Dagen är här.. Idag åker jag till Grekland!

Hej mina vänner!
Stressiga dagar har rullat förbi.. Nu är dagen äntligen kommen! Idag åker jag! ;D
Jag har packat halva natten, packat i packat ur osv... Alltid svårt att veta vad man vill ha med sig,  men blev en hel del! Hellre för mycket än för lite! :)
Jag var uppe med tuppen då syster sov här och skulle vara tidigt på skolan.. Då begav mig jag på en lång och skön powerwalk i det fina vädret! Dagen startar perfekt med en promenad!
Nu ska jag kila ner en snabbis på stan för att shoppa det sista..
Vi hörs senare.
Ta hand om er.
KÄRLEK

Underbar dag med massa fina vänner... Den "stora" dagen börjar närma sig...

Hej vänner!
Måndagen är här.. Ny vecka! Nya händelser!
WoopWoop! Jag är taggad och glad denna vecka!
2 få arbetsdagar sedan drar jag till Grekland! Kan det bli bättre?! Nej jag tänkte väll det ;-D
Bara att ge allt på jobbet dessa dagar sen ska jag få sola och lata och ha det bra!
Lunchis med min fina faster idag också! Och hennes vän! Mina luncher är viktiga, så man får "komma bort" från jobb och slit och göra något trevligt helt enkelt ;-) Därför går jag alltid till Java, där är det trevlig personal, god mat och mysig stämning så då hämtar jag ny kraft... Hihi eller nått...
Efter jobbet gick jag och min jobbkompis Anna till Java (nähe?) blev middag också... Och nej jag skämms inte enns ;-) Måste passa på att klämma in alla luckor nu så jag hinner umgås med alla vänner innan jag åker!
Sedan var det bara hem och byta om, jag och Elli tog vår långa powerwalk! Härligt härligt! Ännu mera babbel...
Babbel + en massa skratt + lång promenad + högt tempo + halv taskig kondition = Behöver tränas lite till om jag säger så.... ;-) Men jag måste säga att jag kommit igång bra iallafall..
Kvällen spenderade med min efterlängtade gobit MallanBallan Ehrnlund! Som varit sjuk / operarats och en massa strul, äntligen fick jag en kväll med henne.. En massa tok som vanligt men en guldstund! :)

Så idag har jag fått en massa vänskap och kärlek!
Jag nöjer mig för idag!
Har tvätttid imorgon kl 6.00 (!) Ni läser rätt! Den enda lediga tiden denna vecka, och jag har massor av tvätt! Inte enns börjat packa ännu! Jag är verkligen en tidsoptimist när det gäller allt!! Men det bästa är att det brukar alltid gå vägen också ! Varför stressa när man kan göra allt i sista sekund? ;-)
Så jag känner för skönhetssömn nu... Kan behövas!
Hoppas ni mår bra..
Imorgon lär bli en kaotisk stressig dag! Aja det funkar! Tvätta, packa, städa, förbereda, jobba ända fram till 21.. Helst hinna med en träff med mina syskon och familj och ja ni fattar! Jag ska vara borta ett tag..
GODNATT
KÄRLEK I MASSOR!


Söndag och jag myser på...

Hej mina vänner!
Hur mår ni? Har helgen varit bra? :)
Gårdagskvällen spenderades med fina Elli, vi åt middag hos mig och myste framför "sommarkrysset" och sedan film :) Bara tog det lugnt och hade mys..
Idag har jag haft en vilodag.. Till en början! Regnet öste ju ner.. Jag bara väntade på att det skulle sluta och så fort det lugnat sig skuttade jag ut på en lång powerwalk! Så härligt att röra på sig lite och luften var så frisk och klar! Bara det att efter halva vägen så började regnet igen! :( Jag blev igenomvåt! Ingen hitt!
Vad hände med soliga vädret vi hade?! Äh, jag bryr mig inte! Bara jag får fint väder i Grekland ;-)


Jag är på topp humör.. Finns en viss fin person där ute som... Är för söt helt enkelt! ;-)
Ikväll blir det mysis!


SVAR TILL "Maria"
Hej Maria! Stämmer bra, jag har inte tagit studenten! Tyvär! Kämpade på som bara den, men gav inga resultat helt enkelt.. Skolan var för svårt för mig helt enkelt! Inget för mig.  Inte mycket att ångra heller.. Man kan inte roför vilka svårigheter man har.. Men man kan träna.. Och jag ska ta tag i skolan framöver och de ämnen jag behöver!
Men jag mådde och mår bäst utav att avsluta gymnasiet, gick ut 2:an .. Sedan började jag jobba heltid som försäkringsförmedlare/säljare där jag tidigare jobbat extra! (jobbar fortfarande) Och jag är duktig på det! Så det har helt klart varit bättre för mig! Men självklart ska jag ta tag i skolan framöver.. När jag har mer motivation och erfarenhet!

Skinnjackan jag hade på mig igår är ifrån märket MbyM, jag köpte den i höstas på B Young 1800kr.


Hoppas ni alla fina mår bra och haft en bra helg!
Ladda nu om batterierna för en ny vecka med nya möjligheter!
KÄRLEK


Soliga lördag! :)

Hej vänner!
Vilken underbar dag! :)
Solen skiner/steker över Gävle! Helt underbart!
Sov alldeles för länge idag med tanke på vädret! Sånna här dagar vill man nyttja varje sekund ute i det fina!
Hade en jätte trevlig kväll igår! Skönt att ta det lugnt, blev endast 2 glas vin men ändå kände jag mig risig när jag vaknade, känslig ja! ;-) Men en flaska vatten och ut i det fina vädret så var man pigg igen!
Blev ner på stan och shoppa en massa vettigt inför resan, solskyddsfaktor i olika former och typer! (min vän jobbar på Kicks och blir alltid att man går därfrån med mycket bra saker men mycket fattigare) Peeling och ansiktsmask från Clarins, som är super! Nödvändigheter helt enkelt :) Sedan blev det ny bikini också! :)
Jag är laddad för att åka! 4 dagar kvar bara... Jag längtar!
Har nyss gjort mat chilicorn carne med nachos, mummsi!
Nu ska jag och Ellie ut och powerwalka! Måste ju se till att vara hurtig nu, det är ju faktiskt redan sommar!


Och när sommaren äntligen är här kan man anväda snygga korta jackor! Det gillas!
Eller ingen jacka alls, ännu bättre! :)

Hoppas ni har det bra och är ute i det fina!
KÄRLEK!


Amanda och Tessilago har en trevlig fredag :)

Hej vänner!
Har ni haft en fin fredagskväll? :)
Det har vi!
Jag och Tessan har haft otroligt roligt!
Och det behövdes bara lite sällskap av varandra så skrattade vi tills vi grät till slut!
Det stavas RÅ humor och spontant prat och skämt! ;-D
Blev middag på JAVA (mitt andra hem) TacoTallrik! Mummsi!
Spanade in snygga killar och drömde oss bort.. ;-) Jag säger bara.. Brunbränd kropp, ögon som ler och röda kallingar på det! Hej på dig! ;-) Kan även stavas "KALLIS" Bara att välja och vraka bland gottigheter! Ett ämne som aldrig försvinner ur våra diskussioner och aldrig försvinner från våra huvuden ;-) Jag vill tillbaka nu nu nu!
Och jag vill mer än gärna ta en tugga eller två av gottigheterna ;-)
Vi fortsatte vår kväll på Interpool, där vi skulle spelat biljard men vi va så inne i allt snack och hade det för trevligt för att slita oss från våra drinkar !

Bästaste Tessilago ! :)


Så himla trevligt att bara sitta och chilla med ett gott vin, en fin vän, spana på folk, snacka en massa roligt och en massa skit ! Så tack för en fin kväll Tessilago min :)
Nu ska jag sussa så sött!
Hoppas ni mina vänner har det bra!
KÄRLEK!


Fredag, fina fredag! :)

Mina vänner, det är fredag och det är, har varit och kommer fortsätta vara EN FIN DAG! :)
Jobbet gick strålande för alla (gårdagen var bara en otroligt ful svacka) Jag var på banan igen och sålde som om det inte fanns någon morgondag ;-)
Blev veckans säljare denna vecka också! Tackar Henrik! Och tack för alla fina ord! :)
Jag sitter nu och väntar på att regnet har gjort sitt så jag kan gå ut på en efterlängtad powerwalk! Har en massa energi i kroppen som behöver ätas upp!
Ikväll blir det middag hemma hos mig med min fina vän Tess! Sedan ska vi på bio och mysa på!
Vad händer för er?
Ha en otroligt fin helg!
KÄRLEK


Torsdag... Jobbig dag! Men jag ska se till att få tillbaka min positiva energi! :)

Hej vänner!
Idag har varit en hemsk dag! Trodde jag skulle börja gråta ett tag på jobbet för det gick verkligen urkasst! :/
Jag kämpade arselet av mig och det ledde inte till någonting alls tycker jag, så då lessna jag på riktigt! Så är det att jobba som säljare, man mår bra av resultat och blir depp på motgångar! Såklart det är ju sälja jag vill göra! Inte förmedla.. ;-) Så jag gick från arbetet, missnöjd och sur som en citron! (på mig själv of course)
Men nu orkar jag inte ligga här och rannsaka mig själv nå mer!
Jag vill vara positiva Amanda igen! Så jag känner att jag behöver skutta ut på en promenad!
Ja det gör jag rätt i :) Gå av lite dålig energi och tänka på saker som gör mig glad!
Jag behöver verkligen semester känner jag nu... Och vad passar inte bättre med att faktiskt åka iväg och ha semester då? ;-D Men det ska jag ju.... 6 dagar kvar!
Fortsätter tracka Annapanna med mina nedräknings sms.. Hihi! Nu saknar vi varann! Men inte långt kvar :)
Anna säger att det är dåligt väder i Grekland och att det har varit det ett par dagar nu! Det får inte vara det när jag kommer.. Så på ett sett är det väll bra om det är regn och så nu? För då innebär väll det att det kommer vara strålande snart? Så de dåliga dagarna är "bort regnade" ?! Haha vad tror ni? Jag får åka dit och skina som en sol helt enkelt! ;-D Ska bli!


Hej vänner!
Nu inviger jag min nya sjal (JC) jag älskar den!
Gillar leopardmönster och röd är min favorit färg så det det blev en självklar kombination!

Hoppas ni mår bra!
Var snälla mot er själva och omgivningen!
Så mår alla bra och alla har bra dagar!
KÄRLEK I MASSOR!


En onsdag i mitt liv.

Hej där!
Hur mår ni?
Mitt humör är på topp då nedräkningen börjat inför resan... 1 vecka kvar! WoopWopp! ;-)
Har i huvudet att jag snart ska ha en underbar semester därför ger jag ALLT på jobbet ! Och försäkringar rullar in som de ska.... Roligare att jobba då också! När man gör rätt för sig :)
Efter jobbet cyklade jag till min älskade Farmor och hälsade på lite... Bli frisk nu Farmor! ♥ Jag tänker vara positiv och hoppas på det bästa! Varje dag...
Nu ikväll har jag umgåtts med bästa vän Tess! Vi har ätit pannkakor.. Babblat en massa och haft en jätte mysig och trevlig kväll! Vi kan prata om allt och har alltid kul! :) Så tack för en fin kväll min vän!
Nu börjar det hända lite saker i mitt liv också mina vänner..... Hihi jag ska fortsätta vara hemlighetsfull tills jag vet mer.. Men har haft en viss intervjuv idag! :) Som sagt.. Man har alltid hoppet och positiviteten med sig... :)
Berättar mer OM det går vägen... Hihi!
Nu ikväll ringde också Karolin från MaryKay.. Jag ska börja sälja deras produkter! Jätte bra produkter och jag är ju en erfaren säljare så det passar mig perfekt! Tycker om skönhetsprodukter och jobba med försäljning så det kan absolut bli en rolig utmaning! Kommer självklart ha kvar mitt heltidsjobb men detta som en extra rolig grejj på sidan av :)
Jag gillar när det händer saker.. Så det får gärna hända ännu mer! ;-)
Hoppas ni mår bra.
KÄRLEK


Tisdag! Dagarna rusar förbi :)

Hej vänner!
Dagarna rusar förbi ! Jag räknar verkligen ner dagarna nu till resan... Jag längtar tok mycket! ;D
Jobbet går bra? Såklart! :) Sålde en massa försäkringar idag med!
Lyxade till det och shoppade en ny underbar klänning på VILA idag! (visas vid användning)
Efter jobbet cyklade jag hem till Susanne och mina småsyskon.. Åt mat, umgicks! Trevligt! :)
Jag älskar verkligen mina syskon! Skulle kunna krama och pussa sönder dem! Hihi !
Jag är helt slut så det blir sängen...
Godnatt.
KÄRLEK


Hihi söta lillEbba blir ihjäl pussad av storasystrar!


VårRuset!



Vi klarade det!
Härligt tjejer! Vi kämpade på och joggade nästan hela 5kilometer..  Man kan bara man vill!
Sedan blev det mysig picknick i Boulongen!
Gör gärna om det flera gånger om! Kul! :)

Nu ska jag dö på soffan! Jag är slut för idag.
KÄRLEK


Måndag! Fin helg och nu laddar vi för VårRuset! :)

Hej alla glada fina vänner! :)
Måndag igen! Härligt härligt!
Haft en otroligt fin och trevlig helg! Lugnt är underbart ibland! Verkligen bara varit..
Tränat, umgåtts med vänner och haft det bra!
Igår hade jag en jätte trevlig dag och kväll med Eva och Mayalu! :) Lek och bus med Maya tills det blev sängen för henne, då hade jag och Eva myskväll med filmen Avatar och gottigott! :) Mys!
Idag har det varit jobb och det har gått lysande!
Test perioden är över... Jippi! Det är "vanligt" nu igen! Ingen är lyckligare än jag! ;-D Kanske för att jag är grym på att sälja olycksfallsförsäkringar ;-) Haha! Slängde iväg 16stycken idag! Taackar!
Nu mina vänner är jag laddad till tusen för VårRuset! Vi är ett gäng som ska springa från jobbet!
6 härliga bruder som springer för call-up! Hejja hejja! :) Jag är laddad så nu ska jag skutta ut och möte de andra och se till att göra bra ifrån mig! Tur att jag kommit igång med träningen nu så konditionen börjar bli bättre!
Det ser ut att bli en fin kväll, solen skiner, människor är glada och jag känner bara för att ut  och springa med fina vänner! Så så blire! Vi ses i vimlet! :)
KÄRLEK!


Fin dag med fina vänner! :)

Hej fina vänner!
Vilken underbar dag! Solen skiner verkligen och det är hett ute!
Alla människor är glada, uteserveringarna är full proppad! Det är så mycket sommarkänsla idag!
Jag vaknade upp vid 10, pigg som bara den! (så skönt att jag var nykter igår) Så jag tog med mig min fina vän Ellie på en lång prommis i det fina vädret! Så underbart att traska när väret är så fint !
Sedan blev det lunch (i solen såklart) på mingel med min vän Karem! Åt god mat, snacka en massa nyheter och hade jätte trevligt! Rebecka, Lao och Elize kom och gjorde oss sällskap också, trevlans :)
Sedan blev det en massa shopping!
Två nya bikinis, smycken, sjal, söt topp och jeansskjorts fick jag med mig hem!


Denna somriga outfit inhanlades idag :)
Shoppat allting på min absoluta favoritbutik VILA!

Vad ska ni göra ikväll ?
Jag är sugen på att göra någonting somrigt.. Hihi.. Får se vad det hittas på!
Take care.
KÄRLEK


Nu är resan bokad! =)

Hej vänner!
Jag är så jävlans glad och lycklig just nu!!!
Jag sitter hemma i min ensamhet och jublar, jag har pratat med AnnaPanna..
Jag har spanat efter resor...
Jag har bokat!!!Betalat och fått biljetten skickad till mig!
Nu blev det verklighet! Den 26Maj åker jag!
Jag ska till Grekland, till Kos, till Anna, till värmen, till frihet och jag ska ha en fantastisk fin semester!
Umgås med Anna, sola, bada, lata, parta och fira min fina väns födelsedag!
Jag ska vara borta i 15 hela dagar! Kan det bli bättre?
Tigaki, en vacker Ö utanför Kos stad!

Såhär bra har Anna det varje dag ! :) Snart är jag där!
Saknar dig vännen, men snart ses vi!! Wihooo..
Nu ska jag fira med trocadero ;-)

KÄRLEK PÅ ER FINASTE VÄNNER!


Lugn och fin fredag! :)

Hej vänner!
Äntligen fredag! Såå skönt! :)
Och jag ska bara ta det riktigt lugnt idag! Inga planer alls faktiskt.. Så om någon vill hitta på något? Säg bara till :)
Men jag är trött och slö så ser fram emot att bara ligga på soffan, kolla på tv, äta gottigott och slappa på riktigt!
Jag har längtat efter fredag så jag "får" äta godis och chips.... Mmmmmm....
Vad ska ni alla göra?
Jag ska äta min goda ädelost pastasås nu!
Vi hörs!


Ny kavaj. (lång i fram och kort i bak) perfekt till jeansleggins med fickor på! :)
Ett tips bara... Köptes i veckan på MQ.

Denna vecka har slukat min energi!
Jag behöver lugn, ro och vila :)
Tråkig fredagkväll? Kanske!
Puss på er!


Kalas ! Ska vi åka på resa?!

Hej fina vänner!
Efter en lång dag på jobbet.. Begav jag mig upp på cykeln för att trampa till engeltofta!
Men det tog emot då regnet började stå som spön i backen! Så mor var snäll och hämta mig istället!
Min fina Moster fyller nämligen år idag! Så det var massa nära och kära, god mat och fika.. Såå trevligt så! :)
Nu har jag fastnat som en nörd i datorn.. Letar resor i massor.. Äntligen har jag hittat direktflyg! Yeaaah! Bara hotell som fattas! Om Anna bara kunde svara telefonen (hon jobbar nog) så jag kunde få lite hjälp ;-)
Har iallafall tagit ledigt från jobbet osv.. Så nu är det bara att trycka på BOKA ... Vågar jag? Är jag för feg för att ge mig ut på äventyr på egen hand? flyga alldeles ensam? Hmm :/ Jaaa men det är klart jag är ju en tuffing!, så jag måste våga ;-D
Haha eller inte.. Men någon gång måste vara en första för allt! Nyttigt att resa ensam tror jag :)
Jag får ju spendera semestern med fina Anna ! :) Jag längtar, vill åka nu nu nu!
Detta är en djungel.. Vet inte vad jag ska välja för en resa..
Någon som varit i Kos (Tigaki) som har något tips på hotell?

Hoppas ni mår fin fint!
Snaaaart helg... Härligt va?!
KÄRLEK!

Bus och mys med sötaste Mayalu! :)

Hej vänner! :)
Vilken underbar dag jag haft!
Efter jobbet mötte jag upp finaste Eva på stan, vi hoppade på våra cyklar och trampade hem till dem i hagaström.. Blev bjuden på jätte god indisk mat av Raj, kan vara bland det godaste jag ätit! Han vet hur man får till det med kryddorna han! Lekt busat och myst en massa med sötaste Mayalu! :)
Hoppat studsmatta som en tok, kommer nog hoppa i sömnen till och med.. ;-)
Har varit i stallet och hälsat på hästarna, fikat och babblat en massa med Eva, gosat en massa mer med Maysan! Haft en otroligt fin kväll helt enkelt :) ! Tackar för det!

Denna lilla tös kan charma sig till vad som helst... Riktig gobit!

Hopp hopp och hoppilihopp!
Vi gjorde även studsmattan till ett bollhav... Vad roligt man kan ha .. ;-)

Tiden rinner iväg när man har roligt.. Tyvär så led även denna dag mot sitt slut.. Det är ju en dag imorgon också!
Även fast det är röd dag så jobbar jag såklart! Så nu blir det hopp in i duschen, ner under täcket och försöka få sig lite sömn.. För imorgon hade jag tänkte att sälja en massa försäkringar.. Har en känsla av att jag vet hur man gör det ;-)
Hoppas ni mina vänner mår bra!
KÄRLEK


Tips på resor till Kos?

Hej på er!
Jag letar resor till Kos!  Jag ska åka dit tills Annapanna fyller år!
Alla resor är så dyra (endast flyg) och det är minst 2 byten på varje! :/ 
Ja vill ha direktflyg och rätt hyfsat pris!
Några tips på bra sidor?
Föressten, solen har tittat fram fint idag! Underbart!
Synd bara att man sitter inne på ett tråkigt kontor och tittar ut på den fina solen ;-) Men jag har varit ute på en riktigt lång promenad i det fina vädret! Jag känner mig piggare och gladare av solen!
Vill ha sommar, värme och semester nu! Sitter fint med resa!
KÄRLEK


Fina måndag med vänner och harmoni!

Hej där vänner!
Har veckan börjat bra?
Det har min! Och jag har bestämt mig för att denna vecka ska bli positiv och varje dag ska vara utav glädje :)
Jobbet är som vanligt.. Rullar som det ska..
Haft en trevlig lunch med bästa Chrisan idag! Alltid så trevligt att umgås med min fina vän...
Efter jobbet blev det lång powerwalk med Malla! Så fått en massa prat och vänskap idag! ♥
Och jag mår så bra över motionen, friska luften och naturen.. Harmoni!
Nu tiitar jag på min fina förebild på tv... Carolina Gynning, en fantastisk kvinna! Inspirerande och härlig!
Hon är med i "petra mede show" så missa inte det! :)
Hoppas ni mår bra finaste vänner!
KÄRLEK

Hälsosammare liv med start NU!

Hej fina!
Ännu en helg som lider mot sitt slut...
Idag har jag köpt en alldeles ny cykel! Jätte glad över min fina kärra ;-)
En vit fin från "Logan" cyklade ända från pappsen i valbo hem till stan, så jobbigt att jag trodde ja skulle svimma.. Hihi men nu ska det tränas, snart kommer min kondition vara på topp! Sommar snart och här ska tränas! :)
Nu blir det ett hälsosammare och aktivt liv! När det gäller allt!
Jag kommer från och med nu att tänka på mitt eget mående när jag gör mina val framöver..
Hälsan är viktig, viktigare än vad man tror.. Ibland säger kroppen ifrån på riktigt, allt blir kaos..
Då är det dags att stanna upp, lyssna på sin kropp och sin ohälsa och hjälpa den att komma på fötter igen!
Bli glad, må bra och bli en finare människa! :)
Jag har haft en behövande kväll med mina fina vänner Chris och Ellie , vi har babblat, promenerad och myst på!
Det är oerhört viktigt med vänner! Den saken är saker.
Och ni vet vilka ni är ♥ Ni som alltid finns där, i med och motvind..
Hoppas ni har det bra och myser på denna söndag!
NATTI
KÄRLEK!

När verkligheten kommer ikapp...

Hej vänner!
Hoppas ni mår bra och har en trevlig lördag kväll!
Själv har jag haft en otroligt jobbig dag!
När alkoholen åker in åker vettet ur!
Nu blir det inget mer av det på ett bra tag....
Jag är så framåt och trevlig och kan ha det så mycket roligare utan! :)
Även om jag inte gjort något dumt så lider av ångest dagen efter och det är inte värt det! Verkligen inte!
Men men hade en trevlig kväll med vänner iallafall! Jag älskar mina vänner! ♥ De gör mig glad..
Åkte till forsbacka till Mia och till min syster.. Behövde sällskap... Och en riktig myskväll fick jag! Mia bjöd på otroligt god grillad middag, Mmmm.... Längtat efter första grillningen! Det är sommar det!
Kollar på lite humor serier, äter gottigott och myser på..
Syster kockar majskolvar nu också, ojj vad magen växer nu ;-)
NattiNatt.
KÄRLEK

Trevlig fredagkväll med fina vänner :)

Hej vänner!
Vad gör ni ikväll?
Jag har mina fina vänner här :) Tessan och Elli... Vi snackar om allt mellan himmel och jord.. Dricker vin, tjoar och skrattar och har det riktigt trevligt :)
Klockan springer ifrån oss... Det är ju ett bra tecken ;-) Då har vi ju iallafall trevligt! Tycker det är så roligt när vänner från olika håll lär känna varann, Tessan och Elli har aldrig träffats innan men går ihop jätte bra, kanon kul! :) Vi ska gå och spela biljard nu! ;-D Sen kan det bli utgång, vi skulle ta det lugnt... Hmm kan vi det? ;-)

Ha en fin kväll!
Kärlek från oss till er! ♥


Älskade fredag! :)

Vänner vänner vänner! Är det fredag eller är det?!
Lyckliga fredagar... Sol är det också, kan det bli bättre?
Jag är helt urtankad efter jobbet, av "jobb energi" men här ska ut och promeneras mina vänner!
Och härligt ska det bli! Ska bara knyta på mig powerwalks skorna, på med brillorna och ut i det härliga vädret!
Mina barstolar ska också hämtas, äntligen är de i butiken och väntar mig! Det börjar hända saker, tackar!


Så här färgglad och glad är jag idag! :)
Ny tunika från VILA!

Idag blir det inge av med fredagsshopping utan idag blir det istället en fin fredagspromenad ;-)
Ville bara önska er mina fina vänner en trevlig helg!
Hörs snart.
Ut och njut! Vi vet aldrig när solen tittar fram nästa gång ;-)
KÄRLEK


Torsdag... Fin dag och snart är veckan äntligen slut! Wihoo..

Hej vänner!
Hur mår ni?
Veckan leder mot sitt slut, helt fantastiskt! Bli helg nuuuu ;-)
Aja bara en dag kvar.. Har verkligen kämpat häcken av mig på jobbet! Helt slut kan jag känna nu..
Kila hem efter jobbet, lagade kycklinggryta med ris, mummsi..
Jag och Ellie var ut på lång prommis! Blev en rejäl sväng och det var så mysigt så! Solen lyser så fint så det känns att våren är här och man blir så glad av frisk luft, sol och umgås med en vän på en och samma gång :)


Jag fick ett samtal från en vän som jag blev så glad av ....
Min anna som gått och blivit grek, ringde och uppdaterade senaste nytt från kos!
Jag vill bara dra dit! :) Ska nog åka dit till hennes födelsedag! Hon ska ju inte behöva fira 20års dagen själv liksom ;-) ...

Nu ska jag mysa!
KÄRLEK


Jag är glad och har köpt mig själv en pressent :)

Hej mina vänner!
Läget bra?
Jag är nyss hemkommen från arbetet vilket går lite halvtungt nu, men men! Bara att kämpa på ännu mera!
Efter jobbet gick jag till butiken Telia och köpte mig en fin pressent.... Gissa vad?! ;-)
En Iphone såklart!
Jag är så glad nu mina vänner! Det blev ett spontant köp men det kan jag tycka jag var värd :)
Har gått med pappas halv rassliga i evigheter när till och med den börjar strula så tyckte jag att det var dags!
Så nu kan jag lova ännu mera bloggning ;-)
Nu är jag hemkommen står och kockar till en god fiskgratäng! MalinLJ kommer hit och vi ska äta middag ihop för att sedan ge oss på en riktigt lång powerwalk! Vi har kommit igång, tredje dagen och vi promenerar på! ;-D Självklart ska vi ta oss till gymmet också men så trevligt att gå ut och gå tycker vi så kan vi prata på med varann också ! :)


Såhär ser jag ut idag :) Hela outfit från VILA! kavaj, linne, smycke och jeans.

Hoppas ni mår bra!
Vi hörs snart.
KÄRLEK


En trevlig kväll med massa shopping! :)

Jag har varit på VILA's Vip-shoppingkväll!
Det var mycket trevligt kan jag tala om!
Tidningen CHIC var där .. Gotta att äta på, mycket fina kläder att shoppa på.. Och min fina vän Chris att mingla med ! :)
Hem med mig har jag en massa snyggt! Kjol, blusar, klänningar, smycken, tunika och kavaj!
En samling av snyggt vårnytt rikare och några lappar fattigare!
Så nu mina vänner, blir det inte shopping på ett tag ! Men jag har ju en massa fint att ta på mig ! ;-)
Jag älskar shopping! Och jag älskar VILA's kläder!
Jag visar min plagg på bild när de används!
Nu ska jag mysa mig ner framför tv, husfruarna och cougartown!
Hoppas ni mår bra! ♥
KÄRLEK




Fina måndag med en Malin :)

Hej vänner!
Det är måndag, det är nystart!
Det blir en sundare start! Nu har vi bestämt oss!
Jag och MalinLJ har varit  ute på en lång prommis .. Så otroligt skönt! För nu ska vi börja träna, och vi ska nämligen vara nöjda med våra kropper till sommaren! Ja vet att det är sommar snart snart snart.. Men iallafall! Vi kommer igång nu! Bättre sent än aldrig.. Sen har vi myst med Tacos hemma hos mig..
Nu myser jag på med tända ljus och skrattar åt älskade Maria Montazami, hon är för skön!
Hoppas ni mår bra fina vänner!
Jag gruvar lite inför morgondagen på jobbet..
Nu när det går så bra för mig så ska vi helt plötsligt byta projekt och vara lite testkaninner för ACE ... Alla säljare får en varsin premie och varsinna ersättningar och sälja på så om två veckor ska man se vilket pris som var populärast.. Jag fick det näst högsta beloppet, otippat ;-) Äh jag tänker skaka av pressen och låta det går som det går :-) Det brukar ju kunna gå bra så!

KÄRLEK!

Söndag..

Hej vänner! :)
Jag hoppas ni haft en fin helg?
Jag är nöjd med min !
Idag har det varit full rulle...
Jag och lillsyster var ute i boulongern och lekte på dagen.. Fullt med folk där eftersom solen sken så fint!
Välkommen älskade vår! Stanna hos oss!
Sedan blev det mat.. Glass i stora lass och lite mys framför tv innan pappa kom och hämtade Ebbsan..
Jag begav mig ut på en lång promenad, rensade huvudet och skakade av lite fett på kroppen ;-)
Nu ikväll har jag varit hos MallanBallan, hon flyttade till en ny lya igår så var ju såklart tvungen att kolla läget..
Så suttit hos henne och snackat en massa ikväll :)
Nu är det mys i soffan med te och tidningar innan ögonen vill somna..
Sköt om er fina .
KÄRLEK


Lördagsmys med lillsyster Ebbsan :)

Hej vänner!
Idag har jag min söta lillsyster Ebba hos mig..
Vi har spelat dator, kollat på en massa barntv, sjungit med till körslaget...
Självklart ätit lördagsgodis! Det är viktigt :)

Tacos blev det också! :) Gottigott!

Nu ligger Ebba och sover väldigt sött..
Jag kommer också att somna snart..
Är rätt slut faktiskt.
Har haft en super mysig dag och kväll med min fina syster ♥
Hoppas ni mår bra vänner! Ta det lugnt ute i lördagsnatten!
KÄRLEK


Sista april :)

Hej vänner! :)
Hur mår ni idag? blev det en lyckad sista april?
Jag hade trevligt! Kanske för trevligt... För idag mådde jag dåligt kan jag tala om!
Började med middag på club kristall... Vänner, drinkar, skratt och trams!
Tack för en rolig kväll Karro! Hoppas det kommer bli en lyckad krog :)
Jag och Tess dansade vidare mot slicken också.. Det fortsattes dricka vin, dansa och flamsa! ;-D
Kul vare! Mycket folk ute också :)



Min fina vän Tess och jag.. Vi har alltid roligt tillsammans vi :) ♥


Hoppas ni mår bra och har haft en trevlig Valborg.
Jag kan iallafall tala om att det blir lugnt ett tag framöver....
Blää vad jag mått dåligt idag.
Vi hörs
KÄRLEK


RSS 2.0