Massa kvällsenergi kom på posten..

Hej fiskorvar!
Hur leker livet? Vad har ni för er om dagarna?
Nu sitter jag i min sköna stora soffa... Helt ensam ! Lite sällskap vore inte fel.. Om jag själv fick välja skulle jag ha sällis varenda sekund av dygnet! ;-) Har nyss varit hos Elli och myst framför tv, bästa tv-kvällen denna vecka! Idol, skånefruar, kungarna av tylösand.. Jag vill inte kalla de kungar, utan kanske "Äckliga fyllon i Tylösand" Vore mer lämpligt! Vi kunde inte enns se halva programmet idag, man blir ju bara så äcklad! Vilka människor det finns!
Höll på att somna hemma hos Elli, behövdes en promenad hem på 10min så är man pigg som bara jag kan vara igen! Suck, hatar att vara en nattfjäril när man måste sova, tidig morgon på jobbet.. By the way, slog rekord i skoförsäljning idag! Budget på 10 men slutade på 35000 ;-) Inte illa! Får så mkt beröm av min underbara chef också.. Idag var repliken "Amanda kan till och med sälja sand i öknen" Sen blir jag kallad "Skokrämen" också.. Det har ju sina anledningar, sälj på dom bara! ;-) Så roligt!
Nu ska jag fortsätta lyssna på Nrj och dansa i soffan.. Partysugen på en onsdag? illa!
KÄRLEK!

Höstmys och vänner..

Hej alla goa och glada!
Denna dag och snurrat på bra! =)
Började dagen med en runda på stan med min fina vän Elli, blev lite shoppat på VILA, åh vad längesen man fick unna sig något nytt, det var på tiden! Blev en ny byxa och blus =)
Sedan en lång mys lunch på älskade Java... Ägaren "Vad har hänt, har du skaffat kille? du har inte varit här på länge?!" (Observera, förra lördagen, haha) Jag "Haha, om jag har skaffat kille så heter väll han ECCO!" Lite kul att man blir saknad på stammis stället =)
Har jobbat på Ecco hela eftermiddagen, lika roligt som alltid =)
Nu ikväll har jag Elli och Tessan haft mys på hög nivå.. Kurat ihop oss i soffan med massa ljus och vänskapskärlek!
Vänner och familj, det viktigaste jag har ♥
Nu börjar hösten synas på riktigt.. Jag älskar mysfaktorn som blir när löven faller från träden, ändrar färg till alla möjliga fina, det blir kyligt ute, mörkt ute, tee dricks inne, ljus tänds i massor och myskvällarna blir överflödiga.. Men en myskväll på egen hand, Deprimerande! Då blir jag bara höstdepp, är glad att jag har fina vänner att mysa med ♥
Imorgon vill jag börja dagen med en höstig långprommis!
Hoppas ni mår bra alla fina!
KÄRLEK

Måndagen börjar bra =)

Hej vänner! =)
Hur mår ni idag? Har måndagsångesten varit på besök?
Min dag startade bra, vaknade upp med mina fina småsyskon, då vi alla somnade i min lillebrors stora säng, mysigt =) Cyklade direkt till jobbet, var på DinSko idag och packade upp flera pallar med skor! Ibland kan det kännas som att jobba på en fabrik ;-) Otroligt trevligt sällskap på jobbet ju, så alltid kul!
Kom hem, la mig på soffan, kollade tv i max 5min sedan slocknade jag, helt utsliten och trött har jag varit på senaste tiden! Så behövde lite sömn.. Vaknade igen strax innan 21.. Kunde inte sova mer, så mötte upp Tessan på Gouther, Elli's jobb, hon gjorde goda mackor åt oss, drack kaffe och babblade på, trevligt med mysfika med vänner!
Har kommit in i en riktig läs period nu.. Läser och läser varje kväll, rogivande! Nu ska jag börja på "Djävulen bär prada" Filmen är ju så bra, men böcker brukar ju vara bäst så den kan nog bli en succe!
Hörs imorgon fina ni! ♥
KÄRLEK

Ännu en helg som led mot sitt slut!

Hej på er!
Känns som det är fart och fläkt morgon till kväll, skulle behöva pausa livet och sova ett dygn!
Har ni haft en bra helg?
Min har varit tipptopp =)
Fredagen bjöd jag Chris och Elli på middag, laxpasta med vitvinsås, hur gott som helst ! Hade en riktig mys tjejkväll, drack vin, babblade i timmar och tittade film! Vänner ni är underbara, oslagbart att bara hänga en helkväll, göra vad man känner för och ha det bra! =)


Lördagen var det jobb från öppning till stängning! Löningslördag, full fart! Roligast att jobba då, när det är mycket att göra, man får ta hand om kunderna och sälja en massa skor till de som vill unna sig =)
Efter jobbet hämtade jag upp min söta lillbror Rasmus, vi tog en promenad, gick till MAX och åt! Gottigott.. Hälsade på Farmor, fikade och lekte lite, sedan hem till Tessan, där trivdes han också och busade på med henne!


Sötis! ♥

Kvällen spenderades med Tessan och Elli, ännu en trevlig kväll med vin och babbel =) Det slutade med utgång, vilket inte var planerat! Jag var trött som aldrig förr! Ögonen ville knappt vara öppna, Tessan gav mig en och annan mirakelkur, sedan var man piggare än piggast ;-D Blev slicken, sjukt kul hade vi! Kom in i partystämningen fort, det var dans dans dans, vin och massa roligt folk! =)

Söndagen var man trött igen då.. ;-) Kunde döda väckarklockan! Men bara bita ihop, in i dusch och vandra ner till jobbet! Idag var det lugnare, lite mindre kränga skor och lite mer damma hyllor, hehe... Jobbkompisar har varit sjuk så därför jag jobbat från morgon till kväll hela veckan, bara kul! Jag kommer aldrig tacka nej till jobb, inte på detta favorit ställe! =)

Nu är jag hemma hos far och susanne, myser på och somnar nog snart!
Vill önska er en mysig kväll och en bra start på veckan!
Ladda batterierna för en ny powervecka med jobb/vänner och allt!
KÄRLEK


Det går bra nu =)

Hej vänner!
Hur mår ni? :)
Veckan startat bra?
Min vecka är super... Har pågått en tävling på jobbet förra veckan och denna.. Men vi har redan vunnit! Wihoo! =) Ecco-Gävle bästa butiken! Då får vi plocka hem ett par varsinna skor då, inte illa =) Tackar!
Idag har man jobbat på bra! Känns så roligt så!
Nu blir det kvällsprommis med bästa Chrisan, babbla av mig lite =)
Har kommit igång rätt bra med dagliga promenader, såfort lönen kommer blir det träningskort!
Satsar på vintern 2010 istället för sommaren ja ;-) hihi..
Sköt om er, hoppas ni mår bra!
KÄRLEK!

Min lugna fina helg!

Söndag-Valdag....
Jag mår illa! Har varit riktigt nervös för jag vet inte vad ja skulle rösta på, bestämde sista sekunden och ångrade mig nästa... Känns sådär :/ Får hoppas att det blir så bra som det kan bli.

Har haft en fin helg! Fredagskvällen spenderades med kusinvitamin :) Gick dit efter jobbet, trött och slut efter en arebtsvecka, fick mig ett fint glas vitt i handen så fort jag kom in, det satt riktigt fint! Sedan blev det laga middag, vi gjorde broccoli/fetaost paj, mummsi! Babblade på och hade trevligt! Godis, chips och en bra film i soffan så blev kvällen fin fin!

Lördag. Första lediga dagen på länge, jag sov ut! Underbart! Startade dagen med en powerwalk!
Gissa vad som hände sen?! ;-D (Amanda happy!) Jag gick och hämtade ut (köpte Iphone) igen, saknat! Så det gjorde mig superglad! Jag och Elli tog en lunch på Java! Trampade sedan ut till Valbo för att vara barnvakt både åt mina fina syskon och sedan senare på kvällen var jag barnvakt åt söta Mili, Ines och Valle :) Slocknade i lillsysters säng innan midnatt!


Nu tittar vi på Val-Vakan.. Försöker bli mer och mer insatt.. Om fyra år när det är dags igen har jag bestämt mig för att ha stenkoll på alla partier och framförallt på vad jag vill!
Dricker tee och äter glass i stora lass, är hos mamma och ska kolla EnsamMammaSöker nu, tv3 har lovat att IDIOTEN är helt urklippt ur programmet.. Som de flesta vet så var det ju en mindre rolig person med i programmet, ni kanske och läst i tidningarna i veckan? Där fick han! Önskar han kunde bli uthängd över hela världen.. men vi börjar med Sverige .. och fortsätter där!
Ingen ska få skada min vän!
Ger man kärlek får man kärlek.. Ger man skit, då får man skit! Thats it!

Jag och syster sitter och kollar på massa kort när vi var små, va söta vi va! :)
Ibland vill man trycka på en knapp och var liten igen, lättare då!
Min syster var så söt att man kunde pussa och krama ihjäl henne! Nu har jag en liten gulligLillbror som är kopia! LillRalle :)



Älskar att det är söndag, ska njuta av sista timmarna på veckan.. Bara vara!
Imorgon har jag ledig dag, sedan kör vi powerjobb vecka efter det :)
Sköt om er alla fina ♥
KÄRLEK

Några rader av mig..

Hej fina vänner! :)
Idag har jag jobbat hela dagen, På Ecco. Denna vecka startar tävlingsvecka! Riktigt roligt! Håller på¨v.37 & 38..  Ska sälja 25par skor (3 Speciella "tävlingsskor") och klarar man det så får man en valfri EccoSko värde 1500 !
Trevlig tävling och jag är supertaggad =) Det lär vi klara!
Efter jobbet kom Elli och Chrisan hem till mig, åt mat, godis, kika Idol och babbla på :) Mysis..
Nu har jag tagit en prommis och vandrat hem tjejerna, har en glas i min fot så lite ont att gå, får inte ut den.. :/ Kan det vara farligt? den sitter alldeles för djupt inne i foten för att få ut! Har försökt, gör ont att stå utan sko, så haltar runt här hemma med dubbla sockor ;-) Hmm kanske borde gå till läkare, vi får se! Det lär väll inte försvinna av sig själv antar jag? Eller?

Är förväntansfull inför morgondagen! Något som många önskat väldigt länge kommer att inträffa!
En hemsk person som jag avskyr väldigt djupt har skadat min vän hårt och det ska personen inte gå ostraffad för! Bättre sent än aldrig! Önskar personen kunde hängas ut över hela världen.. Men vi börjar med SvenskaFolket! Hoppas alla inser att bakom vissa leenden döljer sig en idiot.. Låt er inte luras..

Sov riktigt gott!
Och var fin med era nära och kära.
KÄRLEK

Söndagkväll :)

Hej alla fina!
Blev en schysst söndag!
Soffläge halva dagen, läst bok, kolla Idol repriser.. Bara slappat :) Behövdes!
Sedan lagade jag middag, (till mig själv) Känns ofta ensamt att bo själv önskar jag fick umgås dygnet runt och alltid ha sällskap vid middagsbordet ! :) Bara komma vänner ;-)
Blev en favorit, Chili concarne med nachos!
Promenad med Elli, både var trötta men vi tvingade varandra och skuttade ut! Bäst att tvinga varandra varje dag nu framöver, nu är semestern över och hullet ska bort ;-)
Kvällen blev mysis hemma hos Sanna.. Kollade EnsamMammaSöker... Chockerande satt vi i soffan och skrek och blev lite aggresiva mot stackars tv... Tv3 har gjort ett stort misstag! De borde verkligen göra bakgrundskoll på alla som deltar i ett sådant program! Urscha! En av dom värsta människorna som vistas i ett par skor var mer som sökande... Inte ok!
Är säker på att allt kommer bli bra till slut! Att personen kommer få sota för sina handlingar osv....

Nu blir det sängen! Tidig morgon!
En jobb vecka på 50-60h väntar!
Då ska man ha power energi! =)
Hoppas ni mår bra och att ni fått ett fint avslut på denna vecka! Och ser fram emot en ny fin! Med nya krafter, nya tag och nya utmaningar!
NattiNatti!
KÄRLEK

Min fin fina helg :)

Hej allihopa!
Hur mår ni? har helgen varit bra? :)
Min har varit super! :)
Fredagen började med en rolig jobbardag.. Sedan trampade jag iväg till Tessan för en mysis kväll..
Kurade ihop oss i soffan framför Idol, babbel och godis :) Sedan tog vi oss ett glas Rose, ett glas skulle vara riktigt gott tyckte vi! Sedan åkte Gotland minnen på tal, musiken, partylivet allt.. Vi längtade tillbaka.. Dansade och tjoade och hade det riktigt trevligt.. Några fler glas ... ;-) Gissa hur kvällen slutade?! Utgång såklart =) KL.23 Blev det dusch, partyoutfit sedan hoppade på min hojj för att cykla ner till Slicken ! =) Spontant!
Mycket roligt folk ute och kvällen slutade perfa med finaste ♥

Lördag..
Jobb, Dinsko! =)
Sedan mötte jag upp Chris och Elli för en fika på Java!
Underbart att träffa Chrisan igen, alldeles för länge sedan! Först vad jag på Kos 4v sedan har hon varit i L.A och kom hem i veckan! Väldigt mycket att ta igen! Så vi babblade på i timmar  som aldrig förr, riktigt trevligt! Tack för en fin dag fina vänner!
Väl hemma så somnade jag på soffan med kläder och allt på, vaknade idag vid 13, haha helt sjukt! Tror verkligen det var någon som behövde lite (mycket) sömn!

Får se vart denna dag tar mig..
Ska iallafall mysa på och ladda inför en lång jobb vecka! (Jobbar varendaste minut butiken är öppen) Och det är jag glad för =) För jag stormtrivs! Förlåt om jag tjatar men är bara så lycklig över att ha fått detta jobb! Känns sjukt bra..

KÄRLEK!

Hugger av foten!

Hej vänner!
Nu hugger jag av mina fötter! Vilken värk! Jag har stått konstant i 10h och det känns om man säger så!
Älskar att jobba på nya jobbet men nu har jag ont! Haha... En massage eller ett fotbad skulle inte sitta fel!
Är bjuden på middag hos kära KusinVitamin så det ska bli riktigt trevligt! Traskar dit nu och babblar av mig.... Kan bli ett kramkalas eller två.. Två krossade själar i ett och samma rum.. Illa!
Nej nu är det slut klagat! Mys på mina vänner!

Härlig kväll! :)

Hej kära vänner!
What a day! .. Soffa, vila benen, vila huvudet... Mmm skönt!
Klev upp strax före 7 för att springa upp och ner i tvättstugan, vilket är det tråkigaste och framförallt jobbigaste att göra den tiden på dygnet! Passande så ringde Eva för att be mig gå ner till DinSko och jobba där tills Ecco passet startade! Så självklart gjorde jag det! Efter jobbet mötte jag upp MallanBallanEhrnlund, Min otroligt härliga vän! Vi tog oss till Willys, handla massa mat... Inte det roligaste man kan shoppa kanske, men aja som sagt har haft bättre tider ;-) haha....
Sedan blev det ligga raklång på min soffa, äta gott och kolla på alla bra tv-program! Vilken tv kväll! Idol, skånskaFruar, Kungar av Tylösand, Jag säger bara Fan vilka Idioter! Haha, jag skrattar så jag gråter!
Tack gode gud att min Sannis inte kom med! Det var nära ögat! ;-) Då hade jag fått åka med henne till andra sidan planeten och stannat där förevigt, hehe.. Men underhållning, det vet jag att hon hade bjudit på, i massor!
Tänk att sådana dokusåpor kan vara så sjukt underhållande! Man bara måste se det.. Det värsta utav allt... Det är verkligheten! Det är sådär en festkväll kan se ut nu för tiden! Galet..

Nu har jag och Malin tagit en lång kvällsprommis så jag blev ännu tröttare i fossingarna!
Sängen och en bok, ja tack =)
KÄRLEK

Tiden rullar på och vi myser in oss i hösten..

Jobbat på Ecco hela dagen.. Fått in mycket vinternytt! Rejälare skor att värme fötterna i får man leta efter! Snygga dessutom ;-) Jag vet vad som kommer bo på mina fötter när snön är på plats!
Tiden går alldeles för fort... Sommaren redan slut?! Den har varit fantastisk och jag längtar redan till nästa! Så ju fortare månaderna går ju fortare har vi sommaren här igen! Hösten/Vintern är rätt mysig den med :) Men den behöver inte stanna så länge....  Tänk om man ändå kunde styra över allt! Hur skulle det se ut! ;-)

Haft en supermysig kväll med fina vänner, Elli och Tessan och jag har kollar Idol, babblat om livet, framtid, dåtid osv i timmar, hur trevligt som helst :) Fikat på en massa gott också!
Just nu pågår min kvällsrutin.. Gissa vad? Two and a half man på tv! Hihi, dom är störtsköna! Synd bara att repriserna går om och om igen, ge mig nya avsnitt någon gång!
Imorgon bitti är det tvättstuga 7:00 stackars mig, right?! Men måste göras!

Hoppas ni mår bra och får en fin vecka!
KÄRLEK

En måndag i Amandas liv :) Och börjar längta till "bättre tider"

Hej kära vänner och läsare!
Hur mår ni?
Hur ser eran vecka ut? Har den börjat bra? :)
Min har börjat fartfylld!
Unnade mig en sovmorgon idag, upp kl.10 blev en lång powerwalk på en ca 2timmar, otroligt skönt och jag behöver verkligen komma igång med mina dagliga promenader nu! Både för kroppen och konditionens skull!
Sedan har jag spenderat hela dagen lång på Call-up, och sålt försäkringar.. Trodde jag skulle ställa mig upp och bara gå därifrån ett tag, Jag var verkligen urkass i början, inga argument, bara rent av mesig.. Då kände jag.. Detta är nog inget för mig va?! Men snälla, jag vet ju att jag kan! Visa vad jag kan snälla jag, gör det nu!
Mycket riktigt, jag kom tillbaka in i den gamla bubblan och sålde försäkring på försäkringen, pondusen, bestämdheten och självklarheten kom tillbaka :) Det blir väldigt ovant att komma tillbaka efter 2månaders uppehåll, svårt att hitta tillbaka, komma ihåg hur man alltid gjort med alla trix osv.. Men nu är jag nöjd med dagen! Så nu kan jag sova lugnt ;-) Puuh!
Sitter och dricker en stor kopp The och äter leverpastejsmacka :) Mummsi..
Ska lägga mig och läsa en bok och bara slappa!

Jag längtar till 25oktober så jag kan dö!!!!!! Bli det nu nu nu! (första riktiga lönen på länge)
Som ni kanske förstår så har jag världens tråkigaste månad, haha har man haft en ledig och lyxig sommar så har man :) Det var det värt! Men känns ju sådär när man jobbar och jobbar varendaste dag och får lön om typ en evighet, hehe... Börjde ju jobba i mitten av aug igen efter "sommar uppehållet" Så en fantastisk sommar har jag haft! Men nu börjar det ta slut på korvöronen! Sånt kan livet vara när man är vuxen! ;-)



Jag och Tessilago en partyhelg i stockholm =)
Är så sugen på att åka en helg nu!
Ska nog försöka samla ihop mina favorit brudar och åka iväg till hösten, vore toppen kul! Är ni på tjejer? =)
Behöver något att se fram emot känner jag!

Hoppas ni mår bra alla fina!
Ses och hörs! ♥
KÄRLEK

Helgen sprang iväg.... :)

Snacka om att den här helgen har sprungit maraton fart! Hmm.... Önskar det fanns fler timmar på dygnen ibland!
Gårdagskvällen var riktigt trevlig!
Va i Tessans nya lya, bor jätte fint! Området var också tummen upp! SörbyÄngar, lugnt men centralt :) Och nära till mig ;-) Ett måste! Hihi...
Det var jag, Tessan och Elli, lite vin, tårta och massa babbel :) Trevligt värre tjejer! Sedan blev det Slicken för mig och Tessan! Mycket folk och bra drag! Riktigt kul var det faktiskt! Längesen det var så roligt att gå på krogen, jag vet varför, jag var skapligt nykter (lagomt full) eller vad man ska säga ;p hehe.. Man visste vad man gjorde både då och nu om jag säger så ! :)
Denna söndag var första dagen på länge som klockan inte ringde, otroligt skönt! Vaknade skapligt pigg, åkte till Hille och till KusinVitam som fyller 20 år idag! Vad fort åren går.. Kommer ihåg tiderna tillsammans som barn som om det vore igår ;-)  Då: Barbie/Dockor och lek.. Nu: Vin och snack om jobb/killar/boende osv.. Hehe..
Nu blir det soffläge hela kvällen lång! Ska se om någon vän vill mysa lite och kolla någon film :) Kanske äter en godis eller två... :)
Laddar järnet för en hel jobbvecka.. Imorgon, Call-up och kränga försäkringar dagen lång, resten av veckan Ecco, Helgen DinSko :) Jag jobbar med glädje!

Hoppas ni mår bra alla söta! ♥
KÄRLEK

Min lördag!

Hej på er vänner! :)
Har jobbat idag, roligt var det! Lördagar är roligaste dagen att jobba, mycket folk då!
Nu är jag hos pappa, cyklade hit efter jobbet, ätit tacos och gotta :)
Ska smälta maten för att kunna ta mig hemåt..
Ikväll blir en trevlig kväll :) Blir tjejkväll bestående av fina vänner, bra musik, vin, skaratt och massa babbel!
Tessan och Johan har precis flyttat in i en ny lgh i stan, så glad att min tjej gått och blivit gävlebo :) Kommer kunna ses mycket oftare  nu! (s-viken innan) .. Vi får se vart kvällen tar oss... Kanske ses i vimlet :)
Ha en fin kväll allihopa! ♥

KÄRLEK


Helgen är här :)

Hej alla fina!
Jag borde inte vara uppe nu!
Vad jag haft för mig idag? Roligt att du frågar ;-)
Jobbat hela glada dagen på DinSko, stängde den butiken första gången också, såklart så gick det bra!
Cykla hem till Mor, åt mat och stylade om till lite party.. KusinVitamin fyller år på söndag så hade födelsedagsfest ikväll, jätte trevligt :) Spelade spel, drack vin, ost och kex, tjejsnack och så :) Sedan skulle tjejgänget ut på krogen och skaka rumporna! Jag trampade hemåt! Måste ju hålla mig skapligt nykter när jag jobbar imorgon också! Så Tessan kom förbi, vi satt och babbla och myste på.. Efter 2 agerade vi fyllotaxi! Men det är ju bara roligt att kolla in fyllofolk när man själv är nykter... Sådär blir ju aldrig vi inte ;-) Aldrig! Hehe..

Vill önska er en fin helg!
Nu måste jag sova, blir en väldigt tidig morgon!
Tur att jag älskar mitt nya jobb :)
Puss och kärlek!

Amanda jobbar på som man ska... Det går bra nu =)

Hejsan goa vänner!
Allting rullar på som det ska.. Det går bra nu :)
Jobbar och jobbar, från 10-13DinSko, 13-19Ecco roligt med omväxling.. Stor skillnad på butikerna.. Inne på DinSko är det lite av ett kaos, hehe massor av skor att plocka upp, folk strömmar in och ut och det är verkligen fart och fläkt om jag säger så... Medan på Ecco är det lugnt och fint.. Mestadels Stammisar som kommer in, det blir mycket kundservice, personlig kontakt med kund, mer sälj är det :) Och en fin kvalite på skor dessutom! Jag tycker det är roligast på Ecco när man får ta hand om kunden! Men som sagt, roligt både delar!
Imorgon blir det hela dagen på Ecco och på kvällen blir det sälja försäkringar på Call-up! Kommer alltså hoppa in och jobba lite där också (Så fort jag har tid över) så denna vecka är varenda dag fylld med jobb :) Men det gillar jag!
Känner mig helt slut efter denna dag, ska kolla klart på fångarna på fortet sedan krypa ner i sängen!
Hoppas ni mår bra alla vänner.

Föressten så tycker jag att det är mysigt att hösten börjar komma! Luften är frisk och klar, det blir fort mörkt! Jag tänder ljus och myser under en filt! Har givetvis en kopp the i min hand...  Fattas bara mys sällskapet ;-)

Natti ♥


RSS 2.0