partyparty....

Godmorgon mina vänner!
Vaken men lite halvdålig och jag har en känsla av att jag kan vara drabbad av sjukdommen "bakis" mår som de symptomen iallafall ;-)
Var en mycket trevlig kväll igår iallafall! Startade på jobbet vid 18 då det dracks champange och firade att vi är bästa säljarna i sverige! Det är värt att fira, vi visar gång på gång vad vi kan!
Vi bar av till Interpool för middag, det var gott och mycket trevligt, det klämdes in ett och annat skämmt och en massa skratt också! Har alltid så roligt med ACE gruppen! Fina vänner det :)
Sedan fick vi lära oss spela biljard, eller jag fick lära mig alla andra kunde ;-) Tur att jag fick vara i lag med Sam som är kung på det! Det var som jag trodde roligt att lira lite biljard så det kan det absolut få bli flera gånger ! :D
Jag, Andreas och Emil kilade ner till Slicken för att parta vidare, det blev mera alkohol, en massa dans och träffade fina vänner!
Självklart blev det en sväng in på Donken innan vi begav oss hem till Andreas nya lya som han precis köpt, inga möbler än så länge, men mycket fin lägenhet verkligen! Så vi avslutade kvällen med att sitta på golvet och babbla...... Nej mina vänner jag ska tacka er alla för en mycket trevlig kväll! Får vi göra oftare!

Mamma har precis tvingat upp mig ur sängen, jag begav mig in i duschen och nu sitter jag här, trött och sliten som få... Borde lägga på masken på ansiktet, nån schysst klänning på kroppen och göra mig fin för kvällens stora fest! Älskade Dennis fyller ju 50år, sliten eller inte sliten, det ska firas!

Hoppas ni har en trevlig helg!
Var dåligt med kortknäppning igår ;( sorry för det. Har tyvär inte kamerasladden här heller så det får visas för er senare...
Ha nu en fin kväll!
KÄRLEK


Tordag... En lång jobbar vecka och imorgon belönas vi med fest :) det gillas!

Hej älskade vänner!
Hemkommen från jobb.. Har gått utmärkt denna vecka med försäljningen och det känns ju alltid bra :)
Imorgon efterjobbet ska vi ha lite "kick off" med jobbet :) Det ska bli jätte kul.. Samlas på jobbet först, dricka lite gott och snacka lite framtidsplaner angående försäljning osv.. Sedan bär det av till Interpool där vi ska äta mat och umgås, blir mycket trevligt! Eftersom jag trivs med alla jobbkompisar som ska med så det kommer bli super kul det ! :) Lite vin slinker nog också i skulle jag tro ;-) .. Sedan är det biljardturnering som står på schemat (jag som inte kan spela) Men imorgon ska vi få lära oss, av ett proffs så det blir nog bra! Kanske jag tycker det är jätte kul i framtiden och spelar varje helg ;-) Vem vet.. HIhi...
Nu är jag iallafall satans less! På mig själv, har rivit ut halva garderoben, provat, provat, suckat och stönat! Men vet ju inte vad jag ska ha på mig! Hmmm :/ Måste ju ta med det och göra mig klar direkt efter jobb... Alltid denna kläd beslutångest, tar nog med mig minst 10 outfits ändå, brukar sluta så ;-)
På lördag fyller kära Dennis år också! (Min mosters man) Hela 50 år! ;D storslaget mina vänner, då blir det stor fest.. Så detta blir lite av en fest helg för hela slanten!
Hoppas ni får en bra helg också? :)


Detta var en fin dag! Jag vill ha sommar och solsken nu! ;-)
Ge mig sol, kraft och en massa energi så ska jag ge er en massa kärlek och respekt!

Må gott fina vänner!
Hoppas ni mår bra och får en fin helg.
Ta hand om er.
Kärlek


Mumma med pannkaka... Mat efter klockan 18?! Hmm.. Jag antar att jag syndat.

Hej fina vänner!
Idag har jag jobbat hela dagen, och det gick fint det :)
Har precis "syndat" och ätit lite pannkakor med blåbär.. Mmmmmmmm... Inte skämms jag heller ;-)
Jag är som ett litet barn med relationen till pannkakor, det finns goda det finns äckliga men god pannkaka i all ära det är riktigt gott det gott folk! Bästa tipset är  blåbär (eller blåbärssylt) till, banan och vaniljglass.. Vattnas det i munnen på er läsare nu? Jag tänkte väll det också ;-) Ha gärna i en aning vaniljsocker i smeten för extra god smak ;-) Jag kan inte laga pannkaka själv med det har jag hört av ett proffs!
Tur att jag är bra på så mycket annat.. För det är jag faktiskt, jag är helt grym i köket! När det gäller det mesta! Jag har mina fina recept på lager må ni tro! (Börjar detta låta som en kontakt annons så var det ej menat så) ...
Nu ska jag njuta av kvällen.. Tända en massa ljus, släcka ner, dricka te, läsa favorit bloggarna och somna när ögonen vill.. Det är avkoppling för mig det!
Hoppas ni mår bra och att ni haft en bra dag och ätit gott :)
KÄRLEK

Mår kasst :/ Vill vara glad och sprallig :)

Hej på er!
Jag som trodde det skulle bli en bra dag detta..
Vaknade tidigt av att solen sken in, så fint där ute! En vacker vinterdag! Och jag var inte sen med att klä mig för en promenad.. Blev en lång prommis i det fina men KALLA  vädret! Burr.. Kallt men soligt, vackert :)
Begav mig senare till jobbet för att avverka en dag.. Humöret var på topp.. Träffar fina arbetskompisar :) Det är det stora pluset med mitt jobb, männsikorna som vistas där :)  .. Efter 3-4 timmar började jag må dåligt, illamående, kände mig svimmfärfig och skakade.. Åt frukt, drack vatten och alvedon försökte jobba på sålänge det gick.. Åkte hem vid 5 eftersom jag mådde allt för kasst :/ ... Jobbigt jobbigt jobbigt! Ligger slakt på soffan, trött, febrig och illamående.. Avskyr att vara sjuk.. Va inte länge sen sist jag var hemma från jobbet pga. Min hemska hals.. Skämms över att vara hemma från jobbet och vara sjuk.. Men vad gör man?! Det är ju aldrig med flit, kroppen säger ifrån och så är det bara! Jag kan inte lyssna på viljan utan man måste lyssna på kroppens hälsa annars så säger kroppen ifrån och så PANG är man sjuk, punk slut..

En ros till Annika Pettersson på Call-up (ekonomiansvarig och skyddsombud) allas "extra mamma" omtänksam och hjälpsam i alla lägen! Oavsett vad :) Tack för att du finns och är så snäll och go :)

Nu ska jag försöka stressa ner.. Sluta tänka.. Tror just de sakerna gör mig sjuk och gör mitt immunförsvar kasst...
Mys och gos!
KÄRLEK


Lugn och fin helg med mina småsyskon :)

Hej på er finaste vänner!
Hoppas ni mår bra och att ni har överlevt helgen :)
Jag har varit med mina syskon hela helgen lång.. Det har varit mycket trevligt.
Skönt att umgås med mina älskade syskon, snälla och goa! Önskar jag var liten ibland.. De små är så omedvetna om problem och svårigheter och styr inte över sitt egna liv.. Tryggt att ha någon som bestämmer och styr över enns liv, ibland alltså.. Just nu bara kanske ;-) Vuxen är jag men ibland kan vissa beslut och motgångar vara jobbiga..
Igår var vi hos pappas vän med familj och åt middag, kollade melodifestivalen , åt god efterrätt och en massa gott... Hade det trevligt och mysigt helt enkelt :)
 Vad tyckte ni om gårdagens melodifestival? Rätt som gick vidare? Det tycker jag! Fast Elin Lanto skulle självklart gått vidare, iallafall till andra chansen, för hon var grym! Så det var lite surt... Men annars tyckte ja att de som gick vidare var helt ok också :)


Världens elakaste storasyster som klär på lillbror Nattlinne ! Fyfyfy....

Världens dåligaste storasyster som driker Jäger med lillebror... hmmm inte ok? ;-)

Mys med Bästa Lillsyster Ebbsan ♥

Vad är en vinter utan pulkaåkning?

Skönt med en lugn helg..
Har blivit mycket lugnt på senaste tiden..
Det gillar jag :)
Så imorse var man pigg och glad och det blev att åka på innebandy match med lillebror Robin.
Han är jätte duktig, springer och springer och mål gjorde han också :)
Efter en lång prommis där tankarna jobbade flitigt sitter jag nu med en kopp te och skriver personligt brev.. :)
Snackat en massa med Chrisan som skulle skicka ett bra cv (har lite dålig koll på hur man skriver sådant)
Nu måste någonting hända! Jag vill ha förändring! :)
Imorgon är det jobb.. Självklart kämpar jag på som vanligt..
Mys nu denna söndag och vila upp er inför en ny vecka med nya utamaningar och möjligheter!
KÄRLEK


Today is saturday.... Det rullar på som vanligt, men känns som att tiden står stilla och allt är samma samma samma...

Tur att jag åkte direkt från jobbet och till mina fina småsyskon igår :) Så man iallafall blev på lite bättre humör!
Jag var barnvakt åt mina 3 fina småsyskon igår, åt pizza, lekte, myste, kollade Lets Dance och åt en massa gotta! Jätte mysigt helt enkelt.
Äntligen helg igen, och jag vill ha helg flrevigt, känns det som just nu iallafall.. Jag vill göra något annat med mitt liv just nu.. Men vad? Jag ska låta tankarna göra det dom ska och förvirra mig mer än vanligt...


Gofisar! ♥

Ni gör mig glad.

Ha en bra helg fina vänner och tack för att ni finns i mitt liv. Det betyder mycket.

KÄRLEK


Orkar inte trampa i skiten mer, vill kliva över den och gå på en fin strand istället utan problem och dagar av solsken, kärlek och respekt!

Hej på er!
Äntligen en vecka av jobb avslutad.. Det är utmattande och jag orkar snart inte... Jag försöker att alltid hålla en god min, vara glad trevlig och alltid göra mitt bästa. Men är det värt det? Vad får man för det? Pallar man pressen mer? För press finns det gott om, vet inte om jag vill behandlas såhär.. Jag kan inte jobba på ett jobb och aldrig vara säker på min position eller vet när jag får sparken eller om jag kommer att få det.. Jag kan inte binda mig till någonting, lägenhet m.m pga. Osäkerhet hur länge dom vill ha mig!? Så fel fel fel..
Nästa vecka ska vi jobba 13-21 allihopa.. Alla heltidare/extrajobbare och alla helt enkelt.. Dom som gör bäst reslutat får börja dagtid och resten får gå eller jobba kväll (jag har jobbat i 8mån, men min plats är tydligen lika osäker som alla andras) Många gör ett sjukt bra jobb, för det är inte en dans på rosor varje dag ska jag erkänna! Klarar man ett säljar jobb tror jag man klarar det mesta i framtiden!
Dettavar ju lägligt känner jag, bra att jag inte fått någon lägenhet än så länge!
Jag vet faktiskt varken ut eller in! Kanske man ska skita i allt, inte gå till jobbet överhuvudet taget på måndag? strejka för att man är irriterad på läget och principen som är.. Det är riktigt dåligt och situationen gör så att jag mår dåligt! Nu blir jag snart arg på riktigt! Jag ska inte låta någon förstöra för mig! Jag ska då visa att jag minsann kan!
Kan man få lite kärlek och respekt kanske!
Kul vardag.
Jag är snart 20år och det är NU jag ska leva mitt liv.. Inte se till att andra förstör det!
KÄRLEK TILL ER FINA!

Tankar.... Vad gör jag?

Hej alla morgonpigga vänner! :)
Nu sitter jag på jobbet.. Äter min dagliga grape och läser mina favoritbloggar ;-)
Ser ni hur fint det snöar?
Igår umgicks jag med Annapanna min gamla fina vän :) Lång promenad ute i de kyliga men friska vädret...
Vi rensade våran fina huvuden och babblade på.. Så nu är vi förenade igen efter en ganska lång"paus" ;-)
Så kan det vara... Men det kan vara nyttigt det med...
Idag har jag omnt i magen, känner mig pressad och stressad! Jag får ingen napp på lägenhet... Jag VILL ha en förändring, jag vet inte vad jag ska göra för val.. Flytta till en helt ny stad? prova något helt annat? Flytta utomlands? Ska jag börja leva mitt liv så är det bäst jag gör det nu, så mycket jag vill göra med mitt liv så här kan jag inte sitta och vänta på att timmarna,dagarna,månaderna,åren och mitt liv springer i från mig.. Jag ska ta tag i det och springa på min egen gjorda "löparbana" Hmm... Tänk lite till...
Nu måste jag sälja lite försäkringar också ;-)
Du och jag? Vi hörs.
Ha en bra dag.
KÄRLEK

Överlevt veckan än så länge!

Hej på er! :)
Hoppas ni överlevt veckan än så länge!
Jobbat på som vanligt.... Även om det inte är solsken och rosa moln varje dag så är det dags att få in lite mer "GOOOH" i sig! Så hoppas att alla tar åt sig det så det blir högt tempo imorgon och framöver... Jag ska som vanligt göra det jag kan :) Man vill ju helst vara ELIT! Och är man det, ja då ska man visa det!

Igår var jag och besökte min älskade Farmor på sjukhuset... Stackars Farmor har ont i magen, problem med gallan så hon är inlagd för en tid framöver och ska opereras.. Operationer är ju alltid en risk man tar, när det gäller allt så det kändes bra att träffa henne innan.. Hon såg sjuk ut, med dropp, slangar osv.. Men min farmor är inte den som klagar :) Hoppas allt går bra Farmor min :) ♥ Kärlek,lycka och massa kramar till dig!

Sitter hemma hos Pappa,susanne och syskonen nu... Umgåtts med småknattarna, finns inte en unge som är så underbar som mina småsyskon, så det så ;-)
Har dom senaste dygnen sökt lägenheter, via internet, telefon och skickat intresse anmälan hit och dit och överallt känns det som.. Jag behöver en lägenhet i City nu ! Jag anstränger mig faktiskt, så snälla ge mig lite tur ;-)
Nu ska jag traska till bussen, när jag kommer hem ska jag mysa framför nya avsnitt av DH .. Ni missar väll inte att kika in på www.ch131.com Serier och filmer i världsklass ;-)
Sköt om er.
KÄRLEK


Hjärtans dag...

Hej alla fina vänner ! :)
Hoppas ni mår bra idag...
Och alla singlar där ute som små deppar på denna dag... (ni är absolut inte ensamma)
Varje år tänker jag samma sak... Nästa år då ska jag minsann spendera denna "kärleks dag" med en fin kille som jag tycker mycket om och som tycker mycket om mig.. Men varje år blir desamma... Ensam och övergiven! Men inte deppar jag för det inte ;-) Allting har sin mening... Det kommer... När man minst anar det (!) Har ni hört den förr eller? Ni hör det inte utav mig, det är nog det mest irriterande man får höra av en vän (lätt för för förhållande typen att säga) haha... Känns som att alla runt omkring mig är PAR ... Men jag hoppas iallafall att ni får en fin och mysig dag tillsammans alla par där ute ;-) Och jag hoppas att ni singlar där ute för en ännu bättre dag ;-) Så det så..... Men men från en söndag till en annan... Man kanske kan unna sig själv lite extra lyx, gör något mysigt med bästa vännen eller med familjen :) Varje dag ska vara en fin dag! :)


Jag glömdes inte bort idag heller...
Detta kom levererat från en hemlig beundrare..... Undrar vem ;-)
Hmmm.. Hur hanterar jag detta? Hjälp, jag är ju ovan ;-)

Ta hand om er.
Ge lite extra kärlek och omtanke till nära och kära..
Vänner/partner/familj.
ALL KÄRLEK FRÅN MIG TILL ER !


Kungsberget :)

Hej alla vänner!
Det har varit en jobbig natt, vridigt och vändigt både i kropp och i huvudet, tankar som flygit fram och tillbaka... Vet varken ut eller in.... Vilka val i livet man ska göra eller inte ska göra just nu? Börjar känna mig vilsen, vill lägga mitt liv i någon annans händer just nu och hoppas att den personen gör det bästa valen åt mig ;-) Vad enkelt allt skulle vara va.. Hihi... Man måste nog möta egna morgångar i livet, ta sig igenom dem och lära sig något av det.. Allt har sin mening, allt blir nog bra till slut :)
Efter en natt med väldigt liten sömn ringer Mia och väcker mig innan 9 (!) för god frukost, så det var väll ok ändå ;-) Efter det begav vi oss till Kungsberget för en hel dag av skidåkning... Jossan följde också med, roligare blev det då :) Varken jossan eller jag  är några större proffs i backen så det klämdes fram några "aaah" ooooh" eller "weeeohho" hihi.. Men hemma är jag, och levande dessutom ;-) Bra jobbat Amanda ! ;D
Riktigt roligt med slalom tycker jag, även om jag inte är super duktig så är det roligt :) Härlig känsla när man snabbt svsichar sig ner för backarna...



Hade med oss smörgåstårta och fikade på ;-) Lite annat än en grillad med bröd, det satt verkligen fin fint i magen.... Just för stunden ja ... Men eftersom jag är en stor beundrare av just smörgåstårta tog man kanske åt sig en för stor bit en vad magen klarade av, så det blev lite illamående i backarna efter det, haha.. Och lite gung i sittliften på det (!) jag som alltid blir så lätt åksjuk, både av bil, tåg, buss, vanliga gungor och allt vad det är...


Tyvär så fick vi inte med oss några snygga alla hjärtans dejter hem heller...
Attans också, det är då en dag att plågas! ;-)
Borde väll finnas en dag för alla singlar också?


Måste säga att det var riktigt kallt idag! Och ju högre upp man kommer, desto kallare.. väldigt rödblommig med andra ord ;-)Jag var mycket påklädd, men detta var nog inte helt okej mot min stackars näsa... Haha.. Nu ska jag ta ett varmt bad och sedan dricka lite te ... Sällan va ;-)
Hoppas ni har en trevlig helg och att den fortsätter bra..
KÄRLEK


Sötaste Ebbsan...


Lillskruttan Ebbsan börjar i tid ;-) Roligt att fixa och trixa.. Men finare utan kladd i ansiktet! SÅKLART...
Jag är glad att jag har så otroligt söta och rara småsyskon ♥

Mycket tid för tankar de senaste dagarna jag varit sjuk ;-)

Hej mina vänner!
Hur mår ni? Hur ser helg planerna ut för er? :)
Jag har åkt på en rejäl förkylning faktiskt.. Svårt att andas eftersom jag är så täppt :/ Andas med munnen, får gå just nu ;-) ... Har haft väldigt ont i halsen också de senaste dagarna, vaknade upp igår morse av att den blivit helt svullen, efter massor av te, honungsvatten och specialkuren (kokhettvatten med fishermansfriend halstablett i) dunderkur faktiskt! Har du ont i halsen? Prova, jag lovar att det kommer kännas skönt!
Nu mår jag mycket bättre iallafall! Nyttigt att bara vila, det är det enda man kan göra för att bli piggare :)
Imorgon är planerna att åka till Kungsberget för att åka skidor, har inte varit där någonting i år än, tycker det är riktigt roligt faktiskt :) Hoppas bara halsen är ok :)
Just nu sitter jag i soffan, ljus tända i hela lägenheten och dricker te... Mysmys helt enkelt :)
Dock är jag lite stressad, jag letar och letar efter lägenhet..
Måste flytta... Nu .. Om en månad iallafall, Då MÅSTE jag flytta.. Tyvär.. Dåligt utbud på lediga lägenheter nu lär jag tycka.. Funderat som en tok några dagar nu angående boende situatuion.. Jag vill iallafall bo ensam det har jag kommit fram till :) Har funderat lite kring om man skulle bli kombo med en vän .. Men känns som att säkraste kortet är att bo själv, blir så tätt inpå, så lite privatliv och kan lätt bli tjaffs och jobbigt att man måste anpassa sig efter en annan person, jag vill kunna komma och gå som jag vill, bestämma allt helt själv med inredning och allt, ta hem vänner/familj när jag själv vill osv... Bara rätta mig efter mig själv och min egen vilja helt enkelt :) Roligare att lägga ner tid och kraft i sitt eget boende... Köpa möbler osv till sin egna lägenhet.. Ha syster/bror där en helg, kompisar hemma på vin en spontankväll osv...Och jag tror det blir att stanna i gävle, till sommaren iallafall, tänker blir bäst att bo kvar "hemma i stan" så man har föräldrar till hands, jag tänker ju också börja övningsköra nu snart så bor kvar här i lilla Gävle ett tag till och kanske pluggar upp lite betyg, tar körkort och så innan jag vidgar mina vyer mot Stockholm eller annan stad :)
Nu ska jag forsätta snyta näsan, dricka te och känna mys stämningen och försöka stressa ner...
Finns ju alltid något att grubbla över menar jag! ;-)
När denna helg är över ska jag faktiskt se till att fila lite på CV också, tänke ta tag i att börja söka lite nya jobb... Man kan ju alltid söka, sen om man får det kan man besluta då ;-) Måste hända lite saker nu känner jag...
Hoppas ni mår bra fina vänner!
Jag saknar mina fina vänner, uttråkad av att sitta hemma själv en fredagkväll.. Måste snart bli fika och snackas öronen av varandra ;-) Chrisan? Du är på? ;-)
KÄRLEK

Onsdag... Lite tankar också :)

Hej fina vänner :)
Sitter med färg i skallen nu.. Har sett lite smått hemsk ut i många dagar nu, håret har skrikit på hjälp eftersom hela hårbotten varit focus och det blonda växt mer och mer för varje dag.. Men nu ska det bli fresht och mörkt ;-)
Vaknade upp i morse av att jag under natten blivit väldigt förkyld :S hur det kan det komma sig? Det är frågan, inget fönster öppet, sover med 2 duntäcken, varma kläder om dagarna... Men aja tydligen "sånna tider" nu ;-)
Haft lite små ont i halsen.... Hoppas för guds skull att inte vanliga visan inträffar = halsfluss, jag orkar inte med det ! Gick lite mindre bra på jobbet idag, med tjock hals och näsa.. Men självklart gick det som det skulle iallafall :) Men hade kunnat gått ännu bättre (hon som aldrig blir nöjd ;-) hihi) Man måste ha krav på sig själv för att utvecklas och bli bättre :)
Men ibland (många gånger) önskar jag att jag jobbade med någonting helt annat, där man varje dag går till arbetet, tjänar samma summa varje dag och gör det man ska utan press, jätte jobbigt att känna pressen, men däremot mår man ju superbra av sådanna dagar som det går som på räls.. Lite från två sidor det där :)
Får se hur allting blir, fortsätter nu iallafall... Finns inte så många andra alternativ.. Helt plötsligt börjar jag fundera... Ska jag kanske göra mig själv/mitt liv en tjänst följa min dröm och flytta till Stockholm? Typ nu snart? Problemet är just lägenhet, jobb verkar det finnas gott om så det verkar inte vara något problem :) Men boendet.... Tusen tankar och sökande just nu.. Men egentligen, varför inte? Man måste ju ta chanser och risker för att upptäcka vad som är rätt och fel för än själv och vad man trivs och inte trivs med att göra... Det handlar nog om att jag vill förändra lite i livet just nu och inte stå och trampa på samma ställe med samma fot hela tiden :) Jag blir rastlös! Aja vi får se hur allt blir... Antingen en lägenhet i staden inom kort eller kanske till och med i storstaden? Eller något helt annat? Hmm...... Tål att tänkas på ... För tänka, det gör ju aldrig jag ;-)
Nu har jag kvällens lugna stund och "kvalitets tid" med mig själv, en kopp te + en bit Geisha choklad (lyxade till det mitt i veckan, har ju "tjejvecka" då får man) och läser favoritbloggarna.. Det är avkoppling :)

Idag har jag varit hemma hos pappa med familj efter jobbet... Mina små söta syskon betyder så mycket för mig.. De blir snabbt så stora och jag är så glad att jag har dom.. Skulle kunna krama ihjäl de underbara ♥

Nej här ska sköljas hår!
Fattas bara att det blir något fel så allt vatten i lägenheten slutar funka så jag tappar allt hår i stället ;-)
Skulle ju vara hemskt otippad för att vara en Amanda..
Godnatt och ta det lugnt där ute!
KÄRLEK


Hoppas veckan börjat bra för er :)

Hej vänner :)
Hoppas veckan börjat bra?
jag vill att det ska sluta snöa nu! Nu får det kanske ta och räcka va?
Jag är sugen på en lång promenad ... Men drygt om det ska snöa mig rakt in i ansiktet hela tiden ;P väntar lite ...
Jobbet går bra :) Jätte roligt med barn-försäkring.. Jag är extremt barn kär och nu får jag prata om barn hela dagarna ;-) kanoners... Så det kommer nog bli bra resultat för mig.. Får jag hoppas ;-) Ska inte ta ut något i förskott.. Det har ju bara gått 2 dagar, hihi... Men jag har redan dubblat målet ;-) så det borde väll betyda nått.. Skönt iallafall!
Just nu är jag less! Har planerat en sak länge ... (kan inte skriva vad, överaskning till mamma) och så är jag någon timme sen med att ta tag i det :'( Så min överaskining går inte.. Fan vad surt alltså..
Så nu ska jag gå ut på en prommis och låta snön snöa på mig! Se till att bli riktigt kall..... Känner bara att jag har sånn otur att det inte går att förklara.. När man för en gång skulle tänkte göra någon riktigt glad? en godhjärning.. Nä då går det inte... Varför straffas jag?
Orkar inte..
Hoppas erat liv och planer i vardagen går som det ska iallafall ;-)
Jag hoppas på underverk.. Att ett mirakel sker så min suprise funkar iallafall....  Ring ett samtal Gud? ;-) hehe..
KÄRLEK

En söndag med Petra :)

Hej fina vänner! :)
Nu är jag hemkommen från en hel helg med min fina vän Petra :)
Dagen har varit en jätte fin och mysig dag... Känt på söndagar så är det min vilodag :) Hundra gånger bättre att spendera med fina vänner än ensam :) Startade dagen med en god frukost, sedan bar vi oss ut på en lång prommis i fina älvkarleby.. Det är så vackert där, jag skulle kunna gå i timmar.. Älskar det :) Promenera är underskattat.. När vädret är klart, luften kall, naturen är fin, kinderna är rödblommiga och man har ett trevligt sällskap, ja då kan inget gå fel :)
Lekt lite med Gofisen Miro, vilat, tittar tv och ätit av Jimmys goda pannkakor! Mumma.... För det gillar ju inte jag ;-) Eller hur?


Rejäl frulle så vi orkade gå långt... :) Det gjorde vi.. Ge oss bara en varsin mun och lite att snacka om så skulle vi kunna gå i dygn ;-)

Är så glad att jag har sådana fina människor i mitt liv... Som du Petra, alltid så godhjärtad och omtänksam ♥

Härligt väder, härlig utsikt, härlig prommenad.. Härliga samtal med en härlig vän :)

Jag och underbara Miro morgonmyser :)
Gobiten då!

Tack Petra, Jimmy och Miro för en fin helg med er :)
Det blir absolut snart igen!

Nu ska jag mysa ner framför nått bra på tv och gott te... Trötter som aldrig förr! Brukar vara så på söndagar :)
Imorgon börjar ny kampanj.. Eller vi börjar sälja barnförsäkringar igen, det har jag i och för sig gjort förut så det kommer nog gå bra det :)
Som vanligt så var jag klantig och glömde någonting kvar i Älvkarleby... Denna gång mina glasögon (!) Dumma dumma mig! Snacka om klantigt.. Måste ju ha dem i mitt arbete då jag både ska sitta vid datorn och läsa en massa texter (utbildning förmiddag) .. Tur då att det finns goda själar därute... Tusen Tack Jimmy! Han är så snäll och åker in med dom imorgon... Så det blir att sälja lite imorgon också då ;-)
Ladda för en ny vecka med en massa jobb.... Jihooo! Nästa gång vill jag skriva "laddar inför en ny vecka, nu drar jag till Thailand" hehe ;-) Aja varje vecka är en ny med nya fina möjligheter och jag ska göra det bästa för att trivas och må bra även denna ! :)
Må gott min vän..
Ta hand om dig.
Godnatt och KÄRLEK


Lager157 och det blev ännu en lyckad dag =)

Hej fina vänner! :)
Har ni en bra helg? Jag hoppas på det! För det har jag :)
Idag har jag och Petra varit på äventyr, med syster och Danne.. Åkte till "Lager157" Stort outlet i Falun..
Köpte ett par jeans och en skjorta, röd/svart rutig.. Ett halsband från OXXO .. Riktigt Nice :) Jätte nöjd med dagens shopping, riktiga kap faktiskt och det är ju alltid kul! Trevligt var det också! En dos kärlek varje dag när man är med fina Petra! ♥



Jag och Petra väntar bussen i Älvkarleby :)
hehe Petra och jag är så olika när det gäller stressa och inte stressa.. Jag är en riktig tidsoptimist ja :)
Vaknar 20-30 minuter innan bussen går, duschar tvättar håret, fixar mig och allt (och jag gör det i lugn och ro, utan hjärtklappningar, haha) Men så funkar jag, men tar det ändå lugnt men jag är ju snabb så ;-) det funkar!
Petra höll på att få snurr på mig imorse! "amanda, kliv upp nu!" hörde jag många gånger i drömmen när jag djupt sov... Tänkte tillbaka på förr i tiden när man var svårväckt på högstadiet och mamma min måste haft det sååå jobbigt (förlåt för att jag varit så jobbig älskade Mami) Vägrade stiga upp så det slutade nästan alltid med att mamma fick dra av mig täcket och lägga i vardagsrummet, då frös jag och var så illa tvungen att kliva ur den sköna sängen... Imorgon kommer Petra göra lika? ;-) Maybe... Hihi :)

Busar bak i bilen ;-)
skratt och en massa kärlek (jag och syster varvar kärlek och bråk) ni som känner oss vet att det kan vara så ibland ;-) Men jag vet att det är för att min syster ÄLSKAR mig så? Visst Sis? ;)


När vi kom hem till Petra igen.. Så lagade jag min inplanerade middag till fina Jimmy och Petra :)
Ädelost pastasås... Med en massa fina ingridienser... Det är verkligen mumma!

Jag har det så mysigt här :) Rogivande och kärleksfull stämning och det är vänner som man har roligt med, kan prata med allt med och bara vara sig själv med :) Perfekt!
Nu ska jag mysa ner i soffan med P och äta lite morötter och dipp ;D
Hoppas ni mår bra!
ALL KÄRLEK

Äntligen helg! :) Är hos underbara Petra och Jimmy !

Hej alla fina!
ÄNTLIGEN HELG! det känns som att det aldrig varit skönare...
Det behövde jag nu.... Inget jobb imorgon?? Jippi jag jublar! Hoppar jämnfota, klappar händerna, fötterna och skrattar av lycka ;-) Och just nu är jag i Älvkarleby hos Jimmy och Petra, och lilla Miro förstås ;-) Så nu är jag ännu mera lycklig när jag får umgås med dessa fina själar ♥ Vi har haft det jätte trevligt, ätit god mat, Petra lagade Tacos, det var mumms! Vi skrattade en massa som vanligt och vi har det riktigt roligt! Finns inga hämningar här inte, utan vi pratar och öppnar oss som öppna böcker ;-) Så det ska vara... Man ska vara bekväm med vem man är och sina handlingar...



Petra dukade med väldigt roliga servetter!
En massa roliga frågor man fyllde i på alla sidor medan man åt, så läste vi upp och flammsade sen!
Riktigt kul faktiskt! Stor rekomendation till er som ska ha middagsbjudning/tjejmiddag :)

Nu ligger vi alla på soffan, äter gotta och dricker gott, kollar på "solsidan" Humor... Mina vänner Humor! =)
Hoppas ni mår bra idag mina vänner och får en mycket trevlig helg!
Det kommer jag att ha !
Nu ska jag mysa på.....
KÄRLEK

Mycket jobb... Lite vänner och familj.. Behöver helg :)

Hej mina vänner!
Hoppas ni mår bra :)
Jag önskar att kylan ska försvinna nu nu nu!
Jag fryser.. Vill inte ha vinterjacka mer, inte jacka överhuvudtaget, inte byxor heller... Jag vill ha fina sommarklänningar och brunbända ben...NU :) Är det någon som följer med till sol och värme? Ni vet vart jag finns ;-)
Idag är det onsdag och det är riktigt skönt tycker jag, känns som man fått den jobbigaste biten av veckan avklarad... Inte mycket annat som hänt i veckan förutom jobb, jobb och åter jobb.... Men sånt är livet! Kan inte klaga, det är nått som måste göras :) ... Idag har varit en bra dag iallafall.. Försäljningen har gått bra, Chris jobbade idag också så det var mkt trevligt :) Jag, Chris, Sam och Henke åt god lunch på Java, sedan ännu mer jobb ända till klockan 21.... Då gick jag och Chris och mysfikade igen :) hihi vi gillar att sitta på mysiga fik och snacka av oss.. Och skratta av oss.. Och mysa på... =)
Har jobbat lite tråkiga tider 3 veckor på rak nu, blir lite jobbigt då man knappt hinner träffa sin familj och så!
Vänner hinner jag träffa på jobbet och så, men mina småsyskon tex. dom går ju på dagis/skola på förmiddagen (jag jobbar 13-21 just nu) och dom sover ju såklart efter 21 så helt seriöst så tänkte jag åka hem till mina söta syskon klockan 7 imorse?! Men jag var så trött..... Jag skulle gjort det, saknar dem så nu!
Så kan det vara... Men men snart helg.. Det sitter som vanligt fint det :)
På fredag ska jag åka till min fina vän Petra i älvkarleby och hälsa på henne och hennes familj och umgås en massa, det ska bli tok mys! Saknar min underbara vän.. Så det ser jag fram emot :)
Underskattat med lugna fina helger tycker jag, utan party.... Man måste ha mellanrum mellan gångerna så man hinner längta överhuvudtaget.. Roligare de gånger man går ut och festar till det då :)
För mig är det underbart att slippa ställa en klocka på morgonen, ta dagen som den kommer och göra precis vad man vill av den! Men få ut så mycket som möjligt av den!
Nu ska jag kolla in nyaste OneTreeHill avsnittet... Njuta!
Godnatt fina vänner!
Vi hörs!
KÄRLEK


RSS 2.0