Grattis mamma 45år idag :)

Idag fyller som sagt mor min år..
Åren rullar på... Snart står man där själv ;)
Dagen startades med att inhandla pressenter till mor som varit svårt att köpa, blev iallafall 3 bodybutter från bodyshop, dom är ju så sköna och personliga favoriter.. Pressentkort 400 på Indiska fick det också bli, man fyller ju bara år en gång om året då kan man väll lyxa till det lite för sina närstående då :) Jag har alltid fått så fina, dyra pressenter av min mamma i alla år så nu när man själv jobbar och tjänar pengar är det bara att bjuda igen :)
Det har iallafall varit en toppen dag!
Gillar när någon i våran familj/släkt fyller år eller när vi har träffas av andra roliga skäl.. Alltid trevligt, uppdaterar varandra i vad som händer och hänt i livet, skvallrar, diskuterar och det blir alltid skoj :) Varje gång lär jag mig något nytt!
Mamma hade lagat super god mat..Förrätt med en massa olika snittar som var toppnotch! Jag är ju väldigt svag för förrätter av olika slag. Sedan blev det riktig god köttgryta, något nytt recept hon testats sig fram på, fransk tror jag den var också, också tipptopp god :) Så det var lyckat.. Fikade med cheescake också, så idag har jag ätit så mycket gott flott att magen står sig några dagar ;)








Hoppas ni haft en fin söndag vänner?
Haft lite extra fösta adventsmys? :)
Jag har fått mycket julkänsla i kroppen nu känner jag! För bara någon vecka sen kändes det bara såå långt borta men det är inte långt kvar, och denna period är nog årets iallafall mysigaste tidpunkt :)
Dock är det grått och trist och det blir mörkt fort om dagarna, då försvinner energin lätt, men bortser vi från det så är det verkligen fantastiskt mysigt och harmoniskt med julen :)
Pratat gamla julminnen idag, sett att alla tagit fram fina julpyntnader, stjärnor och sådant :) det är mys, men hos vissa överdrivs det och liknar ett tivoli med alla lysrör i olika färger, vissa saker som till och med blinkar, det finns inget stil med detta alls, borde nästan förbjudas i det normalare områderna :)
Nog om det... Jag tror jag ska ta någon kväll i veckan med några vänner, lite glögg och kika på gamla julkalendrar, mysfaktor :)

Hoppas du haft en bra dag mamma! ♥

Kärlek på er!


Fin lördag med en söt Majalu :)

Lördagen har varit kanon trevlig, rolig, lekfull, men samtidigt lugn, harmonisk och super mysig :)
Vaknade runt 12, låg i sängen, åt frukost kollade på hela veckans "paradise hotell" och bara tog det lugnt och njöt av ledighet.. Sedan bar det av till Valbo för att gå och strosa lite på julmarknad.. Blev en tur till köpis, mediamarkt, elgiganten osv... Sedan åkte jag och syster hem till Eva, Ruzz och sötaste Majalu och hälsade på :)
Busade, fikade, kollade på en massa bilder från deras resor till Indien, hade det trevligt och kramades med sötaste ungen Majalu, man vill bara äta upp trollungen :)
Kvällen blev det köpa hem thai mat, spela spel och bara slappa framför tv :) Mys med lugna helger, det är underskattat må jag säga!






Hoppas ni alla haft en fin lördag, fylld av kärlek och glädje :)

Sov nu sött och dröm något fantastiskt! Så bestämmer vi oss för att vakna upp med ett brett leende och redo för nästa dag och möjlighet som väntar, nu ska vi vara positiv vänner!

KÄRLEK


Mys fredag :)

Fredag i all ära.. Men vad tiden rullar på..
Denna helg har jag endast på planeringen att koppla av, umgås med trevliga vänner och må gott :) För mig är det just nu lyx att bara slippa ställa klockan, göra vad jag vill eller göra ingenting, haha, ingen topp energi..
Dagen på jobbet idag var bra, jag blev utsedd till "månadens säljare" Vilket betyder jätte mycket och kändes jätte kul! Så tack så mycket Henrik! :)
Fick ett fint diplom som jag stolt ska hänga på väggen, snegla tillbaka på dagar som det går sämre och veta att jag är faktiskt bra :) Jag tycker att jag gjort mig förtjänt av det om man får lov att vara ego och säga så :)
Har hunnit med en trevlig lunch med Mia också på mitt favoritställe såklart, berggrenska :) Alltid bra att samtala med henne, får så fina råd, hehe man lär sig av de gamla erfarna?



Efter jobbet blev det en shoppingtur.. Jag köpte nya skor, gillade de så mycket så det blev likadana i svarta och bruna :) lite rengörningsgrejjer, leggins, klänning och smått och gott :)
Letade efter en födelsedagspressent åt min kära mor som fyller år på söndag, hittade inget bra så ska fila lite mer och inhandla det imorgon, kom gärna med förslag :) , eller mamma skriv vad du önskar dig, haha ;)
Kvällen bestog av Bio "Luftslottet som sprängdes" sjukt bra film! har sett ettan och tvåan också,ni som sett dem vet att det är kanon bra filmer, jag kan då lova att ni inte blir missnöjd med den nya, gör som jag och se den! :-)Klart värt det!

Söt sis :)

Nu ska jag mysa och kolla på nya avsnitt av One tree hill.. Maximalmys :)
Imorgon är det ledighet, underbart! jag tänker somna när jag blir trött och vakna precis när jag vill.......
Kärlek på er fina vänner!


Ibland är molnen inte lika rosa..

Tack alla ni riktiga vänner som finns för mig i nöd och lust.
Stöttar i alla lägen, lyssnar och förstår, det hjälper mig att må bra och att vara stark när någonting är svårt.
Jag vill ge Anna Ericsson en massa kärlek i dag, du som alltid finns och gör allt så enkelt !
Du är en sann vän ♥ Tack.

Jag kan vara en väldigt glad och positiv tjej, absolut det är jag också, men det skulle jag inte vara utan mina vänner.. Det är sanningen, men jag är äkta och det syns på en gång på mig när något är fel, är man då en nära vän kan man läsa mig som en öppen bok. Och få mig glad igen :) Det gör ni så bra fina vänner.


Det blev en kanon lördag :)

Det är söndag och jag är lite småseg :) Men inget jag ska beklaga mig över, hade en super rolig lördag kväll med trevligt sällskap så då är det värt att vara lite bakis ..
Jag, chris, Anna, Ellie och Sara käkade Thai mat, god efterrätt bestående av varma hallon, vaniljglass toppat av mörk choklat, mumms :) Lite vin slank i och det var en super trevlig tjejkväll, lite lek, skratt och snack :)
Slutade med en utgång för mig, Chris och Sara :) Och som vi  släppte loss på slickens dansgolv, tjoho vad roligt!











Tack för en fin lördag kära vänner :)
Får vi göra om både en och två gånger....
Hoppas ni alla haft en trevlig helg.
Nu ska jag göra det jag gör allra bäst en söndag, slappa framför serier, äta gotta och soova som en prinsessa i tid. En riktig slapp dag då man inte gör någonting viktigt alls.
Vi hörs och ses, ta hand om er.
KÄRLEK


Fina lördag :)

Goddag vänner ! :)
Och välkommen ännu en helg, alltid lika trevligt :)
Har nyss kommit hem från en lång morgonpromenad i den fina höst solen, super mys! Idag visade hösten den fina delen av tiden, solen, fina löv, klar luft... Hade nästan varit romantiskt om man hade traskat med en godluktande snygging ;) ..
Nu ska jag ta ett varmt skönt bad, koppla av lite innan min sprakande lördag startar igång.
Ska åka in till staden med Syster, shoppa lite och ta en trevlig lunch innan jobbet :)
Min lill Syster har börjat jobba extra helger på mitt jobb, kanon bra tycker jag! Det går bra också :)
Så jag ska avverka 4 timmar på jobbet idag också, att man aldrig kan slita sig!
Men ikväll ska jag umgås med bästa brudarna Chris, Anna och Ellie :) Kanonkul.
Ska möta upp Chris efter jobbet, laga mat ihop, spela spel, dricka lite vin och ha en trevlig tjejkväll helt enkelt :)
Hoppas ni har en fin helg vänner!
KÄRLEK

Min dag med goda vänner och jobb :)


Jag och Malin tog en trevlig lunch på java, blev en varsin favorit foccacia med kyckling och feta :)


Chris kom till jobbet för att sitta av ett pass, eftersom vi skulle spendera kvällen tillsammans efteråt bestämde jag mig för att jobba lite över jag med, money money :) .... Blev dock lite slut i huvet efter ett antal timmar, tar på människan när man sitter och snackar konstant i 12 timmar... Helt ok för mig faktiskt, men kan bli lite amanda flumm time, det bjöds det givetvis på idag också ;) ni vet när jag babblar och babblar att jag knappt själv vet vad jag säger, och till kunder, kanske inte speciellt bra.. Då passade det perfekt och härja av sig med Chris :)
Vi gick till Mocca och fikade, skrattade, tjoade, myste, åt god blåbärspaj och myste på!
Ellie kom också och gjorde oss sällskap, super trevlans :)
Måste rekommendera Mocca Cafe väldigt starkt, Chris har fått mig att inse att det är ett favoritställe :) och det är verkligen super mys där, trevlig stämning, gott fika och mat, sen är det ett stort plus att det stänger 23.00 varje dag, det är nog det längsta fiket i stan?
Hur som helst, har du inte varit där än.. Gå dit :)
'


Nu ska jag kolla på GossipGirl och somna in till det :)
Finns inte mycket tid för sova i mitt liv nu känns det som, inte när man kollar på klockan vid denna tid och inser att det är mindre än fem timmar tills den ringer och väcker mig, galet.. Men jag är ju en nattfjäril så spelar ingen roll vilken tid jag lägger mig i sängen, har energin in i det sista helt enkelt..
Blir trött morgon, men tydligen så kan jag min sak, vare sig jag är pigg eller trött, för försäkringarna fortsätter rulla in som de ska, så det ser grönt ut :)
Imorgon ska jag och Malin träna tillsammans efter jobbet, visade sig att vi båda tränar på Friskis/Svettis så självklart ska vi då köra tillsammans, imorgon har vi bokat in två pass på raken.. Först bootcamp, sedan yoga efteråt :) känns grymt bra! Nu jävlar blir det att satsa stenhårt!
Nu ska jag ta i från tåna när det gäller träningen, få en snygg kropp och så är det :)
Gym med Karem och träna på pass med Mallan :) Kanoners!
Kommer man absolut att må bättre av också!

Hoppas ni mår bra alla!
KÄRLEK



En söndag med jobb och en toka :)

Måste säga att jag har haft den lugnaste helgen på mycket länge.... Den enda som varit på planeringen var jobb, nu känner jag mig helt klart utvilad till tusen, behövde verkligen en nykter och lugn helg, det var på tiden :)
Blir heller inget roligt att parta och gå på krogen helg på helg, samma lika.... Roligare att man väntar mellan gångerna så har man något att se fram emot :) Skönt att vakna tidigt en söndag och inte vara bakis! :)
Steg upp vid klockan 10 imorse, tog en lång promenad, sen blev det ett varmt bad, en god frukost och sen blev det lite mys i sängen framför tv och en tupplur innan det bar av till staden en sväng innan jobbet och sen blev det ett arbetspass på 4 timmar igen då, så skönt med så korta pass, då kan man lätt hoppa in och ta lite extra timmar, och försäkringar sålde man också, det gick lite som på räls idag :)
Jag och Malin vann en varsinn biobiljett också, älskar när det är tävlingar, man blir så pepp då! En riktig tävlingsmänniska är jag det, då ger jag mig inte...


Tok 1 och 2 :) Bara vi 2 kvar från utbildningen när vi gick, vilket järngäng :)
Vi som inte har några gränser.....
Vill du ha ett finger så får du hela handen, hemligheter? varför ska man ha det för? Här berättar vi allt. Till och med sånt man inte vill höra ;) Fånga en timme med Malla och du skrattar för en hel vecka ;)
haha vi är väldigt olika jag och Mallan..
Men vi är båda mycket sociala och bjuder på oss själva så på det sättet stämmer vi korrekt!



Efter jobbet blev det god söndagsmiddag på Kungshallen, jag åt gorgonzolapasta :) Mumma...



Och fröken Ehrlund tog en bakispizza och lilla jag lyssnade glatt på skandaler från en partyhelg ;)



Hoppas eran söndag varit fin!
Nu är det sängen som gäller för mig
Puss och kram och nyp i stjärten ;)


Inte en plan för denna kväll, nu blir det maximalmys.

Morgonpromenad? Check!
Jobb 4 timmar? Check
Helgens Pizza? check
Shoppat så det ekar på banken? Check
En bra dag? Check
Ensam dag? Check
Vänner bortresta eller myser med sina pojkvänner? check
Ligger hemma under täcket med tända ljus massa gotta och bra serier? Check
Har bestämt mig för att börja ett lugnare liv, folk får ju inte tro att man bara har en rolig sida... Check!
Klagar istället för att bara vara? check
Min tid kommer....... ? Check



Jag vill dela mitt liv med någon.
Jag är lycklig.
Jag vill vara kär, lyckligt kär.
Jag vet att min tid kommer.
Jag ska bara sluta anstränga mig.


Back at work... Lovely.

Hej där :)
Äntligen frisk! Idag var det första jobbardagen för mig denna vecka, (för övriga sista, haha)
Taggad till tusen gick jag in idag och bara körde, energi man har när man varit hemma och vilat upp sig..
Så roligt att träffa alla söta vänner på jobbet också :)
Efter jobbet bar det av till min älskade Farmor på kalas, hon fyllde hela 70 år! Storslaget.. Tänk när man är där hörrni, då har man en och annan historia bakom sig :) Stort Grattis till bästa farmor! Hoppas din dag var bra ♥

Kvällen har spenderats med min vän Anna, en helkväll av tjejsnack, riktigt mysigt och givande var det :) Tack för att du är så go och bra som du är Anna, dig kan man alltid prata med om allt!

Vad säger du Anna, ska vi vara grymma och bjuda folket på en ful men skön bild? ;D
 haha.. En vanlig "bakis söndag" på jobbet :)



Min goa andra halva på ACE annelie och jag, en trött morgon på jobbet :)


Så otroligt skönt det är att känna att man har så bra vänner på sin arbetsplats, det gör att man trivs just därför också :) det allra viktigast tycker jag att man trivs med varandra, känner gemenskap och glädje på jobbet :)
Och det finns ju vissa favoriter som är toppen vänner privat också och det är ju kanon!
Chris, Malin LJ, Anna & Anneli, ni är för bra girls :)

Nu ska jag bädda ner mig i en renbäddad säng, glo igenom lite nya avsnitt av GossipGirl :)
För er som inte vet, www.ch131.com UNDERBART! följ alla serier samma dag de släpps i Usa.

Imorgon ska jag vara så duktig att jag ska jobba lite extra, eftersom jag varit sjuk en hel vecka kommer det bli en hel del extra timmar, vem behöver inte pengarna?
Resten av lördagen är helt oplanerat, sorgligt?!
Vad ska ni göra?
Ha en toppen helg så hörs vi av.
KÄRLEK






sjukling..

Hej vänner.
Om ni undrar varför man inte sett röken av mig på hela veckan så har jag legat i min säng, sjuk :(
Började i måndags av att jag hade jätte ont i halsen och bara kände mig hängig, så blev att åka från jobbet och sen har jag legat här hela veckan, halsfluss, men nu är det lite feber kvar bara :)
Jag är rastlös och sällskapssjuk, så nu ska jag se till att bli frisk och pigg så jag kan åka och jobba imorgon och träffa mina jobbarkompisar :)
Nu blir det bad för hela slanten, sen unna mig lite gotta och kolla på ännu en film kanske.... Blä.

Hoppas ni mår bra iallafall :)
Puss och kram

Lite bilder från vår lördag :)

Amanda och Tessan en lördagkväll i bilder :)








Sådär ja, galet kul! :) Som alltid min fina vän !
För vi kan vi ;)

Nu sitter jag på jobbet faktiskt (!) på min lediga söndag... Helt otroligt.
Jag ska vara med Chris ikväll, och hon jobbade så väntar bara in henne så ska vi gå och mysfika och snacka en massa skojj :)
Nu tycker jag att ni alla myser till det lite extra, det är ju trots allt söndag.
Vi bestämmer också att kommande veckan kommer bli bra, vi är positiva och glada, har man rätt inställning så är omgivningen lika gentemot dig, så bjud på ett leende. Det kommer man långt med :)
KÄRLEK

glad över min nya kamera :)

Gårdagen var kanon kul, som jag och Tessan alltid har tillsammans.. Det var party på hög nivå, vi gick all in redan hemma hos Tess, slog klackarna i taget, dunkade musik så hela sandviken kunde sjunga med, skrattade gott och hade det vansinnigt trevligt.. Fick skjuss in av Tessans goa föräldrar. Det bar av till slicken där vi dansade loss och hade det roligt helt enkelt! Blev max och sen hem till Johan (Tessans pojkvän) och sova :) Idag är man väll inte lika pigg och snygg och trevlig som dagen innan kanske, haha men ändå har man varit uppe sen tidiga morgonen, varit och firat pappsen lite på farsdag och fick min älsklingsrätt, pappas stuvade :)
Nu har jag varit på MediaMarkt, slog på stort och köpte mig en ny digitalkamera, är så nöjd med den så :)
Ni kanske har sett den på tv reklam, den som har bildskärm både framsida och baksida, så man kan se sig själv när man knäpper :) Dock är det en touch kamera, det kan bli en utmaning! Nu ska jag pula lite med kameran så lovar jag en massa bilder på bloggen framöver :)
Ha en fin söndag, ta hand om er och eran far idag :)
KÄRLEK

Det blev en partylördag..

Nu jävlar är det helg och party!
Bästa Tessan och jag har nyss ätit god lördagsmiddag och nu är det vin och dans som står på schemat !
Tack att du är världens bästa vän Therese ! ♥
Haha vi har så jävla kul, nu sitter jag och övar raggningsrepliker på Tess så hon nästan blir rädd, haha grabbs vänta ni bara.... ;)

Remember me?

Hej fina vänner! :)
Jag vet att jag varit frånvarande, men mitt jobb har fått mitt hjärta och min dyrbara tid på sistonde :)
Sen tycker jag att det känns tråkigt att blogga om min vanliga vardag? känns som att det inte händer mycket nytt, shoppar på, jobbar på och umgås med mina fina vänner och busar en massa med mina favoriter! :) Jag mår strålande iallafall och dagarna flyter på helt enkelt.
En sak som fattas... Ingen hemlighet att det är KÄRLEKEN . Jag har så mycket kärlek att ge, är inte den typen som gillar att strula runt, jag vill satsa, jag vill uppleva kärlek och jag vill att det ska vara på riktigt.
Men det tål att väntas.... Det måste bli rätt också :)
Föressten att bero på min dåliga bloggning. Ge mig tips om vad just DU vill att jag ska blogga om :)

Jag ska iallafall bjuda er på lite bilder från helgens bus med Tessan :)
Föressten något nytt är väll att jag är korthårig och mörk igen ! Tack bästa Moster och bästa frisör!






Syns det enns att vi är uttklädda? Ser mer ut som att vi bara är porriga om jag får säga det själv, haha pinsamt!
Tessan föreställer iallafall "Alice i underlandet" och jag hembiträde av något slag, haha..
Jaja så kan det va!
Ännu en helg närmar sig och som sagt... Jag hinner inte med, vem gör det?
Så har faktiskt inga planer än så länge. Ska väll se till att styras upp något trevligt med Tessan!
Christin också hoppas jag? :)

Just nu är jag hos mina små syskon och har varit barnvakt medan deras mamma varit på föräldrarmöte. Maxiamaltmys, goare ungar får man leta efter, det är kärlek det  :)
Imorgon är planen att ge järnet på jobbet, köra så det ryker, chocka Henrik och alla andra och visa att JAG KAN JA! Fredag är en bra dag, positiviteten är på max, hos mig, kunderna och hos mina vänner! :) Allt börjar och slutar bra, i bästa flesta fall iallafall!
Hoppas ni alla mår bra och får en fin helg!
Puss och kärlek!



RSS 2.0