taskit, det är väll rätt mysigt ändå med uppträdanden och så :) men det är bara så gävle, så små stad och allt vad det är...
Min hals har börjat bråka med mig igen, igår vaknade jag upp av ont i halsen igen och det har inte försvunnit, varför?
finns det nån kalender eller nått som gör att jag ska bli sjuk så fort det händer något roligt eller? bara 2 dagar kvar tills jag flyger iväg, är det meningen att jag ska vara sjuk då? det hoppas jag inte ! Jag har faktiskt lite resefeber nu också, jag är faktiskt väldigt flygrädd haha sarah tycker det är lite roligt iallafall med alla mina avsked dagar innan jag åker varje gång jag far iväg, ja men ifall jag skulle dö lixom, det vet man ju inte, bäst att säga hejdå på riktigt då, haha kanske måste sluta med det så jag inte skrämmer upp mina vänner...
Nu ska jag kolla på "what happening in vegas" med syster och hälla i mig massa honungsvatten så jag blir bra igen!
Imorrn ska jag jobba, tråkigt men jag måste ju, så gör det roligare för mig och kom och ta en fika eller nått vettja !
Imorrn kväll blir det fest hemma hos mig med brudarna och en sista utgång innan jag drar, kan bli väldigt trevligt :)


Vi hörs ! Puss puss / Ms. Qvarnström

Välkommen till världen lillebror :)

Välkommen till världen lillebror ! Igår föddes denna lilla sötnos :)
Han har inget namn än, så kallas bara bebisen :)
Jag hoppas att du får ett underbart liv och en bra uppväxt gullplutten.
Jag är stolt storasyster igen...
Puss på dig.

Krash ! ..

Kul allt är ! Min telefon är trasig, lagomt till resan så nu har jag ingen musik i turkiet och då tyckte jag att jag var smart som åkte och köpte resehögtalare till min mp3 så vi ändå har hög musik och så, testade den precis, men nej dom funkade inte ! underbart! Alla tekniska saker som kommer i närheten av mig går sönder, eller allt går som det går för mig just nu helt enkelt, ja säger bara krash ! det är allt jag hör hela tiden... Åhh ja är less ! Och jag vill ha min telefon tillbaka ! saknar den nu, hoppas den går att laga...

Jaja nu ska jag grilla och mysa i kvällsolen med en cider :) det är sommar det !
Sen ska jag nog chilla med films med anna å mallan..
Är sugen på att festa till det lite med alla brudar på torsdag, en sista gång innan jag åker :) Det blir så också! bara det att jag fick reda på att sandra ska upp tidigt och jobba på fredag så hon inte kan vara med, det va ju väldans tråkigt lär ja säga! Alla andra måste kunna! hoppas på det ! svik inte mig sista kvällen hemma tjejer ;) Eftersom jag älskar er och kommer sakna er när jag är borta :)

Puss på er ! // Ms Qvarnström !


Bloggtorka !

Jag vet, mig har man inte hört mycket av på senaste tiden!
Förlåt, men det ligger till såhär. Jag har varit sjuk! I en evighet känns det som, skit tråkigt och jobbigt..
i 10 dagar har jag bara legat hemma nu med halsfluss och feber, inte jätte mysigt direkt om jag säger så, bra tajmat precis innan jag far till utlandet, men tur att jag är på bättringsväg iallafall ! Skulle ju inte vara fel att bli frisk nu så jag hinner spendera lite tid med vännerna innan jag åker .. Saknar alla mina brudar nu sjukt mycket !
Nu ska jag bli frisk ! Kanske ska ta och lägga mig i sängen och kolla på en film ( för det har ju jag absolut inte fått nog av ;) )
Hörs snart ! / Puss ms.hostis Qvarnström

Jag säger bara en sak, carrie bradshaw!

Den här tjejen rockar!
Sarah Jessica Parker, vilken jävla stjärna!
Carrie bradshaw äger sex and the city.. Jag kan skratta, gråta och bara bli sjukt avundsjuk på din garderob!
Jag avgudar denna brud mer än någon annan !
Ja, det är min idol och en absolut stilikon!
Om jag någon dag blir rik ska jag anlita hennes stylist och leva hennes liv, kanske till och med leta på mr.Big eller snarare mr.right , haha..


Jag ber om en sak, din klänning !
=)


this time makes me feel good.

Måste bara säga att allt är så bra just nu !
Lev för dagen, gör precis vad du vill och skit i konsekvenserna ! det är då man har som roligast och mår som bäst !
Det blir inte bättre än såhär ! Mitt humör är alltså på topp ! Keep it that way ;)
The world is mine!

So you and me, let us smile together :)

Dagens ros..

Dagens ros går till Sandra Ström !
  • För att vi kan prata om allt.
  • För att vi förstår varandra
  • För att du bryr dig om mig.
  • För att vi tänker rätt lika.
  • För att du och jag äger på dansgolvet.


 


seg kväll. och seg dag.

Jobbat hela dagen, sjukt segt, det va helt dött på det där fiket hela dagen ! Känns som man bara suttit och rullat tummarna i 6 timmar, eller nej det kändes inte som 6 timmar det kändes som 40 timmar eftersom det va så tråkigt gick inte tiden direkt jätte snabbt, jag vill att det ska hända saker ! att man får jobba lite.. Eftersom jag bara är vikare så ska jag ju ändå inte jobba så mycket verkar det som, bara 2 dagar innan jag åker till turkiet iallafall, det är ju tråkigt vill ju ändå jobba så man får in lite cash..
Skulle egentligen blivit krogen ikväll, men farsan ringde och påminde om att jag skulle med till furuvik, och farsgubben verkar ha blivit en morgon människa eftersom vi ska åka 9 (!) ja mena de, då har man ju typ precis kommit hem från efterfestandet, haha.. Hade lovat att ja skulle med dit för typ en vecka sen, så då måste jag ju det, + att jag tycker det är roligt att träffa små syskonen :) så det blir roligt, hoppas på fin väder !
Så hur som hellst så blir det inget festande för Amanda ikväll, hoppas inte att någon blir ledsen för det ! :)
Imorrn är det kinkyparty, kanske kan bli nått :) vi får se.. skulle behöva pengar också, jag är körd . Måste verkligen spara till turkiet, vi har ju all inclusive så egentligen skulle jag kunna åka utan plånbok typ men jag vill ju shoppa lite också såklart , om jag känner mig själv rätt så behöver jag en del lappar med mig alltså.. Men ska man ha det tråkigt ändå fram tills vi åker bara för det? så vill jag inte heller ha det, gäller att prioritera nu Amanda! eller kanske tänka smartare eller nått.
Någon som vill ge mig en slant, hör av dig ;) haha jag driver..

Jaja nu ska jag ha en lugn kväll, mysa med mig själv... jätte roligt ! nej.. synd att anna åkt till råhällan då! och att alla andra måste festa jämt !

Puss Ciao. / Ms Q

lat dag.

Detta har varit en riktig död dag. Det har vi gårdagen att skylla för, hehe..
Hade en riktig kul kväll ändå, blev goya sen va vi på efterfest hos nån i strömsbro, klockan blev närmare 7 innan jag och Anna vandrade hem till mig för att sova, fick inte så mycket sömn, klockan 10 kommer sarah hem och väcker oss med sin pigga energi, drygar upp oss i sängen och jag va såklart helt död, men of course tog jag mig med in till stan för att sitta och feta på max i solen, riktigt mys faktiskt :) det är våran traditon dagen efter, sitta ute på max och snacka om allt som hänt dagen innan, verkligen finställe måste ja säga , hihi..
Jag och sarah har legat och kollat sex and the city hela dagen, läst tidningar och bara koppla av, riktigt skönt !
Snart måste jag lägga mig till sängs eftersom jag ska upp tidigt och jobba, min första dag, hoppas det går bra !

Vad händer ihelgen folket? =)

Ha det great ! / Ms. Q  

Bilder från helgen.

Har fått order av Sandra att lägga upp alla bilder från förra helgen så det ska bli !
Jag vet att vi är rätt så galna, men det är så det ska va ! ;)





Sommaren kommer faktiskt till gävle ändå..

Vilken dag ! Solen bara steker över gävle härligt härligt!
Hade velat legat på en strand eller så och solat, man vet inte hur många sådana dagar man får, vädret har ju inte varit jätte positivt. men har haft en massa annat för mig, vart på banken och gått på stan och hemma hos anna :)  kanske inte vad man ville göra, bra sugen på att åka till brämmen och ligga där och steka, hoppas på att det blir fint nu varje dag tills innan jag åker till turkland , då får jag ju verkligen en kanon sommar ;D
Nu har jag och mammsen precis grillat och suttit ute och käkat, knäckt en cider och kännt på sommaren :) underbart !
Snart kommer mina damer hit för att förfesta lite så jag måste skynda på lite med allt jag ska göra..
ska ta och måla om fransk manikyr på mina naglar och det tar en timme typ, så många lager som ska torka så det blir väldans drygt, eftersom jossan kommer om en timme men men nu måste ja sätta fart..
Det blir jag, sara, sarah å jossan ikväll :) Kul ! Hoppas att sandra hinner ändra sig också, så mycket roligare då hjärtat !
Mina damer, ni gör livet så mycket roligare ! kom ihåg det..

Ja skål då och ha en trevlig kväll ! / Ms Q


Halva veckan... Onsdag är det idag !

Halva veckan har gått, tiden går bara snabbare och snabbare snart ska jag åka till alanya , spola fram tiden nu, nej då jag ska ha det roligt innan jag åker också så tiden kommer gå fort..
Även fast det är onsdag så finns det väll inga hinder för att festa till det lite när det är sommar? nej, jag jobbar på fredag så ska ha min lilla "fredag" idag istället :) .. Blir förfest hemma hos mig och sen utgång tror jag :) ...
Har ju inte enns hunnit med och firat Kylli så det kan bli kul ikväll :)
Nu ska jag ta mig ner på stan, gå till banken med mamma och fixa lite sen måste jag träffa alex kl 3 så nu har jag bråttom.. Hörs då !
Kanske ses i dimman om inte annat :)
Puss puss / Ms Q              En helt "vanlig" galen dag med Amanda ... hihi

Give me ..

Jag är en stor älskare av Alien parfymen från Thierry Mugler, den är ju så underbar ! Nu har det kommit en ny doft !
Någon som missat det ? Alien summer - jag är lika kär i den som i den gamla, måste ha !
Ge mig lite klirr i kassan så jag kan köpa den, eftersom det inte är så mycket till sommar i år, kan man iallafall få en doft av sommaren ? I want it. Money money money.. Varför ska det vara så svårt?
Jaja jag har ju prioriterat annat nu, hehe ,jag kanske får skylla mig själv ! Men ska försöka få ihop så parfymen blir min när jag åker iväg ska jag köpa den på arlanda, det måste jag ! annars kanske jag inte överlever ;) vem vet..


Den här bilden var ju också så snygg att man bara blir helt förälskad. Jag är såld.


Mys med mina vänner, det bästa :)

Nu har jag nyss varit och fikat med alla mina tjejer, jätte mysigt :) Kul när alla är samlade, blir ett jävla håll igång när alla ska snacka om allt som hänt och inte hänt, man får sig ett gott skratt efter alla historier !

Igår hade jag och Sarah en riktig mys dag, va och fikade sen låg vi och snacka och hade trevlans i boulongen..
Efter det åkte vi hem till mig och åkte lite båt :) Sen blev det självklart ett sex and the city maraton, because we love it !
Sarah gillar ju som sagt att vara bakom kameran och leka lite fotograf, då får jag ställa upp såklart, tråkigt bara att sarah inte är med på en enda bild, envs du gumman ! hehe.. Några bilder från våran mysiga båttur iallafall :)


Amanda och Anna har bokat resa nu ! skönt ;)

Gissa vem som är lyckligast i världen idag ? Jo jag :) ..
För gissa vem som ska åka utomlands snart då?
Jo, jag  och anna har  precis bokat  och betalat en resa till Alanya i 2 veckor, åker den 19 juli ska bli så skönt ! Längtar som en tok redan nu.. Äntligen vad jag har velat kommit iväg, nu blir det av ! ..
All inclusive och allting, kan inte bli bättre.. Roligt att åka med dig Anna också :) ...
Spola fram tiden nu nu....
Snart ska vi till värmen, havet och stranden och alla discotek, känn på den du ;) ..
Haha det här sommarlovet kan bli nått ändå ;D ..


 



Nu ska vi drömma oss bort... Ha en underbar dag.
Pusss / Ms. Q

RSS 2.0