Jobb jobb jobb, nu sängen ....

Jobba sova jobba sova jobba sova... Men mest jobba ;) Hur hinner man egentligen något annat?
Kommit hem nu från 12-timmars arbetsdag, känner mig rastlös samtidigt som jag är trött som en idiot.
Blev att jobba över idag, fick en extra uppgift av Henke, ringa upp alla nekade ljudfiler och fixa till dom..
Är lite missnöjd med tidigare månadslöner, eftersom "heltid" på mitt jobb räknas som 34 timmar/veckan så blir det lite för lite för att vara nöjd helt enkelt, det är ju upp till mig, men det är ett val jag gör att jobba mycket mer då, några extra kvällar i veckan kan det vara värt för att det ska rulla in lite extra slantar helt enkelt.. :)
Jag trivs med vännerna på jobbet, oftast med själva jobbet också och brinner för att sälja! Så när det säljs då är mitt humör på topp, men när det är en nedförsbacke är det helt tvärt om.. Det jag känner att jag inte hinner med är träningen :/ jag som skulle köra stenhårt med Karem denna vecka! Jaja nästa vecka får jag ta tag i det också, kan ju vara bra att jobba på nu när jag har kraft till det, inte alltid den energin finns.
Känner att jag behöver roa mig nu! :)
Får se vad bus det planeras till helgen, kanske något storslaget.
Hoppas ni mår bra.
KÄRLEK PÅ ER


Tisdag, myskväll med bio :) . kära vänner, KÄRLEK!

Hej alla fina vänner! :)
Hoppas ni mår bra allihopa.
Jag har haft en supermys kväll med kära "tant berg" träffades för en middag på mingel efter jobbet och bio!
Såg Bröllopsfotografen, skön film!
Jag och Mia har alltid trevligt och kan prata om det mesta :)


I götet, sommaren..

Känns som att alla pusselbitar börjar falla snällt på plats för mig nu, känns mycket bra!
Det går bra, jag trivs med min vardag, har de underbaraste vännerna jag kan önska, och vad är mer önskvärt än sanna vänner? :)
Man lär sig med åren och tiden, har en hög erfarenheter av falska vänner som givetvis "dumpats" men jag tackar på ett sätt för det, numera läser man av människor så snabbt, blir så när man handskas med olika sorters människor i livet på gott och ont.
Jag har många vänner i olika åldrar, olika kretsar..  det är något jag känner positivt på. När man mognar och kommer i denna ålder, så har åldern ingen betydelse, man kan klicka mycket bra ändå.
Så ja vill bara lägga in en extra liten tanke till mina sanna fina vänner, kom bara på att tänka på hur mycket ni betyder :)

Nu ska jag sova, jobbet kallar ju även imorgon.. Imorgon ska jag sälja? Absolut :)

Tur att det finns något hett att vila ögonen på

KÄRLEK PÅ ER.


Tack vänner för en fin helg :)

Haft en toppen helg! =)
I fredags bjöds det på middag hos Annapanna, tacos och fler kompisar till henne kom, drack vin, spelade spel och hade det jätte trevligt ! Tack för det tjejer ! =) Sedan blev det utgång för hela slanten för mig och Anna, slutade ju inte fel det heller... Tack för en superkväll Anna!
Igår, lördag var vi som 2 döda sälar och spenderade hela dagen på en varsin soffa, mysigt värre! Anna lagade super god middag till mig, vilket lyx! ;) och gott vare! Pastasås med Anna touch, grejjer det! Jag vet inte vad det är men min vän är bra på det mesta när det gäller mat, smörgåsar och alltmöjligt, "magic fingers" eller någon hemlig krydda kanske, bra blir det iallafall, alltid :)
Vi somnade också på soffan, väldigt tidigt till tv, det som är så skönt ibland när det är dagar då man icke har några måsten, man kan bara vara.. Det behöver jag ibland, när livet är som stressigast.

Idag har jag haft en heldag med Christin, träffades på stan för en lång mysfika på Java innan jobbet :) Verkligen hur trevligt som helst, därefter gick vi tillsammans och avverkade ett arbetspass på 4 timmar, gick himla bra det med! Sen blev det hem till Chris och Samuel och spenderade kvällen där med massa mys, och snack! :)
Både Chris och Samuel är verkligen hur goa och glada som helst, himla kul att ha att göra med, tack för en fin kväll sötisar :)
Extra tummen upp för Christin som jag har så kul med och jag gillar dig starkt! :)
Så skönt med människor som är lättsamma att lära känna, umgås med och när man känner snabbt att det "klickar" :)

Nu ska jag faktiskt ta och stänga mina blåa och försöka få mig några timmars sömn.
Imorgon väntar en lång dag på jobbet, ska nog jobba över...
Hoppas ni alla haft en super trevlig helg ! ♥

ska snart köpa ny kamera så min blogg blir lite roligare.
Eller är det bara jag som tycker bilder gör det roligare och livar upp all  text lite? =)

KÄRLEK PÅ ER!


Ett litet hej på er :)

Tjenare alla fina fiskorvar där ute! :)
Jag ligger på min kära säng, död som en fisk just nu!
Hemkommen från ett arbetspass på 12-timmar, är det okej att vara lite halvtrött då?
Mitt löfte som jag utlovade här i veckan med träning har jag följt relativt bra, powerwalk varevigaste dag (utom idag, då blev det jobb istället, kan väll vara godkänt, inte direkt att jag prioriterade godis framför tv)
Har pratat med min kära vän Karem också angående träning, hon fick mig i form förut och kommer få mig i form igen, på måndag köör vi! :) Så det känns bättre nu att jag är fast besluten och laddad..
Nu ska jag tillaga en efterlängtat omelett kika lite tv och sen sova :)
Ointressant inlägg? Ohja, ville bara säga hej! :)
Hoppas eran vecka varit fin och helgen blir desamma ♥

KÄRLEK


En bekännelse och beslutan, nu ska det bli andra "bullar" ..

Nu har jag bestämt mig.
Jag ska ta tag i mig själv och nämligen...... komma i form! På riktigt.
Kändisar gör det, vännerna gör det, alla gör det... Då kan jag också!
Så fort man har bestämt sig för något, har ett mål,en vilja, en ork och ett "driv" så går allt :)
Jag ska göra en bekännelse. Jag skämms för mig själv vissa dagar, det börjar bli tecken på "tjockis beteenden" och då menar jag inte att jag är stor som ett hus, det vore löjligt att påstå det, men däremot har jag fått ett sockersug/beroende som får Anna Skipper att gråta! Det har varit veckor då godis har ingått i vardagen (gärna en påse lösgodis varje kväll vid tv) och varje gång tänkt, "bara idag" som någon j*vla alkis som tänker "bara en sista grogg" det är vansinnigt ju!
Jag är glad att jag upptäckt det innan det hunnit gått för långt! Numerna är jag inte bekväm med min kropp, vilket jag faktiskt varit i nästan hela mitt liv, tycker att jag varit normalbygd, inte för smal och inte för tjock men nu vantrivs jag och känner mig överviktig, med all rätt också eftersom det faktiskt blivit en sanning (!) jag har höjt mina siffror och nu snackar vi inte lycka som i försäljning utan på vågen! Inte det minsta roligt.
Jag förstår egentligen inte varför, jag som faktiskt gillar att röra på mig och syssla med olika slags former av träning.
Jag ska hitta tillbaka till mitt gamla JAG (där jag faktiskt vissa gånger kunde kalla mig själv för hurtbulle, att gå från hurtig till säckpotatis är icke charmigt!)
Mitt mål är att när jag får höra från någon att jag har en snygg kropp ska jag faktiskt också tro att personen i fråga talar sanning + att jag gärna kan hålla med om det själv också :)
Sen mår man ju bättre av att röra sig också, syssla med en aktivitet, då blir man gladare och piggare!
Kära vänner ni får inte tro att jag kommit in en någon depression eller något sådant, det har jag inte! Jag är lika glad som jag borde och brukar vara :)
Jag är mat älskare så det står härliga till, någon banting skulle jag aldrig syssla med, däremot kan man hitta tillbaka till den balansen med träning och onyttigheter på helger för att må bra också.

Nu har jag klagat av mig lite ;)
Gissa vad jag gjort idag? Nämligen varit och simmar , i en hel timme faktiskt (60 längder) så det känns mycket bra, nu kan jag sova gott! Och imorgon är det en ny dag, då blir det en annan träningsform helt enkelt.
Hoppas ni alla mår bra!
Nu ska jag mysa med tv och te, tidig morgon, behöver mina få timmar också.
Natti natti och Kärlek till er fina vänner!


Amanda och Tessans PartyLördag :)

Lite bilder från våran lördag!








Tur att Tessan skaffade sig en system precis när jag blev av med min ;)
Ha en fin dag mina vänner!
KÄRLEK

Godmorgon alla fina!

Godmorgon alla fina!
Nu sitter jag på jobbet, riktigt pigg!
Hoppas ni haft en bra helg, det har jag :)
Ni missade väll inte "ensam mamma söker" igår? tv3 kl. 20. Min vän Tessan var ju med, det var mycket roligt att se :) Synd bara att dom klippt bort så mycket som de tydligen gjort, Tessan av mig får du en klar tiopoängare, du talade bra, det syndes inte att du var ett dugg nervös heller och sen var du mycket snygg också! :)

Mitt internet fungerade inte igår, irriterande, har aldrig varit problem innan, funkar det inte idag heller ska jag gå till Telia och klaga ;)
Har givetvis bilder från lördagen som måstes lägga ut, dom kommer när dom kommer :)
Jag och Tess hade mycket rolig lördag, det var dansa hela kvällen! Lika roligt som alltid.
Ha en fin dag mina vänner!
KÄRLEK

Sovgott alla fina..

Hej nattfjärilar!
Hemkommen från krogen nu.
Tack Tessan för en sjukt rolig kväll! Som vi röjde på dansgolvet ;) som det ska vara helt enkelt!
Vi har haft super kul, skrattat,skämtat, dansat, röjjt och kvällen var helt enkelt mycket bra :)
Nu ska jag försöka somna snart,för jag längtar efter pizzan som jag tänker unna kroppen imorgon :)
Söndagar är ju mys rakt igenom, det blir softa tv och eftersom det kan vara lite bakis faktor blir det självklart lite onyttigheter på det!
SOVGOTT ALLA FINA!

En fin lördag :)

Hej på er!
Älskade lördag, en härlig höstdag!
Helt underbart väder var det idag! Så underbart när det är lite höst kyligt ute, solen lyser härligt på och löven skiftar i sina fina färger.
Mina syskons mormor är på besök i gävle  från halmstad så då blev det givetvis middag hos pappsen idag med hela companiet, super god mat blev det oxfile, potatisgratäng, sallad och mummisg efterrätt på det :) Sen tog jag, fredrika och småskyskonen en promenad till den "stora lekparken" och lekte lite där :)
Jag älskar mina syskon allihopa Fredda, Robin, Ebbsan och Ralle :) Kärlek på er!
Sen var det bara hem, duscha, göra sig redo för fest för ikväll är det Amanda och Tessans härliga partylördag! :)
Sitter nu hos Tess, har det galet kul och dricker vin i massor, snackar om allt man kan snacka om, skrattar, har kul och som vanligt så blir det super lördag! Amanda och Tessan ihop, lovar att det blir en jävla fest, kan bli galet kul, vi lovar er bilder också kära vänner!

Lite bilder från våran lördag :)












Nu ska jag och Tessilago fortsätta med våra trevligheter
Hoppas ni alla får en fin lördag!
Ilove you Therese! ♥

KÄRLEK


Friday, the best day :)

Då var det helg igen. Fredagen var riktigt mysig, från början till slut. Dagen börjades med frukost med gänget på jobbet, bra start... Dagen fortsatte med mycket bra försäljning, nöjd! Och det känns så mycket bättre att gå hem och ta helg när man har förtjänat det och gjort bra ifrån sig :) Sen blev det berggrenska på lunchen, det gjorde dagen perfekt! Tack arbetskamrater för att ni är ni :) Får inte nog av vissa av dom fisarna heller, kvällen spenderades hemma hos Anna, med gotta, Idol, bus och mys helt enkelt :)

Vill önska er en fin helg!♥


Vardagen fortsätter :) Ikväll blir det dejt med Tessan :)

Hej vänner!
Dagarna rullar på som vanligt...
Har gått helt okej på jobbet, känner att jag gett allt jag kan idag så kändes skönt att vara nöjd med sin insats även fast siffrorna inte var skyhöga, allt inom försäljning handlar ju inte om siffror, man kan ju faktiskt ha bra dagar iallafall genom att ha gett allt, argumenterar från tårna upp till håret och det tycker jag att jag lyckades med idag! :) Nu ska jag fortsätta med det så får jag in ett fint snitt snart hoppas jag... Som sagt, det gäller att alltid vara positiv! Igår sov jag hos Annapanna, ingen nyhet för er att jag är sugen på en utlandsresa va? ;) Och då menar jag ingen veckas charter (skulle sitta fint det med i och för sig) men jag menar, åka iväg ca året och jobba, uppleva saker och leva ett annat liv :) Lite nytt behövs i våra liv, eftersom både jag och Anna är super tagg på det blir det roligare, ja mena att göra det tillsammans såklart :) Så igår sökte vi 10 jobb till, i olika länder... Väntar på ännu mer svar, spännande.. Snart måste det ju ske en positiv förändring.. Som vi väntat menar jag.. Men den som väntar på något gott? :)
Jag har faktiskt varit duktig och cyklat till och från jobbet denna vecka, känns bra eftersom att jag jobbar rätt mycket finns det inte jätte mycket tid över till träning och motion så bra att kombinera på det viset, skönt men väldigt jobbigt, för jag har lånat mammas cykel och den är har dåliga däck tycker jag ;) däcken är smala och känns som luften åker ur för varje tramp man tar, haha så då blir det ju ännu effektivare träning gissar jag på?
Hur som helst... Någon som har en skrot cykel till salu? Jag vill ha! Med "tjocka" däck.... ;)

Nu ska jag åka in till stora staden gävle och träffa upp min fina vän Tessan :)
Det var längesen! Våra rutiner (jobb) krockar lite med varnadra, då tess alltid jobbar natt och jag dag, så finns inte alltid så mycket tid för att umgås, men vi tar den tid som finns, underskattad! :)
Nu var det längesen jag träffade min vän så vi har mycket att ta igen och snacka om.. Gissar att det kommer bli tjattra i timmar, därför åker jag in redan nu, blir en mysfika och sen Bio :) Vi ska äntligen gå och se "flickan som lekte med elden" har inte blivit av, men har hört att den ska vara super bra! Jag gillade ju första filmen skarpt så har stora förväntingar på denna också :) Hörs senare så får ni veta vad jag tyckte !

Hoppas ni alla mår fin fint! :)




KÄRLEK TILL ER !


Vet ingen bra rubrik på detta inlägg.. Men läget är bra!

Hej alla fina!
Ny vecka igen, nya tag? eller samma "tag" kanske.. Får se vad denna vecka bjuder på, eller helt enkelt vad Amanda själv gör den till! :)
Helgen har varit toppen! Fredagen har jag ju redan sagt mitt ord om, otroligt lyckad! Det måste vi göra om tjejer och killar! ;D Lördagen var jag och Anna E barnvakt åt hennes syster dotter, Nora riktigt gofis va det! :) Vi var på stan en sväng, åt mat, bakis pizza blev det efter många omoment! Jag har ju stora problem med min beslutångest, till och med vad det gäller mat.. Om det är någon man där ute som läser detta och blir förtjust, tänk om! Det är helt enkelt inte lätt att leva med mig ;) haha, skämt och sido.. Klart det är... Mer  + än - iallafall får jag hoppas. Döm själv... Föressten detta ska inte bli en kontaktannons, vet inte vad jag håller på med, nu ska jag hålla fingrarna i styr (på tangenterna alltså) ....

Senare på lördagen åkte jag till Anna W , ut till Råhällan... Mys på hög nivå, så det var en super lyckad lördag det med, umgicks med Annapanna, och hennes föräldrar, dom är så goa och kärleksfulla hennes familj tycker jag! :) Det är underskattad med familjetid faktiskt, det är sådant man kommer på nu när man blivit äldre och mognare.. Somnade på soffan vid 23 tiden, hehe tar igen sömn som det blir dåligt med i veckorna, vaknade nämligen 12 på söndagen, det innebär 13 timmars sömn, kanske lite för mycket! Men känns bra att vara uppvilad nu iallafall :) På söndagen kom resterande familj hem till Anna, på söndagsmiddag, det var jätte mysigt, åt jätte god mat, stek med alla tillbehör, riktig "söndags middag" tycker jag! Blev också efterrätt av både kladdkaka och äppelpaj :) Jag och Anna hade också bestämt oss för att vinna stor vinsten på BingoLotto och köpte oss en lott! Vi var nära många gånger... Men vann inget :( Det hindrar inte oss för att fortsätta, nästa vecka ska det också spelas! Då är det Volvo special, det innebär ett helt bingo spel med chans att vinna bilar på ! Vi vet att vi kommer att vinna en stor vinst snart, vi tror ju på tecken jag och Anna och precis när vi satte oss i bilen och radion startade (vi skulle då precis köpa lotten) då kom reklamen "du måste satsa för att vinna" haha självklart tog vi det som ett tecken från gud, det betyder alltså i våra söta huvuden att vi måste fortsätta spela för att vinna... Klart vi kommer ;)
Ska ta och spela lite bingo tillsammans med min älskade Farmor också någon söndag, slå två flugor i en smäll, hälsa på farmor min som jag inte har så mycket tid med annars i mitt hektiska liv (skratt) och vinna också, min farmor är en hejjare på spel och framför allt när det gäller att vinna.. Hon har suttit i "bingo soffan" i tv, vunnit på färgfemman.. Så jag har ju faktiskt "vinnar gener" eller det kanske betyder tur bara, haha låt se vad som väntar..

Nu har en ny vecka börjat, första dagen på jobbet gick suveränt faktiskt.. Första halvan "smör projekt" slängde jag iväg 9 st (3 i timmen) och andra halvan såldes det 4, (1 i timmen) "vanliga projektet" Så nu får det hålla i sig, annars blir jag munter och det är aldrig bra :)
Hoppas ni alla haft en fin helg och får en fin vecka..
ALL KÄRLEK !

call-up fest :)

Gårdagen var mycket lyckad!
Började hos Anna där vi gjorde oss redo för fest, drack lite vin och taggade till!
Vidare till det nya stället "Mocca" som call-up  hyrt för kvällen, där var det god mat, dryck, lekar och en riktig trevlig kväll helt enkelt! Blev Goya för mig, anna och Christine, det var kul det med! Dött med folk bara, men det hindrar inte oss från en dans och det var ju det vi var ute efter! När vi var klara där blev det efterfest hos Christoffer där några fler från jobbet redan var :) Jag och Anna kom isäng 5 imorse, super kul kväll! :)
Det tackar jag för mina vänner, ni gjorde kvällen till den bästa !











Kärlek till alla gofisar och hoppas ni får en fin lördag!


Längtar tills imorgon fredag! :) Blir kanoners dag!

Hej på er! ♥

Hoppas eran dag varit lika fin som min!
Började dagen med en tidig och lång powerwalk i det kalla men soliga höstvädret!
På ett sett väldigt härligt med hösten, luften känns så mycket friskare (kallare egentligen, haha) löven får en jätte fin färg och det blir helt enkelt mysigare och kroppen blir piggare när man går ut på mornarna..
Efter en fin promenad blev det att åka och göra staden, lite shopping och en trevlig lunch med Mia :)
Klockan ett var det dags för jobb, kändes riktigt skönt att vara tillbaka på jobbet, har varit fruktansvärt rastlös av att ligga hemma bara! Första halvlek gick super bra, eftersom vi satt på "smörprojektet" där vi helt enkelt säljer som  smör ;) och efter lunch var det det gamla svårare projektet och givetvis gick det trögare, men så kan det vara ibland, man måste ha motgångat också, så är det ju för alla!
Hittade en jätte snygg "chanel liknande" kavaj på H&M faktiskt, en vit med svarta kanter, riktigt stilig så den fick självklart följa med mig hem.. Letade efter en ny klänning också till den efterlängtade festen som blir imorgon..
Spanat in en klänning på favorit butiken VILA, tog tillfället i akt och faktiskt provade den också och den satt ju snyggt och självklart blev jag kär i den då! Så givetvis köpte jag den, och då kändes allting så bra! Att min klädsel inför festen var klar, slipper man grubbla över det hela dagen och prova halva garderoben och fundera ännu mer på kvällningen , haha viktigt att det blir rätt ju! När jag kom hem, tog fram klänningen igen, gissa vad?! den var trasig! :( Jag blev faktiskt riktigt besviken och ledsen, tyckte så mycket om den och det hängde inte så många kvar i butiken så finns nog inga fler i min storlek.. HoppasHoppas :)
Annars har jag packat en väska full av klänningar, kjolar och toppar.. Ska med Anna hem efter jobbet, vi ska göra ordning oss tillsammans och dricka lite vin innan vi beger oss mot Mocca där festen håller hus!
Kanske blir några fler brudar från jobbet också som förfestar ihop, det visar sig!
Kommer bli en galet kul kväll känner jag på mig! :) Bästa arbetskompisarna man kan ha, roligt att alla trivs med varandra det betyder ju inget annat än trevlig kväll :)
Imorgon är det ju våran lunchdag också, vi har gjort det till en liten tradition att alltid luncha med varandra på fredagar vi som jobbar då :)  så det är mysigt! Jag älskar fredagar, och morgondagen kommer bli bättre än vanligt kan jag tro.
På lördag har jag planer på att åka till Råhällan och till min älskade vän Anna W och leka med henne och mysa till det rejält, tycker det är riktigt mysigt där, komma iväg från stan och ut till naturen andras ännu friskare luft och bara umgås, det ser jag fram emot.
Blir en bra helg helt enkelt! :)
Puss på er mina vänner!
Ha en trevlig helg.
KÄRLEK



Ett skratt förlänger livet och enligt mig det bästa som finns


RSS 2.0