En fredag med min favorit ! :) och andra dumma tankar !

Det vänder... Idag har jag haft lite tur :) ... Fick nyss ett samtal av Johan på labbis ( ett cafe jag sökt jobb på ) dom behövde inga folk när jag sökte men nu behövdes jag igen, så nu får jag hoppa in där som vikarie ibland, kanon! Börjar nästa vecka, bra där :) satt inte fel med ett jobb nu. Nu måste jag bara ta tag i att boka resa så jag vet när jag inte kan jobba, för resan jaa den måste bli av :)

Har nyss varit och hämtat ut mitt lägg, tog 4 veckor för det att bli klart, grattis säger jag bara, äntligen ! ..
Det drygaste som finns är att sitta på banken lär jag säga, om det är 10 före får man sitta och vänta i typ minst en timme, ingen super hitt ! ..

Nu ska jag åka till stan med min älsklingsbabe Sarah, blir shoppa lite och en fika :) Sen ikväll ska vi hem till mig och grilla och så för att sedan ut på krogen :) Blir roligt det ! längesen jag hade kul nu känns det som, haft en tråkig vecka.. ska försöka göra det här sommarlovet lite roligare nu !

Måste bara tilläga att otrohet är det fulaste som finns ! Det lär väll alla tycka såklart men kan det gå till en viss gräns då?
Ligga med enns bästa kompis när man är tillsammans och sen göra slut? hallå man gör slut innan jävla idiot ! Man ska inte ha förhållande om man enns har en tanke på att ligga med någon annan ! Snälla människor sluta vara så omogna och betee er såhär väx upp och sluta såra folk.. Hatar när vänner ska bli ledsen och ta sånn jävla skit !

Jaja ha en trevlig kväll alla som förtjänar det ! ;)
Puss och kram // Ms. Q

Idag har jag jobbat bra :) en stjärna till mig ;)

Vad gör man när man inte har något jobb? Jag är sjukt jävla knäpp rent ut sagt, redan i februari fick jag panik och skulle skynda mig att skriva cv och personligt brev och sånt för att det skulle bli gjort och så jag kunde lämna in det till olika ställen så jag kunde få nått jobb den här sommaren men tror ni jag lämnade in det? nej, det är inte enns utskrivet från datan förfan, suttit och filat i timmar och fått expert hjälp med det för att jag skulle få det där jobbet jag ville ha men nej såklart att jag inte tagit tag i det mer än så ! .. Klantigt! Men hur som helst så vill jag ha nånting att göra hela tiden, blir så uttråkad när det inte händer saker. Självklart kan man ju ut och resa och umgås med vänner och sånt skojj :) Men idag har iallafall jag tagit tag i att måla huset, och jag är så himla flitig att jag gjorde klart allt idag, så idag kan jag tycka att jag ska ha lite extra poäng av mig själv, duktigt ! pengar till mig ;) ..

Hade velat partat loss lite och ut på krogen med mina brudar ikväll men jag ska vara ärlig och säga att jag är himla tråkig idag, är så trött att jag orkar inte, blir att bara stanna hemma. Kan vara skönt att ta det lugnt också, det här blir en lugn helg det.. På lördag fyller fars-gubben år då ska jag åka till deras husvagn och gratta han också :) medskogssjön, har aldrig varit där faktiskt, inte så mycket intresse för sånt om jag säger så, men om han fyller år kan jag väll ta en tur dit :)

Nu blir det glass och jordgubbar ! :) det är så mycket sommar med det ! I love it.
Eftersom vi inte får nå sommar här i sverige ska jag äta jordgubbar varje dag tills jag åker uttomlands och föressten ta mig till solen nu ! Ska fortsätta leta en bra resa nu också så jag kommer iväg någon gång .. Vill åka tillbaka till kusadasi, det var mer än underbart, det bästa ! .. Hoppas på att få en resa dit nu..

Ha det bra kära vänner .. Pusssar ! / Ms Qvarnström


Underbara sex and the city.. sluta inte ;(

Sex and the city, underbara sex and the city - Den filmen var otrolig ! Så himla mysig, fullt av tårar och skratt.. Tänker faktiskt inte skriva mer om filmens handling för jag tycker att alla ni som inte sett den måste se den själva ! 
 Nu är allt över, jag har sett serien om och om igen även sett filmen nu och nu? jaa nu vad händer nu? det blir inget mer? ett stort avslut. Ett hejdå, ett sorgligt hejdå. Det kanske låter löjligt men vad ska man göra när man vet att det inte blir något sex and the city mer? vem ska hjälpa oss alla vilsna tjejer genom livet? om inte Carrie, samantha, miranda eller charlotte? För det gör ju dom bäst, alla liknar vi väll någon på något sätt? eller iallafall vill likna kan jag ana, haha. Ja mena vem vill inte leva det livet? Jag skulle drömma om det ! Åhh vad jag vill ha Mr.Big nu ännu mera! Man kanbli galen på han men ända så är han ju så underbar, på sitt sätt och på det sätt jag tycker om, han är så fasansfullt snygg och så charmig, och rik (!) ;) ... Ge mig en svensk kopia av honom nu tack ! skulle uppskattas så mycket.. :)

Dagens ros..

Har ju lovat att skriva en rad eller två om min vän Sara, nu ska det bli gjort !
Dagens Ros går till Sara Kylli ! . För att jag nyss mött dig men känns som vi har känt varandra hela livet.
För att jag trivs med dig och har alltid roligt vad det än är (:
Du är bra gumman ! . Och det sa ju bara klick ;) eller hur ? haha..
Min babe  ;D




Sex and the city the movie !

Idag är det iallafall bokat och bestämt. Missade premiären igår men idag blir det av, äntligen !
Sex and the city the movie ikväll med tjejerna..
Jag längtar ! är beroende av serien så ja? jag kommer älska filmen ! :)
Det blir Jag, sarah, sandra och Kylli än så länge. Mys !
Någon som redan sett den ? värd att se va ?
Puss / ms.Q

Ta mig till värmen nu nu..

Ta mig tillbaka till värmen, solen, stranden, havet och underbara människor !
Jag vill till utlandet nu nu nu ! Vill åka tillbaka dit jag va, finns ju inga resor..
Kan inte någon som har bokat resa till Aqua Fantasy avboka för min skull ? ;) ..
Bara att hoppas på att det dyker upp något :) Annars måste jag åka nån annanstans, är sjukt sugen.. Less på sverige och gävle nu igen, vill dra iväg 2 veckor. Visa mig en bra resa så åker jag. vem är sugen på att hänka?



Där har vi min solstol på en fin ö =) Underbart det skulle vara..

Dagarna som gått - party ..

Jag vet att jag är dålig på att uppdatera, förlåt för det men kan ju bli så ibland..
DubbelBakis idag då, såklart att man ska få skit för att man har kul, haha..
Torsdag : Det var grymt kul ! Partykväll med sandra,sarah å jossan..
Först på förfest hos sandras syster, sen blev det sun city! 
blev efterfest hos mr.Dream för min del, vilket var mycket trevligt.. =)
Josephine fyllde år också, stort grattis! :) Nu börjar alla fylla år på löpande band, härligt att alla är 18 nu när sommaren är här.. Så även Grattis till min härliga vän sara som fyllde år i tisdags ! <3

Igår midsommar : Haha firade inte midsommar på det sättet som alla andra kanske gjorde, va tänkte att jag skulle vara i engeltofta hela dagen med släkten och så hos min moster. Men som sagt så hade det blivit party hela natten så va rätt slut och huvet höll på att explodera så jag vågade inte ta mig från sängen så jag övervägde att sova istället. Vaknade upp vid en 18.00 (!) jag vet det va rätt sjukt faktiskt.. Åt middag ensam, hoppade in i duschen och skyndade mig och fixa och dona med allt för att sedan möta upp tjejerna och dra på fest. Va hos Löhman så det va ju inte så långt :) Rätt mycket folk som strömmade in faktiskt så det va kul, när vi va på väg hem till mig hamnade vi istället hos några grannar på efterfest, trevligt trevligt.. jag och sarah va tydligen inte nöjda eftersom vi tog oss in till stan och gick vidare till danne och joel och va där ett tag, så som sagt idag är jag ganska slut igen då ! Men tack allihopa för roliga dagar och trevligt sällskap :)

Nu ska jag åka och käka max med mami, gud så gott! det finns typ inget godare.
Ikväll var det tänkt att jag skulle gå på sex and the city filmen med brudarna, men vi är ju så dumma som inte bokat biljetter så det är klart att det skulle vara slut. Oväntat, jag som längtat så, jaja får gå imorgon istället. Kan vara skönt att bara stanna hemma idag också, kan ju inte vara fart och fläkt jämnt.. Jag är slut som artist !

Kommer bilder från helgen senare ! :) ( när jag får dom om sarah ;) hon har ju blivit fotograf nu så man kommer inte undan längre, hehe.. )

Sarah och sandra - Ni betyder guld för mig, ni är dom bästa, har alltid så roligt med varann och kan lita på er till tusen. tack för att ni finns i mitt liv, stor plats i mitt hjärta brudar ! .


Helgen ! :) <3


Min födelsedag ! Fredag : Hela dagen var lyckad ! Jag, anna å sandra käka lunch på berggrenska och drack några cider som start på min födelsedag, mysigt värre .. Blev gratta Josse och sabina när dom tog studenten också :) grattis grattis till alla som tagit studenten nu ! :)
Började kvällen med middag och föfest hos mig, sen blev det hangloose.. Absolut en lyckad kväll tjejer, tack för det !
Alla fina pressenter jag fick ! ni är underbara mina ladies ! <3

Igår Lördag : Va väldigt trött efter 2 hårt festande kvällar, haha .. vaknade upp med en halv hamburgare i sängen och alla pommes utspridda överallt, hade dressing i håret och nej jag mådde inte jätte bra ! Fan, vilken fylla ! jaja man fyller ju bara 18 år en gång i livet, skit samma om jag gjort bort mig på något sätt, jag hade iallafall kul ! huvudsaken det..
Men iallafall så skulle jag ha lite kalas med släkten, så de kom vid halv 5 fortfarande sjukt trött och dubbel bakis, bara att bita i hop och se pigg ut, haha... Fick en massa mer pengar då också :) Tack allihopa för alla bra pressenter :)
+ i kanten för mamma som gjorde sjukt god mat igår, tapas :) ..
Kvällen blev en aning lugn men trevlig, jag å anna pallra oss ner på stan och hyrde film och hade riktigt mys :)..

Nu ska jag drömma mig bort och kolla resor, vill åka nu nu nu... ska använda alla pengar jag fått i födelsedagspressent och åka iväg 2 veckor, skulle va underbart om ja bara hittade någon bra resa nu !

Föressten alla gävle bor, vad händer på midsommar? :)

Några bilder från i fredags :)




13 juni ! min födelsedag !

Vad är det för en dag ? jo det är ingen vanlig dag för det är Amandas födelsedag, hurra hurra hurra ;) ..
00 i natt blev jag 18 år ! så det firades på krogen med ms.ström och ms.svedberg .. Mina favoriter ! hade väldans trevligt som vanligt ! Tack för en lyckad kväll tjejer ! :) ...
Vaknade nyss, fick frukost på säng av mamma och syrran, fick även lite pressenter då :) rese checkar, samanlagt 4500 nu :), klänningar av syrran och massa körlektioner och underkläder och sånt.. Blir släkten på lördag eftersom jag ska fira med brudarna ikväll.. Blir middag, fest och sen utgång :) , kommer bli kul ! stekit !
Nu ska jag träffa på anna, sandra å sarah och luncha på brända.. hoppas dom är vaken nu bara ;)
Ska även gratta Josefin Palmqvist, massor av grattis pussar och kramar på dig idag när du tar studenten ! du är bäst babe ! ;D ...

See ya ! puss / ms. Qvarnström "födelsedagsbarnet" ;) ..



Några bilder från igår :)







Turkiet... vill tillbaka !

Hallå där igen, det va längesen man skrev en rad eller 2 här..
Har vart nå fel på bloggen, med flytten å de så jag har inte enns kunnat skriva föränn idag :) så nu har jag glömt bort allt ;P
Närå, har ju varit i turkiet och det var mer än underbart ! jag mådde toppen där nere om jag säger så ;)
Hotellet var fantastiskt bra och roligt, hur stort som hellst, hann ju inte enns lära mig att hitta där på en vecka, va alldeles för kort tid.. att jag ska tillbaka ? det är ett måste ! så tråkigt när man träffar massa nytt folk och nya kompisar som man bara ska lämna sådär, känns inte lika roligt, träffade underbara människor som man saknar ! .. Kenji, something special ! <3 du gjorde min vecka underbar, tog mig till de finaste platserna och roligaste discona och det kunde inte ha varit bättre, Armani, Lycky och Sema något extra ! :) Vill träffa er nu igen .. Blev även mycket shopping, väskor, väskor vad jag gillar er :) en båttur som var underbar och solen och havet är ju toppen det med ! det va sommar, nu när jag kom hem, kom jag tydligen hem med oturen i mig = dåligt väder till sverige, sorry ..

Några bilder från resan :)



Nu drar jag till turkiet, sköt om er !

Nu drar jag till Turkiet !
Hoppas ni inte saknar mig allt för mycket ;)
resfeber? nej då, jag är absolut inte rädd för att flyga, har bara skrivit avskedsbrev till de närmaste " ifall att" det händer nått :/ men hoppas väll på att det gå bra, danne sa ju ändå att det inte hade störtat något plan varken till eller från arlanda på 10 år (!) haha å andra sidan så låter det som att det är dags för det snart och med min vanliga otur ska väll det hända mig. Nej då, tänka positivt vare !
Jag ska ha det underbart ! ( nej då, bli inte avundsjuk nu ;)   )
Och föressten, grattis på födelsedagen Anna ! Min gullunge, ha en toppen dag och hoppas din resa varit bra !
puss på er ! / ms. Qvarnström

image96


Lördag, en dag kvar, en dag kvar ! ;)

Amandas otur...
Skulle bli en lugn hemma kväll var det tänkt, men när sarah va sugen på fest är det klart man själv blir sugen, sitter ju aldrig fel med lite partaj.. klockan börjar närma sig 22 skyndar in i duschen för att sedan göra oss ordning snabbt som fan, klockan går ju.. Har ingenting att ha på mig (!) packat ner allt.. Hittar något iallafall, tur det ! Ska platta mitt hår, plötsligt börjar min plattång brinna ! ja det är sant, den brann ! det var sjukt läskigt, världens jävla bränn märke på handen, det var inte snyggt, såg ut som att det satt nått jävla tomtebloss på sladden, den bara sprutade, haha sjukt.. Kom iväg till slut, drog till Adde, med han, fia, sara, sarah, jeanette, patrik, danne och joel.. Va väll trevligt tills alla skulle ut på krogen, såklart, ska inte klaga för jag hade kunnat följa med men valde att åka hem och sova eftersom jag ändå ska åka tidigt imorgon bitti, måste ha lite sömn innan resan, det var väll rätt smart tänkt av mig ;) .. Ååhh som jag längtar nu ! bara några timmar kvar sen drar jag iväg till solen och dess härligheter ! kommer bli så skönt ! precis vad jag behöver nu.
kommer sakna mina babes, men som sagt när jag kommer hem då jävlar, blir det fest , jag fyller ju nämligen år då ! yeeah ! efterlängtat !
Vi ses om en vecka folket ! Puss på er ! / Ms Qvarnström  image95 


RSS 2.0