Vad händer ikväll?

Nu har typ hela dagen gått och vad har man gjort ? legat på soffan och degat och sovit emellan åt, hehe kan vara så ibland.. Jag blir ju alltid så dåligt, rätt jobbigt faktiskt. Nu ska jag iallafall rycka upp mig och åka till max och käka( vet att jag åt det inatt och ja jag är väll ett fetto ) .. Sen ikväll blir det party party hoppas jag. Eller planen är den men har inte snackat med brudsen än så vet inte exakt vad som händer, det får ni veta imorgon säkerligen :)  Vad händer ikväll för er ? Utgång ?

Nu har jag 2 blondiner att hålla reda på, Sarah blev blondin igår igen , såhär blev resultatet,  riktigt snyggt lär jag säga !

See ya ! // AmandaMäänderin...

Svar på Tal !

Fick nyss en töntig kommentar i ett gammalt inlägg " jag tar ingen skit"
Och personen var för feg för att skriva vem det var från, jag är inte dum ihuvet klart jag fattar vem det är och du vet precis att jag menar dig, vafan låt mig vara du verkar ju inte ha mycket annat för dig i ditt liv än att klanka på mig och försöka bli osams med alla du känner, konstigt.
Ok jag måste svara på det du skrev, jag blev inte ovän med min kompis för att hon kallade mig elak, det var inte allt, tro mig..
Om man inte har nått snällt att säga kan man lika gärna hålla käften !

Läs inte min blogg om du inte tål mig, rätt onödigt tycker jag !

Bakis så det stänker om det..

ååååhh vad jobbig dag! Snacka om att vakna upp med en fet bakfylla och en jävla ångest, usch fy och blää på det här! Finns det ingen stopp gräns på hur mycket man kan göra bort sig och skämma ut sig? nej, men det borde det, det borde finnas en knapp eller nått, eller några inställningar som kan fixar och trixar med varje dag där man ställer in vad som får och inte får hända, dagen efter får man det aldrig ogjort, nu blev det så som det blev och nu får jag genomlida dagen med lite skamm, som vanligt en sådan dag, varför jag?! jag är knäpp. ibland då.
Jaja gårdagen var trevlig iallafall ( men blev alltså lite för mycket) Jag,sarah,sandra och fia förferra hos Sarah, färga håret, gjorde oss ordning, mös och snacka om allt, senare kom bella och dennan,lina,johan och erik.. Det var meningen att vi skulle dra vidare sen men nejdå vi blev kvar hos sarah hela kvällen, haha tiden bara gick och vi tänkte nog inte mer, men det var kul. Alla drog vid 3, jag somnade ganska säkert i soffan sen bestämdes det att vi skulle åka till max, inget jag tackar nej till heller, vi hade en liten bil tur, skjussade hem mig, bella, dennan och sarah till bomhus.. Jag stupa i säng och sängen kanske jag borde återvända till, gäsp det ska bli! Men det snurrar bara i huvet allt pinsamt jag gjorde och alla extrema pinsama och bara så onödiga telefonsamtal, också jag på fyllan har en tendens att ringa eller iallafall höra av mig till alla i hela telefonboken på fyllan, vilket kan sluta såhär: katastrof! Nä ursch nu ska jag gräva ner mig och låtsas som inget har hänt...

Föressten, jag har köpt mina älsklingar, skorna! I'm a very happy girl! :)

Vi hörs! Nu ska jag sussa lite.. Kisssses!


Dagens ros..

Dagens ros går till Min bästa vän Sarah svedberg.
Gumman, du vet varför ! ;)


Last summer...

Äntligen fredag igen.. Lets party my friends.

Äntligen fredag! Eller vad säger ni visst är det härligt med helg? vad ska ni hitta på för kul ihelgen?
Vet ni vad jag drömde inatt? Jo, jag drömde om mina underbara vagabond pumps, eller mina och mina jag vill så gärna ha dom, men jag har så dåligt med pengar just nu..Boring :( Men dom är så speciella och fina, svarta med rätt tjock klack och ett bälte runt foten och dom blottar även lite hud, very sexy shoes I love them! Måste ha .. Nått mer jag skulle behöva är ett jobb, verkligen nu mer än någonsin, måste ta tag i mig själv och sätta fart att söka lite.. Men hmm, skorna, ska jag unna mig dom för mina sista pengar eller inte? Jag har trånat efter dom ett tag, men dom kostar 900 och det är dyrt för ett par klackskor tycker jag eftersom jag snabbt tröttnar och vill ha många skor att välja mellan så man kan byta varje dag, hihi. Men jag tror faktiskt att jag ska lyxa till det och slå till på dom, jag vet att jag är duktig på att unna mig lite nytt ibland men det måste man kunna göra.  Jag vill ju så gärna och att ja såg dom i min dröm borde ju vara ett tecken eller?
Nä nu ska jag gå och käka lunch, och skynda mig att göra klart den här tråkiga APU uppgiften jag håller på med, skriver och skriver men blir ju aldrig klart. Suck! Pratade med Sarah igår, hon sa att hon skulle ner på stan efter skolan och inhandla lite nya kläder till kvällen, så ska kanske ringa och fråga henne om ja ska hänga med, så köper jag mina skor :)
Ikväll ska jag Sarah och Sandra festa till ! Förmodligen så blir det förferre hos Saris, riktigt mys! Sen får vi se om det blir utgång eller vad som händer, det visar sig ! Alltid roligt med brudarna iallafall, det är huvudsaken !
Ni är mina stora favoriter och lyser upp som solar för mig, riktiga vänner, jag älskar er!

Pussen och Kramen på er.. // Ms Q


Första dagen iskolan..

Hej alla pigga och glada !
Som sagt så är det min första dag iskolan idag efter ett långt och skönt sommarlov! Hade gärna haft ledigt lite längre kan jag medge, denna sommar har varit fantastiskt, för det mesta! Har haft roligt mestadels. Turkiet2ggr, Partat, sprungit på krogen, myst och hängt med mina vänner vilket har varit roligt och gjort att sommaren har gått fort och här sitter jag nu 10 veckor senare och ett år äldre men inte speciellt mycket klokare. Har fått mitt schema nu, är nöjd, riktigt nöjd med den första perioden  (varar i 7 veckor) då är jag ledig varje måndag, halvdag tisd, torsd, fredag. Toppen! Jag har ju lite förtur där eftersom jag gått om (gick om ettan som alla vet? )och då läste vi kuser som jag fått betyg i som flyttats upp till årskurs2 nu, vilket jag är mycket nöjd med eftersom jag får lite slappt nu i början, kan behövas.. Men som sagt vi har olika perioder, 4 olika scheman på ett år, så efter dom här 7 veckorna blir det råplugga såklart som väntat. Men man måste ju njuta av den tid som blir :) (ler)..
Självklart kan inte lärarna vara schyssta och ge oss en kort dag, första dagen och allt ska vi gå ända tills 4 kul..
Väntar på att Sarah ska höra av sig ( hennes telefon är på gina så svårt att få tag på henne) vi ska förhoppningsvis ut till valbo och shoppa lite, blev ju inget igår pga. händelsen med påsen som ni vet, hehe så blir väll att sätta sprutt på pengarna för Sarah idag istället, det är du värd baby. Måste ju spana in mr.Heting också såklart, ett måste.

Längtar tills jag kommer hem ikväll, jag har laddat hem sex and the city the movie ! Jag bara älskar, älskar den hur mycket som helst! Ska ha myskväll och titta på den med ett leende vill jag lova.
Nu ska jag ha lektion, hårda bud nu.. Vi hörs mina vänner!


PussPuss //Ms Q
 

                       
Mysbild från Turkiet :)


 

Hör upp killar!

Hör upp alla killar!
Jag har hört på nyheter att det är  livsfarligt med strålning och värme på skrevet!!
Använd inte stjärtvärme i bilen, ingen laptop i knät eller mobil i fickan om du vill ha barn!
Detta gör att spermierna slutar produceras och ja det var allt, så tänk på det !

Shopping och en hemsk bergodalbana...

Idag har det varit en dag med blandade känslor! Det har verkligen varit upp och ner, men det slutade med glädje iallafall så det var ju tur, nu ska jag berätta dagens histoia.
Jag, sandra och sarah var på stan för en shopping dag, S&S fick lön idag och hade längtat efter massa shopping så det kliade riktigt i fickorna på mina bruds, den känslan kan man ju känna igen och jag älskar att vara smakråd också så det var kul :) (Amanda kom till saken, haha !! ) Sarah köpte ett par skor på scorett, vi gick vidare till Gina, provade en massa saker och tror ni inte vi glömde ta med påsen med sarahs skor i? Jooo, såklart, klantskallar! Blev såklart less och irriterad för skorna som var helt nyköpta, Sarah stelnade till och utbriser, min plånbok och min mobil?!!? I påsen!!!
Åhh nej, det kunde inte bli värre kände ja, fan alltså Sarah som precis tagit ut pengar också så det var 700 spänn åt skogen liksom ! Kul? nej. Vi gick till kassan berättade vad som hänt för personalen som gick till provhytten och frågade om någon sett en scorett kasse och kollade igenom hytten men inget spår alls. FAN! självklart var vår första tanke att nån liten fattig fjortisunge snott kassen, vi ringde till Sarahs mobil och den var avstängd, kanske hade tjuven tagot ut kortet och satt i sitt eget? förmodligen tänkte vi, fan då.. Varför gör man så?! Vem har hjärta att sno nått? lämnar man inte in det? Jo helt klart!
Pratade nyss med min Hjärtevän Sarah och gissa vad hon sa? "Jag har fått tillbaka alla grejjer!"
Nu ler jag, stort! :) Vad bra det kändes, någon hade alltså tagit den först och sen varit tillbaka och lämnat in den, skönt att det finns lite ärliga människor kvar i den här staden iallafall! haha det här måste vi fira ! ..

Föressten så blev det lite shopping för mig med, (såklart att inte jag bara kan titta på eller ;P ) En jätte söt rosa tubtopsklänning väldigt festfin så hoppas på att det blir utgång på fredag så jag kan använda den :)
Igår var jag och Sandris också på en shopping tur och  då köpte jag en blus, en klänning och ett skärp :)
Härligt med lite nya saker i min garderob nu, jag blir så otroligt shoppingsugen nu på hösten, alla kappor, stövlar och mysiga koftor vill bara ha allting jusst nu känner jag ! Men blivit mkt shoppande nu den senaste veckan så nu är ja nästan pank, men bara nästan, hehe jag kan faktiskt erkänna att jag kan verkligen inte hålla i pengar,  men pengar är väll till för att spenderas eller?
Jaja imorgon börjar skolan, inte roligt. Jag är verkligen ingen skoltjej har aldrig tyckt om att plugga eller så, sysslar hellre med nått annat spolar gärna fram tiden och jobbar istället! Men aja den här terminen har jag verkligen bestämt mig för att ta tag iskolan på allvar så jag inte hamnar efter så myclet som vanligt, blir så jobbigt när det blir högar av läxor, istället ska jag försöka vara aktiv på lektionerna och inte sitta och leka med annat på datorn (blogga tillexempel fyfy) hehe..

Ha det bra mina vänner nu ska jag börja göra kväller och stänga mina Blåa.
Puss på er! //Ms Q

Byta liv med mig?

Någon som vill byta liv?
Jag ska iallafall skaffa ett nytt, idag är det alltså en sånn dag? mmm, tyvär, är less.
Nu ska jag och petra ut och gå en lång promenad så vi kan klaga allt vi kan, på allt.
Ja vad har denna dag bestått av ? varit och fikat med petra och syrran och shoppat lite, det är nice..
Ätit thai mat som är väldigt mumsigt!
Nä om man kanske ska ta och gräva ner sig djupt, hmm ett alternativ :) skulle behöva lägga mig under nått tungt och bara komma ibort från allt, en resa vore inte fel!
Ha det bra mina vänner, hörs av en dag när det är vindstilla. //Ms.Q


Mys med Mia, shopping,fika bio :)

Hejsan alla glada :)
Idag har jag haft en riktig mys dag.. Shopping, jaa vad säger man ? äntligen !
Köpte en skjortklänning igår som jag var tvungen att byta, hade så bråttom att jag inte hann prova den, eftersom jag alltid brukar ha small så tog jag bara den storleken av bara farten, men hallå?! hur många kilon har jag gått upp i sommar? :S panikenernas panik attack, den va alltså väldigt liten. Det var ett tecken på att jag verkligen måste komma igång med det där snacket om att börja träna nån gång.. Jaja fick bli en s.M denna gång, blev snyggast så, hihi :)
Jaja denna dag började faktiskt med att jag mötte upp Mia för en lång promenad, riktigt skönt men det va rätt jobbigt att gå med i hennes tempo nu när det va ett tag sen man rörde på fettet, hehe. Sedan blev det in till stan för en lunch på berggrenska, en räksallad som va så god, har drömt om den på nätterna till och med för jag varit så sugen så det var väldans gott lär jag säga. För er som inte vet har ju affären VILA öppnat idag på flanör, vilket gav mig ett stort leende på läpparna, har ju typ bara funnits i stockholm förut, gävle börjar ju faktiskt likna något, mer och mer affärer hit and I love it!
Blev en klänning där, väldigt amanda akitg om jag säger så :) kika vidare i lite affärer, riktigt trevlans eftersom det var så längesen, sen tog vi oss en fika på Brända, jordgubbar och glass, mumma!! Åkte ut till Valbo och köpte ett par Chinos också, det har jag länge velat haft, så man lär ju slå till ! Gissa vad jag mer såg i valbo? något underbart, något som fick mig att smälta så mycket mer än vad alla kläder någonsin kan göra, ( haha fin jämförelse va ) men han är så snygg att jag dör, hihi man måste ju få känna så ibland, det är mys...
Ikväll blev det bara lugna gatan för min del, tacos och bio. Va på Arn som hade premiär idag, jag har aldrig varit någon som gillar sådana typer av filmer, men vad har jag att dömma innan jag enns sett? hallå jag älskade den filmen, den var verkligen jätte bra och sorglig så det var ju tur att jag följde med trots allt så nu kan jag sluta med att dömma filmer efter omslaget och kolla på innehållet istället, filmen gav mycket och jag måste tipsa alla er att se den ! Det va värt det !
Mina tjejer ville ju att jag skulle parta med dom ikväll, vilket jag gärna också ville det är det roligaste som finns, vi har alltid kul och jag brukar aldrig banga det vet ni ;) Men saknat Mia så mycket också, har inte setts sen turkieresan så det behövdes en dag med henne idag :) måste ta igen allt vettni, hihi..

Nu är jag väldigt trött och ska bege mig till sängen faktiskt, gäsp!
Imorgon blir det iallafall party med brudsen hoppas jag på!
Nya gina tricot öppnar i stan imorgon för er som inte vet, skynda fynda ! ;)
Vi hörs mina vänner.
Många pussar och kramar // ms Q


Ge mig en shoppingdag,höstmys och en pojkvän (!)

Hej bloggen!
Idag har det inte hänt så jätte mycket heller faktiskt, vaknade vid 15.00 (!) det har blivit en vana för mig nu tyvär.. Åt lunch och tog sedan faktiskt en lång promenad, det var jätte härligt.. Sen har jag bara städat lite, ramat in alla foton från turkiet och så vidare, små pysslat lite..
Det har nog aldrig kliat mer i fingrarna på mig, och det stavas shopping sug. Jag är så otroligt shopping sugen nu att jag blir tokig, jag vill bara ha en massa nytt just nu känner jag, inhandla en ny höstgarderob med bara det nyaste mode, det skulle vara nått det. Drömma kan man ju, som sagt. Men serisöt, vill ni veta när jag sist var på stan? inte på stan kanske men när jag sist var inne i en klädaffär? jo de ska jag tala om, 5 veckor sen (!) och det är faktiskt total katastrof, någonting stämmer inte i huvet på mig just nu verkar det faktiskt som. Hallå, kläder, shopping, gå i affärer det ska ju vara mitt störtsta intresse? och 5 veckor?! hallå inte konstigt att jag håller på att bli knäpp, okej 2 av dom veckorna va jag ju på resande fot men det är ju ändå länge.. Vad händer med mig? håller jag på att bli en annan människa? det vill jag inte!! Ta inte ifrån mig min hobby, jag trivs bäst så. Nä nu ska jag verkligen ta tag i den där stockholms resan, var ju planer på att jag och sarah skulle åka nu i veckan, men hon har inga pengat till det.. :( surt!
Men jag vill åka ändå, någon annan som är sugen? Jag saknar stockholm också, något oerhört, där har jag inte heller varit på hela sommaren, (arlanda 4 ggr men ändå, hihi ) gud vad sommaren gått snabbt!
Nä mitt mål för veckan : innan söndag ska jag ha varit i stockholm minst en dag och shoppat tills alla mina pengar tagit slut, ( ätit lunch på sturecompaniet, dom råkar va världens goaste räk/avocado sallad, and i love it ! ) Ta mig till huvudstaden nu, och snälla ge mig en fetare plånbok !
Föressten imorgon börjar dom flesta skolan, kul för er ;) själv har jag 9 dagar kvar! Ibland ska man se till att ha tur..
Syster, lycka till första dagen på gymnasiet, välkommen till en värld med plugg och ansvar..
Nu ska jag önska mig en till sak, är det tillåtet att önska så mycket i ett ända inlägg? Ge mig en pojkvän till hösten, jag längtar faktiskt till hösten nå otroligt nu, det är vackert och mysigt. Jag vill ha en pojkvän och mysa med då, inte nu men i höst, hehe ( tror jag iallafall, nånting är det iallafall som fattas) . Och en stor fin stickad kofta och en ny kappa också, haha nu får det vara nog Amanda det är långt till julen..
Nu ska jag mysa med mig själv i soffan till nån halvrutten film.
Ha det bra mina töntar ! jag kan väll fortsätta drömma och önska hur livet ska se ut, haha....
Pusss på er ! //Ms Q


Mys dag med J&S:)

Hejsan..
Nu kan jag äntligen koppla av igen, jag måste lära mig och inte bli så panikslagen såfort det är nått, haha ska jobba på det.. Så fort det händer något eller låter något håller inte någon på att dö amanda, lär dig det, ibland är mitt liv så tråkigt att när det händer något lever jag tydligen i en spännande rysare ( tror jag jaa.. ) egentligen va det nog ingen fara, ( jag snackar alltså om mitt föregående inlägg, det med skriket för er som undrar ) . Som sagt så va det bara jag som blev förtvivlad för det där skriket, alla andra undrade bara vad som lät så vad inget mer med det, jag kanske är dömd att bli en hjälte eftersom jag vill rädda den stackars personen som skrek, haha vad vet jag vet iallafall en sak det är att jag har en vild fantasi...
Nu är jag lugnt iallafall, sitter och myser vid datorn med ett stort glas te och läser massa bloggar, det gillar jag :) har mina favoriter också, ganska rolig sysselsättning faktiskt och läsa om andras liv, hihi..
Har haft en riktigt härlig fikastund med mina vänner Jossan & Kylli, var verkligen jätte trevligt, satt i timmar och snackade och uppdaterade saker som hänt och såvidare, mitt stora intresse är just det att prata helt enkelt det gillar jag, orden tar aldrig slut och jag kan snacka som en pappagojja i timmar. Tog upp att jag ville börja träna på pass igen också, vilket dom också va sugen på! kanon ! då börjar vi efter sara kommer hem från turkiet nästa vecka kom vi fram till, det va ju ett positivt framsteg, kan verkligen behövas efter en sommar fylld av alkohol och andra onyttigheter, komma i form igen och om inte annat så blir jag så mycket gladare och piggare och mår så bra när jag tränar regelbundet också. Föressten någon mer som vill hänga på i gänget så skulle det absolut vara jätte roligt ! Har bestämt fler planer idag också, men det tar vi privat med brudarna sen, hihi :)
                                                                       

Idag fick det bli en bild på Jossan&Sara för ni är så söta :)



Obehagligt vråål på hjälp :'(

Det hände nyss en otäck sak här i Hille, riktigt läskigt faktiskt.
Måste bara förklara först att när man kommer ut på min altan är det en lång stor åker framför, sedan en å och alltså det finns inte ett hus så långt ögat kan nå ( närmaste är i forsby) bara hus bakom och på sidorna alltså.
Jaja nu ska jag komma till saken, har altan dörren lite på glänt och hör plötsligt ett stort vråål med olika ord, jaa det va någon som skrek, vrålade riktigt högt alltså, springer ut för att kolla vad som händer och det hörs tydligt att ljudet kommer ifrån åkern helt rakt fram.. vem är på åkern nu den här tiden mitt i ett kolsvart mörker?! Blir genast orolig, kanske nån som håller på att bli mördad eller har förits ut där för en våldtäkt? Hmm det snurrar i mitt huvud och rösten fortsätter skrika, låter som någon är i nöd och behöver hjälp, det va inte ett skämmtsamt skrik utan ett riktigt extremt vrål om och om igen, springer och hämtar en ficklampa ( som om det skulle vara till stor hjälp, lyste typ upp 20 meter och den va stor, oj vad lyckat ) rösten slutar... Eftersom att jag har en känsla och fantasi jusst nu som säger att det händer något hemsk säger jag till mamma " tänk om någon blir våldtagen eller mördad där ute nu? då har säkert mördaren/våldtäcksmannen satt någonting för munnen så ingen ska kunna hjälpa henne kanske?! " jaa det va en tjej det hördes på skriken, nu va det bara en stor tystnad, flera grannar stog också ute och tittade och skrek tillbaka " hallå?! behöver någon hjälp? hallå!!! "
Inget svar, nu va allting bara tyst och bäcksvart.. Ingenting hörs och ingenting syns. Vad ska vi göra? man kan ju inte bara se på när nått sånt hemskt händer, men nu har ju jag inte den blekaste aning om vad som försigår egentligen utan jag använder bara min vildaste fantasi och skriver jusst nu vad som finns i mitt huvud och vad jag tror, men vad tror ni då?
Vad ska man göra? jag har ju ingen aning om vad som händer, om det händer något eller vart det händer något, ljudet hördes bara att det komm från rakt fram inget mer, aja finns inget att göra, hoppas bara att jag inte läser i tidningen imorgon om att det hände något hemskt i Hille, det skulle inte vara roligt. Nu har jag ont i hjärtat. Tänk om någon behöver hjälp och ingen kommer.. men vart ska man komma då? Åhh vad jag är orolig nu faktiskt....

Har blivit galet in love.. ( inte på riktigt, men hetare finns nog inte ) haha..

Jag har hittat världens snyggaste kille, Mmm  mumma ! ... I den här hålan? ja,  det är sant.
Om man tar på honom förvandlas man troligtvis till guld, jag ska, jag ska...
Jag vaknade inte upp och såg detta i en dröm utan han finns på riktigt, jag trodde aldrig jag skulle hitta på en sånn läcker kille nånsin och absolut inte i denna lilla stad..
han är verkligen det där stora extra, ni vet när man ser en person och hela världen stannar, man märker inte enns att man står som ett fån och bara glor, kanske till och med dreglar, vad vet jag.. Hmm hur får man kontakt med han nudå?
ska bli en läxa !
Jag överdriver inte, kanske jag är lite galen men det här är verkligen helt chockande, om jag ska förklara min stil på killar så har du han där ! verkligen, han har en bra stil som få och en kropp man inte bara vill ta en bit av..
Jaja nu ska jag sluta snuska mig om min kåthet i ( hemligt namn ) haha... men jag lovar när ni ser han, då ser ni han även naken. Ni som bor här borde veta vem jag menar, alla borde hålla med mig..
Nu ska jag grilla med mammi, äta, ta ett långt bad och sätta på mig ansiktet, måste även försöka hitta en lämplig outfit¨..
Ikväll blir det fika med mina gofisar till vänner :) Ska skvallras en massa och det gillar jag :)


Jag vill växa upp och se världen.

   

Någon levande inatt?

Nattfjärilen själv då, ser ut att bli en till jobbig natt.. Åhh jag måste verkligen försöka ställa tillbaka normala dygnet nu innan skolan börjar igen...
Någon som missat mig i tidningen idag ? I gd? :)
I morrn ska jag äntligen få träffa mina ladies :) Det gör mig på bra humör, har haft två sjukt tråkiga dagar nu så att livas upp lite kan behövas.. Än så länge jag, kylli, jossan å sandra :) hoppas på fler också men inte fått nå svar från andra :)
Saknar min kära vän/sis från stockholm, hoppas på en tur dit snart :) kanske måstes styras upp ! skulle vara jätte roligt matilda snygging ! Du är välkommen till mig när du vill du med vettu :)
Jaja nu ska jag lägga mig och kolla på lite sex and the city så det blir ny dag någon gång !
Hihi, nån som har nå knep hur man får mig att somna? och då är jag riktigt pigg nu ska jag veta så det där med lägg dig i sängen och blunda funkar tyvär inte för mig, behöver starkare än så, tihi..
Ha det bra mina läsare !  Vi hörs .. Puss och Natti natti // ms Q


laddat energin till max.

Hejsan alla glada.
Igår blev det riktigt lugnt för min del, blev bara hemma kollade på ett antal filmer, åt gott och hade mys helt enkelt. Va sliten och trött som en idiot, kan bli så ibland, energin tar slut.
Har sovit halva dagen idag också, oboy vad jag är pigg nu, sovit i 12 timmar, nu blir det att vara vaken ett dygn för mig vill jag lova. Haha nån som inte har nå planer i natt? Hitta på nått kanske?
Amanda i ett nötskal, jag är vaken på nätterna och sover på dagarna, klart det kan vara så när man inte har nå vettigt att göra, men nej nu börjar skolan igen, jag orkar verkligen inte ta tag i det, buu vad tråkigt !
Men hur som hellst, mina batteriet är laddat till tusen, så nu ska jag göra nått vettigt och kul idag. Någon ide?
Vi hörs mina vänner.
Big kiss and Hugs // Amanda.

Jag tar ingen skit !

Hej mina vänner !
Tack mina ladies, för ännu 2 perfekta kvällar med er :) Blivit utgång torsd, freda. slick och goya - kul kul :)

Just nu är jag arg som ett bi, idag ska man vara försiktig med mig, alltså, kom inte för nära! tack vare en gammal vän, blir så arg å less och mina krafter är sååå over idag. Tack för att du tar ner mig på en låg nivå. Önska att jag va en sånn person som kunde ge tillbaka så folk får va dom förtjänat men tyvär så är man för snäll för det. Men ändå blir JAG kallad elak? du känner inte mig, inte för 5 öre bruden, aldrig vart dum åt dig, klanka inte ner på andra för att skydda dig själv! Du är inte min vän längre och så kommer det aldrig att bli, det är det vettigaste jag kan göra. Är så glad att jag kommit till det stadiet i livet att man kan ta bort dom kompisarna som inte är riktiga vänner istället för att plåga sig själv " bara för att man borde vara vänner" allt är så mycket bättre nu när man har dom bästa kvar och raderar dom som är skit. skönt..

Nu ska jag inte tråka ut er med mera skit, hehe..
Vad händer och fötter en dag som denna då?
jag hoppas iallafall på fest med favoriterna.

Vi hörs ! Hjärte Pusssar och kraamar till er !


Min trio <3

En kväll med Amanda, sandra och Sarah :)



ni två är  verkligen dom härligaste brudarna, mina  bästa vänner , och jag älskar er över hela mitt hjärta ! Ni är guld för mig! <3  

Syskonen Qvarnström

Min nyfödda lillebror Rasmus :)
Jag älskar dig, och jag älskar alla mina syskon,
Här har ni en bild av hela familjen Qvarnström :)
Finns i GefleDagblad på söndag, men här har ni den nu redan :)
Fredrika, Robin, Rasmus, Ebba och Jag :) Syskonen Qvarnström

Bara en jobbig natt.. thats all....

I just have to say something.
Give me, give me.... some love.
Åtminstonde some company..
Jag sitter och kollar på sex and the city i massor som vanligt, min favorit, mitt liv. Mina nätter spenderas alltid så och det är riktigt mys, men nu är allt riktigt sorgligt, förknippar karaktärer ur filmen med personer, privata personer i mitt liv som känns sååå långt borta just nu och det är väldigt jobbigt.. Vet inte om jag har gjort rätt, kändes rätt just då, och galet men ändå vettigt, okej ingen fattar vad jag snackar om men jag har sakta suddat ut viktig person ur mitt liv och ur mitt huvud och hjärna, vet inte om jag klarar det men det går sakta framåt, andas amanda det kommer gå bra, så småningom, det är bäst såhär, men jag saknar den ovettiga tiden då jag gjorde vad jag kände för och inte tänkte varken mer eller framåt.
När jag ser den här personen får jag hjärtklappningar och det känns som om hela jag spårar ur, av ilska och av saknad, jag kan inte beskriva mer, jag kan inte uttrycka mig, inte prata om det ingenting för då spårar jag ut av tårar, i massor..
Jag hatar att vara ensam, just nu känner jag mig ensam i massor..
Just nu är det bara jag och mina tankar, alltså en stor röra..



Jag saknar min vän, Sarah.. Har ringt tusen ggr men inget svar, det är jobbigt, när jag behöver henne så behöver jag henne, det är viktigt, jag känner mig hel då. Jag vill ha en hjärteKram och prata om något roligare och sitta en hel dag och natt och kolla på våra favoritavsnitt och kommentera och gå in i allting, du gör mig alltid glad min älskade vän.
Du är min allra bästa vän. Dont forget..

Du är viktig honey.



Förlåt för det här inlägget, men ibland känns det bättre att skriva av sig lite..
Hoppas ni mår bra mina vänner och inte går in i sånna deprissoner som jag, men kan bli så ibland...
Går över lika snabbt som tills imorgon vill jag lova, man får väll vara lite nojjig ibland.
Saknar min bästa kompis, går över fortare när jag har pratat med supersaris, så hör av dig stumpis ..
Puss och Natti natti mina nära och kära ! // Ms Q.

every day is a boring day in this town..

Regnet öser ner, regnstänken är numera det ändå som får gävle att höras. Är det bara jag eller har stan gått och dött fullt ut på riktigt? vad gör ni om dagarna? vad händer här egentligen? ingenting alls, det är dött, jusste det var precis vad jag trodde det.
Jag är less, ta mig här ifrån den här deppiga hålan gävle.. Jag vet att jag var i turkiet för inte så länge sen, och se hur länge jag orkade vara hemma innan jag blev total less på det? en vecka. duktigt amanda, en vecka pallade jag..
Jag har kommit till en punkt där jag inser hur tråkigt mina 2 år framöver kommer att se ut, jag vill leva lite och det gör man inte här, så länge jag är bunden till något kan jag inte flytta och blir så illa tvungen till detta, varför går jag inte i skolan i enh annan stad? det hade vart att leva lite, lite mer än såhär iallafall..
En sak är säker, mina barn ska slippa bli född i en håla.
Nu har jag precis varit och fotat till tidningen med min nya lillebror Rasmus, kortet ser ni på söndag i GefleDagblad.
Kära småsyskon hoppas ni kommer trivas bättre än vad jag gör..
Tur att jag har vännerna iallafall, så vi kan ta igenom allt tråkigt tillsammans, haha, vi kan faktiskt ha kul också :)
Jag är grymmt sugen på en shopping dag i huvudstaden nu också, måste bli av! tänkte försöka tajma in det i samband med the voice konserten i kungsträdgården som är på lördag, någon som är sugen att följa med? :) Jag är rätt taggat på det faktiskt, får jag med mig några härliga vänner skulle det bli skit kul !

Nu ska jag dra något tungt över mig, hoppas på att någon kommer och tar mig med storm och gör livet fartfyllt..
Vi hörs en roligare dag när solen skiner..
Pusss och smisk !

Grattis på födelsedagen syster..


Grattis på födelsedagen Lillsyster !
Idag fyller Fredrika 16 år, hoppas du får en bra dag :)
Och att åren fram till myndig går snabbt, det är en jobbig väntan, det vet jag..
Ta vara på varje dag av livet Sis, min andra halva.
Hoppas du får det du önskat också ..

Amanda och Fredrika..
Old picture..


Din dag idag :) <3

Grattis Ms.Qvarnström 2 önskar Sis..

Skojjig dag på Grönan i Onsdags..


Mikkis, syrran, jag och Marrie :)



Cityfesten över.

Skönt att cityfesten är över så stan kan bli sig lik igen, varför jusst gävle?
Nu är ju hela stan jätte äcklig, fylld av kiss och spyor överallt, för folk tänker inte dom gör det där dom känner för det så är det bara, så jaja det kan få kallas "skitfesten" hellre att det är skit efteråt än att c-festen allt kommer att vara varje dag året om, ja mena då blir vi aldrig av med alla små fjortisar som inte har något liv och blir överlyckliga när dom äntligen kan vara ute och supa.. Det gillar vi inte ! Jag fattar inte att folk orkar, det räcker att man bara går förbi så kan folk börja skrika dumma saker eller putta på en bara för att starta bråk, väldigt omoget och så kasst..
Jaja jag hade iallafall en jätte trevlig kväll hos Fia igår :) Det blev jag, sarah,sara,sandra,cajsa å fia :) Ni är dom bästa brudarna man kan önska ! Festade till det lite, gick ner och kollade på nått band ( kommer inte ihåg vad dom hette, antagligen ingen favorit alltså ) hehe. Det var ett gäng killar som stog bakom mig som var såå irriterande ! Och galna och packade, hoppade och vevade omkring med armarna åt alla håll, slog in armbågen rakt i min mun. AJ ! trodde jag slog ut en tand men det hade jag som tur var inte gjort, men blödde som bara den, jävla idiot! Och inte nog med det när jag stog där och hade ont hoppade idioten till igen och vevade in armbågen riktigt hårt rakt in i mitt bröst och ja det var ju skönt det med, jag fick nog blev arg som en padda och gick därifrån sur som ett bi, jag är inte den som börjar bråka låter det hellre vara. Kvällen fortsatte, jag och Sandra va rätt risiga och trötta bestämde oss för att gå och käka fish and chips, becuase we love it :) Sen gick vi runt lite och kollade på folk och bara mös. Och jag träffade världens snyggaste kille, en kille jag träffade på ett speciellt ställe för ungefär 2 veckor sen, mer säger jag inte, haha men iallafall äntligen fick Sandris också chansen att se honom och ja vi njöt.. 
Jaja nu är allt över det är så skönt, nu kan man äntligen gå ner på stan och shoppa, ta en fika och göra som man vill utan att det är hysteriskt överallt. Jag har nämligen inte varit i affärer på evigheter känns det som, nej men innan turkiet var det, alltså 3 veckor sen det kliar i fingrarna nu, verkligen.. Min syster fyller år imorgon så hon borde ju få nått fint hon med, tyvär så sov jag för länge för att hinna med det idag, få ta det imorgon.. Idag är det söndag och min slappdag, riktig egodag, jag gör vad jag vill och har inte dåligt samvete för att inte gjort nå vett alls helt enkelt jag ska bara dega..
Haha..
Upptäckte nyss en rolig sak, jag börjar skolan den 28 ! ;D alla andra skolor 20, gud så härligt med långt lov.
JB- jag gillart :) TACK

Tack för att jag har dom bästa vännerna ! + i kanten till er ladies.

Vi hörs snart ! Pusss

080808

Häftig dag va !
Efter den här dagen är det 1 år en månad och en dag tills den 090909 sen blir det 101010,111111 121212 , haha jag och sarah slog våra kloka huvuden i hop och kom fram till att efter dessa läckra datum kan det inte bli några fler..
Nu va det ett tag sen jag skrev, så jag ska uppdatera er vad som hänt i mitt liv.
Har ju varit sjuk några dagar som jag skrev sist, blev bättre i tisdags, så i onsdags blev det GrönaLund :)
Jätte roligt verkligen! Åkte karuseller hela dagen, hela tiden och hade riktigt skojj..
Saknat mina vänner nå otroligt så skönt att träffa dom nu äntligen! Känns som det va ett år sen liksom, men ändå nästan 3 veckor så det är lång tid för mig.. Så igår blev det äntligen av. Jag och Sarah tog bussen till fia, där sandra min baby också va :) förfesta lite där sen gick vi till  Niklas och parta lite med Bella och dennan, gick vidare ner på stan för att kolla på Hoffmaestro, riktigt grymma ! Vi 4 stog nog och dansa, sjöng ( skrek) och hoppa där som galningar i en timme, haha publiken va kul den med.. Det bästa med cityfesten är fish and chipsen måste jag säga, det är det godaste som finns, jag hade verkligen längtat efter det, vi skulle gå dit och käka men det är stängt (!) jag blev besviken! varför stänger cityfesten så tidigt? har det alltid stängt 12 ? :O . besvikelse.. Och inte nog på det så går det förbi 2 små fjortisar och skriker till oss " Vi är mycket snyggare än er bara så ni vet, hahahaha " Hallå?! Jävla töntar, moget sagt verkligen, riktigt vuxet må ja säga.. Det är det dryga med C-festen alla fjortisar är samlade och jätte glada att ha nånstans och supa på och bli sådär äckligt fjortisfulla och omoget kaxiga. Men enligt mig har dom ingenting att komma med och jag är överlycklig över att ha passerat den åldern, va vi sådär tänker vi skräckslaget varje gång vi möter dessa skräckungar, ingen vill verkligen tro det men så va det nog, jag tror inte nån människa missat det stadiet, man kanske måste genomgå det för att komma vidare i livet och växa upp? kan jag ha rätt ? ..
Idag vet jag inte alls vad som står på shemat, verkar bli lugnt iallafall. Sandra jobbar imorrn och sarah ska vara hemma och va barnvakt ikväll så det blir väll bara vara hemma för mig med tror jag, ingen annan som har nått förslag?
Nu på dagen ska jag nog ner på stan, vara med Sarah å jeppe ett tag och självklart käka fish and chips, efterlängtat ju !

Vi hörs av gott folk! Hoppas ni får ett bra minne av denna dag..
Puss puss !  // Ms Q

Magsjuk, kul kul kul ! nej ;(

Fint väder att komma hem till..  När jag var i turkiet var det stekande sol här hemma, när planet landar på arlanda spöregnar det, sist jag va utomlands var det också kanon fint här hemma när jag va borta och regnade när jag kom hem, så om ni vill ha fint väder, ta mig till värmen :) så får ni också garanterat värme.. hehe ;)
Igår skulle jag gå och lägga mig så tidigt och sova hur länge som hellst idag, men jag kunde inte sova, jag frös och frös och frös, jag tog 4 täcken och sov med men frös fortfarande, kändes som jag hade väldigt hög feber.. Började må riktigt illa också, ont i magen och allting, sen spydde jag, hela natten har jag sprungit ¨på toan va femte minut och spytt ;( .. ( förlåt om jag äcklar er, vet att jag kan vara lite rå ) .. Kul att komma hem och vara sjuk.. Jag som skulle vara med Sarah idag, saknat henne så mycket, skulle äntligen få leka idag men nu går ju inte det..Imorrn är det tänkt att jag ska till stockholm och shoppa och gå på grönan och så med Sis.. Jaja hur som hellst, jag har magsjuka, kul.. Alla planer spricker, det finns massor med saker jag måste göra, alla jag måste träffa och så nu när jag vart borta åsså poff direkt när jag är hemma SJUK..
Nu ska jag försööka sova några minuter igen..
Vi hörs..
PussPuss
// Ms.Sjukling


Kommit hem från alanya nu !

Hallå där allihopa!
Nu är jag hemma igen, trevlans eller hur? ;)
Har haft det underbart, stekigt varmt varje dag, as grymma discotek och träffat nya roliga människor..
Haft en jätte bra resa iallafall, stranden och ljudet av vågorna får mig att smälta, ta mig tillbaka till stranden och havet, låt mig få en massa saltvatten i ögonen så det svider som bara den, det gär mig inget det är en känsla av utlandet det !
och häftiga HavanaClub hur kul som helst! Träffat ett gäng härliga grabbs från gävle (!) som ja aldrig sett för, haha sjukt va, världen är bra liten kan man ju säga.. Men det va iallafall jätte roligt! Har även träffat världens goaste unge från Norge som heter Ina, du är världens vackraste och gooaste lilla tjej :) aldrig träffat en sådan rolig prick och bruden va 9, du kommer bli komiker och modell en vacker dag, du har det i dig tjejen..
Jag har haft det varmt o jätte bra förutom att jag fick öroninflammation dom sista dagarna, ganska jobbigt faktiskt när man ska hålla igång och vara i vattnet, det är ju inte samma känsla att bada när man inte får doppa huvet enligt mig, men tur att det kom dom sista dagarna iallafall :) .. 2 veckor ! det är ett måste, till och med det gick fort.
Men nu på slutet har jag längtat hem en del när allt blev struligt ville ja bara ha mamma i närheten och alla dom här minnena måste ju bara sarah vara med på, och ja ni förstår man har ju sina hjärtevänner man måste hem till.
Har saknat mina brudar väldigt mycket, ni gör mig glad och vi har alltid kul, ni borde varit med allihopa :)

Min kamera va cp och funkade inte efter några dagar, inte många kort blev det..
men lägger in dom få ja hann med iallafall :)







 ( datumen stämmer ej, vet inte varför det står så enns ;P )


Nu ska jag sova.. I ett helt dygn tror jag, har inte blivit mycket sömn under den här resan, hehe..
Vi hörs mina vänner !
Pusssar och kramar !

RSS 2.0