Några rader ur mitt huvud och hjärta just nu....

Hej kära vänner!
Ännu en helg har runnit iväg..
Bestått av väldigt mycket ångest tyvär..Ska försöka förtränga alla misstag jag gör och helt enkelt göra rätt i framtiden! ;-) Jag kan faktiskt vara vettig ibland jag med!
Har haft en lugn och fin helg! Behövdes verkligen, planen från början var halloweenfest.. Men det jag behövde var lugn och ro i kropp och själ.. Vara med familj, fokusera på mig och mig...
Det är precis vad jag gör just nu.. Sitter och dricker litervis med te, tänker positiva saker om min framtid och bestämmer mig för att ta tag i vissa saker med mig själv som kan göra att jag mår bättre helt enkelt! Det jag behöver just nu är ett hälsosammare liv... Mera träning för Amanda! =) Och en massa vänskap och kärlek! Men det är ju inget jag behöver ändra på för det har jag redan!
Något jag lärt mig är att man endast ska ha vänner som får än att må bra... Människor som bara tar en massa energi och ger negativ energi, sumpa och dumpa! Kanske låter hårt, men du lever ditt liv, så det är du bara du som gör dina val i livet och styr över hur ditt liv kommer att fortsätta.... Jag styr över mitt och vet vad som är bäst för mig!
Pratar med min nära vän Annelie, som ändå är såå långt borta! Avskyr att det är flera timmarsavstånd mellan oss.... En människa som ger mig så mkt glädje och som betyder oerhört mkt för mig.. Har gått flera månader sedan vi sist träffades, men jag är säker på att vi alltid kommer att vara vänner oavsett om vi ses 2ggr per år eller varje dag! Det väljer man ju själv! =) Ska träffas om 2veckor iallafall! Inget får förstöra det nu, det måste vi! :)
Du är underbar älskade vännen min! Har så mycket minnen ihop, både positiva och negativa, allt blev till det bra, du kommer alltid ha en stor plats i mitt hjärta..
Nu ska jag återgå till mitt söndagsmys
Hoppas ni haft en bra helg vad ni än gjort!
Vi hörs
Puss och kärlek!

Lugn och fin helg.. Behövs nu det!

Hej alla vänner!
Hur mår ni? Äntligen är jag frisk och kry, sprudlande av energi var jag tillbaka på jobbet i onsdags! Härligt härligt! =) Torsdags eftermiddag slutade jag tidigt redan 15, så tog med mor till Valbo för en massa shopping på Ikea, nödvändiga saker som hyllor, till kök, badrum, nya handdukar, matta, porslin, ljusstakar m.m..
Blev hem och storstäda, sedan kom Tessan och Elli över på ett glas vin.. Som blev väldigt för många glas... Otippad va? Inte bra alls... Sedan var vi igång, blev utgång för mig och Tessan, interpool sedan slicken! Var riktigt roligt, kanske blev lite för mycket av det roliga för dagen efter.. Ni kanske kan gissa hur kass man var då?! Fy bubblan kan jag säga! Aldrig aldrig mer att jag jobbar bakis! Blääää... Var ett levande lik igår, spydde hela morgonen, så inte det vidare att gå och jobba på det! Fy skämms med mig! Aja nu har man lärt sig något av det också! =)
Igår efter jobbet åkte jag till min underbara Faster.. Blev bjuden på supergod mat, tacopaj! Sedan bada jag badkar, bubbelbadkar har dom, hur skönt som helst! En massa mys, sedan sov jag kvar där! Mysigt, sov så bra såå =)
Nu är jag hos småsyskonen och umgås med dem, ätit tacos nyss, gottigott, man ska ha det bra =)
Har en mysig helg! Min lediga helg =) Lång tid tills man är ledig nästa gång så det är bara att njuta och koppla av!
Hoppas ni har en fin helg!
Ha det gott!
Kärlek!

Ger mig fan på att bli frisk nuu! =)

Hej vänner!
Hur mår ni?
Jag har haft riktigt krassliga dagar.. Hängigare än hängigast!
Feber, tung i huvudet och ond hals... Jaja börjar bli bättre nu! Och tacka fan för det!
Pallar inte en enda sjukling dag till! Har sagt att jag ska jobba imorgon! Så med den inställningen pular jag i mig Alvedon, sover varann timme och hinkar i mig litervis av te med en massa honung! Har även vågat mig ut på lite frisk luft, tog mig en tio minuters lång promenad! Bra va?! Hehe.. Va bara för att få lite luft! Nu har jag renbäddad säng och ska ta mig en lång dusch! Kan vara bra så bacillerna försvinner...
Nu har jag bestämt mig, trotsa sjukdom! Lite Action, nu tack =)
Ska läsa ut min bok nu också.. Nu håller jag på med "Vattenmelonen" av Marian Keyes... Riktigt bra så jag bara bläddrar och bläddrar läser och läser, så rogivande mina vänner!
Hoppas vi ses snart och att jag är tillbaka på banan igen!
Vill ni ge mig lite skvaller? Tveka inte, skriv bara skriv!
Puss och Kärlek!

Hängig söndag :(

Jag blir galen! Har legat hela dagen, sovit och sovit.. Känner mig inte som människa :( Inte alls pigg! Jag var ute och var "frisk" alldeles för tidigt! Halsen gör ont igen och känner mig minst sagt febrig.. Inte alls kul!
Jobba måste jag.. Så frisk måste jag bli ... Vad göra? Vila vila vila.. honungsvatten Alvedon.. Ja det är precis vad jag gör och gjort hela dagen då jag varit vaken!
Nu ska jag sova och hoppas att jag känner mig någorlunda piggare imorgonbitti så jag är redo för jobbet!
Hur har eran vecka varit?
Åkt på förkylning? Många sjuka nu..
Jag vill vara  pigg med massa energi nu nu nu... Jag har planer.. Det är ju den stora underbara dagen imorgon! Äntligen kan man shoppa, börja träna.. Ta tag i saker :)
Hoppas ni mår bra iallafall ♥
Vi höres.
Kärlek!

Tillbaka på banan.. Barnvakt.. Kyla och helgen är här =)

Hej alla vänner!
Äntligen är jag på benen igen!
Har haft några riktigt risiga dagar, bara legat i sängen och latat/sovit med jämna mellanrum, inte varit stans hetaste tjej om jag säger så ;-) Det har varit ståltrådar i halsen och feber på besök!
Igår kväll knallade jag över till min sjukling till vän Chrisan, varför inte vara sjuka tillsammans? Så mkt bättre :)
Idag bestämde jag mig för att banne mig vara piggare och ja då var jag det också :) Såå en lycklig Amanda har jobbat idag, äntligen wiho =)
Sedan tog jag cykeln för att bege mig till Valbo och vara barnvakt åt Mili,Ines och Valle.. Otroligt söta små barn! Sitter här nu, har varit full rulle.. Ätit tacos, bakat kladdkaka, lekt, kolla tv, försökt få små trotsiga barn som inte vill sova att sova ;-) Men det har gått bra!
Medan jag väntar in föräldrarna som är på p-fest fördriver jag tiden med att kolla in KenzaTyraShow, härliga tjejer =)
Visst har det blivit sjukligt kallt där ute?! Brrrr! Jag som klagat på alla folk som börjat använda vinterjacka "Vinterjacka mitt i oktober, vad ska ni då ha när snön och riktiga vintern kommer?!"
Haha men gissa vem som plockade fram en stor härlig varm Goose Jacka idag.. Jag såklart! Ville ju inte riskera att bli sjuk igen :) Och det gjorde jag banne mig rätt i, ojj vad kallt det var imorse.. Brr! Kan vi få höst först tack? :)
Måste erkänna att jag känner mig lite små hängig än... En ledig dag imorgon sitter fint då! :) Vila upp mig för en fullspäckad vecka full av jobb!
Nästa helg har jag något alldeles underbart att se fram emot.... Gissa vad?! Det ni ;-)
Igår tog jag "farväl" av Anna också, inte så roligt! Lite små sorgligt faktiskt.. Saknar henne redan och kommer sakna väldigt mycket.. Men jag tycker det är helt rätt att du åker min vän! Upplev, se och lev livet i vackra Italien! Det ska man göra när man är ung och pigg ;-)

Vad gör ni en helg som denna? =)
Ha det bäst.
Kärlek!

Sjukling, Buuuu! :(

Hej fiskorvar!
Hur mår ni?
Jag mår inge bra.. Har ju varit hängig hela veckan, men nu har det blivit värre och brutit ut på riktigt ;( Buuu! Feber och halsont! Ingen hitt alls! Mamma kommer snart med te, honung och mat! Tur det, för jag orkar inte ta mig ur sängen! Blir nog inne några dagar nu, måste kurera! Saknar Ecco.. Men men ibland måste man inse att är man sjuk så är man, då ska man inte jobba! Komma tillbaka med mera energi helt enkelt =)
Kan det inte gå något bra på tv? Fortsätter med min bok sålänge!
Pusss!

A+A = vänner, igår, idag imorgon =)

Hej på er!

Hur mår ni?
Jag blir bara hängigare :/ Lite små jobbigt att jobba idag faktiskt, eftersom jag inte mådde tipptopp så längtade jag bara hem efter säng, alvedon och te i massor!  Nu har jag fått det! Ensam och osocial är jag ikväll men det behövs ibland, måste få energin tillbaka NU! Jag stenvägrar att vara hemma från mitt fina jobb! Så bara att ta all ledig tid till att vila.. =)
Lite små depp över att min älskling till vän Annapanna snart ska åka igen ;( Jätte glad för hennes skull givetvis att hon lever livet, åker på äventyr, provar nya saker och har det bra! Men det gör ont att inte kunna ringa varje dag, träffas när man vill osv... Några få dagar kvar med henne, sedan drar hon till Italien för jobb i 6månader! Om det inte vore för att jag fått ett jobb som jag trivs otroligt bra med skulle jag inte tveka en sekund över att haka på! Har många minnen tillsammans och fler ska det bli, kan lova både en och två resor ;-)

Min fina äkta vän vad jag tycker om dig! ♥


Jobbigt... Allt har två sidor man får se det negativa med det positiva ögat =) Det blir nog bra!
Nu ska jag lägga mig till sängs och drömma mig bort i min bra bok!
Hoppas ni alla mår fin fint!
KÄRLEK!

Jobb bowling och en massa mys =)

Hejsan !
Ändrade planer.. Blev en dag på Ecco idag istället, Bella sjuk så det var bara att skutta dit! Jippi! Hör mer hemma på det stället =) Blev en bra dag!
Börjar känna mig lite krasslig jag med, buuuhu! Hatar att vara sjuk! Vill inte missa något från mitt roliga jobb heller så bara bita ihop, knapra alvedon och se glad ut =)
Efter jobbet gick jag, Mikkis och Alex och fika sedan Bowling ! Riktigt roligt! Blir alltid en galen och härlig stämning när vi tre slås ihop ;-)
Nu ligger jag hemma på soffan och myser med en massa tee.. Måste bli piggare !
Min älskling Annispannis kommer hit snart, Karin också (hennes lillsyster) ska mysa järnet och snackas lite!
Hoppas ni mår bra och får en fin start på veckan!
KÄRLEK

Fina mysis helg =)

Hejsan Hoppsan!
Ännu en vecka som lider mot sitt slut..
Underbara söndag. Underbara lediga dag..
Gårdagen var super! Spenderade dagen på Ecco, helt otroligt vilken fart och fläkt det var! Jag och Frida hann knappt prata med varann och vi behövdes bägge två så jag fick jobba över, inte mig emot! Rekordförsäljning igår helt enkelt och det gillas :) Stor Eloge till oss! Hihi...
Trampade till Willys för att inhandla massa matvaror och gottigott eftersom mina älskade småsyskon skulle komma på besök! Syster F kom och vi lagade Tacos i stora lass, små knattarna kom och vi myste på! Lördagsgodis, chips och dipp och allt sådant viktigt, massa bus, barntv och kärlek! Härlig kväll! Synd bara att min förstfödda bror valde att sova hos en kompis, han har blivit stora killen han! Får ta en egen dag med han snart helt enkelt! :)
Idag har vi varit ute i lekparken här på söder på förmiddagen sedan i B-Skogen som är alla barnsfavorit! :) KusinVitamin Saris ville också haka, super mys! Efter Susanne hämtat syskonen gick jag och Sara en vända på stan, hinner aldrig se vad som finns i butikerna numera, hehe jobbar de flesta timmar stan har öppet ju ;-) Myste på Java några timmar, underbart! Dog i sängen framför massa bra tv! Älskar söndagar och tv utbudet! Man kan med gott samvete ligga och lata! =)
Imorgon är en ny dag, ny vecka med nya möjligheter!
Jag hoppas på en vecka med mycket action och spänning! På speciella plan =)
Sköt om er alla fina!
KÄRLEK








Äntligen helg och allt vad det innebär =)

Hej alla fina glada vänner!
Hur mår ni? Berätta om vad som händer i era liv, jag vill veta =)
Nu var det helg igen då! Längesen man hade en "riktig helg" som vanligt så är det jobb som står på schemat.. Men vem klagar? Inte jag ;-) Jag är ju faktiskt ledig på söndag, lyx!
Nu är allt som det ska.. Gissa varför?! Såklart för att min älskling Annapanna är hemma igen! Woho!
Åkte till Råhällan för att spendera förlorad tid med min bästa vän! Så glad över att träffas igen, och babbla som bara den om allt som hänt sen sist! Mysig middag och prommis och det blev en underbar kväll! Sov kvar och åkte hem till Gävle med Annas pappa när han skulle till jobbet imorse i gryningen.. Gäsp! Väl uppstigen i sängen var det svårt att sova när man kom till sängen! Kollade tv i timmar och åt frulle i sängen, det är mys och otroligt underskattad! När man hinner med sådant, annars är jag den typ av person som kliver upp en halvtimme innan jobbet och stressar in och ut i duschen, springer till jobbet osv... Tidsoptimist javisst.. Har jag fått från faster min ;-) Right?! Nej jag är värre tror jag! Hihi...
Jobbat en hel dag, hektisk dag, kändes som jag började bli lite sjuk.. Feberfrossa har jag haft idag på jobbet så jag bara längtade efter att komma hem och mysa under täcket och bara vara! Bestämde en myskväll med min underbara kusinvitamin! Vi köpte kinamat, chips, godis.. Har pratat om allt mellan himmel och jord, kollat Idol ätit gott, skålat in helgen med ett glas vitt och ja vi har haft riktigt trevligt =)
Imorgon ska jag upp och hoppa för jobb =) Både jag och Frida som härskar på Ecco imorgon, trevligt och det kommer bli farligt för kunderna när två supersäljare är i farten ;-)
På eftermiddagen kommer alla mina underbara småsyskon och sover hos mig! I min lilla lägenhet, super mys! Ska jag skämma bort dom riktigt mycket! Gosa sönder ♥
Nu ska jag bädda ner Saris =)
Ha nu en underbar helg alla fina!
KÄRLEK!

Härliga höst! =) Jippi.. Min älskade vän kommer hem från ett långt äventyr! Så kul =)

Hej finaste vänner!
Hur mår ni?
Min dag började toppen bra, trött som man alltid är vaknade jag av klockan, trots sovmorgon bestämde jag mig för att kliva upp i tid för en lång prommis, det tog emot men väl ute i friska luften blev man pigg och det var så otroligt skönt att starta dagen med en promenad! Solen sken, det var härligt kyligt, på det där höstiga sättet jag gillar, och färgen på löven är ju pricken över alla i.. Mysfaktorn som jag bara älskar på hösten! =)
Sedan var jag hem, lagade lunch och tog det lugnt innan det blev att kila till jobbet! Man mår så bra av att kliva upp tidigt så man får mycket gjort under dagen!
Seg dag på jobbet, har aldrig varit med om sådan seg dag sedan jag började på Ecco, utan att överdriva, jag sålde bara en endaste sko (!) helt sjukt!!!
Efter jobbet mötte jag upp Tessan för en kvällsprommis! Sedan har vi fikat och kollat på underbara husfruarna! Tisdagar, bästa tv-kvällen =)
Fick ett underbart besked idag! Gissa vad?!?! Det är nämligen så att min älskade fiskorv till Vän AnnaPanna kommer hem imorgon!!! Wihooooo =) Saknat henne så mycket så! Nu har hon varit på ett långt äventyr, varit borta sedan mars.. (Har ju iofs träffats under sommaren i Kos) Men nu var det på tiden att hon kom hem och mellanlandar lite från äventyret! =) Ser fram emot att få prata öronen av varandra, kommer krama sönder henne ! :) Så glad så!


Annispannis och jag en underbar kväll i Grekland =)

Firar Annas 20-årsdag Juni på Kos :)

Snart har jag alla mina bästa vänner i min närhet, det gör mig överlycklig =) Alla bitar faller på plats! Hihi..
Nu ska jag läsa sen sova så jag orkar upp tidigt imorgon för en prommis! Det ska bli ett måste varje morgon nu, så härligt när man har det gjort!
Puss och Godnatt!


Gäsp från sängkanten!

Hej på er!
Då har ännu en helg flaxat förbi..
Jag är helt slut som människa!
Jobbat jobbat och jobbat.. Igår var det "EccoBlitz" full fart hela dagen! Tävling alla Ecco butiker emellan (hela Europa)
Så många att konkurera mellan, men då blir man bara taggad till tusen! Spännande att se resultat..
Somnade på soffan idag efter jobbet och vaknade nu, haha ska ta och bädda ner mig igen! Behöver massa sömn nu känner jag! Imorgon är det måndag igen och en ny arbetsvecka kallar! När ska jag vara ledig?! Om några veckor mina vänner.. Och då ska jag unna mig något extra!  ;-) Tur att jag älskar mitt jobb =)
Igår spenderade jag hela kvällen med min älsklingar till småsyskon! Mysis..
Vad har ni gjort i helgen alla vänner? =)
Natti, KÄRLEK!

Jobb, vänner och dåligt med sömn.. Veckan rullar på fort...

Hej på er finaste läsare ♥
Hur mår ni? Dela med er om något kul!
Min vecka rullar på bra! Jobb jobb jobbilijobb! Som det ska vara helt enkelt =)
igår kväll hade jag myskväll med MallanBallan, hon sov över här hos mig, supermys! Riktigt underskattat då jag avskyr att vara ensam och skulle faktiskt behöva gå och skaffa kombo snart kanske, hihi =)
Malin flyttar till London på tisdag, sorgligt! :( Min vän Anna befinner sig i England nu hon med! Äventyraren min åkte direkt från Kos till England.. Saknar dig Fis Annapanna!  Har träffat henne 2 svängar i sommar då jag åkte och hälsade på I Grekland, men snart lär det väll bli en sväng till England också kan jag tänka ! Skulle inte sitta fel =) Nu har jag ju dessutom 2vänner där så ännu större anledning, right?! :)
Hela min kropp är trött och slut! Ögonen svider, huvudet dunkar av sömnbrist, fötterna värker (står i jobbet hela tiden) man får faktiskt ont trots bekväma skor ;-) Aja slut klagat! Kanske ska sova istället för att orka upp för en lång arbetsdag! =)
Ikväll har jag haft en rolig kväll med gamla goa Mikkis och Alex, babblat härliga minnen, spelat Wii sport, första gången jag spelade det och det var ju super kul! =) Roligt att träffa er Elefanterna mina... Hihi =)
Godnatt på er alla fina!
Kärlek

Veckan börja segt.. Positivitet behöver vi nu :)

Hej vänner!
Denna dag har börjat lite halv segt! Det var heldött på jobbet, knappt nå kunder alls!
Jag gillar när det är fart och fläkt! Annars somnar jag ;-)
Min underbara chef Eva bjöd på bullar på den omtalade kanelbulledagen! :) Det gillas!
Efter jobbet mötte jag upp Tessan för en lång promenad!
Nu ligger jag och myser på soffan med lite kvällsfika tända ljus och läser favorit bloggar :)
Fick ett hemskt besked idag, som jag ej vill dela med mig av.. Men jag vill kasta en massa kärlek till min familj! ♥
Behöver göra något roligt nu känner jag! Se fram emot något, se ljuset i höstmörkret! Ska göra allt som står i min makt för att gå igeonom denna höst och vara glad ... Dela dagar med vänner/familj göra saker som jag mår bra av och inte bli deprimerad helt enkelt! (Brukar lätt kunna bli det denna årstid av någon anledning)
Hoppas ni alla mår bra och får en kanon fin vecka! ♥

Party Lördag =)

Hej alla vänner!
Vad händer en lördag som denna?
Har haft en riktig trevlig kväll med otroligt fina arbetskompisar!
Massa skratt, god mat och bra musikal! Kan absolut rekomendera att gå och se Grease! Bra bra =)
Nyss hemkommen! "Tanterna" Ville hem och sova ;-) Jag är fortfarande partysugen! Vad gör man då? Ringer min härliga vän Tess såklart! Kommer snart hit så ska vi ner till Slicken och skaka rumpa och dricka vin =) Livet är bra ibland! Vad gör vi? Nu kör vi ;-)



Tidigare idag =)

Nu måste jag vrida klackarna mot slickan! Ses kanske där! ;-)
Ha en fin kväll alla vänner! Kärlek!

Lördag, lördag älskade lördag =)

Hej vänner!
Då var det lördag igen!
Har haft en bra vecka!
Torsdagen jobbade jag kort dag, slutade redan 15 så jag mötte upp faster och kusin, tog en runda på stan, blev lite shopping och en trevlig Java fika :)
Hängde på Elli's jobb, hon hade så lugnt, kunde behöva lite sällis! Hon gjorde mig en god macka! (Gouther) Har ni inte ätit där, gör det! Gottitgooti! Sedan hem till Tess för en myskväll, kikade Idol, babbla på och drack ett glas vin, mitt i veckan ;-) Lyx!
Fredagen jobbade jag heldag på DinSko, kul med lite omväxling :) Efter jobbet mötte jag upp finaste Chrisan för en taco-tallirik på Java, myste på där några timmar! Sedan hem för godis/kaffe/babbel marathon ;-)
Nu sitter jag här, relativt nyvaken och ska precis traska till jobbet! Blir "pensionärs passet" 12-15 idag!
Längtar till kvällen, då ska vi ha p-fest! Sett fram emot så =)
Blir äta gott på Church Street, sedan på musikalen Grease!
Kommer nog bli riktigt trevligt =) Kul att hitta på saker med arbetskompisarna utanför jobb också!
Hoppas ni får en fin lördag!
All KÄRLEK!

RSS 2.0