"dumpa honom"

Läser en bok som faktiskt är väldigt underhållande och rolig men också väldigt bra att ha i många lägen.
"Dumpa honom" en bok om hur man går till väga, svar på frågor och annat kul eller inte kul.
Sanningens bok om killar helt enkelt.
Den är skriven av samma författare som till favorit serien " sex and the city" så det förklarar ju saken, hel skön alltså! Eftersom sex and the city är så bra så måste väll boken vara lika bra, jaa ! Så nu kan man både kolla och läsa :) Spring och köp den brudar ! :)
image65

Oskyddat sex på ett annat sätt.

Satt och funderade lite på sex och oskyddat sex.. Då menar jag inte kondom eller annat skydd. Utan mer "kommer jag och ångra mig eller är det här rätt, vill jag där här? annars stopp" det kanske borde uppfinnas en tablett som man tar varje dag, så kroppen känner av om det är det här man vill eller inte vill.. Tänk till exempel hur många exempel det finns, på fyllan till exempel då passar det helt plötsligt väldigt bra och ligga med den där killen/tjejen som man inte annars alls hade tänkt sig att ha sex med och då finns det en dagen efter som vanligt med ånger och avsky mot sig själv. Det borde alltså finnas någonting man kan ta för att slippa ångra sig. Man kanske tror man vet att man vill någonting just då och i en annan stund så är det helt fel och det ekar i huvudet "vad har jag gjort och varför? ursch." Så lika mycket risk som det finns att få köns sjukdommar av oskyddat sex så finns det ju risk för att få andra typer av "sjukdommar" eller inte sjudommar men iallafall att det känns fel i kroppen när man har "oskyddat sex" ( alltså oskyddat på just det sättet att man gjort fel och det borde finnas skydd mot sånt) så finns det ju en risk att sånna gånger när man inte vet och bara ligger runt att det blir en lång lista, en lista av namn på folk man legat med och mer än hälften vet man inte varför man gjorde eller ångrar så hårt att man inte enns klarar av att nämna namnet? eller i vissa fall kanske man inte enns har en aning om vem det var eller vad han/hon heter.. det kan ju vara väldigt hemskt sånna gånger så är det ingen som håller med mig?
Behöver vi inte något skydd mot sånt i det här sammhället just nu eller är jag bara helt knäpp?
Självklart ska man ju ha sex och så och även på fyllan och man får ångra sig,det hör ju til vissa gånger, men ibland kan det ju bli för mycket för vissa och då behöver man en stopp knapp.. Vissa kanske förstår vad det är jag snackar om för vissa behöver ha ett sånt "skydd" och vissa inte.
Men ett råd är iallafall att : på fyllan, ligg inte med någon som du vet att du inte skulle ligga med nykter.
Men ibland kanke man inte vet om man skulle välja att ligga med personen nykter, men vad gör man då? ingen aning egentligen, ligg kanske ?! eller fråga en kompis eller nått " vill jag ha sex med den här personen eller inte?"
Dina vänner känner ju dig så det är dom som vet.

Grattis på födelsedagen Malin! :)

Idag fyller min "lill kusin" år, Grattis på födelsedagen Malin!
Min lilla kusin fyller 11 år idag, hur fort går åren egentligen? hon har ju alltid varit liten för mig, men nu kommer hon ikapp min ålder med stormsteg, det känns inte längesen som jag själv va 11 år.. Men det kanske är för att hon är min minsta kusin som hon alltid är liten, men så får man inte tänka längre, då blir det nog arga miner, man vill ju inte höra att man är liten när man är 11, så är man ju snart tonåring. Kan bara inte förstå hur fort tiden går, kommer ihåg när malin föddes, det va ju inte så längesen, men jo det är ju väldigt längesen men det känns som att det bara var för ett år sen... Men hur som hellst så önskar jag att ditt liv kommer att gå bra i de unga åren ! :)
Ska alltså åka och gratta kusinen efter skolan, och faster har köpt smörgåstårta vilket är en stor favorit, I love it !
Så nu längtar jag tills jag får äta lite tårta, det kan man ju inte få nog av ! :)

image64

Veckan som varit..

Har varit dålig på att skriva nu igen, mycket att göra den här veckan...
Och när det varit så fint väder, vill man ju ligga ute och chilla i solen inte sitta vid datorn inte, haha får nog av datorn varje dag i skolan, eftersom varje lektion består av den här jävla datorn så får man nog ibland när man kommer hem förstår ni.. Hehe.. jaja den här veckan har bestått av skola, vilket aldrig är roligt och kommer nog aldrig att bli, om man gick en linje som man trivdes med så kanske det hade varit lite roligare, men jag har ju bara mig själv att skylla. Jag fattar verkligen ingenting ibland på våra lektioner, lär faktiskt erkänna att det är svårt och jag är inte så smart och duktig alla gånger, men våran lärare sa precis "ingen av er är dumma i huvet, alla kan" men jag kan inte alls allting, det är svårt och då blir jag less. Men men får väll ta och försöka som vanligt så går det väll som det går, har skapat en Mindomo som jag ska jobba i nu det kanske inte var det svåraste men ibland kan vi få riktigt svåra uppgifter också, svåra för mig iallafall, haha det låter ju som att jag är ett mongo eller nått som inte fattar ett skit, vissa saker kan jag ju men ibland blir det för svårt för mig och min hjärna hänger inte med, lite sanning om mig alltså, jag är inte bäst på allt, inte på programhantering..
Har också blivit en del träning om kvällarna den här veckan, step och poweryoga med ms.A och annat trevigt prat som vanligt, vi har ju så fina stunder min vän :) , Igår blev det häng i boulongen (eller hur det stavas) med ms.S det va längesen, så det var trevligt och träffa dig och snacka om allt igen. Kvällarna är ju underbara nu också, solen lyser ju till sena kvällen och dagarna blir plötsligt mycket längre, så igår kväll blev det en lång power-walk med mr.D, har skaffat stavar nu också så jag går ännu snabbare, haha mobbat kanske, ni tänker säkert lika som jag också gör när man går förbi tanten med stavarna på promenaden " vart har du skiderna då ? ;O " Haha men nu är jag en sånn nörd jag med, haha spelar roll man tränar ju mycket mer då.
Igår var jag även till frissan och fixade håret, så nu är håret kortare och brunt. Det var för svart och tråkigt, såg ju helt dött ut så det är skönt att det är gjort nu :) lite ljusare till sommaren är ju ett måste.
Ikväll blir det bara vara hemma och grilla och mysa lite, hoppas på fest med brudsen imorgon, blir nog styra upp det ! :)
Ut i solen och njut mina vänner, vi ses !
Puss / Ms.Qvarnström

19/4 slitet efter partajet ..

Party med dessa bruds :)

image63



Bakis dag ! riktigt sliten kan man säga...Blev party hela natten om man säger så.. 
 Men det är det värt efter gårdagens roligheter ! =)
Blev förfest hos Fia, sen fest hos eken och efterfest hos nån annan kille ( förlåt blev för full och har glömt ditt namn ;p ) Riktigt härliga tjejer allihopa ! Det va roligt.. Behövde ha lite kul och underbart umgänge skadar ju inte heller !  Men som vanligt så följde ja mitt motto "lev som om det inte fanns någon morgondag" tyvär så finns det ju en annan dag, en dag efter dagen som är fylld av ångest och panik.. Men det spelar ingen roll för gjort är gjort det är to late att tänka på nu.. Så vrid upp leendet och försök glöm, det ska jag göra nu!  Denna dag har vart fylld av en massa ångest.. Blev ju inte bättre av att se korten, hahaa kan man vara så full och ful på samma gång ? hur fan kan man se ut på fyllan ibland?! Vissa bilder är bara för mkt.. Tänk dig för vad du gör ! man vet aldrig när någon knäpper ;) haha det brukar ju bli bäst när man är "oföreberedd" men ibland blir det för mycket..
Hur som helst va det en riktigt skojj kväll, tack för det tjejer ! =)

Några kort sen gårdagens roligheter :)


Grattis Posh!

Igår fyllde Victoria Beckham 34 år ! Grattis till henne :)

image56

Väldigt snygg för sin ålder och för att vara 3-barns mamma 
 .. Haha har man pengar kan man ju se ut hur man vill så det är klart ...

Dagens vill ha!

wondeful summer dresses ..



image52image53image54image55


Från underbara hemsidan  www.asos.com .

nära eller bekant?

Varför är det fel att släppa folk nära inpå? Man kan väll inte tänka så hela tiden då blir det ju rätt jobbigt..
Ska man behöva vara rädd att bli sårad om man öppnar sig för en människa? hur ska livet då se ut? Kall prata med alla och inte ha någon närmare utan alla är bara en bekant eller? Kan inte det bli rätt lesst och ensamt då? Man kan ha många bra vänner men man måste ha några vänner eller några vuxna omkring sig eller så  som man litar på och som står en närmre, vi behöver alla någon som känner oss bäst och som vet vad man behöver mest.
Men att komma en person nära och sen bara total skita i det, det är inte heller ett sätt, vad är man rädd för? att bli sårad? att bli beroende av varann? hur det än är så måste man våga ta risker, det är de livet handlar om. Chansa och ta risker och se vad som händer och vart man hamnar. Man måste gå igenom svårigheter också för att uppskatta de bra sakerna.
En lite tanke i mitt huvud jag lära skriva av mig med , ibland tänker jag för mycket på hur allting ser ut...
Hur ser jag på folk och hur ser folk på mig? alla är ju olika, det är ju bara positivt.


Super heta sommarklänningar från nelly..

 
Snart är sommaren här, lite tips på snygga klänningar, personligen vill jag ha allihop! 
Du hittar dem på www.nelly.se 

    Blommig klänning från "Rules By Mary" 499 kr.

 Mer somrigt från "ICHI" 399 kr.

 "Koola Anna" 499 kr.

 Denna super söta klänning kommer från "Mina Uk" 599 kr.

 Blommig mönstrad klänning från " Pepe jeans" 998 kr.

Nelly är en favorit sida, gå in och frossa du med jag lovar att du kommer hitta något att älska !

Shoe shoe ....

image43image44

image45image46



Sjukt snygga från scorett som jag är sugen på !   http://www.scorett.se/default.asp snygga va ? :)

En dag med Sarah :)

Igår : Me and ms.S  tog oss ut på en trevlans shopping tur, galet roligt att göra staden med dig snygging !
Blev en klänning och 2 halsband för mig, och självklart ett helt gäng kassar för ms.S.. Även fast plånboken inte är jätte tät just nu så är det alltid kul att hjälpa ms.S att shoppa loss, gillar samma stil så  bara att leta fram en snygg outfit ( som i vårat fall alltid blir 2-3 ;) ) .. Blev en fika med Ms.S svedberg  och Ms.S  ström igår, kväll,  hel schyssta brudar  det :)
Sen åkte vi hem till mig för lite sex and the city och sleeptime..

Lite kort om helgen så bjöd den på härligheter den med , blev vin med trevligt sällskap i lördags som ledde från det ena till det andra, det är så det ska vara!

Missa inte Desperate Housewife ikväll folket ! Har redan sett de flesta avsnitt på den här säsongen så tror mig, man får inte missa ! Sjukt spännande, nu kommer allt att hända (!)

Puss/ Ms. Qvarnström


Lauren Conrad.

Man kan väll inte annat än Älska Lauren Conrad, nya it-tjejen, passa er Paris och Lindsey !
Och att man kan följa hennes liv i serier är ju inget annat än underbart. Tycker om att spendera timmar på att kolla på "the hills" och följa Lauren och de andra tjejernas liv, dom är ju bara så sköna !
Ett + att hon är designer också, besök hennes hemsida" http://laurenconrad.seenon.com/ "

image39

Lauren Conrad växte upp i Laguna Beach i Kalifornien. Hon och hennes polare tillbringade all sin tid på att shoppa, festa och hänga på stranden. 2004 kom några från MTV fram till henne och hennes vänner i skolan. De frågade om de fick filma vännernas sista år på high school. Tjejerna anade nog inte vilken enorm succé realityserien "Laguna Beach" skulle bli.

"The Hills" är en spinoff-serie som följer Lauren när hon pluggar till modedesigner för att sedan få en praktikplats på modetidningenTeen Vogue. 

The Hills tjejerna !
image40


     Laurens design !    

Fredag igen =)

Va ett tag sen jag skrev, sorry men har haft så mycket annat för mig..
Den här  veckan har bestått av skola, träna och lekt med ms.A en del .. Du gör mig glad honey :)
Just nu är det skolan, har "jobbat" med klamydia i några veckor och det är redovisning nu och jag har inget att redovisa, det visade sig att min grupp är sjuk det är grymt schysst att lämna mig med det här nu David och Calle, 
fy  skäms! jaja tur att Mike är så flitig då.
Ikväll blir det bara vara hemma med ms.A och ta det lugnt och käka 3 rätters middag, gillart :)
Ms. M ska göra sin egna goda daimglass också, längtar..
Vad händer för folket i helgen då? :)
Hoppas på lite rajtantajtan imorgon iallafall.. Behöver lite fart och fläkt och (fest) .
Blir iallafall vänner och vin imorgon iallafall om inget annat roligt  visar sig, jag hoppas på dig ms.S, alltid lika roligt att parta med dig min pingla, så kom igen nu ;) . Självklart ska du mysa lite med honom också, you need it !
But i need you to ;)
Man vet som sagt aldrig vad som händer, det visar sig. Tar dagen som den kommer ! 

Hörs då ! Puss / Ms. Q




Puss på er tjejer !
image37image38

tanke om just nu.

Vill inte veta, vill inte se, vill inte höra mer. Vill inte veta sanningen, inte den här sanningen..
Trodde inte att det kunde hända, trodde tiden stog stila och att allt va som det alltid varit.
Man kan inte styra över allt själv, inte när ödet bestämmer. Eller när man inte känner lika som andra.
Visst visste jag, förstog nånstans att det skulle hända men inte nu och jag ville inte se det.
Jag ska aldrig mer se det igen, inte med flit.


Bleeding love.

image36

I love this song.



Closed off from love
I didn't need the pain
Once or twice was enough
And it was all in vain
Time starts to pass
Before you know it you're frozen

But something happened
For the very first time with you
My heart melts into the ground
Found something true
And everyone's looking round
Thinking I'm going crazy

But I don't care what they say
I'm in love with you
They try to pull me away
But they don't know the truth
My heart's crippled by the vein
That I keep on closing
You cut me open and I

Keep bleeding
Keep, keep bleeding love
I keep bleeding
I keep, keep bleeding love
Keep bleeding
Keep, keep bleeding love
You cut me open

Trying hard not to hear
But they talk so loud
Their piercing sounds fill my ears
Try to fill me with doubt
Yet I know that the goal
Is to keep me from falling

But nothing's greater
Than the rush that comes with your embrace
And in this world of loneliness
I see your face
Yet everyone around me
Thinks that I'm going crazy, maybe, maybe

But I don't care what they say
I'm in love with you
They try to pull me away
But they don't know the truth
My heart's crippled by the vein
That I keep on closing
You cut me open and I


Sex and the city

image35

Underbara sex and the city !
Ligger och kollar på Sex and City nu, det är ju så sjukt bra, man kan ju se det om och om igen, så bra !!
Längtar tills filmen kommer, den 21 juni har den biopremiär och jag vet vem  som kommer vara där och köa då, jag !

Ta mig till New york ! :)


image34

Ge mig New York nu ! :)
Är så himla sugen på att åka nu..
Fatta vad underbart roligt, en massa shopping och andra upplevelser, behöver komma iväg nu.
Mamma är också sugen, det är ett måste att besöka den staden när man är ung och gillar att ha kul så är det bara.
Får välja mellan en new york resa eller att gå sminkskolan i födelsedags pressent, det blev svårt för jag vill ju både delar, så gärna.. Måste man välja? i mitt fall, tyvär ja.
Blir väll förhoppningsvis att jobba lite i sommar också, vore ju ett steg i rätt riktning om jag skickade i väg ansökan snart, den är ju klar och allting det är väll bara att göra det, just det så ta tag i det nu Amanda !
Om det bli New York behöver jag ju ha med mig ett antal lappar, eftersom det lär bli en massa shopping of course :)
Vill åka nu ! ..     :)

Såg sanningen i dig.... igen .

Alla bara ljuger och ljuger hela tiden, jag blir less på folk som bara ljuger för än hela tiden.
Dålig stil, tänker inte umgås med sånna dåliga människor mer ! Säg som det är istället, fega idioter.
Hur gammal är du egentligen? sluta fjäska, går inte på nått du säger mer, du har haft dina chanser.
Mellanstadie beteende är vad det är !
Du tror att du är en "boss" och att du kan styra över allt och alla,men nä folk tröttnar på dig, du är inte bäst i världen du äger inte människor och nej du kan inte styra över andras liv, till och med jag kan se igenom dig nu och det är jag glad för. Ska du föreställa en så kallad "vän" när du beter dig på ett lögnaktigt och svinit sett så har du inte många kvar, du har dig själv och skylla. Synd och Hejdå tjejen ha ett bra liv, hoppas du kommer långt med dina lögner ... det kanske är någon i denna knäppa värld som går på ditt snack men jag är klar med det. Säg som det är istället för det finns faktiskt folk, riktiga vänner som alltid berättar sanningen, sanningen om dig och den sanningen är inte fin. Vi vet vad som döljer sig under den "perfekta" ytan..
Du gör allt du kan för att bevisa att du kan och att du har rätt, ska aldrig gå in på djupa diskussioner med dig för du gör allt du kan för att förstöra, det är väll det du gör? så hädanefter blir det endast kall prat om enns det.
Är det någon mer som känner igen sig, stå på dig!
Det finns andra, skit i de dåliga! Du förtjänar bättre :)


friday

Fredag kväll, och jag är bara så himla trött.. får man vara det? är det inte tråkiga personer som är trötta?
haha man blir ju som en gammal pensionär efter en lång jobbig skolvecka, varför måste man egentligen gå i skolan? okej, ni behöver inte svara på det jag vet ju att det är för att lära sig saker å bla bla bla..
 men jag är inte intresserad av det iallafall och jag tycker det är sjukt tråkigt att gå i skolan, hur segt som helst, jag vill bara börja jobba nu på en gång i stället! och skippa det tråkiga, vägen till arbetslivet, skolan alltså...
Men men lär börja ta tag i det på riktigt nu också så man slipper få en massa varningar hela tiden, det är ju inte jätte roligt, det vinner man ju inget på, nästa vecka ska jag ta tag i det och göra alla prov jag har "råkat missa" ...

Nu ska jag gå och sova snart så jag är pigg och orkar kliva upp tidigt imorgon och träna,
 blir step styrka imorgon kl.11 och tänkte hinna med en morgonpromenad också innan det, så härligt att gå på morgonen det gör mig pigg och glad :) . Har kommit igång med träningen rätt bra i veckan har blivit 4 pass och det är riktigt roligt, tränar på korpen, har provat på aerobic dance, pilates och step. Så kom igen alla gävle bor vi ses på korpen! ;)

Vet inte riktigt vad det blir till kvällen men hoppas på lite party iallafall !
Min käre stockholmare är hemma i helgen, saknar dig Ms.A , va ett tag sen nu ju.. Så tänkte försöka styra upp nån mysig tjejkväll imorgon, får se hur det blir :) det visar sig alltid !
Äntilgen har ms.S blivit frisk så det blir nog lite shopping med henne imorgon också eftersom hon kanske ska få träffa sin Mr. drömprins, såå roligt tycker jag !


Nä nu är jag bara grymt sugen på en riktig ladies night med alla favoriter ! :) Styras upp snart? jaaa :)

image29image32


Ms.s va inte hunvakt imorgon, du och jag på äventyr istället ;) !


Natti Natti / Ms. Qvarnström .

I miss you sometimes..

Det va du och jag. Eller det har aldrig funnits något "du och jag" mellan oss men det va iallafall du och jag varje helg iallafall nästan, till nu eller? allt har bara tagit stopp. The end. 
Men varför? jag fattar bara inte, hur kan man bara komma på en dag att jag ska inte höra av mig mer, eller vadå?
Ja ni kanske förstår att det är en kille ja snackar om, såklart. Söker svar men det lär jag väll aldrig få som det verkar. Varför blir det bara skit av allt för? jag pallar inte med sånt skit nå mer, jag tänker dra mig ur nu.
Ja mena vi har träffats under ett år och nu bara ingenting, det va inte jag som va dum eller egentligen så kanske jag är dum som tror på dig och att jag tror att du är snällare än vad du är, men nu vet jag. är man snäll behandlar man inte folk på det sättet..  Och det gör ont. Otroligt ont...
Jag gillade dig verkligen men du sårade mig, med flit eller? sen förneka allting?! det funkar inte så,kom igen..
Be a man.
Du kan ju försöka att välja någon annan en någon av mina vänner, det är fult gjort så gör man inte, inte om det bara handlar om ett ligg, det finns andra då, (inte för att jag tycker att det är rätt att utnyttja folk för det är det absolut inte ! ) men om man ändå ska göra det kan man ju välja någon annan.

Men hur som hellst så saknar jag dig Mr. B .. Väldigt mycket.
Men det spelar ingen roll för spelet är slut nu. ingen mer skit.


Du blir vuxen när du blir det, inte när föräldrarna tycker att du är det..

Sitter och läser en blogg, en nära väns blogg. Blir lite ledsen och börjar fundera på hur det egentligen ska vara...
Kan föräldrarna avgöra när man är vuxen och när man kan klara sig själv ?
Nä det vet man ju bara själv, så länge man bor hemma är man ju fortfarande en medlem i allt.
Mamma och pappa är ju alltid mamma och pappa och ska ju alltid finnas där för dig och stötta dig i alla dina val och svårigheter ( eller annan vuxen "förälder") de ska finnas där i vått och hjälpa dig igenom livet. Innan du tar steget ut i vuxenlivet ska du känna själv att det är rätt och att du kan och vill klara dig själv, livet är inte alltid lätt.
Även om det är ungdomen man kanske har väldig roligt och verkligen känner att man lever och har kul så är det även då man har mest motgångar, eller har jag fel ? Man upplever så mycket och går igenom så mycket olika saker som väcker tankar och problem, ibland kan man ju behöva någon att reda ut trasslet med.
Älskade vän, du ska inte behöva känna dig utlämnad eller något annat dumt, du är viktig och du behöver en vuxen hand, det gör vi alla.
Ser inte de vuxna att du finns och att du behöver dem fortfarande, vad gör man då ?
Att försöka säga det till dem kan inte heller vara det lättaste, 
så alla vuxna människor som inte fattar vad ni gör för fel.
Lyssna på mig, stäng inte era barn ute bara för att de blivit en ungdom, de är ju fortfarande ert barn.
Men om ungdomen själv säger att hon/han vill leva sitt eget liv och att hon/han är vuxen nu, ja då kan du ge ungdomen lite andrum och släppa lite, men inte helt! Finns alltid kvar, alltid.. Se till att även barnet känner det.

Vad tycker ni själva? Tyck gärna till :)
Jag tror nästan att det beror på person till person vid vilken ålder man är vuxen och känner sig vuxen,
 vissa tar det längre tid för medan det går väldigt fort för andra.
Bara för att man är 18 år och råkat blivit myndig betyder väll inte det att man kan bli utsängd från sitt hem eller så? Okej du kanske räknas som vuxen men känner du dig inte det jämt så ska det ju inte uteslutas att det är så heller.
Jag tycker absolut inte att det är rätt att hela familjen ( om man har syskon och så) åker iväg på en härlig semester resa till utlandet, och du blir inte enns tillfrågad att följa? stackars ... Och det är fel ! så ska det inte vara.
Mobba inte ut personen bara för att den blivit äldre, hon/han går ju fortfarande i skolan och bor ju fortfarande hemma.


Du kan mitt nummer du vet vad du ska göra om du behöver prata, då finns jag :)

Ha det jätte bra käre läsare.
See you.
Ciao. <3

Make up..

                                  image26


Snart fyller jag år och har börjat tänka på pressenter..
Nu vet jag exakt vad jag vill ha, jag vill ju så gärna bli stylist.
Tyvär så finns det ingen stylist utbildning i hela sverige ( ! ) Väldigt boring..
Även ett mål att bli make up artist, har kollat upp skolor och så rätt mycket eller mamma har kollat en del ;b ...
Man kan gå en intensivkurs på privatskola varannan helg under hösten i Stockholm.
I love Stockholm.
Och jag vill ju så gärna utbilda mig till sminkös så jag kan jobba med det..
Så snälla Mami and Papi... fundera på vad jag ska få i pressent... tihi :)
Det är ju faktiskt till någonting bra. Jag vill jag vill..
Som vanligt så får man ju inte som man alltid vill, men man ska iallafall alltid vara positiv och hoppas på det bästa :)


Smink gör ju så mycket, det förändrar ju utseendet väldigt mycket. Jag gillar förändringar, det är roligt att exprimentera och leka med färger och förnya saker, även matcha sminket till resten av din outfit, man kan ju göra så mycket.. ( Självklart så sminkar man väll inte sig själv dagligen så crazy eller mycket alls men ibland är det roligt att kunna se lite annourlunda ut)  för rolighetens skull alltså.
Tycker du lika som jag, känner du knappt igen dig själv utan sminket? haha det är ju för hemskt men så är det faktiskt, man måste ju " sätta på sig ansiktet" innan man går utanför dörren på morgonen, annars skulle väll ingen känna igen en eller ... Inte för att jag är så ytlig eller så för det är jag inte, men det fungerar ju faktiskt så, i många fall i dagsläget.

Kolla till exempel på kändisarna, inte samma sak eller hur ?
Föredrar ju såklart Jennifer med smink, mycket snyggare så.
Men det är en positiv sak att kändisarna är mänskliga och visar sig utan smink, det gör ju att världen inte blir (lika) ytlig eftersom fansen ser upp till dom.
image27


Man blir ju less..

Jag blir irriterad, arg och sur nu.
Om man lånar pengar av en kompis så lämnar man väll tillbaka det ? eller har folk inte samvete i kroppen längre eller? Vafan låna inte om du inte kan ge tillbaka..
Om du ( du vet vem du är ) läser detta nu kanske det är på tiden att sluta undvika och ignorera mig och med vett i kroppen ge tillbaka det du lånat ?
det spelar faktiskt ingen roll om det är pengar, ett par skor eller vadsomhellt man ger tillbaka, det är en oskriven regel och en själklarhet, tycker ni inte ?
Jag skulle skämmas om jag bettede mig på det viset.
Och ja det är sant, jag blir ignorerad för att jag råkar vara snäll och låna ut saker till kompisar, det är rätt sjukt tycker jag.
Är det såhär livet ser ut? att gömma sig? och låtsas vara någon du inte är.
Herregud, är du rädd för mig? finns ingen anledning! 
Är trött på att leka katt och råtta med dig nu lilla vän. väx upp ! 
People sluta snylta, det är ohyffsat !
 


Nu blir vi alla Hippie..

Hejsan mina korvar !
Har ni sett att solen skiner så fint ? I like it !
Det får inte komma nå snö nu, vill kunna ligga på altanen och sola nu i bara bikini, eller ännu bättre om man kunde få ligga på gräsmattan eller till och med på stranden.. måste vara vindstilla också.
Ge oss sommar nu !
Är lagomt less på skolan och allt annat skit nu så lov skulle inte sitta fel :)
Skulle behöva uppdatera min garderob och göra den till mer sommar, nog äger jag redan en hel del klänningar, jag älskar klänningar, mitt favorit plagg och klär mig i det året om...
Nu är det dags att alla ser ut som en hippie, hitta din egen stil och mixa bland alla plagg..
Gillar den nya trenden och hoppas att fler gör det så vi får se mer av det :)

Mischa har lyckats bra med dom vida byxorna, hon ger ett avslappnat helhetsintryck.
Gillar också den bruna lagomt stora väskan i skinn med flätade band, helt rätt.


image23


Stylisten Rachel Zoe ser hel rätt ut också med denna snygga outfit . image24


Give me some shoes.

Träffade på min vän Ms. S igår på stan som självklart som vanligt hade hunnit med en del shopping.
Hur snygga skor som hellst, blir kär... Vill också köpa en massa snygga nya skor nu. Krävs pengar, så ge mig :)
Jag och min ladie Ms S är lika galen i shopping och jag önskar jag kunde följa med till New York på en shopping resa skulle ju bara vara hur kul som helst ! kanske kan bli till hösten, hoppas på det :)
Ett tips till alla gävle bor som också är sko tokig och är sugen på lite nytt, scorett har 20 % rabatt på hela butiken fram tills på söndag, passa på !
Gå in på www.scorett.se och kolla in alla nya höga pumps som bara är ett måste nu..
Har iallafall tagit tag i att skriva personligt brev, cv och fixat referenser så nu är det bara att söka jobb då, måste göra det nu så jag slipper bli så avis på Ms. S varje gång hon kommer med nya kassar ( och plånboken ändå inte är tom ! ) jag vill ha det så igen ! Men jag unnar dig den lyxen Sarah ;) men jag vill också, börjar klia i fingrarna igen..
Men ändå så har jag ingen lusst att jobba hela sommaren, man vill ju ha sommarlov då med och roa sig. Men måste ju jobba nått om ja ska ha råd med allt jag har planer på...




Såg en jätte bra film i helgen "27 dresses" med katherine heigl, den va underbart bra. Värd att se !
image22

RSS 2.0