Trevlig söndag :)

Hej på er!
Är ni nöjd med helgen?
Jag är jätte nöjd med min jobb helg :) Riktigt roligt att jobba när man trivs, och nu börjar jag komma in i detta =)
Igår krängde jag skor för närmare 20.000 och idag 8 så klarade budgeten fast jag var ensam, nööjd! =)
Efter jobbet for jag hem till Eva,Raj och Mayalu :) Har jag inte fått nog av Eva?! Träffats på jobbet varje dag denna vecka, både underbar vän och chef :) Längesen jag träffade lilla Maysan, flera veckor sedan faktiskt! Så det blev massa lek och mys... Raj bjöd på godaste maten, nepalesisk, för er som inte ätit, kan inte beskriva hur gott! Raj har ju haft resturang i Indien, och är kock, riktigt grym! ;D Eva bakade god paj också, så jag rullade verkligen hem ikväll! .. gjorde jag faktiskt också med tanke på att jag rullade hem på cykeln! Hahaha ;-)
Imorgon har jag ledig dag!
Ska sova ut, det ska bli skönt! Mitt huvud behöver sova nuu... Riktigt söndag tröttis nu känner jag, varit en intensiv men rolig vecka! Måste ladda batterierna för en lika fin och energifull vecka! :)
Godnatt kära vänner!
Hoppas allt är bra med er. KÄRLEK!

Trevlig lördag på jobb och sedan med älskade syskon :)

Hej på er!
Idag var det en fantastisk rolig jobb dag, löningslördag, mycket folk :) Mycket skor sålda, mycket trevliga människor :) Det var roligt helt enkelt, så dagen rullade på snabbt!
Efter jobbet cyklade jag till valbo, var tvungen att stanna halvvägs, trodde jag fått punka, all luft i däcket var ur och det hände inget när jag pumpade den.. Pumpade med någon stor konstig grej (gjorde tydligen fel) Fick Ringa Pappa och be han hämta mig, då blev han mindre glad, hehe när han kommer, tar han cykeln, går fram till rätt pump och säger sedan"sådär nu kan du cykla!" Jag kanske kan vara en aning puckad, men aja, man kan inte veta allt ;-)
Kom hem till pappa coh lekte en massa med mina älskade syskon, Hade disco med Rasmus för fulla muggar, ingen kan rocka loss till "manboy" som min lillbror :)  Riktig gobit!
Sanna kom också och umgicks, trevligt värre! Vi kollade barnprogram med de små och dansade till Chipmunks ;-)
Pappa,Susanne och vänner till dem har ätit surströming ikväll (BLÄ BLÄ BLÄ) Luktar inte gott alls! Men sjukt nog så blev man till slut van av den lukten och tänkte knappt på det!
Jag åt godare mat med syskonen, lövbiff pommes och sallad :) Mycket bättre!
Nu har jag sjungit kareoke med de äldre för fulla muggar, roligt vare! Fult och Falskt sjunger jag! Och förlorar hela tiden, men vad gör det ;-)
Nu är jag trött som aldrig förr!
Sängen väntar.. Sover kvar i Valbo :)
Imorgon blir det tidig morgon, cykla till stan för att jobba med att sälja massa skor =)
Godnatt kära vänner! Hoppas ni mår bra och har en trevlig helg!
KÄRLEK!

Min lugna fina fredag :)

Hej på er!
Vad gör ni en helg som denna?
Jag jobbar och står i :)
Idag var jag ensam på Ecco första gången, men det gick strålande bra :)
Rätt mycket folk idag, så mycket skor såldes det!
Trött efter arbetsdagen har jag legat på soffan och latat, springer ner och tvättar emellanåt.. Nya fredagsnöjet, tvättning ;-) hihi...
Gick till Elli och Tim och umgicks lite, nu skulle dom ut så då begav jag mig hemåt :) Ska läsa en bok och sova!
Imorgon kallar jobbet igen, klockan 9 börjar jag, Ecco öppet mellan 10-17, Jag är där, så kom du också :)

Hoppas ni har en fin helg mina vänner!
Ni som partar loss, tänk på vad ni gör ;-) Imorgon är det verklighet och kan komma en stänk ångest! Bara vanar, jag är erfaren ;-) Just därför är det så himla skönt att jag bestämt mig för ett lugnare liv :) Ett tag!

Jag är lite ledsen ihjärtat ... Jag är kär... Och jag hatar det!

Godnatt vänner!

<3



SyskonKärlek ♥


Arg, less och irriterad ..

Jag är arg! :(
Och det är ju inte alls bra eller hur!
Finns många saker som snurrar i mitt huvud, har kämpat för att fixa det! Men finns inget positivt alls med detta..
Jag ska berätta!
Jag köpte min Iphone i början av juni, hade inte haft den länge alls innan den fick en liten fuktskada... Men det fungerade lika bra ändå! Endast lite suddigt i hörnet men det får jag helt enkelt leva med tänkte jag, hade ingen lust att lägga pengar på att laga det just då helt enkelt!
Nu i förra veckan gick Iphone sönder.... Finns ingen logisk förklaring alls! (Det är Sant, jag vet att jag kan vara klantig rätt ofta, men denna gång var det ej jag) batteriet dog i telefonen, självklart laddade jag den som vanligt, i över 12h men inget hände! Dagen efter vandrade jag ner till Telia Butiken där jag köpt den, killen sa att det inte var fel på laddaren utan telefonen, de hade haft många sånna problem med Iphone, men visste ej va det var! Så den behövdes skickas in! Så jag gjorde det och skulle få tillbaka den efter 2v...
Denna vecka får jag ett brev som gjorde mig galen av ilska!
De står att min iphone har en fuktskada, vilket ej täcks på försäkringen, (och går inte att laga) så jag har 2 alternativ att välja mellan alt.1 betala 3700kr och få en helt ny Iphone.. Alt.2 Betala 220kr för att skrota min Iphone (!) Helt sjukt eller hur?! Det var ju icke fuktskadan som var problemet!
Så jag stormade in på Telia, lite halvt upprörd... Ifrågasatt detta, då sa de att det var inte fuktskadan som orsakat problemet (visste ju jag med) men så fort det finns en fuktskada på telefonen så upphör försäkringen att gälla!!!!!!!
Kul va?! Framför allt när jag inte jobbat på hela sommaren och inte får in en krona föränn om en månad.. Jippi!
Ja mena för ca 3månader sedan köpte jag Iphonen min för 7000kr, den ska inte gå sönder såfort! Och jag ska inte behöva betala hälften av summan igen för att få en ny.. Helt fel enligt mig.. Och jag är urless på detta tjaffs som tagit massa energi från mig denna vecka!
Men vad gör man, jag vill ju ha telefonen! Känns ju sjukt onödigt att skrota den, vara bunden till att betala ett abbonomang med massa tillägg i 2år...
Avskyr verkligen allt som har med pengar att göra.
Ursch vad less jag blir!

Förlåt mina vänner, men vara bara tvungen att avreagera mig lite :)
Har ni också haft problem med Iphone? Vet måånga som har!
Så satsa helt enkelt på en annan telefon ni som är ute efter en ny! Eller täckna en drulle försäkring, det är egentligen det bästa!

Hoppas ni alla fina får en god natts sömn.
KÄRLEK!

En givande dag!

Hejsan!
Idag har hela dagen bestått av Ecco Activ Kick Off!
Alla Ecco personal från massvis av städer, träffades på Hotell Winn (Clarion) Åt lunch allihopa, jätte god lunch buffe :) Sedan var det möte/utbildning av produkter, nyheter, tävlingar osv.. Har lärt mig massor om skor, skinnmaterial, hur man vårdar olika skor, vilka sulor osv.. Massor, har ett tjockt anteckningsblogg som jag ska plugga på ikväll, så även jag kan bli en bra säljare i Ecco Butiken ;-)
Det var en givande dag, och jag är glad att jag fick vara med :)
Nu är jag hemma, tänkte laga ihop någon enkel middag och sedan bege mig ut på en powerwalk :)
Någon sällskapssjuk vän som vill hänga ikväll? Just give me a call :)

PUSS!


Jag trivs, jobbar på och har det bra :)

Hej alla vänner!
Jag trivs med mitt liv just nu :) Till och med vardagen (jobb) och det är ju helt underbart!
Jobbar 9-19 idag, så jag lärde mig både öppning och stägning, inför helgen då jag blir ensam, så nu klarar jag det mesta i Ecco butiken, har fått lära mig på det ena och det andra... Mycket att kunna angående Ecco skor!
Säger bara ett ord. Kvalite!!! Kan vara värt pengarna, har provat de flesta skor och det är faktiskt utan att överdriva himmelriket för fötterna!
Jag själv skulle verkligen behöva ett par! Har så ont nu efter att ha stått och gått hela dagarna, mina fötter värker, blåsor och allt :(
Men jag ska inte klaga, trivs med jobbet och arbetskompisarna är gulliga :)
Så jag är bara glad, en glad amanda med blåser på fötterna, men vad gör det ;-)
Har nyss ätit massa god mat, lyckades verkligen ikväll med middagen lär jag säga, KorvStroganof, Pappas recept! Han är kung i köket :)

Jag ligger på soffan och bara vilar och glor på tv..
Skulle önska att jag hade en underbar att mysa med, bara det som fattas :)
Hoppas ni mår bra!
KÄRLEK

Fin helg och nytt jobb :) Känns bra!

Hej finaste vänner! :)
Hur mår ni?
Har helgen varit bra?
Min var kalas..
Men en sak som är säker... Nu blir det många vita veckor för Amanda framöver... Det valet gör jag av glädje :)
Lördagen blev det parttparty... Började med att mina fina vänner Tessan, Elli och Sanna kom till mig, vi drack vin och hade det jätte trevligt :) Pratade på som vanligt, alla lärde känna varandra osv.. Så kul :) Sedan kom det fler och fler folk och det blev lite av en fest här i min lilla lya, men kul var det :) Vidare till Slicken!
Blev för mycket dans, för mycket alkohol och natten slutade underbart i sängen! Vaknade upp av Mallan som tyckte vi skulle käka bakisPizza så självklart gjorde vi det :) Sedan blev det mys hela dagen med M. Sov lite då och då, haha så på kvällen/natten hade vi mycket energi och promenerade runt runt tills vi blev trötta igen :)


Söta tjejer.

Fina Elli, nyklippt och snygg :)



Som vanligt så hade jag en rolig kväll med mina vänner! :)
Så glad att jag har sådana fina vänner som jag faktiskt har :) Ni gör mig glad!

Från ett glatt hörn till ett annat.. Jag är lycklig just nu känner jag!
Idag var första dagen på nytt jobb, DinSko :) Det gick riktigt bra och var jätte roligt! :)
Och inte nog med det.. Jag har fått vikariat på Ecco också! :) Tack tack bästa Eva för att jag får göra detta! :) Så kommer alltså jobba på Ecco men även extra på DinSko, jag vill jobba så mycket jag får :)
Detta kommer bli bra mina vänner! :) Det passar mig att jobba i butik, äntligen får jag göra det igen!
Så hela veckan är fullproppad av jobb,utbildning osv.. jag trivs :)

Nu blir det duschen sen sängen!
Jag läser en himla bra bok :) Mys!
Natti!
KÄRLEK


Blev en trevlig fredagkväll till slut :)

Hej på er vänner!
Hur mår ni?
Vad händer för er denna fredag? :)
Jag och Sanna har haft en tuff dag, men eftersom vi har varandra så rycker vi fort upp oss :)
Jag vaknade upp ur min lilla koma och åkte hem till susanne och syskonen... Älskade syskon ♥ Behöver bara träffa er söthjärtan så är jag lycklig igen :) Lekte, goste, fikade och allt :) Sedan trampade jag till Ingrid och Putte, Sannas mormor och morfar.. Nu sitter vi alla fyra, dricker Sangria, äter gotta, vi berättar allt om kos resan och så :) Till slut spårade vi och musiken höjjs, rumporna skakas ;-) I varsin mysdress står jag och Sannis, sjunger och dansar och är verkligen på hugget, härligt :)
Mysigt att bara sitta här i valbo i deras hur, långt bort från stan och från "verkligheten" bara mysa på, har det trevligt, vara oss själva utan att skämma ut oss det minsta :) Och skulle vi göra det är vi lika omtyckta här ändå ..
Vi ska sova i deras mysiga stuga inatt.. Mysis :)

Hoppas ni har en fin helg mina vänner! :)
Efter denna helg kör jobb och vardag igång på riktigt och festlivet avslutas :) Oj vad sommaren rullar på snabbt mina vänner! Men jag ser fram emot måndagen så mycket :)
KÄRLEK!

Bad day!

Håll i hatten vilken natt det har varit!
Spontana partykvällar är roliga :)
Jag och Sanna blev vin sugen så kilade ner till systemet och handlade hem både Rose och Sangria..
Ellie och Tim kom, vilket var jätte trevligt, har inte träffat den sötisen på hela sommaren, Ellie har varit i Nynäshamn och jag har ju faktiskt flängt runt en massa jag med :) Så var lite babbel att ta igen!
Mycket Sangria att dricka, skratt och härliga vänner och det blev en super bra kväll helt enkelt!
Vi begav oss till O'learys för lite vin sedan blev det Slicken.. Där skakade vi rumpa och hade skoj! :)
Idag däremot.. Jag mår inte alls bra.. Ångesten tog över på riktigt idag, jag vill inte gå någonstans utanför mitt täcke.. Här ligger jag tryggt! Bästa Sannis kom som en blixt imorse när jag ringde och hade lite bakfylleångest! Så nu har vi båda legat och stöttat varandra i dumma saker man kan göra när alkoholen besöker kroppen! Ursch, ibland blir det för mycket och spärren försvninner helt och hållet, men göra bort sig kan vi alla göra och det går väll över så småningom! Hoppas jag, annars får vi väll ta och flytta långt bort från stan! :)

Jag vet att jag får skylla mig helt själv över mina egna handlingar, något annat säger jag inte! :)
Men jag vill spola fram tiden några månader så vissa personer glömmer........

Hoppas ni alla fina vänner har en trevlig helg och mår bra.
KÄRLEK


Glad över lite förändringar :)

Hej på er! :)
Nu är det mycket som händer i mitt liv..
Har hållt det för mig själv eftersom allt inte varit helt klart, men nu är jag fri att berätta för er alla vänner :)
Det handlar om jobb..
Som säkert många vet så är min dröm när det gäller jobb att jobba i butik, med mode osv... Så nu har det bästa på länge inträffat! Jag har fått extra-jobb på DinSko! Världens bästa Eva har sett till det! Tack för det underbara du ♥ På måndag börjar jag där, blir provjobba 2 dagar men jag är säker på att både jag och de kommer vara nöjda ;-) Haha, man måste faktiskt tro på sig själv för att komma någonstans!
Sedan ska jag börja sälja lite försäkringar igen också! :) Lite extra jobb på mitt gamla goa jobb igen också! :)
Har saknat gemenskapen och alla människor där så det ska bli kul! Slutade ju pga. Dålig motivation, men efter en lång ledighet och ett annat jobb emellan har jag insett ett och annat :) Plus att jag kommer vara på DinSko halva tiden så kommer jag säkerligen klara av det på ett mycket mer positivt sett! Så nu är jag bara lycklig över allt på jobb fronten, känns bra helt enkelt :)
Har varit på Call-up halva dagen känns det som, haha så många vänner där som jag ville babbla med, och möte med chefen !
Nu blir det mot staden, lite shopping och fika med MallanLJ :)

Hoppas ni alla mår bra!
Och ser ni, solen skiner på oss idag! :)
KÄRLEK


Regnet öser ner och vi myser på :)

Hej alla glada :)
Regnet öser ner som det ska, det öser ner nu....
Lite mysigt tycker jag! Så kan man vara inne och bara vara utan dåligt samvete..
Och jag känner mig sjuk också, tung i huvudet, illamående och lite smått febrig.. Dåliga kläder i dåligt väder?! Hmm vad vet jag! Vilar och käkar alvedon iallafall och hoppas på att kroppen kommer tillbaka och mår fint igen snart!
Malin kommer hit så vi ska mysa sönder framför tv och laga god mat :)
Jag skulle nog kunna få för mig att gå ut och ställa mig i regnet för ett tag också, det är mysigt tycker jag! Men jag är ju rätt konstig jag med :/
Haha Hoppas ni mår bra.
Kärlek!

Min fina helg :)

Hej på er alla vänner!
Hur har eran helg varit?
Min har varit fin :)
Fredagen... Shopping på staden! Hem till far med familj på middag, lekte lite med mina fina syskon och babblade på med de vuxna :) .. Hem och göra sig klar för en spårad kväll med min vän Sannis :) Det blev både Sangria, Rose och Corona! Grekisk musik, dans i vardagsrummet tills vi begav oss till Slicken för att dansa vidare och det var party på hög nivå! En jätte trevlig kväll :)



Vad gör vi? Nuuuu Kör vi! =)

Hahaha vad gör vi på denna bild? Eller jag?! Ser ut som jag mosar min vän, men skulle nog bara kramas lite :) hihi... Malaca 1 och Malaca 2.. Hej hå! Knasigt kan det gå! ;-)

Lördag.
Spenderades med min gamla goa härliga vän MallanBallanEhrnlund!
Stumpan, nyopererad och allt.. Hoppas nu magen blir bra nångång! Vi hade iallafall en jätte mysig dag, hängde på Java hela dagen, åt och babbla om gamalt och nytt :) Sedan hem till Mallan och chilla ännu mera :)
Kvällen blev film och gotta och tidig kväller, skönt det med ibland!

Söndag.
För idag har jag varit i huvudstaden.. På grönalund hela dagen! Min kära Faster bjöd med mig :) Tack för att jag fick följa! Jätte roligt..
Så nu kan jag pricka av mycket roligt från denna sommar.. Har även åkt några gånger i bergodalbana.. Det är ju ett måste! Wiho vad kul ;-D
Har nyss varit ute på en lång powerwalk, satt fint! Rensa huvudet lite (eller mycket) behövdes!
Nu blir det te och film :)
Imorgon är det jobb som står på schemat...
Snart händer det riktigt roliga saker för mig på jobb fronten.. Återkommer om det ;-)
Hoppas ni alla mår bra och haft en bra helg!
Vi hörs!
KÄRLEK


Ont i rygg dag :( Men Sangria dag, I like :)

Hej alla vänner!
Fredagen den 13 (!) Då föddes jag... Såååklart ;-)
Vad tycker ni om sådana "otursdagar" ?! Jag är då inte rädd!
Tycker det blir fredagen den 13 var och varannan månad.. Hehe!
Nog om det..
Sitter och jobbar och sliter..
Idag mår min rygg sämre än sämnst! Ingen hitt alls!
Har haft ont i ryggen sen kos.. Hade förfärligt dåliga sängar.. Sängarna var seriöst så hemskt osköna att jag valde golvet framför sängen, hade heller ingen AC men hade kallt kakelgolv så jag verkligen drogs till golvet, blev några timmar per natt i 4v på hårt golv.. Nu är min rygg totalt förstörd, den skulle nog gråta om den kunde! Jag börjar nu blir riktigt jävla orolig för att få problem för livet, seriöst det blir faktiskt värre och värre för varje dag... Inte en knut som står rätt till! Jag ska ringa en kiropraktor! Eller gå på massage eller någonting! Typ NU!!!
Stackars min lilla rygg! Så om någon ser mig på staden när jag går som en tant eller liknande, jag är 20år (sant) men kan bara inte gå som en 20åring.. Uppfattat? :)

Jag verkligen längtar tills ikväll, då är det Sangriaaaa! Jag ska låta Sangrian stå i centrum ikväll! Bara Sangrian ingen annan ;-) Jag antar att Sanna står hemma och tillverkar massvis av liter just nu.. Oj vad vi älskar! Farligt gott, riktigt farligt.. Kan bli en farlig natt?! Oh I like :)
Vi ska göra krog premiär i Gävle, vår lilla stad! Jag har shoppat fin blus, supersnygga högmidjeshorts.. Kanske kan bli något... Dock har jag gått upp ca (!!!!!!!!!) kilo denna sommar, så känns som jag har dålig klädperiod helt enkelt.. Kan bli något sexigt, kan bli en sopsäck, det visar sig mina kära!
Nu ska jag intervjuva någon gubbe!
Ha det bra! Hörs sen!
Om just DU vill massera min rygg! Ring bara ring, helt gratis och allt ;-)

KÄRLEK!

Att bli äldre och annat roligt :)

Hej på er alla glada! :)
Jag sitter på jobbet, betar av intervjuv på intervjuv :) Det går bra nu! Men jag är sjukligt uttråkad! Hehe, men så kan det vara man kan ju inte alltid ha det roligt...
Har iallafall haft en bra lunch, blev underbara Java, underbar foccacia med en underbar vän = Sanna :)
Nu längtar jag bara tills jag slutar så jag får gå ner på staden med min underbara vän! Imorgon ska vi göra comeback i stadens nattliv, behöver se snygg ut! Vill ha något nytt! Jag vill jag vill jag vill!

Igår fyllde min fina syster 18år! Blev firande, med god mat mamma kockade ihop och en massa fina bakverk på det såklart :) En massa fina pressenter såklart, av mig blev det bok (BlondinBellas) och underkläder :)
Jag hoppas att din födelsedag blev bäst systeryster! :) Och att kvällen med dina vänner blev lyckad..
Kommer själv ihåg den dag jag fyllde 18 (haha nu lät det som evigheter sedan) man kände sig plötsligt så vuxen, alla dörrar öppnades, man blev "fri" .. Det är en speciell känsla...
När jag tidigare i år fyllde 20år, då blev det ännu "värre" Nu får jag göra allting, så det är väll då det gäller att komma på något annat bus?! Haha ;-) Men vad! Nää nu måste jag spåra känner jag! Detta går inte, man kan ju inte vara vuxen på riktigt inte!

Nu måste jag dock vara vuxen för några timmar och jobba flitigt..
För jag är duktig jag ;-)
Glöm inte bort det kära vän... Att tänka på hur duktig, viktig och underbar just DU är :)

Kärlek på er alla!

Slut på semester! Första dagen på nytt jobb, helt ok ändå ;)

Hej goa vänner!
Dagen började minst sagt jobbigt, otroligt jobbigt! Min klocka ringde 6.30 (!) Jag har haft en lång härlig semester som jag uppskattar otroligt mycket! Idag var första arbetsdagen, på nytt jobb dessutom! Min kropp ville inte kliva upp så tidigt, hehe men men tillbaka till verkligheten Amanda! In i en kall dusch, på med kläderna (när kroppen fortfarande är blöt) spring till jobbet med tandborsten i munnen .. Okej, nu överdriver jag kanske men ungeefär så kan en morgon i "Amanda Världens största Tidsoptimist" se ut ;-)
För en vecka sen gick jag runt i bikini hela dagar lång och till och med det var för varmt.. Nu däremot.. Kyla! Helt seriöst, jag hade halsduk på mig imorse, helt sjukt eller hur?! OCH jag letade efter handskar också!
Aja tillbaka till jobbet :) Har nu börjat jobba på Telemarketinggruppen i Gävle (TMG) Där jag kommer att ringa till företag och intervjuva dem på olika områden.. Lite annorlunda gentemot vad jag tidigare gjort, så det blir nog bra!
Denna dag har mestadels gått åt utbildning, men sista timmen tog jag plats vid stjärnplatsen och satte igång, blev 2 intervjuver på en gång.. Nervös som satan, men bra gick det ändå :)
Känns nog bättre imorgon när jag kommit in i systemet mer..
Jätte svårt och ovant idag eftersom jag hållt på med liknande innan men med helt olika system och projekt så kan det lätt bli lite sinnesförvirring, hihi..
Efter jobbet mötte jag upp min andra halva Sanna, blev lite shopping, sedan en mysig fika bestående av underbar sallad på absolut bästa stället i stan = JAVA! :)
Nu har vi legat och myst med hallon/glass och kladdkaka hemma hos mig, kolla på tv och haft det bra :)
Hoppas ni alla mår bra!

Om ni börjat jobba och fått lite jobb ångest, tänk tillbaka på alla fina minnen från en fin sommar :)


Förra veckan = Nu drar vi till stranden baby ;-)
Nu = Har du paraply? Glöm inte att klä på dig riktigt! Och ta för fan på dig gummistövlarna!

Nej nu ska jag gosa ner mig i sänga! Mys på er!
Kärlek!


Hemma i regniga gävle!

Hej vänner!
Hur mår ni?
Regnet öser ner på oss :(  Jag vill inte att sommaren ska ta slut! Kom tillbaka solen! :)
Sedan jag kom hem har jag hunnit tagit igen massa sömn, träffat familj, jag och Sanna har haft filmkväll med massa bra filmer, har ju inte kollat på en tv på över 4veckor så det var super mys!
Uppskattar vardagliga saker nu!
Saknar Kos redan.. Jätte mycket! Synd att verkligheten kallar!
Igår kväll var jag hemma hos Malin och Max, blev bjuden på grillat, super gott! :) Roligt att träffa Mallan och babbla på, ta igen allt som hänt :) En massa gott vin och en jätte trevlig kväll blev det! Tack för det!

Idag fyller min kusin år! Så det blir till Engeltofta och fira :)
Hörs senare!
KÄRLEK!


Hemma efter en underbar resa!

Hej alla fina vänner!
Nu är jag hemma igen!
Känns ju sådär :(
Har haft en sjukt bra resa!
Solen har verkligen stekt på oss varendaste dag... Helt underbart!
Har njutit varje minut..
Har ätit gotta i massor (Maaat i stora fat)
Druckit Sangria tills vi blev så fina..
Dansat nätterna lång, drinkarna har flödat..
En flört hit och dit..
En resa fylld med party, sol, vänskap, kärlek, galenskap...
Har varit med om så mycket, eftersom vi var där så pass länge så hann vi med att få både en och två nya vänner.. En massa äventyr och minnen för livet!
En underbar resa! Det blev både en och annan tår inatt när vi skulle ta adjö.... Sorligt! Jag vill tillbaka på en gång!

Bildbomb från AmandaGalenpanna och SannaVirrpannas fina resa!


På väg på äventyr...

Vi var glada och förväntansfulla :)

Innan planet blev det vin vin vin..

Träffade trevliga Rabbe, som bjöd på vin innan flyget och hjälpte oss med allt! Hade inte han funnits där, hadde vi nog inte hittat rätt ;-)
"Lill Wayne" underhöll oss också :)

Fortsatte firandet på planet!

Vi träffade på Stefan, den stackars killen som fick sitta brevid oss...
Vi babbla, tjohade och hade oss! Men han sa att vi var trevliga så vi får väll hoppas på det ;-)


Sedan blev han "en av oss" ;-)

Sedan slumrade de till :)

Sedan spårade vi mera!

Lyckliga när vi var i taxin påväg till Anna :)


Vitlöksbröd med tzatziki på min favorit resturang!



nu kör vi my friend!







Nu partar vi loss gummsan!


My sexy bitch!

Friends forever :)

Saraiclub! The best

Sanna get the party started!






snyggast!

Sorry.. Vi spårar.. Alltid.. Det är bara såå!







Trevliga prickar från England :)

SKÅL

Min fis till vän, vad vi har kul! Och vad tråkigt det var att lämna kvar dig på paradis ön ! (skulle gärna stannat jag med ;))

Hej, jag heter Kostas och jag är HELT seriöst normalast på ön...

Ännu en underbart bra kväll!

Christos och Sannis....


Welcome one more crazy night....











We just have fun... Ok?! ;D

You most have your own style!



KOS TOWN nightlife here we come!

Hannah, en tjej från Gävle som jobbar på WEST!

Hello Hotie!


Dimitri vår gamle vän!


Klockan 7 på morgonen, solen går upp, partyt slutar, vi är fulla och trötta! Hem och SOLA! ;)

Vi åt god middag samtidigt som vi kollade in modevisning och Rnb show!

souvlaki



Amanda 20 har NU lärt sig att älska Corona.. (Alltid Hatat Öl!)

Ny härlig kväll!


Sanna och Janis... Härliga pöjken!


Sangria...Ge oss Sangria!
Ser du stjärnan i det blå? Ta en SANGRIA så ser du tvååå... ;-)

Vattenpipa.

Mojitos.. We love it!

Sanna och hennes kärlek för djuren... Varje dag fanns det nått att gulla med :) Hihi.

Ännu en kväll då mojitosarna flödade ;D

Ännu en nufunn vän.

och en till.

Varje dag, sangria! :)

Man måste ju ha apelsin i... Spelar ingen roll vart man befinner sig.

Vi hade en fin kväll på stranden.. Kollade in beachvolley turneringen och drack Sangria som några "lyxfruar" haha! ;-)


Ölbrudarna.

(syns inte på bilden knappt, men vi dricker faktiskt shot) haha kul! Sambuka is the best! Både en och tio sköljdes ner under kvällarna!


Spårade härliga älskade vänner!

Kvällen startades mys med Mojito och Tzatziki.


George, en av de trevliga ägarna till Memories!

Mys resturang..



George ville också parta med oss!

Köpte en hatt och spårade som aldrig förr.. Detta var en kväll med många kategorier!



Att dricka ett aquarium hit och dit är väll ingen match?! ;-)


Man ska ha det bra.. Man ska gödas!



Barens kung!

Sannas hundar hade det bra och blev matade med vattenflaskan...






Vår sista "pool lunch"


En underbar resa. En underbar sommar. En underbar nyfunnen vän.

KÄRLEK


RSS 2.0